Főoldal Fórumok Lakóautós Találkozóink Találkozó: 2009 június 26-28 Lillafüred

Legutóbb frissítette Kerti 15 years, 10 months telt el
12angok
61 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    lipi
    Felhasználó

Sziasztok.
      Rudiéknak és Akinek jó lehet a bükki tali jelentkezzen!
      Repró szervevezi,én csak kavarok.
      Júni 26-tól. 😆
      lipi

• Szerző
      Válasz
      zsuzsa
      Felhasználó

Nagyon örülünk a lillafüredi tervnek 😆 =D> =D> , nagyon jó lenne újra találkozni =D> =D> 😀

Ha csak lehet, okvetlenül kimegyünk mi is, de valószínűleg, sajnos, csak estézni 😳 #-o , mert Lajost nagyon hajtja egy munka és az utazási előkészületekkel sem állunk jól 🙄
        (két adag babost kérünk szépen, melyik napon lesz?)

Azt a kempinget mi is többször kinéztük már mini találkozóra, elég picike, de nagyon jó helyen van.

repi
        Adminisztrátor

Akiről tudok?? Riviéráék,Rudiék,Kertiék,Lipi,fecsi+jómagunk…..alakul a csapat.
          Mi még előtte beugrunk Gyöngyöspatára egy kis borospince látogatásra (na meg vásárlásra) a kora délelőtti órákban.
          Ki csatlakozik?

fecsi
          Felhasználó

[quote=”reprodesign”:1yino0o8]Sziasztok!

A repro szervezi?? #-o jaj. Lillafüred Erzsébet sétány.Egy pici kemping,de nagyon hangulatos.Jövő héten pénteken reggel indulunk.Aki szeretne jönni szívesen látjuk. 😆
            Rudi? Csülkös bab? 😉 többen éhezünk rá….most nem mondhatsz NEMET!
            Ha valakit érdekel:http://kovatt.lillacamp.hu/kemping.htm%5B/quote%5D
            Megragadnám az alkalmat egy jelentkezés erejéig,úgyis régóta tervezünk egy kirándulást arra a részre,így legalább összekötjük a kellemest a hasznossal.Rudikám 2 adag babost mi is be tudnánk vállalni,köszi.Péntek délután érkeznénk.

riviera
            Felhasználó

[quote=”rudi-radio”:2i90xerj]:roll:
              No meg az élelmezés miatt nekem sem árt tudni a létszámot! #-o
              Rudi[/quote]

Mi a teljes családi létszámmal megyünk, 2 adagot kérünk. 😀

repi
              Adminisztrátor

[quote=”rudi-radio”:vfqv6x8n]:roll:
                Rudi[/quote]

Igen. =D> ez sem elhanyagolandó.Mi akkor 4 adagot kérünk…Lipi biztos 3 at! 😆

rudi-radio
                Felhasználó

[quote=”reprodesign”:2ykf9kx5]Tisztelt Mindenki!

Kérlek titeket aki jön a Lillafüredi kempingbe jelezze,mert kis befogadó képessége miatt jeleznem kell az autók számát.
                  köszönöm.
                  Akiről tudok?? Riviéráék,Rudiék,Kertiék,Lipi és Jómagunk…. 😉
                  Morgót is befűzöm,hátha lecseréli a pancsolós hétvégét,bár #-o nem tudom.[/quote]
                  🙄
                  Rudi

repi
                  Adminisztrátor

Tisztelt Mindenki!

Kérlek titeket aki jön a Lillafüredi kempingbe jelezze,mert kis befogadó képessége miatt jeleznem kell az autók számát.
                    köszönöm.
                    Akiről tudok?? Riviéráék,Rudiék,Kertiék,Lipi és Jómagunk…. 😉
                    Morgót is befűzöm,hátha lecseréli a pancsolós hétvégét,bár #-o nem tudom.

riviera
                    Felhasználó

[quote=”lipi”:34vlw78m]Sziasztok.
                      Júni 26-tól. 😆
                      lipi[/quote]
                      Szia Lipi !

Köszi az üzenetet és az intézkedést is. 😀
                      Kavarjál csak nyugodtan,remélem jó időt is rendeltél hozzá?
                      #-o

Kerti
                      Adminisztrátor

[quote=”reprodesign”:2c1llker]Sziasztok!

A repro szervezi?? #-o jaj. Lillafüred Erzsébet sétány.Egy pici kemping,de nagyon hangulatos.Jövő héten pénteken reggel indulunk.Aki szeretne jönni szívesen látjuk. 😆
                        Ha valakit érdekel:http://kovatt.lillacamp.hu/kemping.htm%5B/quote%5D

Na ez nagyon jó, a kemping az egyik barátunké, így természetesen mi is ott leszünk. Remélem. #-o

repi
                        Adminisztrátor

Sziasztok!

Ha valakit érdekel:http://kovatt.lillacamp.hu/kemping.htm

Kerti
                          Adminisztrátor

[quote=”lipi”:z2kutf7c]Sziasztok.
                            Júni 26-tól. 😆
                            lipi[/quote]

Ha jól haladunk és nem kell dolgoznunk akkor minket is érdekel a tali. Ha más nem esténként kiszaladunk. Tudnál többet írni róla? Merre hol akartok táborozni?

11 hozzászólás megtekintése - 51-61 / 61

You must be logged in to reply to this topic.