Főoldal Fórumok Lakóautós Találkozóink Találkozó. 2009 március 19-22 Sárvár

Legutóbb frissítette LMC 16 years, 2 months telt el
28angok
303 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    LMC
    Felhasználó

[quote=”FuredyLaci”:3n7pj4rk]Feküdj vissza aludni úgy is szr az idő 😆
      Addígra kiderül #-o hogy álmodtál 😉 [/quote]

Dolgoznom kell #-o

Sárvár kempinghez mit szóltok, lehet hogy sokan ismeritek, nagyon szinvonalas és szuper a fürdője. :smt217

Az árban benne van a fürdő belépő is.

Aki ismer az tudja hogy én nem ragaszkodom kempinghez, 2 – 3 napot minden lakóautós kibír víz áram nélkül, csak a fűtés a gond még márciusban akinek nincs.

Ha valakit érdekel akkor jelenleg van négy, lehetséges helyszin, amire szavazni lehetne: Cegléd – Makó – Hajdúböszörmény – Sárvár.

Makónak, Hajdúböszörménynek van szervezője, Sárvárt felválalom segítséggel, még Ceglédre kell önkét jelentkező

De még jöhetnek az ötletek 😆

András

Találkozó infó ———————————-

A kemping elég nagy, sokan elférünk, a fürdő nyári bejárattal szemben közelíthető meg, aszfaltos úton a fogadóig, majd egy jobbos a murvás úton, ( 100 méter) a füves területig.
      A kemping , villany csatlakozással ellátva, több oszlopon.
      A vizesblokk kivülről nem, belől viszont szép tiszta, kultúrált, és nagy.

A vizesblokkon belől van wc ürítési lehetőség. A külsőrészen viszont nincs leeresztő ( esetleg vödör, és bevinni az ürítőbe).
      Kemping ár : Lakóautó + 2 fő árammal + adó = 2640 / nap
      Részletesen: http://www.vadkertfogado.hu

A fogadó étterme szép és kultúrált, esetleg akinek szobára lenne szüksége, minél hamarabb foglaljon egyénileg, mert kevés a szoba, a főépületben. http://www.vadkertfogado.hu
      Kétágyas szoba reggelivel 9800 ft. + 320 ft idegenforgalmi adó.

Van lehetőség lovaglásra és kocsikázásra, amit előre egyeztetni kell egyénileg a lovásszal ( Vida Tamás 30/ 6752503 –as telefonon.

Kocsikázás max. 10 fő egy kocsin 6000 ft./ óra
      Futószárazás 2000 ft / 30 perc
      Tereplovaglás 3000 ft / óra

Étkezéssel kapcsolatban: Szombat ebéd 12 – 14 között: Karoldával megbeszéltem, teljes egészében vállalják a pöri elkészítését, kulcsrakészen.( kenyér, tányér,evőeszköz, mindenki hoz)
      Becsületkasszás- meghatározott adag árral ( még nincs kikalkulálva).

Péntek délután közös Tócsni sütés. Két gép a reszelésre Maci és Riviera jóvoltából.
      Van 3 db gázfőzőnk, viszont szükség lenne tárcsára legalább 2 db, a sütéshez.

Még amire nem merek gondolni, az esős talli fedett rész nincs, a szokásos ponyvamegoldást kell alkalmaznunk, ami még nem megoldott.

————————————————————-

Tavaszünnep a Sárvár Nádasdy-várban.

Ijjász verseny és Solymász bemutató akit érdekel, egésznapos műsor

Program:

szombat:

08:00 – Érkezés, nevezés

09:00 – Oltárkészítés, szertűzgyújtás, Himnusz

10:00 – Versenykezdés

13:00 – Verseny vége

13:30 – Solymászat-műsor

14:00 – Vadászkör műsorának kezdete

16:30–17:30 – A Magyar Királyi korona őrzőjének előadása

17:00 – Eredményhirdetés (profi, amatőr)

17:30 – Tavaszünnep szertartás

18:00–19:00 – Regős Jocó

19:30 – Vacsora

21:30–23:30 – Éjszakai lövészet
      ———————————————————–

FONTOS !

Ha megérkeztek és elfoglaljátok a placcot, be kell menni a főépületbe ( FOGADÓ ) és bejelentkezéskor mindenki kap egy mágneskártyát, ami a mosdók bejárati ajtaját nyitja

————————————————————

Jelentkezési lap

• Szerző
      Válasz
      riviera
      Felhasználó

[quote=”LMC”:3ez2phmi]Ha a Józsefek mennek 19.-én akkor én is megyek, hogy legyen aki felköszöntse Őket 😳 😆 :smt206

András[/quote]

Mi is,mi is időben megyünk a felköszöntésre is! 😀 :smt206

Soma
        Felhasználó

Szeretnénk mi is bejelentkezni, Józsefként a zsákot sem felejtem el 😆

gabik
          Felhasználó

Megyünk mi is szívesen.Pénteken délben tudunk indulni.

