Főoldal Fórumok Lakóautós Találkozóink Találkozó. 2009 április 24-26. Martfű, szezonnyitó.

Legutóbb frissítette Ilon 16 years, 1 months telt el
27angok
145 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    GaborApa
    Felhasználó

Lefixáltuk Tomával (aki nem ismeri: a kemping tulajdonosa) az időpontot, így hát megnyitom a topicot és beírom a lakóautós naptárba is.
      Ti is írjátok be a saját naptáratokba. 😉

A fürdőmedencék feltöltve!
      Most van a műszaki tesztelésük. Mire megyünk remélhetőleg minden medence használható lesz.
      Toma megígérte, hogy a fürdőbe ingyenes lesz a belépő.
      =D>
      ———————————————————
      Jelentkezési lap
      Lakóautó Klub-os megrendelő lap

Szállás: Martfű Gyógykemping (lakóautó- és sátorhelyek)
      Időpontja: 2009. április 24-25-26. (2 éj)
      Lakókocsihely: 1.200.-/éj__ 1.200,-/2 éj
      Sátorhely : 900,-/éj__ 900,-/2 éj
      Személydíj:
      6 éves kor alatt grátisz
      6-14 éves 600,-/éj__ 600,-/2 éj
      14-18 éves: 900,-/éj__ 900,-/2 éj
      18 éves kor felett 1.200,-/éj__ 1.200,-/2éj
      Kutya: 800,-/éj__ 800,-/2 éj
      Babaágy, etetőszék: grátisz
      Kedvezmény: lakóautóval és lakókocsival érkező azon vendégeink, akik 2 éjszakát töltenek el nálunk, egy éjszaka árát fizetik recepciónkon.
      A szobaár és a szállásdíj tartalmazza az általános forgalmi adót (20 %), de nem tartalmazza a helyi idegenforgalmi adót.

Idegenforgalmi adó: 380,-/fő/éj
      Az idegenforgalmi adó alól mentesülnek a 18. életévüket még be nem töltött, valamint a 70. életévüket betöltött magánszemélyek.

Étkezés: Termálhotel Martfű*** éttermében
      reggeli: 1.500,-/fő
      félpanziós vacsora: 2.500,-/fő
      Menüválasztékainkat az Önök kéréseinek megfelelően tudjuk módosítani. Az étkezések ára a rendeléstől függően változhat.
      Amennyiben vegetáriánus menüt is igényelnek, kérjük, jelezzék ezt felénk legalább 1 nappal megérkezésük előtt.

Fizetési feltétel: készpénzben, egyénileg

A Martfű Egészség és Rekreációs Központ további szolgáltatásai:

Szauna: 500.-/fő/óra,
      Szolárium: 300.-/5 perc,
      Drinkbár bowlingpályával: 1.500.-/pálya/óra.
      Szombat délelőtt drinkbárunk nyitva lesz az Önök részére. Óriássakkal – grátisz használat,
      Internet – elérési lehetőséggel: 200.-/fél óra,
      Frissítő masszázs: 2.000.-/25 perc, 3.300.-/50 perc– előzetes bejelentkezés alapján
      Bográcsozási-, szalonnasütési-, grillező hely

Egyéb információk a kemping weblapján: http://www.martfu-turizmus.hu

Termálhotel Martfű***
      H-5435 Martfû, Ifjúság u. 2.
      Központi recepció
      Tel: 56/452-416
      Fax: 56/580-519
      E-mail: info@toma-bau.hu

• Szerző
      Válasz
      3hinfo
      Felhasználó

[quote=”zsuzsa”:djr6fwxu]Azért a tökéletes, a magozott ringlópálinkával, 😉 😉 😉 és velünk lenne 🙄 🙄 🙄 .
        Én viszont itt fekszem a k…..-ra fájó jobb bokámmal, ölemben a laptoppal (egér nélkül idétlenkedem).
        (Egy szerencsétlen baleset miatt: egy idióta motoros, Stop tábla mögül, lendületből kihajt balra kanyarodva egy beláthatatlan főútvonalra, ahol én biciklivel pont az útjába estem, szó szerint, hogy el ne gázoljon, de sajnos a jobb bokám beakadt…)
        Nem akartam egyéni szoc. problémánkkal terhelni társaságot, de most először, emiatt nem vagyunk ott Martfűn.
        😥 😥 😥
        Továbbra is érezzétek jól magatokat 😆 , tegyetek majd fel sok képet. [-o< [-o< . Mindenkinek sok puszi, és nagyon szépen köszönöm az érdeklődő és részvételő :lol: :wink: :wink: :cry: telefonokat =D> =D> =D>
        Nagyon szeretnénk a Jeli találkozóra elmenni [-o< [-o< [-o< ???[/quote] Tudod a motoros címét? De a viccet félretéve nagyon gyors gyögyúlást kívánunk Neked. Hiányoztatok. Reméljük, a következőn találkozunk! 8) 8) 8) 8)

