Főoldal Fórumok Lakóautós Találkozóink Találkozó: 2010. 10. 15-17 Visegrád

Legutóbb frissítette erkac 14 years, 8 months telt el
24angok
132 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    totya
    Felhasználó

Kedves Klubtársak !!!
      Többen jelezték felénk, hogy szivesen eljönnének Visegrádra újból. Felkaptam a telefont és kiderült a lehetőség adott a feltételek nem változtak semmiben /anyagiakban sem/.Az időpont október 15-16-17. Kérem azokat akiket érdekel a dolog jelezze felénk. Aki még nem volt az előző tali nyitásánál megtalálja a részleteket. A tulajnak jövő hét eleji választ igértem!
      Köszönettel: totya

————————————————————
      Az október 15-17-i hétvégére szeretettel várunk mindenkit Visegrád-Mogyoróhegy kempingbe. Az üzemeltetővel megbeszéltük az árat, ami éjszakánként 1500 Ft/lakó.
      Azért, hogy könyebb legyen odatalálni rakok fel pár képet az odavezető útról és a kemping területéről. A tábla Bp.felől van fotózva de Esztergom felől is ugyan ilyen jelzi az utat a hegyre. Bp. felől Visegrád-Szengytgyörgypuszta után van a tábla, Egom felől Visegrádon áthaladva, a kőkapu után találjátok a táblát.

A programokról már sokmindent írtunk már, pl: bob, vadaskert, játszóterek, Vár, salamon-torony, lovaglás, gyepsí, canopy, minigolf, stb.
      http://www.visegradsipalya.hu/
      http://www.canopy.hu/index_hu.php
      http://www.bobozas.hu/visegrad/index.php
      http://www.parkerdo.hu/erdeimuvelodeshaza/progr.html

————————————————————

Képek az odajutásról

• Szerző
      Válasz
      Tomy
      Felhasználó

Megszületett a döntés!
        Gabocával benevezünk a főzésbe bablevessel,és némi forralt bor is készülhet estére!

Mikor lehet érkezni mogyihegyre?

Kerti
        Adminisztrátor

[quote=”Daka”:1t4micca]Kellemes hétvégét kívánok mindenkinek. 😀
          És [-X szeretném, ha az a csúnya felhő elrontaná a hangulatot![/quote]
          Köszönjük!
          Nem volt még az a felhő ami elronthatta volna az MLK hangulatot.
          Pedig voltak már próbálkozások.

Daka
          Felhasználó

Kellemes hétvégét kívánok mindenkinek. 😀
            És [-X szeretném, ha az a csúnya felhő elrontaná a hangulatot!

rudi-radio
            Felhasználó

Minden kedves utra kelőnek nagyon jó időt és jó szórakozást a visegrádi talihoz. 😆
              Rudi, Jutka

totya
              Felhasználó

Programok:

A programokról már sokmindent írtunk már, pl: bob, vadaskert, játszóterek, Vár, salamon-torony, lovaglás, gyepsí, canopy, minigolf, stb.
                http://www.visegradsipalya.hu/
                http://www.canopy.hu/index_hu.php
                http://www.bobozas.hu/visegrad/index.php
                http://www.parkerdo.hu/erdeimuvelodeshaza/progr.html

LMC
                Felhasználó

[quote=”DEP76″:1nr3hcsz]Szegény Asszonyod
                  Akkor meg van a megoldás, szóval így jön össze a léggyel. 😆 😛 [/quote]

már itt van mit csináljakvele? én leütöm 😆 ::bogar

András

DEP76
                  Felhasználó

[quote=”Soma”:2cqtajx8]igen hideg van esténként.[/quote]

Szegény Asszonyod
                    Akkor meg van a megoldás, szóval így jön össze a léggyel. 😆 😛

GaborApa
                    Felhasználó

[quote=”Soma”:2tvaprgl]Szerintem ezen a témán már lapozni kéne. 😉 .[/quote]
                      Igen! =D>

🙄
                      De ki is volt aki bedobta?
                      😆

EdGaR
                      Felhasználó

@Dep: Gyertek légyszi… lemehetünk együtt a bobpályán fékezés nélkül… ezt a csigával hazafelé már úgysem tehetjük meg 😉

Lenne valaki akinek péntek délután 5 óra körül odaadhatom a tojásaimat? 😳 Így már este használhatók lennének, mert mi csak szombat reggel indulunk

repi
                        Adminisztrátor

[quote=”DEP76″:yvoe393b]Szerintem csináljatok egy légyvadászatot, sokan bizonyíthatnak.
                          Sokan meg szórakozhatnak. 😛 [/quote]

Dep….ha jöttök pálinkát nem viszünk. 😆

Soma
                          Felhasználó

[quote=”DEP76″:10a2zxl7]Szerintem csináljatok egy légyvadászatot, sokan bizonyíthatnak.
                            Sokan meg szórakozhatnak. 😛 [/quote]

Szerintem ezen a témán már lapozni kéne. 😉
                            Ja és ilyenkor már nem találsz ::bogar mert már igen hideg van esténként.

DEP76
                            Felhasználó

[quote=”enigma”:27t694kq]Mi a pénteki program Visegrádon?
                              És a szombati?[/quote]

Szerintem csináljatok egy légyvadászatot, sokan bizonyíthatnak.
                              Sokan meg szórakozhatnak. 😛

LMC
                              Felhasználó

[quote=”repro”:157rx38c]
                                Lipi barátom kicsit bizonytalan,noszogassátok egy kicsit páran…. 😆 [/quote]

Lipi, neked közelebb van mint nekem :lako

András

repi
                                Adminisztrátor

[quote=”Tomy”:38slca29]Főzünk mi bármit amit Gabóca bevállal.Remélem azt nem szuszikálja át!