LMC
            Felhasználó

[quote=”FuredyLaci”:3cx7cncz]=D>
              Ezt az Ön feláldozást
              Fogod bírni ezt a nagy távot 2 vagy 3 km 😆 [/quote]

nem a távolságról van itt szó [-X 🙂 a szolidaritás 👿 😆

azt azért ne várjátok el, hogy Gábor napon is ott legyek 🙄 😆

András

3hinfo
              Felhasználó

Nos, bár a hónap 20-a nekünk mindig elég éles, (már csak az áfabevallás miatt is) azért jelentkeznénk, két fővel. A slambuchoz mennyi kockatészta kell, mennyi személyre?
                Tehát 20.-án vagy reggel, vagy délután, de érkezünk. Persze, ha a ngyhatalmú adóhatóság közbe nem szól. A „Nomen est Omen” szerint Sándorok, Józsefek, Benedekek, Gáborok készüljünk, már megint muszály lesz hörpölnünk egy kicsit 8) 8) 8) 8) !

FLaci
                Felhasználó

[quote=”LMC”:2yv9jk2v]Ha a Józsefek mennek 19.-én akkor én is megyek, hogy legyen aki felköszöntse Őket 😳 😆 :smt206

András[/quote]
                  =D>
                  Ezt az Ön feláldozást
                  Fogod bírni ezt a nagy távot 2 vagy 3 km 😆

jozsef
                  Felhasználó

[quote=”LMC”:1lsu3ykb]Ha a Józsefek mennek 19.-én akkor én is megyek, hogy legyen aki felköszöntse Őket 😳 😆 :smt206

András[/quote]

Nagyon jó. 😀 :smt206

Karollda
                    Felhasználó

kaptunk egy csillagot! 😆 😆

Karollda
                      Felhasználó

Sándorok, Józsefek! Meleghozó zsákot nem otthon hagyni! 😉

LMC
                        Felhasználó

[quote=”Oldi”:36940t8k]Azért ez sem lesz semmi… #-o

József-nap, közelgő Gábor-nap stb.. =D> :smt206

Én még nem merek semmit mondani, de jóóóó lenne. 😉 [/quote]

Ha a Józsefek mennek 19.-én akkor én is megyek, hogy legyen aki felköszöntse Őket 😳 😆 :smt206

András

Oldi
                          Felhasználó

Azért ez sem lesz semmi… #-o

József-nap, közelgő Gábor-nap stb.. =D> :smt206

Én még nem merek semmit mondani, de jóóóó lenne. 😉

repi
                            Adminisztrátor

Mivel március 19.e egy szép nap 🙄 benne vagyok akkor lesz csak igazán :smt206

GaborApa
                              Felhasználó

[quote=”jozsef”:24vtrc4c]Kellemes és szép napot mindenkinek !

Mi még a 19. ét is rászánnánk, lévén Józsefnap.
                                😀 [/quote]
                                Javítva 😉

jozsef
                                Felhasználó

[quote=”LMC”:wh21p6i2]Sziasztok [-o< Mivel: riviera - Karollda - Brigi jelezte hogy megfelelne a Sárvár kiskemping Március 20 - 22 esetleg még 19.-e minden elkötelezetség nélkül megteszem az első lépéseket, és tárgyalok az üzemeltetővel 😆 Addig kérlek benneteket hogy jelezzétek, megfelel a helyszin vagy keressünk tovább. András[/quote] Kellemes és szép napot mindenkinek ! Mi még a 19. ét is rászánnánk, lévén Józsefnap. 😀

GaborApa
                                  Felhasználó

[quote=”LMC”:3e4ef8vq].. a topik időpont …..!nem egy napos 😆
                                    minimum 20 – 22 de 19 is szóbajöhet
                                    [/quote]
                                    Amíg Te ezt írtad, én pont javítottan, de köszi =D>

LMC
                                    Felhasználó

[quote=”GaborApa”:1fypqlmb]Úgy tűnik ez már összejön, ezért külön Topicot kapott. =D> [/quote]

még nem biztos, míg nem tárgyalok az üzemeltetővel 😉 😆
                                      minimum 20 – 22 de 19 is szóbajöhet

Akik jelezték: ( eddig )
                                      riviera
                                      Karollda
                                      Brigi
                                      GáborApa
                                      Reprodesign
                                      Füredyék
                                      Fecsi
                                      LMC

András

GaborApa
                                      Felhasználó

Úgy tűnik ez már összejön, ezért külön Topicot kapott. =D>

fecsi
                                        Felhasználó

A Sárvári fürdő szerintem kis hazánkban az egyik legjobb,úgyhogy semmi pénzért nem hagynánk ki. =D>

LMC
                                          Felhasználó

akivel érdemben beszélni tudtam volna, szabin van, hétfőn 8 és 10 között fogok tárgyalni. #-o

András

FLaci
                                            Felhasználó

Csak nagyon óvatosan jelzem hogy esetleg mi is megyünk.
                                              mert aztán kapunk megint a :smt021 ha mégsem. 😆

repi
                                              Adminisztrátor

😆 Sziasztok. Nekünk is megfelel.

