Főoldal Fórumok Lakóautós Találkozóink Találkozó. 2009 március 19-22 Sárvár

Legutóbb frissítette LMC 16 years, 9 months telt el
28angok
303 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    LMC
    Felhasználó

[quote=”FuredyLaci”:3n7pj4rk]Feküdj vissza aludni úgy is szr az idő 😆
      Addígra kiderül #-o hogy álmodtál 😉 [/quote]

Dolgoznom kell #-o

Sárvár kempinghez mit szóltok, lehet hogy sokan ismeritek, nagyon szinvonalas és szuper a fürdője. :smt217

Az árban benne van a fürdő belépő is.

Aki ismer az tudja hogy én nem ragaszkodom kempinghez, 2 – 3 napot minden lakóautós kibír víz áram nélkül, csak a fűtés a gond még márciusban akinek nincs.

Ha valakit érdekel akkor jelenleg van négy, lehetséges helyszin, amire szavazni lehetne: Cegléd – Makó – Hajdúböszörmény – Sárvár.

Makónak, Hajdúböszörménynek van szervezője, Sárvárt felválalom segítséggel, még Ceglédre kell önkét jelentkező

De még jöhetnek az ötletek 😆

András

Találkozó infó ———————————-

A kemping elég nagy, sokan elférünk, a fürdő nyári bejárattal szemben közelíthető meg, aszfaltos úton a fogadóig, majd egy jobbos a murvás úton, ( 100 méter) a füves területig.
      A kemping , villany csatlakozással ellátva, több oszlopon.
      A vizesblokk kivülről nem, belől viszont szép tiszta, kultúrált, és nagy.

A vizesblokkon belől van wc ürítési lehetőség. A külsőrészen viszont nincs leeresztő ( esetleg vödör, és bevinni az ürítőbe).
      Kemping ár : Lakóautó + 2 fő árammal + adó = 2640 / nap
      Részletesen: http://www.vadkertfogado.hu

A fogadó étterme szép és kultúrált, esetleg akinek szobára lenne szüksége, minél hamarabb foglaljon egyénileg, mert kevés a szoba, a főépületben. http://www.vadkertfogado.hu
      Kétágyas szoba reggelivel 9800 ft. + 320 ft idegenforgalmi adó.

Van lehetőség lovaglásra és kocsikázásra, amit előre egyeztetni kell egyénileg a lovásszal ( Vida Tamás 30/ 6752503 –as telefonon.

Kocsikázás max. 10 fő egy kocsin 6000 ft./ óra
      Futószárazás 2000 ft / 30 perc
      Tereplovaglás 3000 ft / óra

Étkezéssel kapcsolatban: Szombat ebéd 12 – 14 között: Karoldával megbeszéltem, teljes egészében vállalják a pöri elkészítését, kulcsrakészen.( kenyér, tányér,evőeszköz, mindenki hoz)
      Becsületkasszás- meghatározott adag árral ( még nincs kikalkulálva).

Péntek délután közös Tócsni sütés. Két gép a reszelésre Maci és Riviera jóvoltából.
      Van 3 db gázfőzőnk, viszont szükség lenne tárcsára legalább 2 db, a sütéshez.

Még amire nem merek gondolni, az esős talli fedett rész nincs, a szokásos ponyvamegoldást kell alkalmaznunk, ami még nem megoldott.

————————————————————-

Tavaszünnep a Sárvár Nádasdy-várban.

Ijjász verseny és Solymász bemutató akit érdekel, egésznapos műsor

Program:

szombat:

08:00 – Érkezés, nevezés

09:00 – Oltárkészítés, szertűzgyújtás, Himnusz

10:00 – Versenykezdés

13:00 – Verseny vége

13:30 – Solymászat-műsor

14:00 – Vadászkör műsorának kezdete

16:30–17:30 – A Magyar Királyi korona őrzőjének előadása

17:00 – Eredményhirdetés (profi, amatőr)

17:30 – Tavaszünnep szertartás

18:00–19:00 – Regős Jocó

19:30 – Vacsora

21:30–23:30 – Éjszakai lövészet
      ———————————————————–

FONTOS !

Ha megérkeztek és elfoglaljátok a placcot, be kell menni a főépületbe ( FOGADÓ ) és bejelentkezéskor mindenki kap egy mágneskártyát, ami a mosdók bejárati ajtaját nyitja

————————————————————

Jelentkezési lap

• Szerző
      Válasz
      Gpslaszlo
      Felhasználó

naná meózni szeretek csak igazán 🙂

LMC
        Felhasználó

A Sárvár találkozóra, nagyon szép a lista, 21 lakóautó =D> 😮

Ráadásul csütörtökön már 8 -an leszünk 😉 :smt206

A csütörtöki csapat, ha gondoljátok sütögethetünk tárcsán, kimithozott anyagból :smt217 :smt206

