Főoldal Fórumok Lakóautós Találkozóink Találkozó: 2009. 10. 9.-11., Miskolc-Tapolca

Legutóbb frissítette Kerti 15 years, 8 months telt el
29angok
179 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    ficsor
    Felhasználó

Az eddig jelentkezők névsora:
      Somacsek
      Füredy
      Brigi
      Miska
      Repró
      Lipi
      Rudi
      Morgó
      GaborApa
      Fecsi
      Jamesz (sajnos csak a lecsója …)
      Erno
      Editke
      Blue (aki meghív minket a Night Club-jába)
      olimpiafamilia (szombattól)

Tisztelt Klubtársak!
      Visegrádon elhangzott, hogy egy Miskolc-Tapolcán rendezendő hétvégi találkozóra jelentős igény volna.

Érdeklődtünk, utána jártunk, javaslatunk a következő:
      A tapolcai kempingben 1500/kocsi/éjszaka, villannyal.
      A kemping retró, viszont a Kati nevű hölgy aki vezeti rendkívül kedves, és lelkes (még nem ismer bennünket)

Többek között kinyit egy nagy, zárt helységet is ahol, asztalok, székek, összeülési lehetőség van, (ilyenkor már estefelé nem hátrány) a szomszédos helységben villanytűzhely, persze bográcsolási lehetőségek is kint, vagy akár tető alatt, oldalt nyitott, de fedett asztalos-székes akármik is vannak.

Faházak is vannak, ahol 1000 Ft/fő/éjszaka az ár.
      A faház négy személyes: két pici hálószoba, kis nappali, kis konyha, zuhanyzó WC-vel.

A kemping az erdőben van, senkit nem zavarunk, és minket sem.
      A barlangfürdő 10 perc séta, visszafelé kicsit több, mert felfelé kell menni.

A terület nagy, több nagy betonos placc is van.
      Szerintem, jó hely lenne egy találkozóra.
      Még egyszer megismétlem, a kemping eléggé retró.
      (Viszont az árak is, főleg Miskolc-Tapolca viszonylatban)

A kemping koordinátái: (48,06608 20,73501 .. ez pontatlan, pár száz méterrel előtte van, de azért az úton…)
      A pontos koordináták: 48.0648612, 20.7319164

• Szerző
      Válasz
      Soma
      Felhasználó

[quote=”totya”:1ltlbepn]A fakanalas ezen a hétvégén otthon marad. 🙁
        Gyerekek benyalták az iskolai egyen-vírust, úgyhogy egyen, nem egyen, jobb ha itthon nyögnek és diétáznak :smt088

Fecsinek üzenjük, hogy Füredi Lacit kértük meg, hogy vigye el a szupi hosszabítót, hogy azért nehogy hiányozzon.
        Nagyon szépen köszönjük! 😀

Érezzétek jól magatokat (ahogy szoktátok) 😆

Juli[/quote]

Péntek még messze van addig meggyógyulhatnak =D>
        Peti és a Viki hiányolják őket.
        Addig is jobbulást nekik. [-o<

zsuzsa
        Felhasználó

[quote=”totya”:2lepa2v0]A fakanalas ezen a hétvégén otthon marad. 🙁
          Gyerekek benyalták az iskolai egyen-vírust, úgyhogy egyen, nem egyen, jobb ha itthon nyögnek és diétáznak :smt088

Fecsinek üzenjük, hogy Füredi Lacit kértük meg, hogy vigye el a szupi hosszabítót, hogy azért nehogy hiányozzon.

