Főoldal Fórumok Lakóautós Találkozóink Találkozó: 2010 április 2-5 Húsvét Szarvaskő

Legutóbb frissítette riviera 15 years, 1 months telt el
21angok
172 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    GaborApa
    Felhasználó

A nyuszi energiát nem kímélve készül a Húsvétra!
      Ha már ennyit dolgozik 😳 biztos nagyon kimerült lesz, ne kelljen még külön-külön szét is hordania.

Kíméljük a nyuszit, Húsvétoljunk együtt! :smt205

Szarvaskőn az ÖkoPark Kempingben Repro lealkudta az árakat =D> így 5000 Ft+IFA / lakóautó/nap
      Szombaton Detti vasárnap Sztakandi főz ki valamit a bográcsban. =D> =D> (természetesen önként 😉 , de reméljük nem dalolva 😕 )
      Kata bevállalta, az egységes csokitojás beszerzést. Ehhez majd tudnunk kéne hány gyerek lesz.

A kempingben használhatjuk a közösségi helységet és a focipályát.
      Fizetős szolgáltatásként pedig a kalandparkot szaunát masszázst
      A kempingről információkat a honlapjukon olvashattok.

———————————————————–

Jelentkezési lap

Jelentkezési határidő szerda este, mert a bevásárlásokhoz, a szükséges mennyiségeket a jelentkezések alapján tudjuk számolni.

• Szerző
      Válasz
      riviera
      Felhasználó

[quote=”reprodesign”:1gfxqnwp]Mivel Panoráma kép nem készült ezt a kisfilmet fogadjátok szetetettel:link[/quote]

Repró köszönjük a videót,nagyon jó és nagyon ügyes vagy.A zenei aláfestés is kiváló. 😀 😀
        Gratulálunk.

Editke

totya
        Felhasználó

[quote=”reprodesign”:1fbqx9hg]Mivel Panoráma kép nem készült ezt a kisfilmet fogadjátok szetetettel:link[/quote]
          Klassz lett, ügyes vagy, köszönjük!!! =D> 😀 :2010_igen_kezfogas.gif

Kerti
          Adminisztrátor

[quote=”reprodesign”:2ap9z8jq]Mivel Panoráma kép nem készült ezt a kisfilmet fogadjátok szetetettel:link[/quote]

Nagyon jó lett! Köszönjük! :2010_bajnok.gif :2010_igen_jeee.gif

FLaci
            Felhasználó

[quote=”sztakandi”:88iu1kmz]Csak csatlakozni tudok az előttem szólóokhoz, KÍVÁLÓ !!! :2010_igen_hurra.gif :smt205 :2010_igen_hurra.gif [/quote]
              Hát mit mondjak Q..va jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó :2010_igen2.gif :2010_igen_kezfogas.gif :2010_igen2.gif :2010_igen_kezfogas.gif :2010_igen2.gif :2010_igen_jeee.gif :2010_igen_jeee.gif :2010_igen_jeee.gif :2010_igen_jeee.gif :2010_igen_jeee.gif
              Repi nogyon ügyi vagy

sztakandi
              Felhasználó

[quote=”miska”:1bimttt2]=D> =D> :2010_igen_hurra.gif :2010_igen_hurra.gif :2010_bajnok.gif [/quote]

Csak csatlakozni tudok az előttem szólóokhoz, KÍVÁLÓ !!! :2010_igen_hurra.gif :smt205 :2010_igen_hurra.gif

Névtelen

[quote=”LMC”:y9ca9afi]Nagyooon joóóóó =D> =D> =D>

András[/quote]
                  =D> =D> :2010_igen_hurra.gif :2010_igen_hurra.gif :2010_bajnok.gif

LMC
                  Felhasználó

[quote=”reprodesign”:2tadcv4x]Mivel Panoráma kép nem készült ezt a kisfilmet fogadjátok szetetettel:link[/quote]

Nagyooon joóóóó =D> =D> =D>

András

GaborApa
                    Felhasználó

[quote=”reprodesign”:652hxxmh]Mivel Panoráma kép nem készült ezt a kisfilmet fogadjátok szetetettel:link[/quote]

=D> =D> =D> =D>

Blue
                      Felhasználó

[quote=”reprodesign”:1edzbe1h]Mivel Panoráma kép nem készült ezt a kisfilmet fogadjátok szetetettel:link[/quote]

Szupi de azért HOKUSZPÓK is megérdemelt volna egy kis megemlékezést. :smt021
                        😉

repi
                        Adminisztrátor

Mivel Panoráma kép nem készült ezt a kisfilmet fogadjátok szetetettel:link

riviera
                          Felhasználó

[quote=”lipi”:3vt7wea1]Editke sziasztok.
                            Mint említettem,itt nemmfejtem ki [-X
                            Martfűn,szóban elmesélem Gabiknak! 😆
                            lipi[/quote]

Szervusz Lipi !

Oké. 😀
                            Mikor érkezel Martfüre?

