Főoldal Fórumok Lakóautós Találkozóink Találkozó: 2010 május 21-24 Jeli – Szajki-tavak

Legutóbb frissítette Névtelen 15 years, 2 months telt el
35angok
274 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    GaborApa
    Felhasználó

Az időpont fixálódott: a pünkösdi hétvégén találkozunk a Jeli Arborétumban.
      A találkozó főszervezője Maci Köszönet érte! :2010_igen2.gif =D>

A további információk kérdések információk ebben a topikban lesznek olvashatóak.
      A legfontosabb infókat szokás szerint ebbe, a legelső hozzászólásba is betesszük.
      Az időpontot lehet beírni a naptárba 😉

————————————————————-

[quote=”Maci”:27p8tfmn]Lassan meg kellene beszélnünk a menüt.
      Péntek este: a szokásos sütögetés
      Szombat reggeli: fél deci hozott anyagból
      Szombat ebéd: birka- és marhagulyás
      Szombat este: sütögetés
      Vasárnap reggel: maradék fél deci
      Vasárnap ebéd: Maci féle sertés pöri gombával
      Vasárnap este: grill
      Hétfő reggel: az összes maradék elfogyasztása.[/quote]

————————————————————-

[quote=”Maci”:27p8tfmn]Mély fájdalommal és szomorúan tudatjuk veletek, hogy a vasvári erdészet fejőstehénnek nézné a MLK-t, ugyanis a tavalyi 1000 Ft/ éjszakai helypénz helyett 500.000 Ft-ot kérnek egy összegben a területért. Ezért a helyszín módosult, a Jeli arborétumtól kb. 10 km-re levő Szajki-tavaknál a helyi önkormányzat jóvoltából biztosítják részünkre a kempinget.
      A kemping környéke kerékpáros- és gyalogtúrára is alkalmas.A kemping szomszédságában strand üzemel, (büfé, fagyizó).Horgászási lehetőség is van.
      Ettől függetlenül az arborétumot meglehet tekinteni.Kobolyban.[/quote]

A kemping bejáratának kordinátái:47.05464 17.01148

A horgász napijegy ára 2500 Ft reggel 5- este 10-ig

————————————————————

8-as főútról Hosszúpresztegnél, Mikosszéplak vagy a Szajki tavak felé, az erdős részen kint a kemping tábla.

Katt a képre, és nagyítsd ki:
      [url=http://www.lakoautoklub.hu/kepek/szajki.jpg:27p8tfmn]

• Szerző
      Válasz
      LMC
      Felhasználó

Sziasztok

Ezúttal szeretném bejelenteni, hogy megszületett az első MLK KEMPING :lakokipakol

Megnyertem a pályázatot a SZAJKI TAVAK KEMPING üzemeltetésére.

A kemping előre láthatólag Julius 1-től üzemképes állapotba kerül.

Úgy döntöttem, hogy a lakóautó klub tagjai, (aki minimum egy élménybeszámolóval rendelkezik), a jövőben 2500 Ft-os egységáron, (ami egy lakóautót, 2 főt és a 14-év alatti gyerekeket jelenti + víz, + villany) vehetik igénybe.

András

Névtelen

Te Fecsi

Azt meg nem is figyelted meg ebben a fotóalbumba , hogy ezek az elvetemültek akkor csinálnak csoportképet , amikor mi nem vagyunk ott ??? [-X

Úgy látszik nem tetszünk nekik ….amit némileg meg is értek !!! 🙄
          😀
          Én holnaptól fogyókúrázom , te meg kezdj el nőni …. már ha nem akarunk minden csoportképből kimaradni !!!
          :2010_sokan.gif

fecsi
          Felhasználó

[quote=”somacsek”:j5285bb7]Pár kép az albumban. 😉 [/quote]
            Az első képen az a Lada valószínűleg hozzám tart. 😯

