Főoldal Fórumok Lakóautós Találkozóink Találkozó: 2009. 10. 9.-11., Miskolc-Tapolca

Legutóbb frissítette Kerti 15 years, 8 months telt el
29angok
179 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    ficsor
    Felhasználó

Az eddig jelentkezők névsora:
      Somacsek
      Füredy
      Brigi
      Miska
      Repró
      Lipi
      Rudi
      Morgó
      GaborApa
      Fecsi
      Jamesz (sajnos csak a lecsója …)
      Erno
      Editke
      Blue (aki meghív minket a Night Club-jába)
      olimpiafamilia (szombattól)

Tisztelt Klubtársak!
      Visegrádon elhangzott, hogy egy Miskolc-Tapolcán rendezendő hétvégi találkozóra jelentős igény volna.

Érdeklődtünk, utána jártunk, javaslatunk a következő:
      A tapolcai kempingben 1500/kocsi/éjszaka, villannyal.
      A kemping retró, viszont a Kati nevű hölgy aki vezeti rendkívül kedves, és lelkes (még nem ismer bennünket)

Többek között kinyit egy nagy, zárt helységet is ahol, asztalok, székek, összeülési lehetőség van, (ilyenkor már estefelé nem hátrány) a szomszédos helységben villanytűzhely, persze bográcsolási lehetőségek is kint, vagy akár tető alatt, oldalt nyitott, de fedett asztalos-székes akármik is vannak.

Faházak is vannak, ahol 1000 Ft/fő/éjszaka az ár.
      A faház négy személyes: két pici hálószoba, kis nappali, kis konyha, zuhanyzó WC-vel.

A kemping az erdőben van, senkit nem zavarunk, és minket sem.
      A barlangfürdő 10 perc séta, visszafelé kicsit több, mert felfelé kell menni.

A terület nagy, több nagy betonos placc is van.
      Szerintem, jó hely lenne egy találkozóra.
      Még egyszer megismétlem, a kemping eléggé retró.
      (Viszont az árak is, főleg Miskolc-Tapolca viszonylatban)

A kemping koordinátái: (48,06608 20,73501 .. ez pontatlan, pár száz méterrel előtte van, de azért az úton…)
      A pontos koordináták: 48.0648612, 20.7319164

• Szerző
      Válasz
      gabik
      Felhasználó

[quote=”Jamesz”:1swl752p]De hogy ne hiányozzak annyira , azért péntek délelőtt megcsinálom a kolbászos lecsót és felküldöm a Fecsikével a kempingbe.

[/quote]

Viszek 2 db 3 kilós házikenyeret a Lipót pékségből a lecsóhoz,mert a Jamesz lecsója megérdemli. 😛

fecsi
        Felhasználó

Itt a topik közepe táján szó volt konvojosodási lehetőségről.Ha jól vettem ki péntek du.16 órakor az M3 shell kútjánál lenne a találka?

challenger
          Felhasználó

[quote=”Brigi”:imjrss5p]Örülök, mert ezek szerint szépen gyógyulnak a gyerekek.
            =D> =D> =D> [/quote]
            Fontos tajakoztatas
            Sajnos a kilometerek miatt nem tudok jonni…de

Van egy uj szabadalom itt most jelent meg svajcban…egy dugo amitol nem tudsz benzint tenni a diezeles kocsidba…Bernard kiprobalta es mukodik csak a diezeles cso tud bemenni…En jovok november 2-9 haza de repulovel ha valamelyik lakoautost erdekelne hozhatok 3-4 darabot de akkor megkell irni a lako markajat es az ev forgalomba hozasat vagy inkabb a gyartasat majd Blue pajtars…ti mindin hetvegen talalkozosztok vegul is… elmagyarazza mit mert a meret az autoktol fugg…ja az ar 89 svajci frank az azt jelenti kb 60 euro de mondanom se kell tobbe kerul egy benzin tankolas a diezel helyet es foleg a sok kellemetlenseget megussza az ember… #-o #-o #-o #-o 😥 😥 😆

Brigi
            Felhasználó

[quote=”totya”:vevfxnkg]Örömmel jelentjük, hogy orvosi támogatással úgydöntött a családi kupak megyünk közétek. Hiába a jó társaságnak nem lehet ellenálni.Suli után indulunk és csigánk tempójában kb.19h-ra érkeznénk. :smt205

Fecsinek személyesen adjuk vissza a kábelt, így Füredi Lacit nem látogatom meg.[/quote]
              Örülök, mert ezek szerint szépen gyógyulnak a gyerekek.
              =D> =D> =D>

