Főoldal › Fórumok › Lakóautós Találkozóink › Találkozó 2009 május 15-17. Jeli arborétum
-
IndítottaTémakör
-
2009.03.27.-17:25 #13736
Sziasztok!!
Újabb hír Jeliből!!!
Az időpont május 15-16-17.Az arborétum 8-17 óráig tart nyitva
Mint már jeleztük, egy kavicsos részt jelöltek ki nekünk.
Áramot sajnos nem tudnak bíztosítani, a víz és wc használata megoldott.
És most az anyagiak: autónként a 3 napra 2000,- Ft, + egy
belépő az arborétumba, felnőtt 850,-Ft, gyermek 550,- Ft.
A sütögetéshez a fedett részt ajánlották, ahol asztalok és padok is vannak.
Akinek még lesz kedve egy 3 km-es sétához, az megnézheti az oszkói Hegypásztor-pincéket.
Vátunk minden érdeklődőt!
Sanyi, KataInfó =================================================
Pénteken este a szokásos ki mit hozott alapon sütögetés.
Szombaton délelőtt arborétumi séta, majd ebéd birka- és marhagulyás, ami 600,- Ft/ adag(kenyérről mindenki gondoskodjon)
Szombaton délután 3-ra várnak minket az oszkói Hegypásztor pincékhez borkóstolásra koccint . Ez a program létszámtól függetlenül 5000,- Ft-ba kerül.
Szombaton vacsira sütögetés.
Tábortüzet nem rakhatunk [-X , mivel tájvédelmi terület.
Mindenkit szeretettel várunk! hurra -
IndítottaTémakör
-
SzerzőVálasz
-
2009.05.12.-11:19 #14376
[quote=”GaborApa”:2c23p3s4]Naaa 😕
Egy kis eső se lesz?[/quote]
Sajnos az előrejelzések esőt mutatnak. 🙁
Reméljük az időjósok tévednek, úgy mint Kerti, ha azt jósolja nem fog esni, akkor mindig el ázunk. 😆 Most esőt jósolnak, reméljük ragyogó napsütés lesz.
Jutka2009.05.12.-10:45 #14374[quote=”LMC”:3l0adsbv]Ha fecsi ott lesz akkor sokkal többet is :smt204 :smt201
András[/quote]
Ez a mondat hízelgő rám nézve,de az a korsóból sört vedelő emótikon :smt201 vajon hogy jutott eszedbe.Mellesleg nézve a jelentkezési lapot,lehet hogy kicsi lesz a parkoló át kell majd költözünk a pályára?2009.05.12.-10:36 #14373[quote=”Pionyir”:3gsg1r4r]Nagyon nehéz volt rábeszélnetek 😉 … de jelentkeztünk mi is :smt206
Még nem tudjuk, mikorra érünk oda, mert vendégeink lesznek, de lehet, hogy bevállalnánk egy-egy adag birkát és marhát is, ha időben érkezünk [-o< Hánykor lesz ebéd? Mikor indultok a pincékhez? :roll: [/quote] Mindig öröm, ha új tagokkal találkozunk =D> =D> és nektek igazán közel van ez a találkozó. A találkozóknál mindig az első hozzászólásba kerül beszerkesztésre a program, e szerint szombaton 3-kor várnak minket az oszkói Hegypásztor pincékhez a nézelődésre és borkóstolásra.2009.05.12.-10:32 #14372[quote=”GaborApa”:2pbxupdh]Naaa 😕
Egy kis eső se lesz?[/quote]
Hát, nem tudom, remélem, hogy hétvégéig még visszatér a nyár, mert most elég felhős és szeles lett az idő.2009.05.12.-10:31 #14371[quote=”zsuzsa”:89t7xjs5]
De, aki jön Jelibe, és van úti terve, írjon, ha van hozzávaló ismertetőnk, szívesen elvisszük.[/quote]
Azért is nagyon örülök, hogy jöttök, mert idén Franciaországba tervezzük az utat és nagyon szeretném belekombinálni a Pireneusoknak azt a csodás völgyét, amit egyszer említettél. Örülnénk, ha ti is velünk tartanátok és akkor még élménybeszámolót se kell írnod, azt vállalom 😉2009.05.12.-01:08 #14370[quote=”LMC”:1isi7jm1]Egy jó hír, nézegetem az időjárás jelentést, hó és hideg nem lesz …[/quote]
Naaa 😕
Egy kis eső se lesz?2009.05.12.-00:19 #14368[quote=”Blue”:3ddvednv]Bejelentem jelentkeztem.
