Főoldal › Fórumok › Lakóautós Találkozóink › Találkozó: 2010 május 21-24 Jeli – Szajki-tavak
-
IndítottaTémakör
-
2010.03.18.-00:29 #21997
Az időpont fixálódott: a pünkösdi hétvégén találkozunk a Jeli Arborétumban.
A találkozó főszervezője Maci Köszönet érte! :2010_igen2.gif =D>A további információk kérdések információk ebben a topikban lesznek olvashatóak.
A legfontosabb infókat szokás szerint ebbe, a legelső hozzászólásba is betesszük.
Az időpontot lehet beírni a naptárba 😉————————————————————-
[quote=”Maci”:27p8tfmn]Lassan meg kellene beszélnünk a menüt.
Péntek este: a szokásos sütögetés
Szombat reggeli: fél deci hozott anyagból
Szombat ebéd: birka- és marhagulyás
Szombat este: sütögetés
Vasárnap reggel: maradék fél deci
Vasárnap ebéd: Maci féle sertés pöri gombával
Vasárnap este: grill
Hétfő reggel: az összes maradék elfogyasztása.[/quote]————————————————————-
[quote=”Maci”:27p8tfmn]Mély fájdalommal és szomorúan tudatjuk veletek, hogy a vasvári erdészet fejőstehénnek nézné a MLK-t, ugyanis a tavalyi 1000 Ft/ éjszakai helypénz helyett 500.000 Ft-ot kérnek egy összegben a területért. Ezért a helyszín módosult, a Jeli arborétumtól kb. 10 km-re levő Szajki-tavaknál a helyi önkormányzat jóvoltából biztosítják részünkre a kempinget.
A kemping környéke kerékpáros- és gyalogtúrára is alkalmas.A kemping szomszédságában strand üzemel, (büfé, fagyizó).Horgászási lehetőség is van.
Ettől függetlenül az arborétumot meglehet tekinteni.Kobolyban.[/quote]A kemping bejáratának kordinátái:47.05464 17.01148
A horgász napijegy ára 2500 Ft reggel 5- este 10-ig
————————————————————
8-as főútról Hosszúpresztegnél, Mikosszéplak vagy a Szajki tavak felé, az erdős részen kint a kemping tábla.
Katt a képre, és nagyítsd ki:
[url=http://www.lakoautoklub.hu/kepek/szajki.jpg:27p8tfmn] -
IndítottaTémakör
-
SzerzőVálasz
-
2010.05.21.-01:28 #23533
[quote=”GaborApa”:1lmqquzc]Maci!
Azt értem, hogy 1000 Ft-ot kér az önkormányzat (ez csupán a beparkolásért).
Az áramot is értem, kb. ennyi lehet majd az elműnek fizetendő pénz.
(és reménykedjünk [-o< , hogy nem több, hiszen csak utólag derül ki) Viszont egy kicsit rosszul érzem magam attól, ha pont azok akik szerveznek, utaznak, telefonálgatnak, dolgoznak, füvet vágnak, költségekbe verik magukat a találkozó érdekében, és nem hagyják hogy a társaság (mely élvezője az egésznek) ezt összedobja. A magam részéről a napi 1800-at szeretném megfejelni 500 Ft-tal, de inkább kerekíteném 2.500-ra. Ez nekem a teljes hétvége költségéhez képest nem számottevő, viszont nem tudom igazán jól érezni magam akkor, ha pont azok, akik tesznek a társaságért, kiadásokba verik magukat. Az így kijött napidíj még mindig annyira kevés (árammal, Wc-vel, vízzel ), hogy nemigen találni ennyiért sehol stellplaccot. Én attól nem fogom jobban érezni magam, ha a találkozó szervezője nem dobatja össze a felmerült költségeket. Sőt! Akkor lennék boldog, ha hozzájárulhatnék a költségekhez. Így is csak sok-sok köszönettel tartozunk a sok munkáért és szervezésért. Hadd érezzük felhőtlenül jól magunkat. [-o< [/quote] Mi is egyetértünk.2010.05.21.-00:43 #23532[quote=”Jamesz”:3q5lil7s]…Akkor igy most fél egytől háromnegyed háromig várhatunk az Annahegyi benzinkútnál …[/quote]
Akkor már ne ott kint várjatok. [-X
Ha már itt vagytok, guruljatok be hozzánk, és háromnegyed háromkor már mi is tudunk indulni. 😆2010.05.20.-23:49 #23531[quote=”somacsek”:3jbn0poi]Sajna mi sem mert csak szombaton megyünk. 🙁 [/quote]
Mi is 😉2010.05.20.-22:20 #23530LMC üzeni:
Hosszabbítót és éket mindenki hozzon.2010.05.20.-21:37 #23528[quote=”GaborApa”:1hx2vyn0]Maci!