Editke

lipi
                            Felhasználó

Editke sziasztok.
                              Mint említettem,itt nemmfejtem ki [-X
                              Martfűn,szóban elmesélem Gabiknak! 😆
                              lipi

riviera
                              Felhasználó

[quote=”lipi”:1zn6jwn9]Kedves GABIK,semmi hókuszpók nincs a kiscsinosom
                                mosásában.Víz ,slag ,shampon.
                                No amiről a Jamesz írt, 😆
                                Tudod mit? Én félek Gabikától!
                                Nyomozz picit a Jamesz hozzászóllásában!
                                Máris megérted. :2010_igen_jeee.gif
                                lipi[/quote]

Lipi nem tudják,hogy „ki” a kiscsinos. 😆 😆

Editke

lipi
                                Felhasználó

Kedves GABIK,semmi hókuszpók nincs a kiscsinosom
                                  mosásában.Víz ,slag ,shampon.
                                  No amiről a Jamesz írt, 😆
                                  Tudod mit? Én félek Gabikától!
                                  Nyomozz picit a Jamesz hozzászóllásában!
                                  Máris megérted. :2010_igen_jeee.gif
                                  lipi

Névtelen

Ez tényleg Hókuszpók, mert nem lehet semmit sem látni. 😛

repi
                                    Adminisztrátor

[quote=”sztakandi”:1gdc682k]Fantasztikus volt, Hókuszpókos. .[/quote]

vagy mégse….

gabik
                                      Felhasználó

[quote=”lipi”:17fj1hrs]Jamesz,ha slaggal autóshamponnal közelítettél, [-X
                                        csodálkozz Gabika reagálásán! 😆
                                        lipi[/quote]
                                        Lipi mond meg a frankót végre!Déltengeri fekete gyöngysor,vagy mi a fene kell a kiscsinos mosásához? 😉

lipi
                                        Felhasználó

Jamesz,ha slaggal autóshamponnal közelítettél, [-X
                                          csodálkozz Gabika reagálásán! 😆
                                          lipi

eva54
                                          Felhasználó

[quote=”totya”:2gtw0pyv]Mi is hazaértünk!

Minden kedves főző- sütő- sátras, gondoskodó barátunknak köszönünk mindent (Nyuszinak is!) =D>
                                            Reméljük, az újakat megfertőztük. 😆

Éva, milyen volt a Zemplén?

Köszönjük, hogy a silvásváradi kemping befogadott minket, a másiknak meg isten adjon olyan csendes napokat, mint a mai volt.. 😀

Edit néni, meggyógyultál?

Puszi mindenkinek:

Juli[/quote]

Zemplén gyönyörú, bár ott még nem érkezett meg a tavasz teljesen, az időjárás is le van maradva ott egy kicsit.
                                            De a Fűzéri várat nekem mindig élmény látni. Ott aludtunk a vár alatti parkolóban.
                                            Bár szívesen mentem volna én is Veletek a sorban. Nagyon jó az a kép.
                                            Sikerült teljesen megfertőzni minket. Köszi, hogy befogadtatok. Mi is számoljuk a napokat Martfűig.

Éva

Névtelen

[quote=”lipi”:2dr64tg7]A sikeres hazaérkezés után,kiscsinos lemosása.[/quote]

Mondom ez biztos nem lehet rossz …kipróbálom !!!
                                              De a Gabi úgy rugdosott , hogy hagytam az egészet a francba …. 😀

metalgod
                                              Felhasználó

Jamesz!

Irtam egy privát üzit!

Iván

lipi
                                                Felhasználó

A sikeres hazaérkezés után,kiscsinos lemosása.
                                                  Majd egy pici utántöltés/mert úgy hallottam,nem szabad hirtelen abbahagyni semmit/pihenés után most mertem a
                                                  gép elé ülni.Megnyugodtam,hogy nem nekem kellet arról a
                                                  mesebeli figuráról írnom én nem tudtam volna ijen finoman
                                                  kifejezni magam! [-X
                                                  Mégis van valami amiért hálásak lehetünk a figurának.
                                                  Ijen szép KÓBOLYT nemigen láttak azon,sőt más részen sem! 😆
                                                  Ráadásul találtunk egy igen szimpatikus kempinget,szimpi
                                                  tulajokkal! :2010_igen_jeee.gif
                                                  A csapatnak köszi ismét! :smt205
                                                  fojt.köv.
                                                  lipi
                                                  ui:valakivel kanalat cseréltem,majd a következőn vissza.

Brigi
                                                  Felhasználó

[quote=”Kerti”:ecz1oo6y]Mi is hazaértünk csak tegnap már nem volt erőm géphez ülni.
                                                    Nagyon jó hétvége volt ismét. Köszi mindenkinek mindent.
                                                    Különösen Hókuszpóknak, hogy hozzájárult az alábbi képhez: kép
                                                    A szilvásváradi kemping valóban jó volt, csak ajánlani tudom mindenkinek.[/quote]
                                                    Hű-ha =D> Szép hosszú kóboly 😀

eva54
                                                    Felhasználó

Sziasztok!

Mi is hazaértünk, csak nagyon későn, már nem kapcsoltunk be gépet, csak gyorsan ágybadugtam a lányokat.
                                                      Örülünk, hogy megismerhettünk titeket! Martfűn találkozunk!
                                                      A lányaim nagyon élvezték a szabadságot amit közöttetek, és a gyerekeitek között megengedhettünk nekik! Köszönjük!

Zemplén szép volt, a Fűzéri vár alatt aludtunk, kellemes kis húsvéti várjátékokat szervetek.

Ildi (aki már megint nem az Éva 🙂 , csak a lánya)

Névtelen

Pár kép az albumban.

25 hozzászólás megtekintése - 1-25 / 172

You must be logged in to reply to this topic.