Főoldal Fórumok Lakóautós Találkozóink Találkozó, 2010 Február 19-21 Miskolc, Kocsonyafesztivál.

22angok
104 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    LMC
    Felhasználó

Kocsonya-Fesztivál mikorra várható ? már vágyom egy kis miskolci levegőre :2010_ivok_sor3.gif

András

<==========[ Információ (frissítve: 02. 10.) ]==========>

Dátum: 2010 Február 19-21
      Hely: Miskolc

A lakóautós parkoló infói:
      – Áram csatlakozási lehetőség van, amit lehet fűtésre is használni! (a fogyasztást kell fizetni)
      – A parkoló díja kb: 5000Ft/lakóautó a résztvevők számától függően (péntektől vasárnapig)
      – Zárt körbekerített parkoló amit csak mi használunk.
      – A fesztiváltól kb 100 m-re található!

A kocsonyafesztivál és Miskolc is jubilál az idén.
      Kocsonyafesztivál 10 éves.
      DVTK 100 éves.
      Miskolc városa 800 éves.

Jelentkezési lap

A kocsonyafesztivál weboldala
      A lakóautós parkoló térképe

Telefonos segítség kérés: Kerti 20/529-56-18

• Szerző
      Válasz
      oroszlankiraly
      Felhasználó

Sziasztok!
        Első téli lakóautós utunk volt a miskolci kocsonyafeszt.
        Nagyon jól éreztük magunkat, szeretnénk sok klubbos kiránduláson részt venni. Köszönet Kertinek.
        A pálinka mellett belekóstoltunk a lakóautós élet ízébe is ami nagyon bejött. 🙂

fischer
        Felhasználó

[quote=”reprodesign”:34wees5z]Apa kezdődik…… :2010_ivok_sor2.gif [/quote]

a sör jöhet, ma már nem megyek sehová… :2010_rohog.gif

[quote=”EdGaR”:34wees5z]Hmmm… krampampuli otthon… :-k szóval akkor: vegyünk elő egy tűzálló tálat, állítsuk az asztal közepére, s a vagdalt fügét, magjától megfosztott datolyát, mazsolát, malagaszőlőt, cukrozott narancshéjat… 😆 [/quote]

…dióval bélelt aszalt szilvát, darabokra tördelt szentjánoskenyeret tegyünk bele…
          😆 😉

EdGaR
          Felhasználó

[quote=”DEP76″:1ajv7kq4]Én ezt úgy oldom meg hogy azzal érvelek hogy , : de szivem bármi történhet.

Ez a bármi azért elég tág azt hiszem, ezért is csodálatos a magyar nyelv.

DEP76[/quote]
            😆 Nálunk a „bármi” a jogsi otthon felejtése volt… persze véletlenül =D>

Soma
            Felhasználó

[quote=”reprodesign”:2lv68sos]Apa kezdődik…… :2010_ivok_sor2.gif [/quote]

:2010_rohog.gif

EdGaR
              Felhasználó

[quote=”reprodesign”:391uv4d0]Apa kezdődik…… :2010_ivok_sor2.gif [/quote]
                Hmmm… krampampuli otthon… :-k szóval akkor: vegyünk elő egy tűzálló tálat, állítsuk az asztal közepére, s a vagdalt fügét, magjától megfosztott datolyát, mazsolát, malagaszőlőt, cukrozott narancshéjat… 😆

repi
                Adminisztrátor

[quote=”fischer”:28g443n2]nekem nem kellenek érvek. ha iszom, akkor iszom és kész. 🙂

tudja az asszony, hogy akkor teszem, amikor lehet, mert nem akadályoz munkában, nem sodor veszélybe, vagy jogosítvány elvételbe.

emiatt beleszólást nem is viselek el.[/quote]

Apa kezdődik…… :2010_ivok_sor2.gif

fischer
                  Felhasználó

[quote=”DEP76″:33rw1k16]Én ezt úgy oldom meg hogy azzal érvelek hogy , : de szivem bármi történhet.

