Főoldal Fórumok Lakóautós Találkozóink Találkozó 2009 május 15-17. Jeli arborétum

Legutóbb frissítette riviera 16 years, 3 months telt el
33angok
233 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    maci
    Felhasználó

Sziasztok!!
      Újabb hír Jeliből!!!
      Az időpont május 15-16-17.Az arborétum 8-17 óráig tart nyitva
      Mint már jeleztük, egy kavicsos részt jelöltek ki nekünk.
      Áramot sajnos nem tudnak bíztosítani, a víz és wc használata megoldott.
      És most az anyagiak: autónként a 3 napra 2000,- Ft, + egy
      belépő az arborétumba, felnőtt 850,-Ft, gyermek 550,- Ft.
      A sütögetéshez a fedett részt ajánlották, ahol asztalok és padok is vannak.
      Akinek még lesz kedve egy 3 km-es sétához, az megnézheti az oszkói Hegypásztor-pincéket.
      Vátunk minden érdeklődőt!
      Sanyi, Kata

Infó =================================================

Jelentkezési lap

Pénteken este a szokásos ki mit hozott alapon sütögetés.
      Szombaton délelőtt arborétumi séta, majd ebéd birka- és marhagulyás, ami 600,- Ft/ adag(kenyérről mindenki gondoskodjon)
      Szombaton délután 3-ra várnak minket az oszkói Hegypásztor pincékhez borkóstolásra koccint . Ez a program létszámtól függetlenül 5000,- Ft-ba kerül.
      Szombaton vacsira sütögetés.
      Tábortüzet nem rakhatunk [-X , mivel tájvédelmi terület.
      Mindenkit szeretettel várunk! hurra

• Szerző
      Válasz
      rudi-radio
      Felhasználó

[quote=”GaborApa”:2c23p3s4]Naaa 😕
        Egy kis eső se lesz?[/quote]
        Sajnos az előrejelzések esőt mutatnak. 🙁
        Reméljük az időjósok tévednek, úgy mint Kerti, ha azt jósolja nem fog esni, akkor mindig el ázunk. 😆 Most esőt jósolnak, reméljük ragyogó napsütés lesz.
        Jutka

fecsi
        Felhasználó

[quote=”LMC”:3l0adsbv]Ha fecsi ott lesz akkor sokkal többet is :smt204 :smt201

András[/quote]
          Ez a mondat hízelgő rám nézve,de az a korsóból sört vedelő emótikon :smt201 vajon hogy jutott eszedbe.Mellesleg nézve a jelentkezési lapot,lehet hogy kicsi lesz a parkoló át kell majd költözünk a pályára?

Brigi
          Felhasználó

[quote=”Pionyir”:3gsg1r4r]Nagyon nehéz volt rábeszélnetek 😉 … de jelentkeztünk mi is :smt206
            Még nem tudjuk, mikorra érünk oda, mert vendégeink lesznek, de lehet, hogy bevállalnánk egy-egy adag birkát és marhát is, ha időben érkezünk [-o< Hánykor lesz ebéd? Mikor indultok a pincékhez? :roll: [/quote] Mindig öröm, ha új tagokkal találkozunk =D> =D> és nektek igazán közel van ez a találkozó. A találkozóknál mindig az első hozzászólásba kerül beszerkesztésre a program, e szerint szombaton 3-kor várnak minket az oszkói Hegypásztor pincékhez a nézelődésre és borkóstolásra.

Brigi
            Felhasználó

[quote=”GaborApa”:2pbxupdh]Naaa 😕
              Egy kis eső se lesz?[/quote]
              Hát, nem tudom, remélem, hogy hétvégéig még visszatér a nyár, mert most elég felhős és szeles lett az idő.

Brigi
              Felhasználó

[quote=”zsuzsa”:89t7xjs5]
                De, aki jön Jelibe, és van úti terve, írjon, ha van hozzávaló ismertetőnk, szívesen elvisszük.[/quote]
                Azért is nagyon örülök, hogy jöttök, mert idén Franciaországba tervezzük az utat és nagyon szeretném belekombinálni a Pireneusoknak azt a csodás völgyét, amit egyszer említettél. Örülnénk, ha ti is velünk tartanátok és akkor még élménybeszámolót se kell írnod, azt vállalom 😉

GaborApa
                Felhasználó

[quote=”LMC”:1isi7jm1]Egy jó hír, nézegetem az időjárás jelentést, hó és hideg nem lesz …[/quote]
                  Naaa 😕
                  Egy kis eső se lesz?