rudi-radio
        Felhasználó

Mi is szerencsésen hazaértünk, sietve írom, mert nem szeretném ha Füredy Laci megelőzne. 😆 Köszönünk szépen mindent , a szervezést,örülünk az uj tagoknak, a nánási Editkééknek a sok finomságot, Zsuzsának pedig üzenem, hogy azért mert az egészségügyben dolgozott még neki is illik elmenni időben az orvoshoz.Jobbulást kívánunk.
          Jutka, Rudi

Morgobacsi
          Felhasználó

Sziasztok! Szerencsésen haza érkeztem. Jó volt veletek. Tettem fel egy pár képet az albumba. :smt039 :smt206 Ja mikor hazaértem igy jártam :smt207 :smt207

kati
            Felhasználó

Szerencsésen hazaérkeztünk. Ezen a találkozón újra nagyon jól éreztük magunkat. Köszönjük Gábor Apának a szervezést, Editnek és Rudinak a finom kaját. 😆 =D> =D> =D>

Soma
              Felhasználó

A gyerekzsúrról feltettünk pár képet, sajna a lányról nem lehet lerobbantani a pólót amit aláírtatok.

Soma
                Felhasználó

Morgobácsinak üzenem a dudája nálunk maradt amivel összehívtam
                  a gyerekzsúrt.Remélem mihamarabb találkozunk és vissza tudom adni és még egy páleszt is iszok veled 😆

challenger
                  Felhasználó
                    challenger
                    Felhasználó

[quote=”zsuzsa”:cz6214tu]Azért a tökéletes, a magozott ringlópálinkával, 😉 😉 😉 és velünk lenne 🙄 🙄 🙄 .
                      Én viszont itt fekszem a k…..-ra fájó jobb bokámmal, ölemben a laptoppal (egér nélkül idétlenkedem).
                      (Egy szerencsétlen baleset miatt: egy idióta motoros, Stop tábla mögül, lendületből kihajt balra kanyarodva egy beláthatatlan főútvonalra, ahol én biciklivel pont az útjába estem, szó szerint, hogy el ne gázoljon, de sajnos a jobb bokám beakadt…)
                      Nem akartam egyéni szoc. problémánkkal terhelni társaságot, de most először, emiatt nem vagyunk ott Martfűn.
                      😥 😥 😥
                      Továbbra is érezzétek jól magatokat 😆 , tegyetek majd fel sok képet. [-o< [-o< . Mindenkinek sok puszi, és nagyon szépen köszönöm az érdeklődő és részvételő :lol: :wink: :wink: :cry: telefonokat =D> =D> =D>

Nagyon szeretnénk a Jeli találkozóra elmenni [-o< [-o< [-o< ???[/quote] Hat jo borogatast...es fajdalomcsillapitot...javulast Eva mi teszteltunkj egy ejszakazo helyet a genfi to partjan franciaba...es hihetetlenul jo...de nyaron gondolom csak ejszakazni lehet direkt a to partjan csond minden ami kell

LMC
                      Felhasználó

[quote=”zsuzsa”:cz6214tu]Én viszont itt fekszem a k…..-ra fájó jobb bokámmal, ölemben a laptoppal (egér nélkül idétlenkedem).
                        Nagyon szeretnénk a Jeli találkozóra elmenni [-o< [-o< [-o< ???[/quote] Zsuzsa, nem is telennél ha ez nem történik veled 👿 [-X 😆 Azért mielőbbi kilábalást a a jobb bokáddal [-o< és találkozunk a Jeli tallin 😆 András

zsuzsa
                        Felhasználó

[quote=”3hinfo”:1d0xngkj]Itt ülünk a lakó előtt, ragyogóan süt a nap, felhőnek nyoma sincs. Túl a reggeli pálinkán balkéznél egy üveg Heineken.
                          Hát élet ez? 8) 8) 8) 8) [/quote]
                          Azért a tökéletes, a magozott ringlópálinkával, 😉 😉 😉 és velünk lenne 🙄 🙄 🙄 .
                          😥 😥 😥
                          Nagyon szeretnénk a Jeli találkozóra elmenni [-o< [-o< [-o< ???