Juli[/quote]
          Nagyon sajnáljuk, hogy nem tudtok jönni, a gyerekeknek jobbulást kívánunk.
          Lehetőleg vigyázzatok, hogy ne kapjátok el, mint én Lalától ?, mert a múlt hét óta nem igazán bírok kikecmeregni a fúlós, köhögős,időnként rogyadozó lábas, nyamvatagos állapotból 👿

totya
          Felhasználó

[quote=”somacsek”:2e8i8kfo]Hol vannak a Visegrádi szervezőink 👿
            Őket nem láttam pedig jöhetnének. =D>
            Totyáékra gondoltam a fakanalasra aki behajtja a lóvét. :smt071 [/quote]

A fakanalas ezen a hétvégén otthon marad. 🙁

Juli

zsuzsa
            Felhasználó

[quote=”somacsek”:39u0c1vm]Hol vannak a Visegrádi szervezőink 👿
              Totyáékra gondoltam a fakanalasra aki behajtja a lóvét. :smt071 [/quote]
              Mi is nagyon várjuk, hogy jelentkezzenek (ők is) [-o< Nagyon ránk férne az ügyes szervezők segítsége #-o 🙄 , de persze nem csak ezért [-X 😉 😆

zsuzsa
              Felhasználó

[quote=”somacsek”:1r72lrq9]Csak azt lenne jó tudni hogy hányan szeretnének enni a mi
                alkotásunkból. #-o
                Mert így csak kb veszek hozzá valót. 😯
                Említetted a tűzifát vigyek vagy lesz a kempingbe mert nekem
                akác vagy keményfa kéne a kemencébe.[/quote]
                Úgy gondolom, mindenki boldogan megállapította, hogy itt egy újabb ember, aki bármire hajlandó a társaság kedvéért (én sem vettem komolyan, amikor ezt Visegrádon említetted).
                Hááát, szerintem kb. úgy vegyél hozzávalókat, hogy biztos nagyon-nagy sikere lesz a műveiteknek 🙄 😉
                A lényeg a liszt, élesztő, dagasztóedény, stb., mert ezeket te tudod milyen kell.
                (Én már „némi” tejfölt, sajtot bevásároltam, de viszek némi házilag eltett paradicsomot, erdei gombát…, és tapasztalataim szerint ölég sok minden szokott lenni a lakókban… 🙄 )
                Sajnos fa-ügyben nem vagyunk jók (panellakás), ki kellene nyomoznunk, hol lehet kapni a környéken, és utánfutót bérelni a szállításhoz, csak az a baj, hogy Lajosnak minden nap reggeltől-estig órája van
                😳 #-o #-o
                Szóval fa-ügyben aki tud segítsen [-o< [-o< [-o<

Soma
                Felhasználó

Hol vannak a Visegrádi szervezőink 👿
                  Totyáékra gondoltam a fakanalasra aki behajtja a lóvét. :smt071

Kerti
                  Adminisztrátor

[quote=”rudi-radio”:137ratif]úgylátom Kerti nagyon benne van a találkozókban és már csütörtökre jelentkezett,most talán sikerül elsőnek érkeznie ha már Visegrádon megelőztük. 😆 😆
                    Jutka[/quote]

Nem célunk most elsőnek érkezni.
                    Eddig nem lehetett csütörtökre beírni az érkezést.
                    Most úgy készítettem el a jelentkezési lapot, hogy csütörtökön lehessen érkezni és hétfőn távozni. Ezt próbáltam ki és benne maradt.

[quote=”erno”:137ratif]És az Én autómat Ki csinálja :smt217 Ezért nem túdok Én Pénteken menni. [-X [-X [-X [/quote]

Az is meg lesz. Első a munka aztán a szórakozás. Majd bejárósak leszünk meló helyre a találkozóról. 😆
                    Nem is rossz ötlet. :smt217

erno
                    Felhasználó

[quote=”ficsor”:2v6bessu]

Ja: a barlangfürdő linkje:
                      barlangfürdő
                      (nyitva tartással, árakkal, fényképekkel)[/quote]

Ez a kemping cime is???????

erno
                      Felhasználó

[quote=”rudi-radio”:1j4tm3mc]úgylátom Kerti nagyon benne van a találkozókban és már csütörtökre jelentkezett, 😆 😆
                        Jutka[/quote]

És az Én autómat Ki csinálja :smt217 Ezért nem túdok Én Pénteken menni. [-X [-X [-X

ficsor
                        Felhasználó

[quote=”somacsek”:21gz2xeu]Csak azt lenne jó tudni hogy hányan szeretnének enni a mi
                          alkotásunkból. #-o
                          Mert így csak kb veszek hozzá valót. 😯 [/quote]
                          Igazad van, bocs, de sajnos nem tudtam veled beszélni, mielőtt Kerti feltette a jelentkezési lapot. Szerintem kalkulálj kb. a létszám 80%-ával, ha meg tudsz annyit sütni. Az anyagköltséget az ilyen közös ételeknél utána össze szoktuk dobni.