Oldival mi van????[/quote]
Tudomásom szerint már balatonozik #-o
András
2009.05.11.-23:58 #14367Bejelentem jelentkeztem.
Oldival mi van????
2009.05.11.-23:50 #14366[quote=”riviera”:17g46vls]Ez a társaság megér annyit,vagy sokkal többet is.
=D> =D> [/quote]Ha fecsi ott lesz akkor sokkal többet is :smt204 :smt201
András
2009.05.11.-23:47 #14364[quote=”fecsi”:3uvbc49y]Eddig úgy fest a dolog,hogy mi is tudunk menni,úgyhogy felpakoltam magunkat a jelentkezési lapra,aztán majd kiderül,hogy csak én akartam-e így,vagy a”főnők”is ott fent.[/quote]
Örülök,hogy tudtok jönni,ugye el lehetett halasztani a költözést?
Ez a társaság megér annyit,vagy sokkal többet is.
=D> =D>2009.05.11.-23:44 #14363[quote=”rudi-radio”:2ddhocc6]=D> 😯 😕
🙄 Pedig úgy gondoltam, hogy együtt megyünk LMC-ért! #-oRudi[/quote]
Pedig örültem volna, ha az egész csapattal Sopronból indulhattunk volna a tallira [-o< 😆 Egy jó hír, nézegetem az időjárás jelentést, hó és hideg nem lesz 👿 András
2009.05.11.-23:36 #14362[quote=”zsuzsa”:3bh3f19m]Nagyon örülök, hogy jöttök…
=D> =D> =D>
(Hozzád képest ez a baleset csak bagatell, de mivel öléggé mozgásképtelenné tesz, és a kilátások???
Szóval rám fér a te hü…..-d is nagyon… 😆 😆 😆 [/quote]Honnan nem látsz ki nagyanyó, biztos megint az a kukkolás.
Miért nem irod ki a „hüsége-d” nem anyira csúnya szó, tudod rám mindig számíthatsz. 😉
😆2009.05.11.-23:34 #14361[quote=”zsuzsa”:2rfiiep1] rettentően hiányoztok
nagyon-nagyon nagy szükségem van rátok,[/quote]
Aj-jaj te nagyon beteg lehetsz nagyanyó. Orvost nem, az haggyán és papot????
😆2009.05.11.-22:30 #14359[quote=”rudi-radio”:1qo22qbg]=D> 😯 😕
Nagyon köszönjük a meghívást, de némileg változott a program mert csütörtökön Pestre kell mennem.Így csak péntek hajnalban tudunk indulni.
🙄 Pedig úgy gondoltam, hogy együtt megyünk LMC-ért! #-oRudi[/quote]
Nem baj, akkor reggelire várunk benneteket!
Lesz friss házi kenyér…
Kata2009.05.11.-22:10 #14358[quote=”maci”:15eium0c]Szia Rudi a keleti végekröl érkezőket várjuk nálunk csüt éjszaka hely van és pénteken eggyüt indulunk jelibe itt lakunk – 47,09473 – 17,02404 😆 😆 [/quote]
=D> 😯 😕
Nagyon köszönjük a meghívást, de némileg változott a program mert csütörtökön Pestre kell mennem.Így csak péntek hajnalban tudunk indulni.
