Főoldal Fórumok Lakóautós Találkozóink Találkozó: 2009. 10. 9.-11., Miskolc-Tapolca

Legutóbb frissítette Kerti 15 years, 8 months telt el
29angok
179 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    ficsor
    Felhasználó

Az eddig jelentkezők névsora:
      Somacsek
      Füredy
      Brigi
      Miska
      Repró
      Lipi
      Rudi
      Morgó
      GaborApa
      Fecsi
      Jamesz (sajnos csak a lecsója …)
      Erno
      Editke
      Blue (aki meghív minket a Night Club-jába)
      olimpiafamilia (szombattól)

Tisztelt Klubtársak!
      Visegrádon elhangzott, hogy egy Miskolc-Tapolcán rendezendő hétvégi találkozóra jelentős igény volna.

Érdeklődtünk, utána jártunk, javaslatunk a következő:
      A tapolcai kempingben 1500/kocsi/éjszaka, villannyal.
      A kemping retró, viszont a Kati nevű hölgy aki vezeti rendkívül kedves, és lelkes (még nem ismer bennünket)

Többek között kinyit egy nagy, zárt helységet is ahol, asztalok, székek, összeülési lehetőség van, (ilyenkor már estefelé nem hátrány) a szomszédos helységben villanytűzhely, persze bográcsolási lehetőségek is kint, vagy akár tető alatt, oldalt nyitott, de fedett asztalos-székes akármik is vannak.

Faházak is vannak, ahol 1000 Ft/fő/éjszaka az ár.
      A faház négy személyes: két pici hálószoba, kis nappali, kis konyha, zuhanyzó WC-vel.

A kemping az erdőben van, senkit nem zavarunk, és minket sem.
      A barlangfürdő 10 perc séta, visszafelé kicsit több, mert felfelé kell menni.

A terület nagy, több nagy betonos placc is van.
      Szerintem, jó hely lenne egy találkozóra.
      Még egyszer megismétlem, a kemping eléggé retró.
      (Viszont az árak is, főleg Miskolc-Tapolca viszonylatban)

A kemping koordinátái: (48,06608 20,73501 .. ez pontatlan, pár száz méterrel előtte van, de azért az úton…)
      A pontos koordináták: 48.0648612, 20.7319164

• Szerző
      Válasz
      via
      Felhasználó

[quote=”riviera”:3r9pgs1f]Nézd meg a Visegrád-i találkozón a feltett képeket,Lipi nagyon tud táncolni. 😀 😀 😀

Editke[/quote]

Hát nem is tudom, volt ott egy hasonló pasas, de az csak ült a lakója előtt és nem táncolt, így nem vagyok benne biztos, majd pénteken jól bemutatkozom neki és akkor biztos nem felejtjük el egymást, de remélem a többiekkel is megismerkszem. 😆

riviera
        Felhasználó

[quote=”reprodesign”:aflupds5]http://www.lakoautoklub.hu/modules.php?name=coppermine&file=displayimage&album=471&pos=10

Talán ez segít 😳 [/quote]

Egyszerre,de egyet gondoltunk. 😉 😉

riviera
          Felhasználó

[quote=”via”:34pjhotv]Lehet lakókocsival már voltam ott.
            Nem találtam rólad fényképet nem tudlak beazonosítani. 😉 [/quote]

Nézd meg a Visegrád-i találkozón a feltett képeket,Lipi nagyon tud táncolni. 😀 😀 😀

Editke

repi
            Adminisztrátor

[quote=”via”:exut33z6]Lehet lakókocsival már voltam ott.
              Nem találtam rólad fényképet nem tudlak beazonosítani. 😉 [/quote]

http://www.lakoautoklub.hu/modules.php? … 471&pos=10

Talán ez segít 😳

via
              Felhasználó

[quote=”lipi”:35w9aw34]Via!
                Esetleg,nem találkoztunk Bogácson? 😕
                lipi[/quote]

Lehet lakókocsival már voltam ott.
                Nem találtam rólad fényképet nem tudlak beazonosítani. 😉

lipi
                Felhasználó

Via!
                  Esetleg,nem találkoztunk Bogácson? 😕
                  lipi

repi
                  Adminisztrátor

😀 Hogyha Lipit csak 1-nek számolom akkor is már 15 Lakó-1 aki lakósátoros…. =D> =D> =D> =D>

Soma
                    Felhasználó

[quote=”GaborApa”:2vbpng4u]Volt egy névsorunk, de nem mindenki jelentkezett a jelentkezési lapon. Ha másért nem legalább a bevásárlások miatt tegyétek meg. 😉

