Főoldal Fórumok Lakóautós Találkozóink Találkozó, 2009 Február 20-22 Miskolc, Kocsonyafesztivál.

Legutóbb frissítette FLaci 16 years, 3 months telt el
32angok
162 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    Kerti
    Adminisztrátor

Tavaly úgy volt, hogy kevesen jönnek el a Kocsonyafesztiválra, ezért nem szerveztük túl a parkolóhelyet Ficsorékkal de, láttuk, hogy egyre nőttek az igények és egyre többen jelentkeztek. Így elég későn sikerült jó helyet találni. A parkoló nagyon jó helyen volt, mert a belvárosban kaptunk helyet a fesztiváltól kb 100m-re, csak sajnos áramot már nem tudtak intézni. Tavaly a szervezők megígérték, hogy az ideire már jobban felkészülnek és áramot is intéznek. Ha minden jól megy, akkor megint ide tudják adni nekünk azt a parkolóhelyet, amit tavaly. Nos a lényeg, hogy már meg van az időpont, és akit érdekel, az vésse bele a naptárjába ezt a dátumot. Egyenlőre csak a dátum van meg és valószínűleg januárban fognak konkretizálódni a dolgok. Minden fontos és új információt ide az első hozzászólásba fogunk beírni.

Mindenkit várunk szeretettel!

Információk a találkozóról
      —————————————
      Dátum: 2009. Február 20-22
      Hely: Miskolc
      A kocsonyafesztivál weboldala
      Jelentkezési lap
      A lakóautós parkoló térképe
      Kocsonyafesztivál programjai
      Telefonos segítség kérés: Kerti 20/529-56-18

• Szerző
      Válasz
      Oldi
      Felhasználó

Háát, számomra az a kisebbik ügy, hogy a kertből ki tudjak állni…
        (Mondjuk qrva nagy hó esett, de kicsi a kertem 😆 )
        De az utca viszont meredek, azt nem tudom végiglapátolni…

Majd meglásssuk. 🙄

Viszont az már biztos, hogy csak SZOMBATON tudunk érkezni!!! 😳

Szorítsatok majd egy icipici kis helyet ennek az icipici lakónak… [-o< [-o< Köcci!

3hinfo
        Felhasználó

[quote=”rlacika”:2khckmue]A miskolci idojarasfelelosok mit jososlnak hetvegere?
          [-o< [/quote] http://www.idokep.hu 8) 8) 8) 8)

rlacika
          Felhasználó

A miskolci idojarasfelelosok mit josolnak hetvegere?
            [-o<

ficsor
            Felhasználó

[quote=”zsuzsa”:3ammvnsy]
              Ha lenne rá igény, és lesz hó a Bükkben, Bükkszentkereszten egy lovasszánozásnak is utána érdeklődhetünk (nagyon szép helyen van) teszünk fel néhány képet…[/quote]
              Az ígért képek ficsor fotóalbumában megtalálhatók itt.

Megérdeklődöm, hogy van-e még megfelelő hó, és ha igen, újra jelentkezünk.

3hinfo
              Felhasználó

[quote=”Blue”:3ivqditj]Szerintem bátran nézz utána a lovas szánnak is.
                Részemröl köszönöm én mindenben benne vagyok (nyakig 😉 ).
                Legfeljebb eggyüt kocsmázunk a szakálasal meg a lóval. 😆 [/quote]
                „A szakállassal, meg a lóval…” és mi, a többiek, hol maradunk??? A szakállas, még haggyján, de a ló…? No, de….?

Blue
                Felhasználó

[quote=”zsuzsa”:10i495nc]Igen Tisztelt Népség ! 😉
                  Örömmel látjuk, hogy a Kocsonyafeszt-re máris sokan jelentkeztek! =D> =D>
                  (Reméljük, még többen is leszünk 😉 😉 )
                  Részemről (mint helyi lakos) szeretnélek benneteket egy kis korhelylevessel megetetni szombaton. Ha engedi az időjárás akkor egy közös kinti összeüléssel (kirakható asztalt, széket, tányért, kalánt hozzatok) 😉

Javasolnám még, hogy fürdőruhát is hozzatok, mert szerintem a Barlangfürdőbe okvetlenül érdemes elmenni!
                  Hogy miért, azt megtudhatjátok
                  innen.