Ja, egy bogrács forraltborral is készülök [-o< GpsLászló, neked esetleg meózás céljából csinálhatunk tócsnit. 🙄 🙂 ( vagy ? ) A csütürtöki fárasztó vezetés, és előkészületek fáradalmai után egy nagy fürdést terveztem, mivel másnap "osan" szintén egésznapos kemény munka következik 😳 😆 András

GaborApa
          Felhasználó

[quote=”3hinfo”:3pbwaa82]Csak nagyon kell vigyázni vele, mert rögtön torokra megy! 8) 8) 8) 8) [/quote]
            Félelmetes vadállat lehet. 🙄

3hinfo
            Felhasználó

[quote=”GaborApa”:f0jp79gz]Majd megnézzük azt a kicsit 😉 [/quote]
              Csak nagyon kell vigyázni vele, mert rögtön torokra megy! 8) 8) 8) 8)

GaborApa
              Felhasználó

[quote=”3hinfo”:2kytri4s]Nagyon szépen köszönjük, mind a hárman! (Na jó, kettő, plusz egy kicsi) 8) 8) 8) 8) [/quote]
                Majd megnézzük azt a kicsit 😉

3hinfo
                Felhasználó

[quote=”GaborApa”:o8z2eyid]Kész van[/quote]
                  Nagyon szépen köszönjük, mind a hárman! (Na jó, kettő, plusz egy kicsi) 8) 8) 8) 8)

GaborApa
                  Felhasználó

[quote=”3hinfo”:3p8y688v]..Emilen kértem, még nem sikerült javítani. [/quote]

Kész van

3hinfo
                    Felhasználó

Nos, bár a jelentkezési lapon nem látszik, jön velünk egy véreb is. Emilen kértem, még nem sikerült javítani. Azért mi, mind a hárman ott leszünk! 8) 8) 8) 8)

Gpslaszlo
                      Felhasználó

Nah tudtam én hogy DEMOKRÁCIA van itten kérem szépen 🙂
                        újra lesz finom icecaffe a reggel nehezen ébredőknek 🙂
                        és tényleg GABEC Koma is tiszteletét teszi az ÚJJJJ autójával minálunk?

LMC
                        Felhasználó

[quote=”zsuzsa”:kc01ka0n]Kedves Mindannyian!
                          Ha sikerül, akkor lehetőleg azon a hétvégén hazamegyünk Győrbe, és szombaton meglátogatunk benneteket… 😉 🙄 🙄 [/quote]

Megértjük, és ezt a gesztust is örömmel vesszük, és szeretettel várunk =D> =D> =D>

Remélem a keleti részről, még csatlakoznak hozzátok és konvojban tudtok jönni 😆

András

Brigi
                          Felhasználó

[quote=”zsuzsa”:1onmve3q]
                            Ha sikerül, akkor lehetőleg azon a hétvégén hazamegyünk Győrbe, és szombaton meglátogatunk benneteket… 😉 🙄 🙄 [/quote]
                            Nagyon örülnénk, ha legalább látogatóba eljönnétek =D> =D> =D>
                            A lakónak meg drukkolunk a megújuláshoz 😛

zsuzsa
                            Felhasználó

Kedves Mindannyian!
                              Amint Kerti is írta, a lakónk bútorzatának egy része náluk dekkol a műhelyben (amiért borzasztóan hálásak vagyunk!).
                              Hamarosan vizsgáztatni kell, ez a statusa miatt amúgy is szerelésekkel jár, úgy döntöttünk, hogy a jobb oldalán levő régi sérülést is kijavíttatjuk. 😥 😥 😥
                              Így azután addigra lakónk nem lesz 🙁 🙁 🙁
                              Persze nagyon rossz lenne kimaradni a találkozóból [-X .
                              Ha sikerül, akkor lehetőleg azon a hétvégén hazamegyünk Győrbe, és szombaton meglátogatunk benneteket… 😉 🙄 🙄

Oldi
                              Felhasználó

[quote=”GaborApa”:248qwikl]A programot betettem az első hozzászólásba.

🙄
                                Remélem az éjszakai íjász lövészet nem a kemping közelében lesz megtartva.[/quote]

Na akkor megnyugodtam!… 😆

Már kezdtek perverz gondolataim támadni, ahogy olvasom:

„21:30–23:30 – Éjszakai lövészet”

😆 😉 😳 😆 😉 😳

Ja, már rakják össze a motorom, úgyhogy nem ússzátok meg a vontatást… [-X #-o =D> 😆

LMC
                                Felhasználó

[quote=”Blue”:bj9vpmar]Én is jelentkeztem hogy szép legyen az átlag. 😉

Bár most még nagy valószínüséggel teljes bizonytalanságban fogalmam sincs hogy eltudunk e menni és hogy vagy nulla vagy hat fös részvétellel. Ezért felháborítónak tartom a „MEGKÜLÖMBÖZTETÉST” hogy a tétovázóknak nincs választási lehetőségük a jelentkezési lapon 😆
                                  [/quote]