(és reménykedjünk [-o< , hogy nem több, hiszen csak utólag derül ki) Viszont egy kicsit rosszul érzem magam attól, ha pont azok akik szerveznek, utaznak, telefonálgatnak, dolgoznak, füvet vágnak, költségekbe verik magukat a találkozó érdekében, és nem hagyják hogy a társaság (mely élvezője az egésznek) ezt összedobja. A magam részéről a napi 1800-at szeretném megfejelni 500 Ft-tal, de inkább kerekíteném 2.500-ra. Ez nekem a teljes hétvége költségéhez képest nem számottevő, viszont nem tudom igazán jól érezni magam akkor, ha pont azok, akik tesznek a társaságért, kiadásokba verik magukat. Az így kijött napidíj még mindig annyira kevés (árammal, Wc-vel, vízzel ), hogy nemigen találni ennyiért sehol stellplaccot. Én attól nem fogom jobban érezni magam, ha a találkozó szervezője nem dobatja össze a felmerült költségeket. Sőt! Akkor lennék boldog, ha hozzájárulhatnék a költségekhez. Így is csak sok-sok köszönettel tartozunk a sok munkáért és szervezésért. Hadd érezzük felhőtlenül jól magunkat. [-o< [/quote] Teljes mértékben egyetértek Gáborapával. Nagyon köszönjük LMC-nek Maciéknak a sok munkát,melyet a helyszinen megünnepelünk. :smt206 :smt206 Editke2010.05.20.-21:24 #23526[quote=”maci”:71lk2nt5]Sziasztok!
Most elárulom a nagy titkot:az LMC András már egy hete itt van és segít a kemping rendbetételében.Külön köszönet érte =D> =D> =D> .[/quote]Maci szerintem még nem árultad el a nagy titkot. 😮 😆 😆
Lesz-e névadó ünnepség ? :2010_csapat.gif :2010_igen_jeee.gif
Editke
2010.05.20.-21:04 #23525[quote=”sztakandi”:3fuu2isk]ebbe a kóbolyba nem tudunk beszállni, mert nekünk ez még korai 😥 [/quote]
Sajna mi sem mert csak szombaton megyünk. 🙁
2010.05.20.-18:53 #23522[quote=”fecsi”:25nuas3z]Mi pénteken 1-2 óra körül tervezzük az indulást,ha az időpont megfelel,akkor kóbolyoskodhatunk.[/quote]
ebbe a kóbolyba nem tudunk beszállni, mert nekünk ez még korai 😥2010.05.20.-18:35 #23520Névtelen
[quote=”fecsi”:72emqxiy]Mi pénteken 1-2 óra körül tervezzük az indulást,ha az időpont megfelel,akkor kóbolyoskodhatunk.[/quote]
Mindig szerettem benned ezt a pontosságot .
Akkor igy most fél egytől háromnegyed háromig várhatunk az Annahegyi benzinkútnál , mert bármikor érkezhetsz ??!!De legalább ne késsél ! 😀 =D>
2010.05.20.-12:11 #23516[quote=”GaborApa”:3u7wxwzf]Maci!