DEP76[/quote]

nekem nem kellenek érvek. ha iszom, akkor iszom és kész. 🙂

tudja az asszony, hogy akkor teszem, amikor lehet, mert nem akadályoz munkában, nem sodor veszélybe, vagy jogosítvány elvételbe.

emiatt beleszólást nem is viselek el.

DEP76
                    Felhasználó

[quote=”EdGaR”:1u2z7ad7]Én akkor nem taktikusnak hívtam :2010_rohog.gif [/quote]

Én ezt úgy oldom meg hogy azzal érvelek hogy , : de szivem bármi történhet.

DEP76

fischer
                      Felhasználó

[quote=”EdGaR”:2t3cyncj]Én akkor nem taktikusnak hívtam :2010_rohog.gif [/quote]

:2010_rohog.gif

repi
                        Adminisztrátor

[quote=”somacsek”:35r75wf6]Hú de titokzatos vagy azért képeket tolhatnátok fel ha már nem meséltek milyen volt.Nem vagyunk ott a Repivel és ilyen vagy 😥 Kerti legalább te mesélj.Légyszi.. [-o< [/quote] Sajnálom,hogy nem tudtunk elmenni.A képeket nézegetve a szokásos jó hangulat megvolt. Legközelebb március elején találkozunk,de akkor biztos.Nem jöhet semmi közbe!!! 😉 és utánna folyamatosan....itt a tavasz,poroljátok le a szempillátokat és hajrááá útra fel. 😆

EdGaR
                          Felhasználó

[quote=”fischer”:31lewk3f]nagyon taktikus a feleséged!… 😀 [/quote]
                            Én akkor nem taktikusnak hívtam :2010_rohog.gif

fischer
                            Felhasználó

[quote=”EdGaR”:1s3eq32k]Sajnos szesz lévén, miután csak egy napra jöttünk és a feleségem ilyenkor nem hoz jogsit magával 👿 , nem mertem megkóstolni.[/quote]

nagyon taktikus a feleséged!… 😀

Tomy
                              Felhasználó

Idén is nagyon jól éreztük magunkat a Fesztiválon.

Köszönjünk a lehetőséget Kertinek!!!

Szokás szerint ismét mi hagytuk el utoljára a helyszínt, de már az új tagokkal Gabócáékkal és Oroszlánkirályékkal együtt.

EdGaR
                                Felhasználó

[quote=”DEP76″:3v4pcgl4]Mi a családdal megszavaztuk hogy mi a fene az a krampampuli, hát elsőre valami új káromkodást véltünk mögötte, de sokadikra győzött a lángosféleség, vagy lepény. Hát ehhez képest megleptetek. De a képek láttán sem lettem okosabb, de az üveg árulkodik, legalább egy összetevő világos.
                                  DEP76[/quote]
                                  Ugyanilyen logikával én is először a hasamra gondoltam 😆 Miután lemaradtam az elkészítéséről a fesztivál több pavilonjában is árusították. Sajnos szesz lévén, miután csak egy napra jöttünk és a feleségem ilyenkor nem hoz jogsit magával 👿 , nem mertem megkóstolni.

DEP76
                                  Felhasználó

[quote=”miska”:1f431i9g]Pár kép az albumban.

Köszönjük a szervezést és a finom krampampulit. =D> [/quote]

Mi a családdal megszavaztuk hogy mi a fene az a krampampuli, hát elsőre valami új káromkodást véltünk mögötte, de sokadikra győzött a lángosféleség, vagy lepény. Hát ehhez képest megleptetek. De a képek láttán sem lettem okosabb, de az üveg árulkodik, legalább egy összetevő világos.
                                    DEP76

Gaboca
                                    Felhasználó

Sziasztok!

A kocsonyafesztivál volt az „új” autó első útja!!!

