Főoldal Fórumok Lakóautós Találkozóink Találkozó, 2009 Február 20-22 Miskolc, Kocsonyafesztivál.

Legutóbb frissítette FLaci 16 years, 9 months telt el
32angok
162 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    Kerti
    Adminisztrátor

Tavaly úgy volt, hogy kevesen jönnek el a Kocsonyafesztiválra, ezért nem szerveztük túl a parkolóhelyet Ficsorékkal de, láttuk, hogy egyre nőttek az igények és egyre többen jelentkeztek. Így elég későn sikerült jó helyet találni. A parkoló nagyon jó helyen volt, mert a belvárosban kaptunk helyet a fesztiváltól kb 100m-re, csak sajnos áramot már nem tudtak intézni. Tavaly a szervezők megígérték, hogy az ideire már jobban felkészülnek és áramot is intéznek. Ha minden jól megy, akkor megint ide tudják adni nekünk azt a parkolóhelyet, amit tavaly. Nos a lényeg, hogy már meg van az időpont, és akit érdekel, az vésse bele a naptárjába ezt a dátumot. Egyenlőre csak a dátum van meg és valószínűleg januárban fognak konkretizálódni a dolgok. Minden fontos és új információt ide az első hozzászólásba fogunk beírni.

Mindenkit várunk szeretettel!

Információk a találkozóról
      —————————————
      Dátum: 2009. Február 20-22
      Hely: Miskolc
      A kocsonyafesztivál weboldala
      Jelentkezési lap
      A lakóautós parkoló térképe
      Kocsonyafesztivál programjai
      Telefonos segítség kérés: Kerti 20/529-56-18

• Szerző
      Válasz
      zsuzsa
      Felhasználó

Miskolcon tegnap egész nap sütött a nap….
        A jégszobrok gyönyörűek.
        A Szinva patak fölött, a város közepén, építettek egy nagy csúszdát, amin egy nagy úszógumi-szerűséggel lehet ereszkedni (ingyen), a gyerekek nagyon élvezték
        😆 😆 , bár Istozi szerint igazán akkor lenne bulis, ha a vízbe lehetne érkezni… 😉 🙄 🙄

Nagyon várunk mindenkit, aki tud jöjjön [-o<

LMC
        Felhasználó

[quote=”Oldi”:hmijsbs8]Na hali!!

De, megyünk, ha hátrányos helyzetű gyerekek potyognak az égből, akkor is !!! 😆 [/quote]

Még így sem jó, 🙄 . Idézet:( De, megyünk, ha a gyerekek problémás lépcsőházból potyognak akkor is!!! 😆

András

Oldi
          Felhasználó

Na hali!!

A betegeknek jobbulást kívánunk! [-o< Jelentem, jó fél óra lapátolás árán kiálltam a kertből, de most itt is el kezdett szakadni a hó!!! :smt209 A kis utcánk meredek, úgyhogy érdekes lesz holnap reggel... #-o De, megyünk, ha hátrányos helyzetű gyerekek potyognak az égből, akkor is !!! 😆

Kerti
            Adminisztrátor

[quote=”LMC”:2levi43h]Itt szakad a hó, fél óra alatt közel 10 centi esett,ha éjszaka is esik…….. #-o lapátolhatok.

Reméljük Miskolcra, ez :smt214 jellemző :smt217

:smt206 András[/quote]

Szerencsére itt jó idő van. Hó nem esik, az utak szárazak.
              Lassan indulok is, nehogy elkéssek a találkozóról. 😆

LMC
              Felhasználó

[quote=”kati”:1gbv9lmw]Mindenkinek jó szórakozást, gondolunk Rátok! 😆 [/quote]

Itt szakad a hó, fél óra alatt közel 10 centi esett,ha éjszaka is esik…….. #-o lapátolhatok.

Reméljük Miskolcra, ez :smt214 jellemző :smt217

:smt206 András

kati
                Felhasználó

[quote=”zsuzsa”:1cb4p2pk]Tisztelt Kocsonyfeszt-re jövők !
                  Jelentem most fő a harmadik 10 lityis fazék korhelyleves.
                  Az első két 10 lityis fazéknyi elég jó lett… 😉 , remélem ízleni fog. #-o #-o , (még sosem főztem ipari méretben 🙄 🙄 #-o #-o #-o )[/quote]
                  Mindenkinek jó szórakozást, gondolunk Rátok! 😆

LMC
                  Felhasználó

[quote=”zsuzsa”:s6aij1a0]Tisztelt Kocsonyfeszt-re jövők !
                    Az első két 10 lityis fazéknyi elég jó lett… 😉 , remélem ízleni fog. #-o #-o , (még sosem főztem ipari méretben 🙄 🙄 #-o #-o #-o )[/quote]