(és reménykedjünk [-o< , hogy nem több, hiszen csak utólag derül ki) Viszont egy kicsit rosszul érzem magam attól, ha pont azok akik szerveznek, utaznak, telefonálgatnak, dolgoznak, füvet vágnak, költségekbe verik magukat a találkozó érdekében, és nem hagyják hogy a társaság (mely élvezője az egésznek) ezt összedobja. A magam részéről a napi 1800-at szeretném megfejelni 500 Ft-tal, de inkább kerekíteném 2.500-ra. Ez nekem a teljes hétvége költségéhez képest nem számottevő, viszont nem tudom igazán jól érezni magam akkor, ha pont azok, akik tesznek a társaságért, kiadásokba verik magukat. Az így kijött napidíj még mindig annyira kevés (árammal, Wc-vel, vízzel ), hogy nemigen találni ennyiért sehol stellplaccot. Én attól nem fogom jobban érezni magam, ha a találkozó szervezője nem dobatja össze a felmerült költségeket. Sőt! Akkor lennék boldog, ha hozzájárulhatnék a költségekhez. Így is csak sok-sok köszönettel tartozunk a sok munkáért és szervezésért. Hadd érezzük felhőtlenül jól magunkat. [-o< [/quote] Remélem nem utolsóként mi is elfogadjuk!!! és köszönjük az erőfeszítéseket.LMC Andrással pedig :2010_ivok.gif névnapot ünnepelünk! 😆2010.05.20.-11:49 #23514[quote=”sztakandi”:25b5rj8h]Kedves Tagtársak,
Kóbolyban gondolkodunk-e Péntekre ? :lako [/quote]
Mi pénteken 1-2 óra körül tervezzük az indulást,ha az időpont megfelel,akkor kóbolyoskodhatunk.2010.05.20.-11:46 #23513[quote=”maci”:b2hrs7b9]Sziasztok!
Most elárulom a nagy titkot:az LMC András már egy hete itt van és segít a kemping rendbetételében.Külön köszönet érte =D> =D> =D> .[/quote]
Csodálkoztam is, hogy milyen csöndben van mostanában András. Gondoltam, hogy ott van és segít. Neki is köszönjük =D> =D>
Attól tartok, hogy nagyon sok energiát, időt fektettek bele az előkészületekbe. Végülis biwakolásra készültünk, ott pedig nem szokott áram lenni, legfeljebb valami vízvételi lehetőség a közelben, de a lakóautó éppen azért jó, mert minden komfortot magunkkal viszünk.
A kemping is örülhet, hogy sok munkával újra életet leheltek bele. Mi egyébként több mint 20 éve már jártunk ott, egyik nyáron a nagyfiúk a nagyival egy-két hetet eltöltöttek a kempingben lakókocsival, aztán továbbhúztuk őket Kőszegre.2010.05.20.-10:03 #23512[quote=”GaborApa”:fty02huc]és, ha jól látom még eszel is a főztödből. 😆
(Nem úgy mint a
pöris szakács.) Látod Maci, még az Aranyember is bejelentkezett, csak rá kellett ijeszteni. 😆 😆
Már megint leszünk egy páran =D> [/quote]
Szerencsére mindenki túl élte a
pörit.
Én csak itthon mertem enni a maradékból :2010_rohog.gif
De Maci főztjét semmi kép nem hagyjuk ki. =D>2010.05.20.-09:35 #23511[quote=”GaborApa”:14dm0jrc]és, ha jól látom még eszel is a főztödből. 😆
(Nem úgy mint a
pöris szakács.) Látod Maci, még az Aranyember is bejelentkezett, csak rá kellett ijeszteni. 😆 😆
Már megint leszünk egy páran =D> [/quote]
Sziasztok!