Kertinek nagyon köszi mindenért =D> A kábelért extra köszönet.

Nagyon jól éreztük magunkat, csak a fránya pálinka maradt otthon!!! De megoldottuk….. #-o

feribmw
                                      Felhasználó

nagyon jo volt a buli.köszönünk mindent!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

rudi-radio
                                        Felhasználó

Köszönjük a képeket. 😆

Névtelen

Pár kép az albumban.

Köszönjük a szervezést és a finom krampampulit. =D>

Kerti
                                            Adminisztrátor

Szerencsésen hazaértünk mi is. 😆
                                              A fesztivál megint nagyon jó volt. A szombat esti eső ellenére is hatalmas tömeg volt. A szakadó eső sem állíthatott meg minket, hogy Gabikékkal elmenjünk a Hooligans koncertre.
                                              Persze előtte Gabik elkészítette a beígért krampampulit. Nagyon jól sikerült, így megnyerte az örökös elkészítését eme italnak. 😆
                                              12 lakóautó jelent meg a találkozón és néhány személyautós klubtag. Gabóca reggel megvette a lakóját és már jött is a találkozóra. =D> Öröm volt megismerkedni az új klubtagokkal.
                                              A jelenlévők panaszkodtak, hogy idén nem volt a Fúró által előidézett éjszakai dudálgatás. 😆
                                              Sajnos fotók részünkről nem nagyon készültek de azért a krampampuli készítés meg lett örökítve amit fel is tettem az albumomba.

fischer
                                              Felhasználó

[quote=”somacsek”:1zn32n5m]Hú de titokzatos vagy azért képeket tolhatnátok fel ha már nem meséltek milyen volt.Nem vagyunk ott a Repivel és ilyen vagy 😥 Kerti legalább te mesélj.Légyszi.. [-o< [/quote] ne nyúzd kertit, fájós fejjel nehéz mesélni... 😉 🙂 😀 én is a végére értem oda, de ahogy a társaság maradéka vasárnap délben kinézett :2010_ivok.gif :2010_ivok_sor2.gif , az alapján várjatok türelmesen legalább egy hetet a beszámolóra, képekre... :2010_rohog.gif

rudi-radio
                                                Felhasználó

[quote=”somacsek”:3s3mrq39]Hú de titokzatos vagy azért képeket tolhatnátok fel ha már nem meséltek milyen volt.Nem vagyunk ott a Repivel és ilyen vagy 😥 Kerti legalább te mesélj.Légyszi.. [-o< [/quote] Látod Soma ilyenek ezek. 👿 [-o<

Soma
                                                  Felhasználó

[quote=”Dettike”:1ug3uj1g]Nagyon jó volt a buli, de többet nem árulunk el mindenki így járt aki nem jött. 😆 😆 😆 [/quote]

Hú de titokzatos vagy azért képeket tolhatnátok fel ha már nem meséltek milyen volt.Nem vagyunk ott a Repivel és ilyen vagy 😥 Kerti legalább te mesélj.Légyszi.. [-o<

Névtelen

Nagyon jó volt a buli, de többet nem árulunk el mindenki így járt aki nem jött. 😆 😆 😆

FLaci
                                                      Felhasználó

Sziasztok
                                                        Hát mi sem fogyasztottunk sok áramot 😆 ( mivel nem lakóval voltunk)
                                                        Jót sétáltunk iszonyú tömeg volt ( a fesztiválon)
                                                        Egy kis beszélgetés Dettiéknél kiknek szíves vendéglátását köszönjük majd távozás mezejére léptünk, mivel elkerültük egymást a többiekkel,de majd legközelebb megismerkedünk a számunkra még „ismeretlenekkel”
                                                        Üdv azoknak is akikkel nem találkoztunk. 😉 Reméljük mindenki sikeresen hazatér-t.

25 hozzászólás megtekintése - 1-25 / 104

You must be logged in to reply to this topic.