No, meg azért, hogy megnyugodjak, hogy biztosan ott lesz a kemence 😉
                      😆 [/quote]

Jelentem jelentkeztem 😆
                      A vásárlás is megtörtént remélem jól saccoltam és mindenkinek jut. [-o< De ki lehet ez a Veresi 500 klub tag #-o

via
                      Felhasználó

[quote=”ficsor”:26pkoz9f]
                        Tapolcára beérve kövesd az utat (a 2. busz is erre jár). Az út egy jobb kanyar után elér egy parkolót (jobbra lesz a parkoló), szemben pedig látsz egy táblát, hogy „Autós kemping 1500 méter”. Ezen a keskenyebb úton indulj el (helyenként kicsit kátyús). A táblával ellentétben 1200 méter után balra van a kemping bejárata.
                        [/quote]

Értem én megvárom a 2. buszt és követem a tábláig, remélem sürün jár. 😆 😳

ficsor
                        Felhasználó

Miután közeleg a hétvége, leírom a Miskolc-tapolcai Autós Kempinghez vezető utat.

A kemping bejáratának koordinátái: 48.0648612, 20.7319164. (Az első hozzászólásba nem pontos koordinátákat írtam, mindjárt ott is javítom).

A kemping az Iglói úton van.

Ha Pest felől jössz, az M30 pályát az első miskolci lehajtónál kell elhagyni. Pár kilométeren keresztül a Miskolc – Centrum irányt kell követni (át kell menni két körforgalmon.) A második körforgalomból kihajtva (jobbra egy Cora áruházat látni) rövidesen egy kétszer két sávos útra lehet ráhajtani. (Ha valaki a 3. úton jön, közvetlenül erre az útra jut.) Ez már Miskolc széle. Ezen az úton a második lámpás kereszteződésnél (néhány száz méter) balra kell kanyarodni. A kereszteződés előtt balra egy VW kereskedés látszik, a táblán pedig Miskolc-Tapolca és Lillafüred van jelezve. Innen már jól van jelezve Tapolca.

Tapolcára beérve kövesd az utat (a 2. busz is erre jár). Az út egy jobb kanyar után elér egy parkolót (jobbra lesz a parkoló), szemben pedig látsz egy táblát, hogy „Autós kemping 1500 méter”. Ezen a keskenyebb úton indulj el (helyenként kicsit kátyús). A táblával ellentétben 1200 méter után balra van a kemping bejárata.

A kemping műhold képét megtekintheted itt.

ficsor
                          Felhasználó

[quote=”reprodesign”:1tfvadz0]Szia via!

Szeretettel várunk! :smt206
                            Ficsor még alszik ezért írhatok bármit :smt205 :smt206 [/quote]

Ficsor 7:42-kor nem aludt, hanem dolgozott (órája volt, ezért nem nézte a fórumot) 🙁

De én sem mondhatnék mást, várunk!

gabik
                            Felhasználó

[quote=”GaborApa”:1aick96p]Volt egy névsorunk, de nem mindenki jelentkezett a jelentkezési lapon. Ha másért nem legalább a bevásárlások miatt tegyétek meg. 😉

😆 [/quote]

a lecsot már úgyis melegítenünk kell 🙁 ,de a lángos frissen volna jó =D>

GaborApa
                              Felhasználó

Volt egy névsorunk, de nem mindenki jelentkezett a jelentkezési lapon. Ha másért nem legalább a bevásárlások miatt tegyétek meg. 😉

😆

repi
                                Adminisztrátor

[quote=”via”:1nm5i9s0]Hogy én mit fogok …ni az 500-ért, de vihetek sört, citromosat, bodzásat, málnásat. Bár 500-at nem tudok.[/quote]

Szerintem ezt nagyon sokan, nagyon sokféleképpen megfogják neked válaszolni 😉 =D>

via
                                  Felhasználó

[quote=”reprodesign”:yz5o14g5]Szia via!

Mivel te vagy az 500. klubtag sok szeretettel köszöntelek Mindannyiunk nevében.Akkor te hozod a sört?
                                    …és mind az 500 at?

Ó csak vicc volt..

:smt206 [/quote]

Hogy én mit fogok …ni az 500-ért, de vihetek sört, citromosat, bodzásat, málnásat. Bár 500-at nem tudok.

erno
                                    Felhasználó

[quote=”reprodesign”:1zr7mofv]Szia via!
                                      .Akkor te hozod a sört?
                                      …és mind az 500 at?