Most elárulom a nagy titkot:az LMC András már egy hete itt van és segít a kemping rendbetételében.Külön köszönet érte =D> =D> =D> .2010.05.20.-03:37 #23510[quote=”GaborApa”:25jviv79]Maci!
(és reménykedjünk [-o< , hogy nem több, hiszen csak utólag derül ki) Viszont egy kicsit rosszul érzem magam attól, ha pont azok akik szerveznek, utaznak, telefonálgatnak, dolgoznak, füvet vágnak, költségekbe verik magukat a találkozó érdekében, és nem hagyják hogy a társaság (mely élvezője az egésznek) ezt összedobja. A magam részéről a napi 1800-at szeretném megfejelni 500 Ft-tal, de inkább kerekíteném 2.500-ra. Ez nekem a teljes hétvége költségéhez képest nem számottevő, viszont nem tudom igazán jól érezni magam akkor, ha pont azok, akik tesznek a társaságért, kiadásokba verik magukat. Az így kijött napidíj még mindig annyira kevés (árammal, Wc-vel, vízzel ), hogy nemigen találni ennyiért sehol stellplaccot. Én attól nem fogom jobban érezni magam, ha a találkozó szervezője nem dobatja össze a felmerült költségeket. Sőt! Akkor lennék boldog, ha hozzájárulhatnék a költségekhez. Így is csak sok-sok köszönettel tartozunk a sok munkáért és szervezésért. Hadd érezzük felhőtlenül jól magunkat. [-o< [/quote] Nem szerveztem még eddig találkozót, de azt gondolom mennyi áldozattal járhat mindez. A telefonköltségek, autózás, megvenni eztis aztis ,rengeteg idő a szervezésre amit mással is eltudnál tölteni. Én magam nem bánom hogy ezzel foglalkoztál mostanában, sőt NAGYON KÖSZÖNÖM de ,egyet értve GaborApa-val Én is úgy érezném magam a legjobban hogyha tudom hogy ez téged anyagilag abszolut nem terhel a legkisebb mértékben sem. Nekünk csak kismértékben kiadás és így tudjuk hogy minden OK. Ez semmit nem von le az Általad nyújtott áldozatkészségből. :2010_igen2.gif DEP762010.05.20.-03:25 #23509[quote=”maci”:1pxtjyjg]:-k :-k Ha minden jól megy, akkor mi is ott leszünk 😀 [/quote]
és, ha jól látom még eszel is a főztödből. 😆
(Nem úgy mint a
Már megint leszünk egy páran =D>
2010.05.20.-03:08 #23508[quote=”GaborApa”:3w3nrso8]Maci!
(és reménykedjünk [-o< , hogy nem több, hiszen csak utólag derül ki) Viszont egy kicsit rosszul érzem magam attól, ha pont azok akik szerveznek, utaznak, telefonálgatnak, dolgoznak, füvet vágnak, költségekbe verik magukat a találkozó érdekében, és nem hagyják hogy a társaság (mely élvezője az egésznek) ezt összedobja. A magam részéről a napi 1800-at szeretném megfejelni 500 Ft-tal, de inkább kerekíteném 2.500-ra. Ez nekem a teljes hétvége költségéhez képest nem számottevő, viszont nem tudom igazán jól érezni magam akkor, ha pont azok, akik tesznek a társaságért, kiadásokba verik magukat. Az így kijött napidíj még mindig annyira kevés (árammal, Wc-vel, vízzel ), hogy nemigen találni ennyiért sehol stellplaccot. Én attól nem fogom jobban érezni magam, ha a találkozó szervezője nem dobatja össze a felmerült költségeket. Sőt! Akkor lennék boldog, ha hozzájárulhatnék a költségekhez. Így is csak sok-sok köszönettel tartozunk a sok munkáért és szervezésért. Hadd érezzük felhőtlenül jól magunkat. [-o< [/quote] Mi is egyetértünk =D>2010.05.20.-02:21 #23507[quote=”maci”:2i3qbm5w]:-k :-k Ha minden jól megy, akkor mi is ott leszünk 😀 [/quote]
most épp esik! #-o
2010.05.20.-02:19 #23506[quote=”Karollda”:3cjdiyhv]=D>
Minden nap egy nap! Akkor végig lesztek? 😆
ha FürediLacit, és a házigazda Maciékat is hozzáadjuk a jelentkezési listához, akkor 31 lakó. Ez szupi =D>
Reméljük, tényleg jó idő lesz. :nap Nálunk a ” háziszilárd” napot mutat.[/quote] :-k :-k Ha minden jól megy, akkor mi is ott leszünk 😀2010.05.20.-02:00 #23505Karolldan[quote]=
FürediLacit, 🙄
helyesbítek: FüredyLaci
2010.05.20.-01:51 #23504[quote=”FuredyLaci”:kk5a7xf5] 1napra lemegyünk mégis.