FLaci
              Felhasználó

[quote=”totya”:1602cc3h]Bocsika! :smt211 Kárpótlásul a belső hatású kiolvasztó mézesünkkel felolvasztunk hétvégén! :smt030 [/quote]
                :smt056
                :smt206

GaborApa
                Felhasználó

[quote=”totya”:3mrtgc7s]Bocsika! :smt211 Kárpótlásul a belső hatású kiolvasztó mézesünkkel felolvasztunk hétvégén! :smt030 [/quote]
                  Én is ott voltam! Segíteni, becipelni a kábelt.
                  😉

totya
                  Felhasználó

[quote=”gabik”:4n6htdxd]
                    Nem szeretnék dolgozni a hétvégén,de nálam lesz úgyis a táskám,vállalom a gyerekeket,ha gond lenne.Én is el szoktam engedni a körzetemből a beteg gyerekeket ha lakóautós találkozóra mennek.[/quote]

Remélem nem lesz rá szükség [-o< de nagyon megnyugtatod anyai szívemet =D> (azt mondják ez az 1. amit egy gyerekorvosnak a legjobban kell tudnia 🙂 a betegséggel megbirkózik, mert megtanulta, de az anyák…. 😆

Juli

totya
                    Felhasználó

[quote=”FuredyLaci”:2nt9eeog]Rám csöröghettél volna :smt207 oda fagytam már a kapuhoz 😉 [/quote]

Bocsika! :smt211 Kárpótlásul a belső hatású kiolvasztó mézesünkkel felolvasztunk hétvégén! :smt030

Névtelen

Red!

Nem látom a nevedet, a jelentkezési lapon.
                        A lampionok az autóban vannak, ha nem jöttök enyém lesz mind.

Üdv. 😆

GaborApa
                        Felhasználó

[quote=”somacsek”:159i9p46]Jelentem jelentkeztem 😆
                          [/quote]
                          Huhhhhhh.
                          Már aggódtam. 🙄
                          persze a kemence miatt
                          Állhatok a közeledben. [-o<

repi
                          Adminisztrátor

[quote=”lipi”:xnci41qn]Totya!
                            Örülök a hírnek! 😀
                            Egyrészt,gyógyulás ok. =D>
                            Másrészt,nem ússzák meg a potyások!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                            Gyertek,kaszáld a lóvét 😆
                            Én mindig jól érzem magam,de bajom van azokkal akik csak
                            magukat adják,és bevételeznek!
                            Ha talizunk, érezzük magunkat jól!
                            Most nem ragozom,de ott kibontakozom.
                            Akik tudtukon kívül,vagy azzal,bosszantják a csapatot,személyükkel,vagy ebükkel :smt021
                            Akinek nem inge,ne vegye föl.De akinek az,vegye föl :smt062

lipi[/quote]

Ezt jó megaszontad, gyorsan tanulsz!

😆 és már a csíkod szépen nyúlik =D>

Csak a közmondás sántít.Ugyanis így szól: Akinek nem inge ne vegye magára.
                            És addig a jár a korsó a kútra míg……lányt! #-o

gabik
                            Felhasználó

[quote=”totya”:1x2olx83]Örömmel jelentjük, hogy orvosi támogatással úgydöntött a családi kupak megyünk közétek. :smt205
                              [/quote]

Nem szeretnék dolgozni a hétvégén,de nálam lesz úgyis a táskám,vállalom a gyerekeket,ha gond lenne.Én is el szoktam engedni a körzetemből a beteg gyerekeket ha lakóautós találkozóra mennek.

lipi
                              Felhasználó

Totya!
                                Örülök a hírnek! 😀
                                Egyrészt,gyógyulás ok. =D>
                                Másrészt,nem ússzák meg a potyások!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                Gyertek,kaszáld a lóvét 😆
                                Én mindíg jól érzemmagam,de bajom van azokkal akik csak
                                magukat adják,és bevételeznek!
                                Ha talizunk,érezzük magunkat jól!
                                Most nem ragozom,de ott kibontakozom.
                                Akik tudtukon kívül,vagy azzal,bosszantják a csapatot,személyükkel,vagy ebükkel :smt021
                                Akinek nem inge,ne vegye föl.De akinek az,vegye föl :smt062

lipi

FLaci
                                Felhasználó

[quote=”via”:3dznw65r]ok gondoltam hogy nem komoly amit írtál, nem is vettem komolyan 😆 [/quote]