Ó csak vicc volt. :smt205 :smt206 [/quote]

Igen mert csak 499 sört kell hozznod.

repi
                                      Adminisztrátor

[quote=”via”:1tdmlszh]Én is csatlakoznék erre a hétvégére ehhez a csapathoz, remélem nem baj hogy csak most jelentkezem és lehet hogy csak sátorral tudok menni. 😳 [/quote]

Szia via!

Mivel te vagy az 500. klubtag sok szeretettel köszöntelek Mindannyiunk nevében.Akkor te hozod a sört?
                                        …és mind az 500 at?

Ó csak vicc volt..

Nem is kérdezem tőlük hiszen nem ismerek a társaságban olyan embert aki ellenezné…
                                        Szeretettel várunk! :smt206
                                        Ficsor még alszik ezért írhatok bármit :smt205 :smt206

via
                                        Felhasználó

Én is csatlakoznék erre a hétvégére ehhez a csapathoz, remélem nem baj hogy csak most jelentkezem és lehet hogy csak sátorral tudok menni. 😳

Fules
                                          Felhasználó

Sziasztok!

Ha lehet mi is ellátogatnánk a talira,hogy megismerjem ezt a
                                            barátságos jókedvű csapatot.
                                            Sajnos a munkám miatt csak vasárnap érek rá,na meg a
                                            gyerkőcök is picik még hogy több napig maradjunk.
                                            Ha csak egy pár órára is mindenképp ott leszünk.

Üdv : Füles

riviera
                                            Felhasználó

Sajnáljuk akik szerettek volna,de a problémák miatt nem tudnak jönni. 😥 😥 😥 😥
                                              A kis betegeknek mielőbbi gyógyulást.
                                              Jamesz és Gabi nagyon hiányoztok.
                                              Gabinak is mielőbbi gyógyulást és remélem még idén tudunk találkozni. #-o

Editke

totya
                                              Felhasználó

Sajna a betegség fenáll,bélfertőzés, így suli sincs.
                                                Köszönjük a bátorítást de nem merünk kockáztatni.
                                                Az én lefizetésemről nincs szó, én fizetem a Zsuzsát, hogy vastagon számoljon.
                                                Nagyon sajnáljuk, hogy ez kimarad, de gyúrunk a 23.-ai hosszú hétvégére.
                                                Üdv. Mindenkinek!!!!

gabik
                                                Felhasználó

Nem bírtunk tovább ellenállni a kísértésnek.Jelentkezünk.Lángosra fel! =D>

lipi
                                                  Felhasználó

Totya!
                                                    Tétovázom.Ha valóban gáz van othon,gyógyulást mielöb!!!!
                                                    Motoszkál bennem a gyanú,nemlehet hogy lefizetett valaki,
                                                    hogy negyere kaszírozni 🙄
                                                    lipi

Soma
                                                    Felhasználó

[quote=”zsuzsa”:3ksyisxm]Úgy gondolom, mindenki boldogan megállapította, hogy itt egy újabb ember, aki bármire hajlandó a társaság kedvéért (én sem vettem komolyan, amikor ezt Visegrádon említetted).
                                                      Hááát, szerintem kb. úgy vegyél hozzávalókat, hogy biztos nagyon-nagy sikere lesz a műveiteknek 🙄 😉
                                                      A lényeg a liszt, élesztő, dagasztóedény, stb., mert ezeket te tudod milyen kell.
                                                      (Én már „némi” tejfölt, sajtot bevásároltam, de viszek némi házilag eltett paradicsomot, erdei gombát…, és tapasztalataim szerint ölég sok minden szokott lenni a lakókban… 🙄 )
                                                      Sajnos fa-ügyben nem vagyunk jók (panellakás), ki kellene nyomoznunk, hol lehet kapni a környéken, és utánfutót bérelni a szállításhoz, csak az a baj, hogy Lajosnak minden nap reggeltől-estig órája van
                                                      😳 #-o #-o
                                                      Szóval fa-ügyben aki tud segítsen [-o< [-o< [-o< [/quote] Lehet hogy nem vettetek komolyan de szeretem volna én is hozzá járulni egy kicsit a csapat etetéséhez. 😆 Most hétvégén fel avattuk a kemencét és sikere volt. Pék vagyok de kezdő ilyen sütésben. Semmilyen felelőseget nem vállalok a tetemiért de szerintem mindenkinek ízleni fog a vég eredmény 😳 A fát megoldottuk rendeltem 30mázsát abból viszek a talira.

lipi
                                                      Felhasználó

Próbáldmeg rágyújtással Zsuzsa 😆
                                                        Bocs!
                                                        lipi

25 hozzászólás megtekintése - 101-125 / 179

You must be logged in to reply to this topic.