LMC
                  Felhasználó

[quote=”Blue”:3ddvednv]Bejelentem jelentkeztem.

Oldival mi van????[/quote]

Tudomásom szerint már balatonozik #-o

András

Blue
                    Felhasználó

Bejelentem jelentkeztem.

Oldival mi van????

LMC
                      Felhasználó

[quote=”riviera”:17g46vls]Ez a társaság megér annyit,vagy sokkal többet is.
                        =D> =D> [/quote]

Ha fecsi ott lesz akkor sokkal többet is :smt204 :smt201

András

riviera
                        Felhasználó

[quote=”fecsi”:3uvbc49y]Eddig úgy fest a dolog,hogy mi is tudunk menni,úgyhogy felpakoltam magunkat a jelentkezési lapra,aztán majd kiderül,hogy csak én akartam-e így,vagy a”főnők”is ott fent.[/quote]

Örülök,hogy tudtok jönni,ugye el lehetett halasztani a költözést?
                          Ez a társaság megér annyit,vagy sokkal többet is.
                          =D> =D>

LMC
                          Felhasználó

[quote=”rudi-radio”:2ddhocc6]=D> 😯 😕
                            🙄 Pedig úgy gondoltam, hogy együtt megyünk LMC-ért! #-o

Rudi[/quote]

Pedig örültem volna, ha az egész csapattal Sopronból indulhattunk volna a tallira [-o< 😆 Egy jó hír, nézegetem az időjárás jelentést, hó és hideg nem lesz 👿 András

Blue
                            Felhasználó

[quote=”zsuzsa”:3bh3f19m]Nagyon örülök, hogy jöttök…
                              =D> =D> =D>
                              (Hozzád képest ez a baleset csak bagatell, de mivel öléggé mozgásképtelenné tesz, és a kilátások???
                              Szóval rám fér a te hü…..-d is nagyon… 😆 😆 😆 [/quote]

Honnan nem látsz ki nagyanyó, biztos megint az a kukkolás.

Miért nem irod ki a „hüsége-d” nem anyira csúnya szó, tudod rám mindig számíthatsz. 😉
                              😆

Blue
                              Felhasználó

[quote=”zsuzsa”:2rfiiep1] rettentően hiányoztok

nagyon-nagyon nagy szükségem van rátok,[/quote]

Aj-jaj te nagyon beteg lehetsz nagyanyó. Orvost nem, az haggyán és papot????
                                😆

maci
                                Felhasználó

[quote=”rudi-radio”:1qo22qbg]=D> 😯 😕
                                  Nagyon köszönjük a meghívást, de némileg változott a program mert csütörtökön Pestre kell mennem.Így csak péntek hajnalban tudunk indulni.

Rudi[/quote]
                                  Nem baj, akkor reggelire várunk benneteket!
                                  Lesz friss házi kenyér…
                                  Kata

rudi-radio
                                  Felhasználó

[quote=”maci”:15eium0c]Szia Rudi a keleti végekröl érkezőket várjuk nálunk csüt éjszaka hely van és pénteken eggyüt indulunk jelibe itt lakunk – 47,09473 – 17,02404 😆 😆 [/quote]
                                    =D> 😯 😕
                                    Nagyon köszönjük a meghívást, de némileg változott a program mert csütörtökön Pestre kell mennem.Így csak péntek hajnalban tudunk indulni.