Ha lenne rá igény, és lesz hó a Bükkben, Bükkszentkereszten egy lovasszánozásnak is utána érdeklődhetünk (nagyon szép helyen van) teszünk fel néhány képet…

Ha bármi kérdésetek, kérésetek, ötletetek van, írjatok légyszi…
                  Előre is nagyon örülünk a találkozásnak =D> =D> =D> [/quote]

Szerintem bátran nézz utána a lovas szánnak is.
                  Részemröl köszönöm én mindenben benne vagyok (nyakig 😉 ).
                  Legfeljebb eggyüt kocsmázunk a szakálasal meg a lóval. 😆

3hinfo
                  Felhasználó

[quote=”zsuzsa”:2y6uz9mv]Kocsmába is… 😉 😉
                    A „Szakállassal” az idén némi forralt borral, egyébbel is készülünk… 🙄 8) 😳 [/quote]
                    Bár mi csak jóindulatból beengedett látogatók leszünk a parkolóban, de azért előre is nagyon szépen köszönjük! 8) 8) 8) 8)

zsuzsa
                    Felhasználó

[quote=”3hinfo”:y6vp11s1]Hűha!!!!
                      Hát akkor együtt megyünk a kocsmába!?! 8) 8) 8) 8) [/quote]
                      Kocsmába is… 😉 😉
                      A „Szakállassal” az idén némi forralt borral, egyébbel is készülünk… 🙄 8) 😳

zsuzsa
                      Felhasználó

Igen Tisztelt Népség ! 😉
                        Örömmel látjuk, hogy a Kocsonyafeszt-re máris sokan jelentkeztek! =D> =D>
                        (Reméljük, még többen is leszünk 😉 😉 )
                        Részemről (mint helyi lakos) szeretnélek benneteket egy kis korhelylevessel megetetni szombaton. Ha engedi az időjárás akkor egy közös kinti összeüléssel (kirakható asztalt, széket, tányért, kalánt hozzatok) 😉

Javasolnám még, hogy fürdőruhát is hozzatok, mert szerintem a Barlangfürdőbe okvetlenül érdemes elmenni!
                        Hogy miért, azt megtudhatjátok
                        innen.

Ha lenne rá igény, és lesz hó a Bükkben, Bükkszentkereszten egy lovasszánozásnak is utána érdeklődhetünk (nagyon szép helyen van) teszünk fel néhány képet…

Ha bármi kérdésetek, kérésetek, ötletetek van, írjatok légyszi…
                        Előre is nagyon örülünk a találkozásnak =D> =D> =D>

riviera
                        Felhasználó

[quote=”LMC”:30rn11ev]egy kis ízelítő

😆 😆 😆

András[/quote]

Egy kis izelitő,szuper,köszönjük. 😀

Ennek ellenére mégsem akarsz Oldival menni a fesztiválra? [-X

3hinfo
                          Felhasználó

[quote=”rudi-radio”:3ev0o35p]#-o
                            Csak halkan jegyzem meg, hogy a szakállas Úr a sörös szatyorral Ficsor Lala volt!!!!!!! 😛
                            Rudi[/quote]
                            Hűha!!!!
                            Hát akkor együtt megyünk a kocsmába!?! 8) 8) 8) 8)

rudi-radio
                            Felhasználó

[quote=”3hinfo”:2w80aora]Ha fér sör a kisautónkba, azt inkább nektek tartogatom, a szakállas menjen a kocsmába. Ott annyi sör van, hogy még el is adnak belőle! 8) 8) 8) 8) [/quote] #-o
                              Csak halkan jegyzem meg, hogy a szakállas Úr a sörös szatyorral Ficsor Lala volt!!!!!!! 😛
                              Rudi

3hinfo
                              Felhasználó

[quote=”rudi-radio”:2u8rpo2w]Tavaly járkált ott egy szakállas Pali egy szatyor sörrel,
                                lehet hogy vele el tudod intézni!!! #-o [/quote]
                                Ha fér sör a kisautónkba, azt inkább nektek tartogatom, a szakállas menjen a kocsmába. Ott annyi sör van, hogy még el is adnak belőle! 8) 8) 8) 8)

rudi-radio
                                Felhasználó

[quote=”3hinfo”:1fbjtqqa]Erre a rendezvényre mi is elmegyünk. Sajnos a mi lakónk még nem téliesíthető, és nincs rajta téli gumi, ezért nem lakóval megyünk. Most foglaltam két éjszakát egy tapolcai panzióban. Remélem szombaton egy látogatás erejéig beengedtek a parkolóba? 8) 8) 8) 8) [/quote]