Megértelek 👿 de külön csinálunk tétovázó parcellát és addig ott lehetsz, míg el nem döntöd 😆 :smt206

András

Blue
                                  Felhasználó

Én is jelentkeztem hogy szép legyen az átlag. 😉

Bár most még nagy valószínüséggel teljes bizonytalanságban fogalmam sincs hogy eltudunk e menni és hogy vagy nulla vagy hat fös részvétellel. Ezért felháborítónak tartom a „MEGKÜLÖMBÖZTETÉST” hogy a tétovázóknak nincs választási lehetőségük a jelentkezési lapon 😆

GaborApa
                                    Felhasználó

[quote=”LMC”:crnn8zeo]Most tudtam meg, hogy 21.-én szombaton Tavaszünnep a Sárvár Nádasdy-várban….
                                      [/quote]

A programot betettem az első hozzászólásba.

🙄
                                      Remélem az éjszakai íjász lövészet nem a kemping közelében lesz megtartva.

GaborApa
                                      Felhasználó

[quote=”Gpslaszlo”:vpci1wbb]:)húú jó kis programok lesznek ott is 🙂

jah az nem valami „MEGKÜLÖNBÖZTETÉS” féle hogy nem Dögevő 🙂 létemre kénytelen vagyok minimum 1 lábszárpörit rendelni?
                                        no bocsásson mán meg nekem az úr 🙂 [/quote]

Reméltük, így talán megkóstolod mi a jó. 🙄

😆

Kijavítottam.

+ a jelentkezési lapot is, nehogy valaki azt higgye, hogy itt kötelező lesz jót enni. [-X

Brigi
                                        Felhasználó

[quote=”Gpslaszlo”:1pn2a6ad]:)húú jó kis programok lesznek ott is 🙂

jah az nem valami „MEGKÜLÖNBÖZTETÉS” féle hogy nem Dögevő 🙂 létemre kénytelen vagyok minimum 1 lábszárpörit rendelni?

Azért látod a haladást, az egyik napon vega kaja a kínálat. 😆 Egyébként meg ez csak egy előzetes felmérés, hogy kb. milyen mennyiségre készüljenek a beszerzésnél KaroIldáék.

3hinfo
                                          Felhasználó

[quote=”Gpslaszlo”:2v3q4c1r]:)húú jó kis programok lesznek ott is 🙂

Nem olvastad lentebb, hogy ez bió lábszárpöri lesz? 8) 8) 8) 8)

LMC
                                            Felhasználó

[quote=”Gpslaszlo”:zommolfa]:)húú jó kis programok lesznek ott is 🙂

„MEGKÜLÖNBÖZTETÉS” féle hogy nem Dögevő 🙂 létemre kénytelen vagyok minimum 1 lábszárpörit rendelni?

Extra szolgáltatás, csak neked, csak most, kenyérrel mártogathathatod a a finom szaftot, házi savikáposztával, amennyi jólesik. 👿 😆

András

Gpslaszlo
                                              Felhasználó

🙂 húú jó kis programok lesznek ott is 🙂

no bocsásson mán meg nekem az úr 🙂

LMC
                                                Felhasználó

Most tudtam meg, hogy 21.-én szombaton Tavaszünnep a Sárvár Nádasdy-várban.

Ijjász verseny és Solymász bemutató [-o< akit érdekel, egésznapos műsor 😉 🙂 Program: szombat: 08:00 – Érkezés, nevezés 09:00 – Oltárkészítés, szertűzgyújtás, Himnusz 10:00 – Versenykezdés 13:00 – Verseny vége 13:30 – Solymászat-műsor 14:00 – Vadászkör műsorának kezdete 16:30–17:30 – A Magyar Királyi korona őrzőjének előadása 17:00 – Eredményhirdetés (profi, amatőr) 17:30 – Tavaszünnep szertartás 18:00–19:00 – Regős Jocó 19:30 – Vacsora 21:30–23:30 – Éjszakai lövészet András

Névtelen

[quote=”gabik”:3f4wny89]Csak mi nem hiányzunk senkinek 😥 [/quote]

Nagyon jó, hogy jöttök.
                                                    Én kérdeztem Gábort Sárvár felöl, de azt mondta, hogy messze van, és még nem tudja.Ezek szerint tudtok jönni, és ez így jó.

riviera
                                                    Felhasználó

[quote=”gabik”:1r5f7o88]Csak mi nem hiányzunk senkinek 😥 [/quote]

Nekünk is hiányoztatok volna. :smt058

3hinfo
                                                      Felhasználó

[quote=”gabik”:z04rq8q6]Csak mi nem hiányzunk senkinek 😥 [/quote]
                                                        Hál’ Istennek, hogy jöttök! Őszintén csodálkoztam volna, ha kihagytátok volna a bió tócsnit, meg a bió lábszárpörit! 8) 8) 8) 8)

25 hozzászólás megtekintése - 151-175 / 303

You must be logged in to reply to this topic.