Rudi

maci
                                    Felhasználó

[quote=”zsuzsa”:bhi0o3f5]”Dezsőnek meg kell halni” -hogy idézzem a klasszikust-…a filmből…
                                      Szóval,… ugye nem kell megismerkednünk az állattal… [-o< [-o< [-o< Én egy képmutató, szerencsétlen húsevő (is) vagyok, aki még az egész, (bontott), sőt darabolt, csirkével, és a nagyobb, csontozandó sertés darabokkal is nehezen bánik el, a Corában megkéri a halast, hogy az adott lazac fejét, farkát ott hátul vágja le, és a maradékot tegye a zacskóba, és egyszer vett egész rákokat, amit a fagyasztóból kidobott a szemétbe, mert rájött, hogy nem csak a tányérján nem bírja, ha nézi a kaja.... [-X [-X [-X [-X (Ez megint csak, egyéni szoc. problem, de hát ez a klub mindenfélét befogad... :roll: :roll: :roll: A főzési munkákba isten bizony be fogunk segíteni :) :) :) [/quote] Nem kell megismerkedni vele jelentem már apró darabjaiban van és készül a bográcsba =D> =D> =D>

maci
                                      Felhasználó

[quote=”Pionyir”:3sc0erk8]Nagyon nehéz volt rábeszélnetek 😉 … de jelentkeztünk mi is :smt206
                                        Még nem tudjuk, mikorra érünk oda, mert vendégeink lesznek, de lehet, hogy bevállalnánk egy-egy adag birkát és marhát is, ha időben érkezünk [-o< Hánykor lesz ebéd? Mikor indultok a pincékhez? 🙄 [/quote]A beee-és múúúú,részetekre félretéve 😆 😆 😆

Pionyir
                                        Felhasználó

Nagyon nehéz volt rábeszélnetek 😉 … de jelentkeztünk mi is :smt206
                                          Még nem tudjuk, mikorra érünk oda, mert vendégeink lesznek, de lehet, hogy bevállalnánk egy-egy adag birkát és marhát is, ha időben érkezünk [-o< Hánykor lesz ebéd? Mikor indultok a pincékhez? 🙄

challenger
                                          Felhasználó

[quote=”zsuzsa”:21dgofd1]Hááát, nekünk pl., a társaság miatt, Miskolcról érdemes!!! 🙄 🙄 🙄
                                            De ez egyéni szoc. probléma 😉 😉 😉

(Mi, az elejétől benne vagyunk ebben a társaságban, hál’ isten =D> =D> =D> , és benne is maradtunk
                                            😀 😀 😀 , mert igen gyorsan kiderült, hogy itt nem számít mid van, mik a lehetőségeid, egy dolog számít: szeretsz-e utazni, szereted-e a jó 😉 együttléteket, és azt a rengeteg, önzetlen!!! segítséget, amit úgy „mellékesen” ez a népség ad egymásnak =D> =D> =D> )

Bocs., itt a „nyál” vége, de őszintén le kell szögeznem, hogy az utóbbi évek sok, rendkívülien szuper utazásunk, a klubtagok segítségével, tájékoztatásával =D> =D> =D> lett ilyen.
                                            (Itt most külön sok-sok puszi Challengernek, aki, szerintem az egyik legszorgalmasabb klubtársunk 😆 =D> =D> =D> )

Viszont szégyenlem magam, a kevés beszámolóért 😳 …

De, aki jön Jelibe, és van úti terve, írjon, ha van hozzávaló ismertetőnk, szívesen elvisszük.[/quote]

Hu milyen megtiszteltetes…ha jottok kaptok egy kis meglepetest a talalkozon a Brigit jovoltabol…es hat gondolkodjatok nem-e jottok velunk nyaron egy kis os festmeny megnezesre meg sok sok mas addigra csak meggyogyul a bokad…kolcson adom a villany biciglimet…gyogyul me ez a fo

zsuzsa
                                            Felhasználó

[quote=”Blue”:2dbmk70w]Hellóóó nagyanyó. Gyertek a többit nem merem :-# de nagyon feldobtad a lassztit.