Soma
            Felhasználó

[quote=”DEP76″:1dyqigz1]Nagyon jók köszönjük. De nem értem mi bajod az utolsó képpel?
              Két hűtője is van, nekünk meg csak egy ,még a komolyabb gépekben is, nembeszélve hogy saját kerítést is szállít , és láthatóan nincs különösebb gondja a súlylimittel. Kösz 😆

DEP76[/quote]

Akkor ez egy Lada Lakóautó 😉 igy már értem miért volt
              hűtő rajta. 😆

DEP76
              Felhasználó

[quote=”somacsek”:2wz824p8]Pár kép az albumban. 😉 [/quote]

Nagyon jók köszönjük. De nem értem mi bajod az utolsó képpel?
                Két hűtője is van, nekünk meg csak egy ,még a komolyabb gépekben is, nembeszélve hogy saját kerítést is szállít , és láthatóan nincs különösebb gondja a súlylimittel. Kösz 😆

DEP76

Soma
                Felhasználó

Pár kép az albumban. 😉

challenger
                  Felhasználó

[quote=”LMC”:22plwuq0]Köszönjük, nagyon jooóó =D> =D> =D>

András[/quote]
                    koszi en is megneztem ugyes vagy :smt061

LMC
                    Felhasználó

[quote=”GaborApa”:183w31bq]Azért, hogy még egy kicsit ott „álhassunk” középen, feltettem egy panoráma képet

a +- gombokkal lehet zoomolni is.

Sajnos a megnyitáshoz a Quick Time playernek telepítve kell lennie a gépen.
                      Akinek nincs telepítve letöltheti pl.: innen (ingyenes)[/quote]

Köszönjük, nagyon jooóó =D> =D> =D>

András

GaborApa
                      Felhasználó

Azért, hogy még egy kicsit ott „álhassunk” középen, feltettem egy panoráma képet

a +- gombokkal lehet zoomolni is.

Sajnos a megnyitáshoz a Quick Time playernek telepítve kell lennie a gépen.
                        Akinek nincs telepítve letöltheti pl.: innen (ingyenes)

Blue
                        Felhasználó

[quote=”misu”:1yldwetc] majd áramot pumpálni bele. Na de ez sem egyszerű, mert a pajzs védelem végi, ergó nem nyiható a motorháztető. Még nem tudom, hogy csinálom.[/quote]

Irj egy elérhetőséget privibe segítek.

Soma
                          Felhasználó

[b]reprodesign”:9ymnxhyf]:smt217 ](*,) Szeretnélek arról tájékoztatni,hogy mi pihenés és kikapcsolódás céljából járunk találkozókra a barátainkkal.Találkozót bárki szervezhet és megfelelő módon ezt le is vezényelheti.Én személy szerint úgy éreztem,hogy András volt a vendéglátó! =D> Fogadott,ellátott információkkal és jó tanácsokkal stb.
                            Jól éreztük magunkat annak ellenére is,hogy körülötted szikrázott a levegő.Kérdezem én. Mi közünk az egészhez???Részünkről vállalt három dolgot teljesítettük!!! :smt210 Oda mentünk,Jól éreztük magunkat,Kifizettük!
                            Sajnálom,hogy nincs legközelebb részünkről,de a birkával való beszélgetést még szívesen megnéztük volna.
                            Bocsánat ennyit enged meg a józan paraszti eszem.Nem haragszom meg ha nem válaszolsz! 👿 [/quote]

Nagyon nem tudom a Repit kiegészíteni. :ny
                            De ezzel a hozzá állással nem igazán számíthattál sok köszönömre.Ha bármi kérdés ,probléma volt az Andrást bár mikor elérhetük.
                            Ja és a villany automata lekapcsolás is :smt210 gáz volt.
                            De ennek ellenére így is jól éreztük magunkat,hogy ne csak a nagativ élményeket említsem meg.
                            ::olel :2010_dumaparty.gif

repi
                            Adminisztrátor

[quote=”istozi”:2siywdz4]A kocsi alól, az önindító csatlakozási pontján tudsz áramot „pumpálni” a verdába. Ha rákötöd a töltőt, akkor be kell indulni a központi zárnak![/quote]