Szerintem egy hűvös őszi napon forralt borral bedunsztolni az egész nap bevett pálinkát……Nincs is annál jobb!

Repró te! Az nem racsni,hanem tokmánykulcs![/quote]

Olyan amit benne felejtettél a fémforgácsolóba és elindítottad?? 😥

Lipi barátom kicsit bizonytalan,noszogassátok egy kicsit páran…. 😆

Tomy
                                  Felhasználó

[quote=”repro”:2m83cnso]Páran félre értelmezik a főzés fogalmát.Vagy lehet Vácon csak bort főznek?? 😆 ::gurul ::gurul na meg racsnit….[/quote]

Főzünk mi bármit amit Gabóca bevállal.Remélem azt nem szuszikálja át!

Szerintem egy hűvös őszi napon forralt borral bedunsztolni az egész nap bevett pálinkát……Nincs is annál jobb!

Repró te! Az nem racsni,hanem tokmánykulcs!

Soma
                                    Felhasználó

[quote=”enigma”:3hawiwyg]Mi a pénteki program Visegrádon?
                                      És a szombati?[/quote]

Mi tavaly elmentünk a bobpályára a srácokkal egy jó kis séta az erdőn keresztül nincs messze.Ja és van egy függőhíd is azt is érdemes megnézni.Repikém drága te is ott voltál tavaly vagy nem,vagy igen ,vagy mégsem de lehet. 😆

repi
                                      Adminisztrátor

[quote=”enigma”:7ur29tm1]Mi a pénteki program Visegrádon?
                                        És a szombati?[/quote]

Szabadon választott 😆 (De Totyáék ismerik a környéket és biztos eltudnak látni hasznos ötletekkel az idő eltöltéséhez.)
                                        Szombat főző verseny vagy mi a fene,amibe még bátor bográcsosokat várunk.Az étel szabadon választott. 😆

Páran félre értelmezik a főzés fogalmát.Vagy lehet Vácon csak bort főznek?? 😆 ::gurul ::gurul na meg racsnit….

HajduZoltan
                                        Felhasználó

Mi a pénteki program Visegrádon?
                                          És a szombati?

EdGaR
                                          Felhasználó

[quote=”Jamesz”:32ue0f9c]…mindenkit reptibe !!! ::bogar
                                            [/quote]

Hát ettől most mi sem repdesünk az örömtől 😆

Névtelen

Soma

…Ja és egyébként még a legyet is reptében

Én is ilyen vagyok Soma …mindenkit reptibe !!! ::bogar

Na …és ki látta mostanába a Gabit repülni ???
                                              😀

Gaboca
                                              Felhasználó

[quote=”Tomy”:28hzckz3]Na, figyelj Vámosz!
                                                Én úgy gondoltam,hogy TE intézed a forralt bort,én meg időről időre mintavételezéssel kóstolgatok,és kiváló tanácsokkal látlak el a megfelelő minőség érdekében!
                                                Különben is, ha jól tudom 2008-ban egy borfőző versenyen jeleskedtél és :2010_bajnok.gif helyen végeztél…Tévednék???

De tűzet inkább ne próbálj csiholni,mert még a faszenet sem tudod beízzitani mielőtt a sütni kívánt hús megromlana, vagy inkább nyersen elfogyna![/quote]

Kedves Barátom, Tom-y!

Azon a bizonyos borfőző fesztiválon volt valaki :2010_ivok.gif aki az első helyhez kiváló tanácsokkal látott el. Nem emléxel ki volt az? :2010_ivok.gif

Mikor ettél nálam :2010_nem_guluszem.gif romlott húst? NA jó csak egyszer, de azóta a ::kutya nem enged a ház közelébe. :smt204

Tomy
                                                Felhasználó

[quote=”Gaboca”:bo4beukf]Kedves Barátom, Tomy ! :smt068

A forralt borban benne vagyok =D> Én hozom a poharat, szedőkanalat és a….. tűzet is csiholom ::favágás [/quote]

Na, figyelj Vámosz!
                                                  Én úgy gondoltam,hogy TE intézed a forralt bort,én meg időről időre mintavételezéssel kóstolgatok,és kiváló tanácsokkal látlak el a megfelelő minőség érdekében!
                                                  Különben is, ha jól tudom 2008-ban egy borfőző versenyen jeleskedtél és :2010_bajnok.gif helyen végeztél…Tévednék???

De tűzet inkább ne próbálj csiholni,mert még a faszenet sem tudod beízzitani mielőtt a sütni kívánt hús megromlana, vagy inkább nyersen elfogyna!

DEP76
                                                  Felhasználó

[quote=”GaborApa”:kswmroo5]:-k
                                                    Attól megnő a többi része?
                                                    🙄 😕

Fantasztikus dolog ez a biológia 😛 [/quote]

Vagy csak negatív rekord jellemzi a VONGOT és így leegyszerüsödik a légykérdés is.
                                                    😆
                                                    Bocs Soma

GaborApa
                                                    Felhasználó

[quote=”Soma”:riyysb3t]…ha kitéped a légy szárnyait sokkal könnyebb….[/quote]

:-k
                                                      Attól megnő a többi része?
                                                      🙄 😕

Fantasztikus dolog ez a biológia 😛

repi
                                                      Adminisztrátor

[quote=”Soma”:2g132cqy] Ja és nem akarom reklámozni,hogy mekkora VONGOT hordok a gatyába :2010_igen_hurra.gif [/quote]

:2010_nem_guluszem.gif :smt217

25 hozzászólás megtekintése - 26-50 / 132

You must be logged in to reply to this topic.