Kár 😥 akkor
                                  :smt214 :smt201

😆

FLaci
                                  Felhasználó

[quote=”totya”:1kol84gk]Örömmel jelentjük, hogy orvosi támogatással úgydöntött a családi kupak megyünk közétek. Hiába a jó társaságnak nem lehet ellenálni.Suli után indulunk és csigánk tempójában kb.19h-ra érkeznénk. :smt205

Fecsinek személyesen adjuk vissza a kábelt, így Füredi Lacit nem látogatom meg.[/quote]

Na még jó hogy vissza is olvasom az írásokat ( mert látom sokan ráérnek 😆 és csak írnak meg írnak)
                                    Rám csöröghettél volna :smt207 oda fagytam már a kapuhoz 😉

via
                                    Felhasználó

[quote=”reprodesign”:3hiq8u5u]:D ugyan dehogy ez csak vicc.Nehogy bármit is komolyan vegyél. Ez egy nagyon laza és vicces társaság. 😉 [/quote]

ok gondoltam hogy nem komoly amit írtál, nem is vettem komolyan 😆

repi
                                      Adminisztrátor

[quote=”somacsek”:33rq5h7j]Na ugye hogy hatott a távgyógyítás. =D>
                                        Mondtam én hogy jönni fogtok de mi meg nem. 😆 [/quote]

Figyelj KEMENCÉS!

Ne játszál! :smt021

Soma
                                        Felhasználó

[quote=”totya”:29uvnjor]Örömmel jelentjük, hogy orvosi támogatással úgydöntött a családi kupak megyünk közétek. Hiába a jó társaságnak nem lehet ellenálni.Suli után indulunk és csigánk tempójában kb.19h-ra érkeznénk. :smt205

[/quote]

Na ugye hogy hatott a távgyógyítás. =D>
                                          Mondtam én hogy jönni fogtok de mi meg nem. 😆

repi
                                          Adminisztrátor

[quote=”via”:t2ycqx2r]ez nem fenyegetés csak szeretnék sok lakóssal megismerkedni, bár 499 sört nem tudok meginni, mert nem szeretem és remélem nem bántok meg senkit, ha nem viszek sört. 😳 [/quote]

😀 ugyan dehogy ez csak vicc.Nehogy bármit is komolyan vegyél. Ez egy nagyon laza és vicces társaság. 😉

via
                                            Felhasználó

[quote=”reprodesign”:2jmiabfo]
                                              😀 Hasonló nem létezik! és ugye ez nem fenyegetés…499 sör előtt? =D> =D> #-o [/quote]

ez nem fenyegetés csak szeretnék sok lakóssal megismerkedni, bár 499 sört nem tudok meginni, mert nem szeretem és remélem nem bántok meg senkit, ha nem viszek sört. 😳

riviera
                                              Felhasználó

[quote=”totya”:2ti59dx0]Örömmel jelentjük, hogy orvosi támogatással úgydöntött a családi kupak megyünk közétek. Hiába a jó társaságnak nem lehet ellenálni.Suli után indulunk és csigánk tempójában kb.19h-ra érkeznénk. :smt205 [/quote]

Nagyon örülünk,hogy jöttök. 😀 😀 😀

Editke

repi
                                                Adminisztrátor

[quote=”totya”:1cwyewa5]Örömmel jelentjük, hogy orvosi támogatással úgydöntött a családi kupak megyünk közétek. Hiába a jó társaságnak nem lehet ellenálni.Suli után indulunk és csigánk tempójában kb.19h-ra érkeznénk. :smt205 [/quote]

=D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>

Tudtam Én!

totya
                                                  Felhasználó

Örömmel jelentjük, hogy orvosi támogatással úgydöntött a családi kupak megyünk közétek. Hiába a jó társaságnak nem lehet ellenálni.Suli után indulunk és csigánk tempójában kb.19h-ra érkeznénk. :smt205

Fecsinek személyesen adjuk vissza a kábelt, így Füredi Lacit nem látogatom meg.

repi
                                                    Adminisztrátor

[ egy hasonló pasas,

jól bemutatkozom neki

😀 Hasonló nem létezik! és ugye ez nem fenyegetés…499 sör előtt? =D> =D> #-o

lipi
                                                      Felhasználó

Via!
                                                        Nem találkoztunk,én egy sátras utánfutóssal haverkodtam.
                                                        Ők voltak Veresegyházáról. 😕
                                                        Jó fejek voltak. 8)
                                                        lipi

25 hozzászólás megtekintése - 76-100 / 179

You must be logged in to reply to this topic.