😳 mert a pajzs védelem! #-o link

via
                              Felhasználó

[quote=”LMC”:2w40h1d7]Sziasztok, szerencsésen hazaértem, bő hét után elöször a net előtt 🙄

Köszönöm hogy ennyien eljöttetek, ismét jó volt veletek,szeptember végén ha akarjátok csinálhatunk egy hatalmas záróbulit.
                                Végülis, már van MLK-bogrács-üst- sátor- holnapi napon múlik hogy MLK- kemping is lesz avagy nem ::piknik :lakokipakol

András[/quote]

Nagyon drukkolunk neked. =D>
                                De szerintem ez már eldőlt,hogy lesz MLK kemping :lakokipakol

LMC
                                Felhasználó

Sziasztok, szerencsésen hazaértem, bő hét után elöször a net előtt 🙄

Köszönöm hogy ennyien eljöttetek, ismét jó volt veletek,szeptember végén ha akarjátok csinálhatunk egy hatalmas záróbulit.
                                  Végülis, már van MLK-bogrács-üst- sátor- holnapi napon múlik hogy MLK- kemping is lesz avagy nem ::piknik :lakokipakol

András

GaborApa
                                  Felhasználó

[quote=”maci”:15nwaptm]Kedves Klubbtársak !
                                    Ezuton szeretném megköszönni a helyet LMC-nek amiröl az
                                    önkormányzat testületi ülése 05,26-án dönt hogy a be adott
                                    pályázatok közül kié a kemping bérleti szerződése [/quote]

Igazad van, mert eddig csak Neked gratuláltunk a kemping megszerzéséhez (61-72 hsz)

De tényleg #-o #-o #-o jó hogy felhívtad rá a figyelmet, jár egy külön nagy köszönet LMC-nek, amiért így – még a testületi döntés előtt – költségekbe verte magát, csak azért, hogy a találkozóra minden meglegyen ami szükséges (víz, wc), és az egész terület lekaszálva, körbe legallyazva, várta a lakóautókat.
                                    Nagyon remélem, hogy a holnapi döntés pozitív lesz, mert különben elbukja az eddigi befektetéseinek nagyrészét.

Drukkolunk és [-o<

KREKI
                                    Felhasználó

Bocsánat,hogy csak egy rövid látogatásra toltuk be a képünket vasárnap délelőtt . Remélem legközelebb hosszabb időre leszünk.
                                      Nagyon köszönjük a szívélyes fogadtatást !

Kreki és családja

ui: Pár kép Somogybabodról az albumban !

repi
                                      Adminisztrátor

[quote=”maci”:26w3534n]Kedves Klubbtársak !
                                        Ezuton szeretném megköszönni
                                        mindenkinek
                                        aki eljött a talira
                                        Ha valamit elszurtam a
                                        bográcsba
                                        azért bocsi de igyekeztem,hogy
                                        jó legyen,
                                        pályázatok közül kié a kemping bérleti szerződése hogy
                                        helyet biztosított
                                        Valamint külön köszönet, hogy megmutatta hogyan kell kaszálni
                                        és a létrán álva elindítani a láncfürészt hogy le tudjak
                                        gajjazni és köszönöm a gépeket szerszámokat amit biztosított
                                        számomra,a munka elvégzéséhez,meg külön köszönet azért is ,hogy
                                        a számomra ismeretlen helyen elment és segitéget hozott,azért is
                                        külön köszönet ahogy megmutatta miképp beszéljem rá a birkát
                                        ,hogy levesse a bundát….
                                        Sok Sok sikert a kempinghez