🙄 Pedig úgy gondoltam, hogy együtt megyünk LMC-ért! #-oRudi
2009.05.11.-20:47 #14357[quote=”zsuzsa”:bhi0o3f5]”Dezsőnek meg kell halni” -hogy idézzem a klasszikust-…a filmből…
Szóval,… ugye nem kell megismerkednünk az állattal… [-o< [-o< [-o< Én egy képmutató, szerencsétlen húsevő (is) vagyok, aki még az egész, (bontott), sőt darabolt, csirkével, és a nagyobb, csontozandó sertés darabokkal is nehezen bánik el, a Corában megkéri a halast, hogy az adott lazac fejét, farkát ott hátul vágja le, és a maradékot tegye a zacskóba, és egyszer vett egész rákokat, amit a fagyasztóból kidobott a szemétbe, mert rájött, hogy nem csak a tányérján nem bírja, ha nézi a kaja.... [-X [-X [-X [-X (Ez megint csak, egyéni szoc. problem, de hát ez a klub mindenfélét befogad... :roll: :roll: :roll: A főzési munkákba isten bizony be fogunk segíteni :) :) :) [/quote] Nem kell megismerkedni vele jelentem már apró darabjaiban van és készül a bográcsba =D> =D> =D>2009.05.11.-20:40 #14356[quote=”Pionyir”:3sc0erk8]Nagyon nehéz volt rábeszélnetek 😉 … de jelentkeztünk mi is :smt206
Még nem tudjuk, mikorra érünk oda, mert vendégeink lesznek, de lehet, hogy bevállalnánk egy-egy adag birkát és marhát is, ha időben érkezünk [-o< Hánykor lesz ebéd? Mikor indultok a pincékhez? 🙄 [/quote]A beee-és múúúú,részetekre félretéve 😆 😆 😆2009.05.11.-20:18 #14355Nagyon nehéz volt rábeszélnetek 😉 … de jelentkeztünk mi is :smt206
Még nem tudjuk, mikorra érünk oda, mert vendégeink lesznek, de lehet, hogy bevállalnánk egy-egy adag birkát és marhát is, ha időben érkezünk [-o< Hánykor lesz ebéd? Mikor indultok a pincékhez? 🙄2009.05.11.-20:12 #14354[quote=”zsuzsa”:21dgofd1]Hááát, nekünk pl., a társaság miatt, Miskolcról érdemes!!! 🙄 🙄 🙄
De ez egyéni szoc. probléma 😉 😉 😉(Mi, az elejétől benne vagyunk ebben a társaságban, hál’ isten =D> =D> =D> , és benne is maradtunk
😀 😀 😀 , mert igen gyorsan kiderült, hogy itt nem számít mid van, mik a lehetőségeid, egy dolog számít: szeretsz-e utazni, szereted-e a jó 😉 együttléteket, és azt a rengeteg, önzetlen!!! segítséget, amit úgy „mellékesen” ez a népség ad egymásnak =D> =D> =D> )Bocs., itt a „nyál” vége, de őszintén le kell szögeznem, hogy az utóbbi évek sok, rendkívülien szuper utazásunk, a klubtagok segítségével, tájékoztatásával =D> =D> =D> lett ilyen.
(Itt most külön sok-sok puszi Challengernek, aki, szerintem az egyik legszorgalmasabb klubtársunk 😆 =D> =D> =D> )Viszont szégyenlem magam, a kevés beszámolóért 😳 …
De, aki jön Jelibe, és van úti terve, írjon, ha van hozzávaló ismertetőnk, szívesen elvisszük.[/quote]
Hu milyen megtiszteltetes…ha jottok kaptok egy kis meglepetest a talalkozon a Brigit jovoltabol…es hat gondolkodjatok nem-e jottok velunk nyaron egy kis os festmeny megnezesre meg sok sok mas addigra csak meggyogyul a bokad…kolcson adom a villany biciglimet…gyogyul me ez a fo
2009.05.11.-17:56 #14352[quote=”Blue”:2dbmk70w]Hellóóó nagyanyó. Gyertek a többit nem merem :-# de nagyon feldobtad a lassztit.
Hosssszúúú nagyanyó. 😆 [/quote]
Nagyon örülök, hogy jöttök…
=D> =D> =D>
(Hozzád képest ez a baleset csak bagatell, de mivel öléggé mozgásképtelenné tesz, és a kilátások???