GaborApa
                                                Felhasználó

[quote=”LMC”:qmbbr87h]… kérlek benneteket hogy jelezzétek, megfelel a helyszin …[/quote]
                                                  mehetünk 😉

LMC
                                                  Felhasználó

[quote=”Brigi”:3j3z17uf]Szerintem ez remek lenne! Köszönjük, hogy a szervezést is vállalod!=D> =D> =D>
                                                    Aki akar, az tud fürdőbe is menni, nyitva is van, HAJRÁ :smt205

Remélhetőleg nem kell se jeget törni, se esőben ázni. Akkor március 20-22 hétvége?
                                                    A kempingessel kellene egyeztetni, hogy azon a hétvégén az MLK megszállná őket, meg persze jó lenne előre látni egy kb. létszámot. Mivel ott a fürdő és a város, szerintem külön program nem szükséges, rossz idő esetén az étteremben is össze lehet jönni, az árak is kedvezőek. Ráadásul ha valaki inkább házban lakna arra is van lehetőség, hogy ott foglaljon szállást.
                                                    (Nekem úgy rémlik, hogy egyszer töltöttünk ebben a fogadóban egy Pünkösdöt baráti körrel, amikor az egész fogadót lefoglaltuk.)

Sárvárt már többen említették, hogy szeretnének oda menni, remélhetőleg lesz érdeklődés.

Minket érdekel![/quote]

Sziasztok [-o< Mivel: riviera - Karollda - Brigi jelezte hogy megfelelne a Sárvár kiskemping Március 20 - 22 esetleg még 19.-e minden elkötelezetség nélkül megteszem az első lépéseket, és tárgyalok az üzemeltetővel 😆 Addig kérlek benneteket hogy jelezzétek, megfelel a helyszin vagy keressünk tovább. András

Brigi
                                                    Felhasználó

[quote=”LMC”:13q6z7o1]ha vanrá igény, segítek, esetleg meg is szervezhetem 😉 😆

Sárvár kiskemping

András[/quote]

Szerintem ez remek lenne! Köszönjük, hogy a szervezést is vállalod!=D> =D> =D>
                                                      Aki akar, az tud fürdőbe is menni, nyitva is van, HAJRÁ :smt205

Remélhetőleg nem kell se jeget törni, se esőben ázni. Akkor március 20-22 hétvége?
                                                      A kempingessel kellene egyeztetni, hogy azon a hétvégén az MLK megszállná őket, meg persze jó lenne előre látni egy kb. létszámot. Mivel ott a fürdő és a város, szerintem külön program nem szükséges, rossz idő esetén az étteremben is össze lehet jönni, az árak is kedvezőek. Ráadásul ha valaki inkább házban lakna arra is van lehetőség, hogy ott foglaljon szállást.
                                                      (Nekem úgy rémlik, hogy egyszer töltöttünk ebben a fogadóban egy Pünkösdöt baráti körrel, amikor az egész fogadót lefoglaltuk.)

Sárvárt már többen említették, hogy szeretnének oda menni, remélhetőleg lesz érdeklődés.

Minket érdekel!

LMC
                                                      Felhasználó

[quote=”Karollda”:318qa7d5]Sziasztok!
                                                        Szervezést nem merünk sajnos vállalni,mert munkánk miatt teljesen ki-és beszámíthatatlanok vagyunk.De látom, hogy felmerült Sárvár.Az új fürdő mögött van egy jó kis hely, keleti árakkal. Vadkert fogadó.Van saját kempingje, nem parcellás, egy nagy tér. Saját lovarda is van, és étterem vadkajákkal.A fogadót kipróbáltuk a két ünnep között, de biztos, hogy a kempinget is ki fogjuk.Üdülési csekkel lehet fizetni.Van saját honlapja.Persze, ha tetszik a hely,megszervezhetnénk,csak nem tudjuk, ez igazából mivel is jár.Nem szeretnénk félúton befuccsolni. 😕 [/quote]

ha vanrá igény, segítek, esetleg meg is szervezhetem 😉 😆

Sárvár kiskemping

András

25 hozzászólás megtekintése - 276-300 / 303

You must be logged in to reply to this topic.