[quote=”somacsek”:21gz2xeu]Említetted a tűzifát vigyek vagy lesz a kempingbe mert nekem
                          akác vagy keményfa kéne a kemencébe.[/quote]
                          Ha te tudsz hozni, az jó lenne, akkor legalább biztosan olyan lesz, amilyen kell.

rudi-radio
                          Felhasználó

úgylátom Kerti nagyon benne van a találkozókban és már csütörtökre jelentkezett,most talán sikerül elsőnek érkeznie ha már Visegrádon megelőztük. 😆 😆
                            Jutka

Soma
                            Felhasználó

[quote=”ficsor”:2uh4ghac]Bocs, most kapcsolok, hogy eddig nem is reagáltam erre a leveledre érdemben, csak éppen úgy gondoltam, hogy akkor hozzátok …

Szombat ebédre gondoltunk egy bográcsost, szerintem szombat vacsorára szívesen megkóstolnánk, amit te sütsz ..

Jó lenne így?[/quote]

Csak azt lenne jó tudni hogy hányan szeretnének enni a mi
                              alkotásunkból. #-o
                              Mert így csak kb veszek hozzá valót. 😯
                              Említetted a tűzifát vigyek vagy lesz a kempingbe mert nekem
                              akác vagy keményfa kéne a kemencébe.

ficsor
                              Felhasználó

Akkor amit eddig gondoltunk, összefoglalnám.

Kaják:
                                péntek estére várjuk a Jamesz által felajánlott lecsót (sajnos a készítője nélkül) 🙁
                                Szombat ebédre Rudiék vezényletével elkészülne a káposztás bab (aminek egy része lehet káposzta nélkül is, annak, aki nem szereti). A beszerzés megkönnyítésére erre jelentkezni kell a jelentkezési lapon.
                                Szombat estére somacsek süt nekünk kemencés lángost.

A kempingben a bejárat közelében van egy betonos placc. Eleinte úgy gondoltam, hogy ott állhatnánk körbe, de szerencsére úgy tűnik, oda már nem férünk el. Kicsit feljebb van az erdős rész. Az elektromos csatlakozók ott vannak.

Mivel ennyi autó már elég jól „belakja” a kempinget, kérem, hogy akinek van hosszabb elosztója (pl. 50 méteres), az hozza el, hogy kényelmesebben tudjuk beosztani a csatlakozási helyeket.

A kempingben van tűzrakóhely. Főzni gázégőkkel gondoltunk, de estére lehetne tüzet rakni, amit körbeülhetünk. Tud valaki fát hozni, vagy gondoskodjak tüzelőről?

Egyelőre ennyi, ha még van valakinek ötlete, hozzáfűzni valója, kérem, írjon.

Ja: a barlangfürdő linkje:
                                barlangfürdő
                                (nyitva tartással, árakkal, fényképekkel)

ficsor
                                Felhasználó

[quote=”somacsek”:1iiai1z7]szia Zsuzsa!
                                  Mi pénteken délután érkeznénk, még Visegrádon megemlítettük a
                                  kemencés lángos-t amit a mobil kemencében megsütnénk a következő talin, ha lenne rá érdeklődés el is vinnénk magunkkal, de ha gondoljátok lehet benne mást is sütni :smt217 😆 . a kékek képeket takarnak.[/quote]

Bocs, most kapcsolok, hogy eddig nem is reagáltam erre a leveledre érdemben, csak éppen úgy gondoltam, hogy akkor hozzátok …

Szombat ebédre gondoltunk egy bográcsost, szerintem szombat vacsorára szívesen megkóstolnánk, amit te sütsz ..