Mindenkinek jó étvágyat a korhelyleves – hez, érezzétek jól magatokat, viszont kérek sok – sok fotót [-o< 😆 András

zsuzsa
                    Felhasználó

Tisztelt Kocsonyfeszt-re jövők !
                      Az első két 10 lityis fazéknyi elég jó lett… 😉 , remélem ízleni fog. #-o #-o , (még sosem főztem ipari méretben 🙄 🙄 #-o #-o #-o )

zsuzsa
                      Felhasználó

[quote=”rlacika”:38mqdibk]Minden előkészület hiába volt :smt208 !!! Kocsi félig bepakkolva, gázpalackok dugig GPL-vel…
                        Harcoltam, harcoltam…de letepert :smt062 !! Már napok óta kerülget egy jóképű hülés…aztán a tegnap óta kész vagyok. 🙁 .
                        Úgyhogy füstbement terv a miskolci kocsonya az idén.
                        Jó szórakozást nektek![/quote]
                        Nagyon sajnáljuk, hogy nem tudtok jönni 😥 😥 , jobbulást kívánunk.
                        (Pedig a kisfiatoknak külön sütivel készültem, na majd legközelebb) 🙂 🙂

3hinfo
                        Felhasználó

[quote=”GaborApa”:ngadlo5a]:cry:
                          marad a kalapkúra
                          jobbulást!
                          😥 [/quote]
                          Tudnám esetleg ajánlani még a kefekúrát. Csak semmi ferde gondolat. A terápia: kiteszünk az asztalra egy szál szőrt, és addig iszunk, amig kefét nem látunk! 8) 8) 8) 8)

GaborApa
                          Felhasználó

[quote=”rlacika”:1g5gaj6x]Harcoltam, harcoltam…de letepert :smt062 !! [/quote]
                            😥
                            marad a kalapkúra
                            jobbulást!
                            😥

LMC
                            Felhasználó

[quote=”rlacika”:2llo32ml]Minden előkészület hiába volt :smt208 !!! Kocsi félig bepakkolva, gázpalackok dugig GPL-vel…
                              Harcoltam, harcoltam…de letepert :smt062 !! Már napok óta kerülget egy jóképű hülés…aztán a tegnap óta kész vagyok. 🙁 .
                              Jó szórakozást nektek![/quote]

:smt209 :smt210 háát ez a méreg, gyógyuljál meg minél hamarabb, lehet hogy egy hét mire kikecmeregsz.

András

rlacika
                              Felhasználó

Minden előkészület hiába volt :smt208 !!! Kocsi félig bepakkolva, gázpalackok dugig GPL-vel…
                                Jó szórakozást nektek!

Kerti
                                Adminisztrátor

Istozinak köszönhetően itt van a Kocsonyafesztivál programja egyben.
                                  Kocsonyafesztivál programjai

Kerti
                                  Adminisztrátor

[quote=”miska”:2ume4uxz]Köszi az infót, és a sgitséget. Gondolom nem volt egyszerű a szervezés. Ezért KÜLÖN KÖSZÖNET!!![/quote]
                                    Köszi.
                                    Lakóautósokért mindent! 😆

Kerti
                                    Adminisztrátor

[quote=”Blue”:1p5rv8j4]Ő a SÁRGA.
                                      Látjátok mindent tud. Ilyen ügyesek a szinesek.
                                      🙄 [/quote] :smt056

Blue
                                      Felhasználó

[quote=”Kerti”:18d4hc25]A Kocsonya fesztivál lakóautós parkolójának térképe: link
                                        Az idén megkaptuk teljesen a parkolót.
                                        Tehát jelenleg ez a Kocsonyafesztivál hivatalos lakóautós parkolója. =D>
                                        A parkolóba áramot is biztosítanak. 3-szor 25A. Tehát van bőven áram is. Ha néhányan csak árammal tudnak fűteni akkor azt is lehet nyugodtan. A parkolót pénteken délutántól vehetjük használatba vasárnap estig. Mi megpróbálunk pénteken 6 órától a parkolóban lenni és várni az érkezőket. Ha valaki eltévedne vagy segítségre szorulna akkor hívjon fel nyugodtan: 20/529-56-18
                                        A parkolóért és az áram biztosításért 50.000 Ft-ot plussz áramfogyasztást kérnek a szervezők. Ez 15 lakóautó estén 3300 Ft lakóautónként a teljes hétvégére.
                                        A parkoló Miskolc belvárosának központjában van. A fesztiváltól 50 m-re.
                                        Jelenleg Miskolcon a mai napsütéses napnak köszönhetően a hó elolvadt és jól járható száraz utak vannak.
                                        A fesztivál honlapján tájékozódhattok a rendezvényekről: Kocsonyafesztivál
                                        A Kocsonyafesztivál szervezői és mi is mindenkit szeretettel várunk.
                                        Ha bármi kérdésetek van akkor szívesen válaszolok, akár itt a fórumon vagy egyéb elérhetőségemen: kerti@lakoautoklub.hu 20/529-56-18
                                        Jelentkezési lap[/quote]

Ő a SÁRGA.
                                        Látjátok mindent tud. Ilyen ügyesek a szinesek.
                                        🙄

Névtelen

Köszi az infót, és a sgitséget. Gondolom nem volt egyszerű a szervezés. Ezért KÜLÖN KÖSZÖNET!!!