Ez alatt mindenből eszünk két-két adagot :2010_rohog.gif
:2010_igen_kezfogas.gif [/quote]
=D>Minden nap egy nap! Akkor végig lesztek? 😆
ha FürediLacit, és a házigazda Maciékat is hozzáadjuk a jelentkezési listához, akkor 31 lakó. Ez szupi =D>
Reméljük, tényleg jó idő lesz. :nap Nálunk a ” háziszilárd” napot mutat.2010.05.20.-01:46 #23503[quote=”GaborApa”:34wwm6sl]Maci!
(és reménykedjünk [-o< , hogy nem több, hiszen csak utólag derül ki) Viszont egy kicsit rosszul érzem magam attól, ha pont azok akik szerveznek, utaznak, telefonálgatnak, dolgoznak, füvet vágnak, költségekbe verik magukat a találkozó érdekében, és nem hagyják hogy a társaság (mely élvezője az egésznek) ezt összedobja. A magam részéről a napi 1800-at szeretném megfejelni 500 Ft-tal, de inkább kerekíteném 2.500-ra. Ez nekem a teljes hétvége költségéhez képest nem számottevő, viszont nem tudom igazán jól érezni magam akkor, ha pont azok, akik tesznek a társaságért, kiadásokba verik magukat. Az így kijött napidíj még mindig annyira kevés (árammal, Wc-vel, vízzel ), hogy nemigen találni ennyiért sehol stellplaccot. Én attól nem fogom jobban érezni magam, ha a találkozó szervezője nem dobatja össze a felmerült költségeket. Sőt! Akkor lennék boldog, ha hozzájárulhatnék a költségekhez. Így is csak sok-sok köszönettel tartozunk a sok munkáért és szervezésért. Hadd érezzük felhőtlenül jól magunkat. [-o< [/quote] Szerintünk is ez így korrekt, nem hinném, hogy ez problémát okozhat. 1et értünk ! :smt2062010.05.20.-01:46 #23502[quote=”GaborApa”:1mj3bmf3]Maci!
(és reménykedjünk [-o< , hogy nem több, hiszen csak utólag derül ki) Viszont egy kicsit rosszul érzem magam attól, ha pont azok akik szerveznek, utaznak, telefonálgatnak, dolgoznak, füvet vágnak, költségekbe verik magukat a találkozó érdekében, és nem hagyják hogy a társaság (mely élvezője az egésznek) ezt összedobja. A magam részéről a napi 1800-at szeretném megfejelni 500 Ft-tal, de inkább kerekíteném 2.500-ra. Ez nekem a teljes hétvége költségéhez képest nem számottevő, viszont nem tudom igazán jól érezni magam akkor, ha pont azok, akik tesznek a társaságért, kiadásokba verik magukat. Az így kijött napidíj még mindig annyira kevés (árammal, Wc-vel, vízzel ), hogy nemigen találni ennyiért sehol stellplaccot. Én attól nem fogom jobban érezni magam, ha a találkozó szervezője nem dobatja össze a felmerült költségeket. Sőt! Akkor lennék boldog, ha hozzájárulhatnék a költségekhez. Így is csak sok-sok köszönettel tartozunk a sok munkáért és szervezésért. Hadd érezzük felhőtlenül jól magunkat. [-o< [/quote] 😆 :2010_dumaparty.gif Meg beszéljük de ennyire jött ki kb, a szervezés meg a kaszálás az gesztus ha elfogadjátok :2010_igen_kezfogas.gif 😉2010.05.20.-01:46 #23501[quote=”GaborApa”:1v53qory]Maci!
