Főoldal Fórumok Lakóautós Találkozóink Találkozó, 2009 Február 20-22 Miskolc, Kocsonyafesztivál.

Legutóbb frissítette FLaci 16 years, 6 months telt el
32angok
162 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    Kerti
    Adminisztrátor

Tavaly úgy volt, hogy kevesen jönnek el a Kocsonyafesztiválra, ezért nem szerveztük túl a parkolóhelyet Ficsorékkal de, láttuk, hogy egyre nőttek az igények és egyre többen jelentkeztek. Így elég későn sikerült jó helyet találni. A parkoló nagyon jó helyen volt, mert a belvárosban kaptunk helyet a fesztiváltól kb 100m-re, csak sajnos áramot már nem tudtak intézni. Tavaly a szervezők megígérték, hogy az ideire már jobban felkészülnek és áramot is intéznek. Ha minden jól megy, akkor megint ide tudják adni nekünk azt a parkolóhelyet, amit tavaly. Nos a lényeg, hogy már meg van az időpont, és akit érdekel, az vésse bele a naptárjába ezt a dátumot. Egyenlőre csak a dátum van meg és valószínűleg januárban fognak konkretizálódni a dolgok. Minden fontos és új információt ide az első hozzászólásba fogunk beírni.

Mindenkit várunk szeretettel!

Információk a találkozóról
      —————————————
      Dátum: 2009. Február 20-22
      Hely: Miskolc
      A kocsonyafesztivál weboldala
      Jelentkezési lap
      A lakóautós parkoló térképe
      Kocsonyafesztivál programjai
      Telefonos segítség kérés: Kerti 20/529-56-18

• Szerző
      Válasz
      gabec
      Felhasználó

Hmm :smt217 szentem mi is mögyünk.

Kerti
        Adminisztrátor

[quote=”FuredyLaci”:wa4i7ilv]Még messze van de talán mi is :smt217 [/quote]

Igen igen még messze van, én is csak a dátum miatt indítottam a topikot. Remélem azért ha közeledik akkor már biztos lesz, hogy tudtok jönni.

Kerti
          Adminisztrátor

[quote=”gabik”:35x8nomq]Én is remélem,már két fedélzeti aksim van és talán mindkettő jó is(?)[/quote]

[quote=”rudiradio”:35x8nomq]Ha sikerül áramot is intézni akkor ott is alszunk mi is!
            Rudi és Jutka[/quote]

Ne aggódjatok, most mindent megteszünk, hogy legyen áram is. Így lehet majd aksit is tölteni meg fűteni is. No de biztosat majd az ünnepek után tudunk mondani mert akkor intéződnek a dolgok.

rudi-radio
            Felhasználó

[quote=”Kerti”:36hu74us] Tavaly a szervezők megígérték, hogy az ideire már jobban felkészülnek és áramot is intéznek.[/quote]
              Ha sikerül áramot is intézni akkor ott is alszunk mi is! 😆
              Rudi és Jutka

gabik
              Felhasználó

[quote=”Kerti”:160dlrtm]Helyes! Remélem most tudtok végig maradni. 😆 [/quote]

Én is remélem,már két fedélzeti aksim van és talán mindkettő jó is(?)

FLaci
                Felhasználó

Még messze van de talán mi is :smt217

MaNa
                  Felhasználó

Szervusztok,

mi lennénk azok, akik imádjuk a kocsonyát. Itthon tavaly is olyan kocsonyákat ettünk saját előállításban, hogy magunk is megirigyeltük magunkat.

De sajna tényleg akkor van a síszünet, és már hatvanan megyünk síelni idén, le van foglalva.

így aztán a változatosság kedvéért már megint nem megyünk veletek, de azért jó kocsonyázást kívánunk a társaságnak.

Hali MaNa-ék

Kerti
                    Adminisztrátor

[quote=”gabik”:qnbblv9e]Bevéstük örömmel[/quote]
                      Helyes! Remélem most tudtok végig maradni. 😆

Kerti
                      Adminisztrátor

[quote=”Brigi”:20t236oj]Nekünk sajnos megint egybeesik a suli síszünettel. A kocsonyát ugyan nem szeretem, de a jó társaságot sajnálom.[/quote]

Mi is sajnáljuk, hogy nem tudtok jönni. Igaz én szeretem a kocsonyát de tulajdonképpen nem is ez a legfontosabb része a fesztiválnak. Én tavaly is csak egyszer ettem. Valahogy mindig volt valami más fontosab. 😆 Van sok program, néznivaló, árusok, nyüzsi és a legfontosabb a lakóautósok. 😆

gabik
                        Felhasználó

[quote=”Kerti”:205j2lcv]már meg van az időpont, és akit érdekel, az vésse bele a naptárjába ezt a dátumot

—————————————
                          Dátum: 2009. Február 20-22
                          Hely: Miskolc
                          A kocsonyafesztivál weboldala[/quote]

Bevéstük örömmel

Brigi
                          Felhasználó

Nekünk sajnos megint egybeesik a suli síszünettel. A kocsonyát ugyan nem szeretem, de a jó társaságot sajnálom.

GaborApa
                            Felhasználó

[quote=”Kerti”:2xk3zgpc]…a lényeg, hogy már meg van az időpont, és akit érdekel, az vésse bele a naptárjába ezt a dátumot. [/quote]

Bevésve! 🙂
                              Az eseménynaptárba is. 😉

12 hozzászólás megtekintése - 151-162 / 162

You must be logged in to reply to this topic.