Jó lenne így?

ficsor
                                  Felhasználó

[quote=”Kerti”:2nc1f5ob]Feltettem a találkozó jelentkezési lapját. Jelentkezési lap[/quote]

Kérem, hogy aki ide benéz, töltse is ki, ezzel megkönnyíti a szervezési munkát. Kösz!

Kerti
                                    Adminisztrátor

Feltettem a találkozó jelentkezési lapját. Jelentkezési lap

ficsor
                                      Felhasználó

[quote=”Jamesz”:3u4er1vz]Valami marha nagy bűnt követhettem el ….de a hét végén sem tudunk jönni , ugyanis Gabi elnevezésű feleségemet csütörtökön műtik lábilag …..érileg …. [/quote]
                                        Nagyon sajnáljuk, a feleségednek minnél gyorsabb felépülést kívánunk 🙁
                                        [quote=”Jamesz”:3u4er1vz]
                                        De hogy ne hiányozzak annyira , azért péntek délelőtt megcsinálom a kolbászos lecsót és felküldöm a Fecsikével a kempingbe.
                                        Legalább a lecsóm nézzen körül Tapolcán …..de azért fürdőbe ne vigyétek !!!
                                        Fecsit se ….egyik se tud úszni ! :-)))[/quote]
                                        Köszönjük, a lecsót örömmel megesszük, Fecsire vigyázunk 😀

Névtelen

Valami marha nagy bűnt követhettem el ….de a hét végén sem tudunk jönni , ugyanis Gabi elnevezésű feleségemet csütörtökön műtik lábilag …..érileg ….

De hogy ne hiányozzak annyira , azért péntek délelőtt megcsinálom a kolbászos lecsót és felküldöm a Fecsikével a kempingbe.

Legalább a lecsóm nézzen körül Tapolcán …..de azért fürdőbe ne vigyétek !!!

Fecsit se ….egyik se tud úszni ! :-)))

olimpiafamilia
                                          Felhasználó

Szevasztok !

Úgynézki, hogy mi is jövünk de csak szombaton de. 😆
                                            Szép napot mindenkinek a hétvégére is.

GaborApa
                                            Felhasználó

[quote=”reprodesign”:1fx6atm8]

Igen elég sok a súlykorlát arra felé 😆 és hát nagyot kell kerülni. 😉 [/quote]
                                              [-X nem azért 😉
                                              Ugyanis én ma lemegyek Miskolcra. Pénteken, amikor végzek hazajövök a családért, majd vissza Miskolcra.

Ezért nem biztos, hogy 4 re ott tudunk lenni a Shell kútnál. 😐

repi
                                              Adminisztrátor

Nagy a szám, közben lehet, hogy nem is tudok a konvolyban jönni 🙄 [/quote]

Igen elég sok a súlykorlát arra felé 😆 és hát nagyot kell kerülni. 😉

repi
                                                Adminisztrátor

Óó?

😆 Majd meglátjuk ki vár kire.. 😉

GaborApa
                                                  Felhasználó

[quote=”miska”:1r4gjzt6]Az egész a Reprotól indult. 😉 [/quote]
                                                    Aki pár órával a konvoly után jön majd?
                                                    😆

Nagy a szám, közben lehet, hogy nem is tudok a konvolyban jönni 🙄

Névtelen

[quote=”Blue”:2goc3vux]Oldi nincs kész a kocsid???

Ha ennyien megyünk erröl-arra mehetnénk konvoyba péntek du.

Na milyen ügyes vagyok. 🙄
                                                      Miska ötlete volt. 😳 [/quote]
                                                      Az egész a Reprotól indult. 😉

ficsor
                                                      Felhasználó

[quote=”Blue”:w5jy19y6]Oldi nincs kész a kocsid???

Ha ennyien megyünk erröl-arra mehetnénk konvoyba péntek du.

Na milyen ügyes vagyok. 🙄
                                                        Miska ötlete volt. 😳 [/quote]
                                                        OK, a konvoj bejön Miskolc belvárosába, és ott mi is csatlakozunk arra a maradék 4 km-re 😀

25 hozzászólás megtekintése - 126-150 / 179

You must be logged in to reply to this topic.