Tavaly járkált ott egy szakállas Pali egy szatyor sörrel,
                                  lehet hogy vele el tudod intézni!!! #-o

3hinfo
                                  Felhasználó

Erre a rendezvényre mi is elmegyünk. Sajnos a mi lakónk még nem téliesíthető, és nincs rajta téli gumi, ezért nem lakóval megyünk. Most foglaltam két éjszakát egy tapolcai panzióban. Remélem szombaton egy látogatás erejéig beengedtek a parkolóba? 8) 8) 8) 8)

LMC
                                    Felhasználó

egy kis ízelítő

😆 😆 😆

András

GaborApa
                                      Felhasználó

[quote=”Gpslaszlo”:282nmt1z]na halo elnyomtam egy üres jelentkezést töröld ki pls 🙂 [/quote]
                                        megtörtént
                                        😉

Gpslaszlo
                                        Felhasználó

na halo elnyomtam egy üres jelentkezést töröld ki pls 🙂

Kerti
                                          Adminisztrátor

Feltettem a jelentkezési lapot!
                                            Most már lehet jelentkezgetni, hogy tudjuk, mire készüljünk.
                                            Jelentkezési lap
                                            A főoldalra is kitettem a jelentkezési lap linkjét valamint betettem az első hozzászólásba is.

rudi-radio
                                            Felhasználó

[quote=”Kerti”:3cum7746]Ha ez nekem szólt, akkor nem értem a kérdést. #-o [/quote]
                                              😀 😀 😀
                                              Én igen!
                                              😛

Rudi

Kerti
                                              Adminisztrátor

[quote=”fischer”:3irwnofp]Kerti, csak vicceltem a „bepréseléssel”. 🙂 [/quote]
                                                Oké 😆
                                                A helyszínen úgyis minden kiderül. 😆

fischer
                                                Felhasználó

Kerti, csak vicceltem a „bepréseléssel”. 🙂

Kerti
                                                  Adminisztrátor

[quote=”GaborApa”:2o35k07u]Ezt mind értem, de
                                                    🙄
                                                    :-k
                                                    👿
                                                    mi a helyzet a bográcsozással???
                                                    😆 [/quote]

Ha ez nekem szólt, akkor nem értem a kérdést. #-o

GaborApa
                                                    Felhasználó

Ezt mind értem, de
                                                      🙄
                                                      :-k
                                                      👿
                                                      mi a helyzet a bográcsozással???
                                                      😆

Kerti
                                                      Adminisztrátor

[quote=”rlacika”:1i9d3v3w]A szervezők ma terepszemléznek! [-o< Reméljük meglessz a hely és elég tágas is lesz mert öszeszámoltam és már 14 család jelentekezett! =D> =D> =D>
                                                        Csak ne havazzon…mert akkor :smt211 [/quote]

A terepszemle meg volt. Ma tudtam beszélni a főszervezőkkel. Azt mondták, hogy a parkolót megkapjuk, az árammal kapcsolatban még holnap egyeztetek, hogy hogyan is lehet majd megoldani.

[quote=”Gpslaszlo”:1i9d3v3w]jah jó buli volt tavaly is 🙂 mi is megyünk ide mikor lesz jelentkezési lap?[/quote]
                                                        [quote=”Tomy”:1i9d3v3w]És hol lehet jelentkezni? Mehetünk?[/quote]

A jelentkezési lap még nincs kint de hamarosan kiteszem. Ha feltettem akkor küldünk hírlevelet is. Természetesen jöhettek és szívesen látunk mindenkit.

[quote=”Tomy”:1i9d3v3w]Vajon mennyi lakóautó fér el az udvarban? Bár,”Sok jó ember….
                                                        Tavaly nagyon szuper volt. 😆 [/quote]

[quote=”fischer”:1i9d3v3w]az udvar 6 – 800 diáknak volt alakulótér, 14 lakóautót szerintem be lehet „préselni”!… 😉 [/quote]

Szerintem nem 14 autó fér el és főleg nem préselve, mert tavaly 15 lakóautó volt ott és nem voltunk szűken mert napközben még személyautók is ide álltak be. Szóval véleményem szerint 25-30 lakóautó elfér, természetesen azért nem olyan szellősen mint egy kempingben de szerintem bármennyien is leszünk megoldjuk, hogy mindenki beférjen.

25 hozzászólás megtekintése - 76-100 / 162

You must be logged in to reply to this topic.