(és reménykedjünk [-o< , hogy nem több, hiszen csak utólag derül ki) Viszont egy kicsit rosszul érzem magam attól, ha pont azok akik szerveznek, utaznak, telefonálgatnak, dolgoznak, füvet vágnak, költségekbe verik magukat a találkozó érdekében, és nem hagyják hogy a társaság (mely élvezője az egésznek) ezt összedobja. A magam részéről a napi 1800-at szeretném megfejelni 500 Ft-tal, de inkább kerekíteném 2.500-ra. Ez nekem a teljes hétvége költségéhez képest nem számottevő, viszont nem tudom igazán jól érezni magam akkor, ha pont azok, akik tesznek a társaságért, kiadásokba verik magukat. Az így kijött napidíj még mindig annyira kevés (árammal, Wc-vel, vízzel ), hogy nemigen találni ennyiért sehol stellplaccot. Én attól nem fogom jobban érezni magam, ha a találkozó szervezője nem dobatja össze a felmerült költségeket. Sőt! Akkor lennék boldog, ha hozzájárulhatnék a költségekhez. Így is csak sok-sok köszönettel tartozunk a sok munkáért és szervezésért. Hadd érezzük felhőtlenül jól magunkat. [-o< [/quote] 😆 :2010_dumaparty.gif Meg beszéljük de ennyire jött ki kb, a szervezés meg a kaszálás az gesztus ha elfogadjátok :2010_igen_kezfogas.gif 😉2010.05.20.-01:36 #23500[quote=”GaborApa”:ulkazf7r]Maci!
(és reménykedjünk [-o< , hogy nem több, hiszen csak utólag derül ki) Viszont egy kicsit rosszul érzem magam attól, ha pont azok akik szerveznek, utaznak, telefonálgatnak, dolgoznak, füvet vágnak, költségekbe verik magukat a találkozó érdekében, és nem hagyják hogy a társaság (mely élvezője az egésznek) ezt összedobja. A magam részéről a napi 1800-at szeretném megfejelni 500 Ft-tal, de inkább kerekíteném 2.500-ra. Ez nekem a teljes hétvége költségéhez képest nem számottevő, viszont nem tudom igazán jól érezni magam akkor, ha pont azok, akik tesznek a társaságért, kiadásokba verik magukat. Az így kijött napidíj még mindig annyira kevés (árammal, Wc-vel, vízzel ), hogy nemigen találni ennyiért sehol stellplaccot. Én attól nem fogom jobban érezni magam, ha a találkozó szervezője nem dobatja össze a felmerült költségeket. Sőt! Akkor lennék boldog, ha hozzájárulhatnék a költségekhez. Így is csak sok-sok köszönettel tartozunk a sok munkáért és szervezésért. Hadd érezzük felhőtlenül jól magunkat. [-o< [/quote] Mi is. =D> igaz mi nem akartunk lemenni mert nagyon sok a munkánk de ha már ily sokat tettetek a kiváló csapatért akkor kegalább 1napra lemegyünk mégis.
Ez alatt mindenből eszünk két-két adagot :2010_rohog.gif
Előre is köszönjük önzetlen odaadó szervezéseteket. :2010_igen_kezfogas.gif -
SzerzőVálasz
You must be logged in to reply to this topic.