Szóval rám fér a te hü…..-d is nagyon… 😆 😆 😆2009.05.11.-17:38 #14351[quote=”maci”:1iictb9q]Szisztok!
Meghoztuk a birkát =D> =D> , békésen legelészik.Tavalyelőtt még barikának hívták. Még egy kis „formabontás” és készülhet a gulyás! De ki lesz a „formabontó” ? #-o #-o [/quote]
„Dezsőnek meg kell halni” -hogy idézzem a klasszikust-…a filmből…
Szóval,… ugye nem kell megismerkednünk az állattal… [-o< [-o< [-o< Én egy képmutató, szerencsétlen húsevő (is) vagyok, aki még az egész, (bontott), sőt darabolt, csirkével, és a nagyobb, csontozandó sertés darabokkal is nehezen bánik el, a Corában megkéri a halast, hogy az adott lazac fejét, farkát ott hátul vágja le, és a maradékot tegye a zacskóba, és egyszer vett egész rákokat, amit a fagyasztóból kidobott a szemétbe, mert rájött, hogy nem csak a tányérján nem bírja, ha nézi a kaja.... [-X [-X [-X [-X (Ez megint csak, egyéni szoc. problem, de hát ez a klub mindenfélét befogad... 🙄 🙄 🙄 A főzési munkákba isten bizony be fogunk segíteni 🙂 🙂 🙂2009.05.11.-16:52 #14350[quote=”rudi-radio”:1djersbm]:roll:
Kérdezném a „Keleti végekről” indulókat, mit szólnátok egy csütörtök munka utáni induláshoz?
Rudi[/quote]
Nagyon jó lenne, de Lala nagyon el van havazva munkailag, így fogalmunk sincs, mikor tudunk indulni 😥 😥 😥2009.05.11.-16:43 #14349[quote=”Pionyir”:m3fuen5l]Mi még nem voltunk találkozón.
Most azt terveztük, hogy elmegyünk, mert szeretnénk találkozni más, hasonló „betegségben” szenvedőkkel. 😆
Most úgy néz ki, hogy csak szombat délutánra tudunk odaérni. 🙁
Szerintetek érdemes, vagy majd máskor?[/quote]
Hááát, nekünk pl., a társaság miatt, Miskolcról érdemes!!! 🙄 🙄 🙄
De ez egyéni szoc. probléma 😉 😉 😉(Mi, az elejétől benne vagyunk ebben a társaságban, hál’ isten =D> =D> =D> , és benne is maradtunk
😀 😀 😀 , mert igen gyorsan kiderült, hogy itt nem számít mid van, mik a lehetőségeid, egy dolog számít: szeretsz-e utazni, szereted-e a jó 😉 együttléteket, és azt a rengeteg, önzetlen!!! segítséget, amit úgy „mellékesen” ez a népség ad egymásnak =D> =D> =D> )Bocs., itt a „nyál” vége, de őszintén le kell szögeznem, hogy az utóbbi évek sok, rendkívülien szuper utazásunk, a klubtagok segítségével, tájékoztatásával =D> =D> =D> lett ilyen.
(Itt most külön sok-sok puszi Challengernek, aki, szerintem az egyik legszorgalmasabb klubtársunk 😆 =D> =D> =D> )Viszont szégyenlem magam, a kevés beszámolóért 😳 …
De, aki jön Jelibe, és van úti terve, írjon, ha van hozzávaló ismertetőnk, szívesen elvisszük.
2009.05.11.-13:02 #14348Szisztok!
Meghoztuk a birkát =D> =D> , békésen legelészik.Tavalyelőtt még barikának hívták. Még egy kis „formabontás” és készülhet a gulyás! De ki lesz a „formabontó” ? #-o #-o2009.05.11.-11:11 #14347Eddig úgy fest a dolog,hogy mi is tudunk menni,úgyhogy felpakoltam magunkat a jelentkezési lapra,aztán majd kiderül,hogy csak én akartam-e így,vagy a”főnők”is ott fent.
-
SzerzőVálasz
You must be logged in to reply to this topic.