Hosssszúúú nagyanyó. 😆 [/quote]
                                              Nagyon örülök, hogy jöttök…
                                              =D> =D> =D>
                                              (Hozzád képest ez a baleset csak bagatell, de mivel öléggé mozgásképtelenné tesz, és a kilátások???
                                              Szóval rám fér a te hü…..-d is nagyon… 😆 😆 😆

zsuzsa
                                              Felhasználó

[quote=”maci”:1iictb9q]Szisztok!
                                                Meghoztuk a birkát =D> =D> , békésen legelészik.Tavalyelőtt még barikának hívták. Még egy kis „formabontás” és készülhet a gulyás! De ki lesz a „formabontó” ? #-o #-o [/quote]
                                                „Dezsőnek meg kell halni” -hogy idézzem a klasszikust-…a filmből…
                                                Szóval,… ugye nem kell megismerkednünk az állattal… [-o< [-o< [-o< Én egy képmutató, szerencsétlen húsevő (is) vagyok, aki még az egész, (bontott), sőt darabolt, csirkével, és a nagyobb, csontozandó sertés darabokkal is nehezen bánik el, a Corában megkéri a halast, hogy az adott lazac fejét, farkát ott hátul vágja le, és a maradékot tegye a zacskóba, és egyszer vett egész rákokat, amit a fagyasztóból kidobott a szemétbe, mert rájött, hogy nem csak a tányérján nem bírja, ha nézi a kaja.... [-X [-X [-X [-X (Ez megint csak, egyéni szoc. problem, de hát ez a klub mindenfélét befogad... 🙄 🙄 🙄 A főzési munkákba isten bizony be fogunk segíteni 🙂 🙂 🙂

zsuzsa
                                                Felhasználó

[quote=”rudi-radio”:1djersbm]:roll:
                                                  Kérdezném a „Keleti végekről” indulókat, mit szólnátok egy csütörtök munka utáni induláshoz?
                                                  Rudi[/quote]
                                                  Nagyon jó lenne, de Lala nagyon el van havazva munkailag, így fogalmunk sincs, mikor tudunk indulni 😥 😥 😥

zsuzsa
                                                  Felhasználó

[quote=”Pionyir”:m3fuen5l]Mi még nem voltunk találkozón.
                                                    Most azt terveztük, hogy elmegyünk, mert szeretnénk találkozni más, hasonló „betegségben” szenvedőkkel. 😆
                                                    Most úgy néz ki, hogy csak szombat délutánra tudunk odaérni. 🙁
                                                    Szerintetek érdemes, vagy majd máskor?[/quote]
                                                    Hááát, nekünk pl., a társaság miatt, Miskolcról érdemes!!! 🙄 🙄 🙄
                                                    De ez egyéni szoc. probléma 😉 😉 😉

(Mi, az elejétől benne vagyunk ebben a társaságban, hál’ isten =D> =D> =D> , és benne is maradtunk
                                                    😀 😀 😀 , mert igen gyorsan kiderült, hogy itt nem számít mid van, mik a lehetőségeid, egy dolog számít: szeretsz-e utazni, szereted-e a jó 😉 együttléteket, és azt a rengeteg, önzetlen!!! segítséget, amit úgy „mellékesen” ez a népség ad egymásnak =D> =D> =D> )

Bocs., itt a „nyál” vége, de őszintén le kell szögeznem, hogy az utóbbi évek sok, rendkívülien szuper utazásunk, a klubtagok segítségével, tájékoztatásával =D> =D> =D> lett ilyen.
                                                    (Itt most külön sok-sok puszi Challengernek, aki, szerintem az egyik legszorgalmasabb klubtársunk 😆 =D> =D> =D> )

Viszont szégyenlem magam, a kevés beszámolóért 😳 …

De, aki jön Jelibe, és van úti terve, írjon, ha van hozzávaló ismertetőnk, szívesen elvisszük.

maci
                                                    Felhasználó

Szisztok!
                                                      Meghoztuk a birkát =D> =D> , békésen legelészik.Tavalyelőtt még barikának hívták. Még egy kis „formabontás” és készülhet a gulyás! De ki lesz a „formabontó” ? #-o #-o

fecsi
                                                      Felhasználó

Eddig úgy fest a dolog,hogy mi is tudunk menni,úgyhogy felpakoltam magunkat a jelentkezési lapra,aztán majd kiderül,hogy csak én akartam-e így,vagy a”főnők”is ott fent.

25 hozzászólás megtekintése - 101-125 / 233

You must be logged in to reply to this topic.