3hinfo
                          Felhasználó

[quote=”LMC”:cffnfj3j]Ha, hányat akkor már nem is kell 🙄 😆

András[/quote]
                            Itt ülünk a lakó előtt, ragyogóan süt a nap, felhőnek nyoma sincs. Túl a reggeli pálinkán balkéznél egy üveg Heineken.
                            Hát élet ez? 8) 8) 8) 8)

LMC
                            Felhasználó

[quote=”FuredyLaci”:39odplp4]Mekkorát miről és hányat 😆
                              Kiváncsi vagy mint a fene 😉 😆 le köllött volna menni[/quote]

Ha, hányat akkor már nem is kell 🙄 😆

András

LMC
                              Felhasználó

Nagyon szépen köszönöm a Martfűről, kórusban-élőben a telefonos születésnapi köszöntőt [-o< 😆 :smt030 :smt206 egészségetekre Ti is hiányoztok :smt205 András

riviera
                                Felhasználó

[quote=”LMC”:ex5wlyex]Valaki ……. feltehetne pár képet [-o< 😆 András[/quote] Mindenki üzeni,hogy jöjj le és nézd meg a képeket itt. 😀

FLaci
                                  Felhasználó

[quote=”LMC”:1oim5ca5]Valaki ……. feltehetne pár képet [-o< 😆 András[/quote] Mekkorát miről és hányat 😆 Kiváncsi vagy mint a fene 😉 😆 le köllött volna menni

LMC
                                    Felhasználó

[quote=”challenger”:usgxyt9o]Jo szorokozast…varom a kepeket…ugy kell nekem miert lakok ilyen messze :smt039 [/quote]

Valaki ……. feltehetne pár képet [-o< 😆 András

challenger
                                      Felhasználó

[quote=”3hinfo”:10e8ztod]De ha hajnalban kukorékolni merészelne, elvágom a torkukat!!! 8) 8) 8) 8) [/quote]
                                        Jo szorokozast…varom a kepeket…ugy kell nekem miert lakok ilyen messze :smt039

3hinfo
                                        Felhasználó

[quote=”EDIT”:aeaxs26q]Képzeljétek el egy pár kakas már utrakészen ücsörög a lakóautónkban ők is velünk szeretnének tartani a találkozóra.Szegények nem tudják hogy a bográcsban lesz a végzetük![/quote]
                                          De ha hajnalban kukorékolni merészelne, elvágom a torkukat!!! 8) 8) 8) 8)

LMC
                                          Felhasználó

[quote=”Blue”:152mxb2l]De miért nem szólal meg az érintett? :smt217

[/quote]

Az 56 éves kisfiú üzeni hogy érezzétek jól magatokat, egyetek és igyatok az egészségemre :smt206 A szép napsütéses időt örökítsétek meg mert nagyon ritka a találkozókon 😆

András

EDIT
                                            Felhasználó

Holnap 11 órakor tervezzük remélem sikerül!

rudi-radio
                                              Felhasználó

[quote=”EDIT”:2g5l5evu]Képzeljétek el egy pár kakas már utrakészen ücsörög a lakóautónkban ők is velünk szeretnének tartani a találkozóra.Szegények nem tudják hogy a bográcsban lesz a végzetük![/quote]
                                                =D>
                                                Várjuk a kakasokat !
                                                Egyébként mikor indultok?
                                                Majd megyek utánatok hátha kihullik a …kakas.

Rudi

Blue
                                                Felhasználó

[quote=”GaborApa”:1zadhmuf]

Az 56 éves kisfiú nem akarja, hogy megünnepeljük. 🙁 [/quote]

De miért nem szólal meg az érintett? :smt217

Én CSAK olyan indokkot tudok elképzelni, hogy Martfün kicsi a WC.

Ugyhogy tessék pakolni azt a Fend et. Viszek neked mobil WC t meg sörsátort a fíling kedvéért.
                                                  😆

EDIT
                                                  Felhasználó

Képzeljétek el egy pár kakas már utrakészen ücsörög a lakóautónkban ők is velünk szeretnének tartani a találkozóra.Szegények nem tudják hogy a bográcsban lesz a végzetük!

Blue
                                                    Felhasználó

[quote=”Kerti”:39gvmy43]Holnap ilyenkor már nagyon jó lesz! 😆 [/quote]

:-k

:-#

FLaci
                                                      Felhasználó

[quote=”GaborApa”:2isv35mp]És úgy látom, nagyon éhesek lesztek.
                                                        😆
                                                        Rudi!
                                                        ez 1 híjján 80 adag.
                                                        😆 [/quote]

Na jó akkor én is kérek két adagot 😉 és az már 80
                                                        Ha az Asszony megbír enni ketőtt akkor tán én is 😆 😆

25 hozzászólás megtekintése - 26-50 / 145

You must be logged in to reply to this topic.