Maci =D> =D> [/quote] :smt217 ](*,) Szeretnélek arról tájékoztatni,hogy mi pihenés és kikapcsolódás céljából járunk találkozókra a barátainkkal.Találkozót bárki szervezhet és megfelelő módon ezt le is vezényelheti.Én személy szerint úgy éreztem,hogy András volt a vendéglátó! =D> Fogadott,ellátott információkkal és jó tanácsokkal stb.
                                        Jól éreztük magunkat annak ellenére is,hogy körülötted szikrázott a levegő.Kérdezem én. Mi közünk az egészhez???Részünkről vállalt három dolgot teljesítettük!!! :smt210 Oda mentünk,Jól éreztük magunkat,Kifizettük!
                                        Sajnálom,hogy nincs legközelebb részünkről,de a birkával való beszélgetést még szívesen megnéztük volna.
                                        Bocsánat ennyit enged meg a józan paraszti eszem.Nem haragszom meg ha nem válaszolsz! 👿

challenger
                                        Felhasználó

[quote=”DEP76″:3c3munni]Van is rettenetes izomlázam #-o , de mostmár tudod miért hasonlítgatnak a higanyhoz. 😆
                                          Viszont asszonykám megjegyezte hogy rég buliztunk ilyen jót, mert hiányzik a megfelelő társaság és ha ketten elkezdjük kicsit furcsálják.
                                          Egyébként a fiamnak [-X nem kellett volna megmutatni a paparazzi videót ,mert nagy sztoriban mesélte anyjának hogy apu úgy ugrált mint egy bakkecske. 😳
                                          Ezt is köszönjük MLK. =D>
                                          DEP76[/quote] =D>
                                          sajnos az izomlaz gyorsabban elmulik mint az a 5 kilo amit a talalkozon felszedtunk…mi meg tobbszor latogattuk az olimpiai langosos buffejet is a nagy lakomak kozott…feltettem az albumomba egy kepet ket kepes fuzetrol amit elzsebeltem valakitol a talalkozon…ne haragudjatok…nagyon erdekesek :smt061

istozi
                                          Felhasználó

[quote=”misu”:y749mbzo]Üdv a csigás társaknak! Megérkeztünk tegnap eseménytelenül, de aztán jött a fergeteg. Valami beindította a garázsban álló „személyautóm” riasztóját, így 4 nap alatt lemerült, még annyi áram sem maradt, hogy a központi zárat működtesse. A korábbi feltörés miatt az egyetlem mechanikus zár használhatatlan, most fel kell törni az autót, majd áramot pumpálni bele. Na de ez sem egyszerű, mert a pajzs védelem végi, ergó nem nyiható a motorháztető. Még nem tudom, hogy csinálom. A hab a törtán, hogy a kertbe megint elakadt a lakó, de majd kihúzzuk. Mindenkinek szép napot, baromi jó volt a kirándulás, így feltöltődve méga megpróbáltatások is másképpen hatnak. Ja! Jáék csodás mindenképpen meg kell néz, amint lesz időm teszek fel képeket.Misu[/quote]
                                            A kocsi alól, az önindító csatlakozási pontján tudsz áramot „pumpálni” a verdába. Ha rákötöd a töltőt, akkor be kell indulni a központi zárnak!

misu
                                            Felhasználó

Üdv a csigás társaknak! Megérkeztünk tegnap eseménytelenül, de aztán jött a fergeteg. Valami beindította a garázsban álló „személyautóm” riasztóját, így 4 nap alatt lemerült, még annyi áram sem maradt, hogy a központi zárat működtesse. A korábbi feltörés miatt az egyetlem mechanikus zár használhatatlan, most fel kell törni az autót, majd áramot pumpálni bele. Na de ez sem egyszerű, mert a pajzs védelem végi, ergó nem nyiható a motorháztető. Még nem tudom, hogy csinálom. A hab a törtán, hogy a kertbe megint elakadt a lakó, de majd kihúzzuk. Mindenkinek szép napot, baromi jó volt a kirándulás, így feltöltődve méga megpróbáltatások is másképpen hatnak. Ja! Jáék csodás mindenképpen meg kell néz, amint lesz időm teszek fel képeket.Misu