Kerti
                                          Adminisztrátor

A Kocsonya fesztivál lakóautós parkolójának térképe: link
                                            Az idén megkaptuk teljesen a parkolót.
                                            Tehát jelenleg ez a Kocsonyafesztivál hivatalos lakóautós parkolója. =D>
                                            A parkolóba áramot is biztosítanak. 3-szor 25A. Tehát van bőven áram is. Ha néhányan csak árammal tudnak fűteni akkor azt is lehet nyugodtan. A parkolót pénteken délutántól vehetjük használatba vasárnap estig. Mi megpróbálunk pénteken 6 órától a parkolóban lenni és várni az érkezőket. Ha valaki eltévedne vagy segítségre szorulna akkor hívjon fel nyugodtan: 20/529-56-18
                                            A parkolóért és az áram biztosításért 50.000 Ft-ot plussz áramfogyasztást kérnek a szervezők. Ez 15 lakóautó estén 3300 Ft lakóautónként a teljes hétvégére.
                                            A parkoló Miskolc belvárosának központjában van. A fesztiváltól 50 m-re.
                                            Jelenleg Miskolcon a mai napsütéses napnak köszönhetően a hó elolvadt és jól járható száraz utak vannak.
                                            A fesztivál honlapján tájékozódhattok a rendezvényekről: Kocsonyafesztivál
                                            A Kocsonyafesztivál szervezői és mi is mindenkit szeretettel várunk.
                                            Ha bármi kérdésetek van akkor szívesen válaszolok, akár itt a fórumon vagy egyéb elérhetőségemen: kerti@lakoautoklub.hu 20/529-56-18
                                            Jelentkezési lap

GaborApa
                                            Felhasználó

[quote=”gabi-zsolt”:28hed9x0]sziasztok v van esteleg kijelolt parkolo? zsolt[/quote]

57. hozzászólás: LINK
                                              Ezen kívül a fontos infókat mindig beszerkesztjük az első hozzászólásba is.
                                              😉

gabi-zsolt
                                              Felhasználó

sziasztok v van esteleg kijelolt parkolo? zsolt

zsuzsa
                                                Felhasználó

Itt Miskolcon tegnap kb. 10 cm hó esett, de ma gyönyörűen süt a nap 😆

Szombaton lovasszán verseny lesz Bükkszentkereszten.

(a honlapjukon van néhány rövid film róla)
                                                  A lovasszánozáshoz vannak telefonszámaink, ha lesz rá igény…

A lényeg: szeretettel várunk benneteket =D> =D> =D>

challenger
                                                  Felhasználó

[quote=”Oldi”:xbxqksb1]:lol:

Ne fééélj, most nem, de azért majd még 1szer támadunk, – maglepetésszerűen – 😆

(lsd. az aláírásom…)[/quote]
                                                    Hat itt embertelen tel van ugy hogy ugy dontunk vegleg nem megyunk eszak-keletnek…minden nap „hozokniznom” az utolso 20 ev alatt 3szor lancoltam…es most meg ezen a telen mar vagy 5szor… kell de allitolag holnap elall a hoeses mi felenk de Tirolban meg mi lesz ?
                                                    Tehat ma reggel vegleg ugy dontottunk hogy a mimozas utat valasztjuk, sajnalom de meg egyszer valahogyan a kocsonya is ossze jon … 🙁 🙁 🙁

Oldi
                                                    Felhasználó

[quote=”LMC”:6c1n7lle]Ugye ez nem a soproni út miatt lesz [-X 😆

András[/quote]

😆

Ne fééélj, most nem, de azért majd még 1szer támadunk, – maglepetésszerűen – 😆

(lsd. az aláírásom…)

LMC
                                                      Felhasználó

[quote=”Oldi”:365ptti8]

Viszont az már biztos, hogy csak SZOMBATON tudunk érkezni!!! 😳

Köcci![/quote]

Ugye ez nem a soproni út miatt lesz [-X 😆

András

25 hozzászólás megtekintése - 51-75 / 162

You must be logged in to reply to this topic.