maci
                                              Felhasználó

[quote=”DEP76″:c29v6wow]Van is rettenetes izomlázam #-o , de mostmár tudod miért hasonlítgatnak a higanyhoz. 😆
                                                Viszont asszonykám megjegyezte hogy rég buliztunk ilyen jót, mert hiányzik a megfelelő társaság és ha ketten elkezdjük kicsit furcsálják.
                                                Egyébként a fiamnak [-X nem kellett volna megmutatni a paparazzi videót ,mert nagy sztoriban mesélte anyjának hogy apu úgy ugrált mint egy bakkecske. 😳
                                                DEP76[/quote]Kedves Klubbtársak !
                                                Ezuton szeretném megköszönni
                                                mindenkinek
                                                aki eljött a talira
                                                Ha valamit elszurtam a
                                                bográcsba
                                                azért bocsi de igyekeztem,hogy
                                                jó legyen,
                                                pályázatok közül kié a kemping bérleti szerződése hogy
                                                helyet biztosított
                                                Valamint külön köszönet, hogy megmutatta hogyan kell kaszálni
                                                és a létrán álva elindítani a láncfürészt hogy le tudjak
                                                gajjazni és köszönöm a gépeket szerszámokat amit biztosított
                                                számomra,a munka elvégzéséhez,meg külön köszönet azért is ,hogy
                                                a számomra ismeretlen helyen elment és segitéget hozott,azért is
                                                külön köszönet ahogy megmutatta miképp beszéljem rá a birkát
                                                ,hogy levesse a bundát….
                                                Sok Sok sikert a kempinghez

Maci =D> =D>

DEP76
                                                Felhasználó

[quote=”feribmw”:5i7xtsks]üdv minden kedves klubbtársunknak =D> szerencsésen hazataláltunk 😆 kőszőnünk szépen mindent,nagyon jól éreztük magunkat,csak hamar eltelt 😥 egy biztos,máskor részegen nem kerékpározok,mert még mindig sajog mindenem #-o #-o #-o dep76 jót buliztunk tegnap este és a tánc =D> =D> =D> remélem hamar talizunk megint =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> [/quote]

Van is rettenetes izomlázam #-o , de mostmár tudod miért hasonlítgatnak a higanyhoz. 😆
                                                  DEP76

Brigi
                                                  Felhasználó

[quote=”rudi-radio”:1o14bc82]Mi is hazaértünk, köszönünk szépen mindent. 😆 Tegnap és ma még barangoltunk egy kicsit, a Balcsinál megtaláltuk az áram vevő helyet, ott éjszakáztunk. Az eső szerencsére elkerült minket, nem úgy más. Sajnos Pesten feltörték az autónkat amig kajáltunk a kedvenc kínai vendéglőnkben. 🙁 Rádiót, fényképezőt, egy pár ruhát stb elvittek.
                                                    Jutka, Rudi[/quote]
                                                    Nagyon sajnálom, hogy a vége nem sikerült szerencsésen az útnak. Együttérzek, tudom, hogy milyen bosszúság és kár és persze ha be is jelented, nincs reális esély rá, hogy bármi is meglegyen.

feribmw
                                                    Felhasználó

üdv minden kedves klubbtársunknak =D> szerencsésen hazataláltunk 😆 kőszőnünk szépen mindent,nagyon jól éreztük magunkat,csak hamar eltelt 😥 egy biztos,máskor részegen nem kerékpározok,mert még mindig sajog mindenem #-o #-o #-o dep76 jót buliztunk tegnap este és a tánc =D> =D> =D> remélem hamar talizunk megint =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>

riviera
                                                      Felhasználó

Köszönünk Mindenkinek mindent,szokás szerint mi még nem értünk haza,megtoldjuk Jelivel és egy kis fürdőzéssel.
                                                        Nagyon jó volt ismét Veletek,és külön öröm volt,hogy sok uj klubtárssal és a régiekkel is találkoztunk.
                                                        Akiktől nem tudtunk elköszönni Mindenkinek sok-sok puszi: ::olel

Editke,Jenő :smt039

25 hozzászólás megtekintése - 76-100 / 274

You must be logged in to reply to this topic.