Főoldal Fórumok Lakóautós Találkozóink Találkozó: 2009. 10. 9.-11., Miskolc-Tapolca

Legutóbb frissítette Kerti 15 years, 8 months telt el
29angok
179 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    ficsor
    Felhasználó

Az eddig jelentkezők névsora:
      Somacsek
      Füredy
      Brigi
      Miska
      Repró
      Lipi
      Rudi
      Morgó
      GaborApa
      Fecsi
      Jamesz (sajnos csak a lecsója …)
      Erno
      Editke
      Blue (aki meghív minket a Night Club-jába)
      olimpiafamilia (szombattól)

Tisztelt Klubtársak!
      Visegrádon elhangzott, hogy egy Miskolc-Tapolcán rendezendő hétvégi találkozóra jelentős igény volna.

Érdeklődtünk, utána jártunk, javaslatunk a következő:
      A tapolcai kempingben 1500/kocsi/éjszaka, villannyal.
      A kemping retró, viszont a Kati nevű hölgy aki vezeti rendkívül kedves, és lelkes (még nem ismer bennünket)

Többek között kinyit egy nagy, zárt helységet is ahol, asztalok, székek, összeülési lehetőség van, (ilyenkor már estefelé nem hátrány) a szomszédos helységben villanytűzhely, persze bográcsolási lehetőségek is kint, vagy akár tető alatt, oldalt nyitott, de fedett asztalos-székes akármik is vannak.

Faházak is vannak, ahol 1000 Ft/fő/éjszaka az ár.
      A faház négy személyes: két pici hálószoba, kis nappali, kis konyha, zuhanyzó WC-vel.

A kemping az erdőben van, senkit nem zavarunk, és minket sem.
      A barlangfürdő 10 perc séta, visszafelé kicsit több, mert felfelé kell menni.

A terület nagy, több nagy betonos placc is van.
      Szerintem, jó hely lenne egy találkozóra.
      Még egyszer megismétlem, a kemping eléggé retró.
      (Viszont az árak is, főleg Miskolc-Tapolca viszonylatban)

A kemping koordinátái: (48,06608 20,73501 .. ez pontatlan, pár száz méterrel előtte van, de azért az úton…)
      A pontos koordináták: 48.0648612, 20.7319164

• Szerző
      Válasz
      ferencreggel
      Felhasználó

Helló Mindenki!
        Köszönjük szépen a szíves fogadtatást!
        Nagyon örültünk a remek hangulatú kis estének.

Köszönjük a káposztás babot, a kemencés lángost, azt a kb 10 féle italt!!!!A pálinkák adta lehetőségek, elérték a céljukat.
        Igen vidámra ittam magam.

Gratula a tüzeskedőknek!
        ÉS!!!!!!!!!!! nem utolsó sorban, köszi a barátságot!!!!

U.I.: Mi még Miskolcon, holnap irány Kassa!

FLaci
        Felhasználó

Mi is sikeresen haza értünk.

Újból túlvagyunk egy nagyon-nagyon kellemes hétvégén =D>

Köszönet Mindenkinek mindent 😉

Vajon meddíg tudjuk felülmúlni önmagunkat :smt217 😆

rudi-radio
          Felhasználó

Mi is hazaértünk, köszönünk mindenkinek mindent, Riviéráéknak jó fűrdőzést kívánunk. 😆 😛 Örülünk az uj tagoknak, reméljük több találkozóra is eljönnek és akkor jobban megismerhetjük egymást.
            Jutka, Rudi

riviera
            Felhasználó

Köszönjük Zsuzsáéknak a szervezést,a Rudi-Jutka féle káposztás babost,a Via és Somacsek féle finom kemencés lángost,a jó társaságot,Kertiéknak a tüzjátékot ,nagyon jó volt,mint mindig Veletek. 😀 😀 😀
              Mi még [-X nem értünk haza,mert Bogácson a szép napsütésben, a fürdőben leragadtunk. =D> =D> =D>

Editke,Jenő

Brigi
              Felhasználó

Mi is köszönünk mindent, nagyon szuper volt =D> =D> =D>

via
                Felhasználó

Én is hazaérkeztem Somacsekkel 😥 Köszönök mindent a szervezőknek, szakácsoknak és segítőknek, és külön köszönöm Zsuzsáéknak a „faházas szállást” 😆 remélem már megbocsájtott.

Soma
                  Felhasználó

Mi is itthon 🙁
                    Nagyon jó volt megint veletek 😆

gabik
                    Felhasználó

Siettünk haza,hogy egyszer végre elsőnek irhassam be,hogy köszönünk mindent,a szervezést,a finomságokat,a jó társaságot.
                      Sziasztok =D>

repi
                      Adminisztrátor

[quote=”miska”:3ur8i4pw]Mi hamarosan indulunk a konvoly találkozási pontjára. 16h M3 JET, v. LUKOIL kút! 🙂 [/quote]

Mi is 20 perc múlva indulunk… 😉

Névtelen

Mi hamarosan indulunk a konvoly találkozási pontjára. 16h M3 JET, v. LUKOIL kút! 🙂

tibibacsi
                          Felhasználó

🙁 sajnos nem tudunk veletek lenni, mivel most vettuk a lakókocsit és a jovö héten a bivax hoz kell vinni a fütés és a melegviz beáálitására. a további találkozókra nagyon szivesen megyünk hisz nekünk is nagy élmény .sok
                            talán reménykedek abban hogy be tud valaki protezsálni a biwak szervizbe aki a fütés és a melegvizrenszerhez ért mert én még nem voltam ott elre is köszönöm a segitséget sokat koccintok rátok mert én borivó vagyok tibibácsi 🙄

ibácsi

ficsor
                            Felhasználó

Mi kb. fél óra múlva indulunk.

Ha bárkinek még kérdése lenne, hívja Zsuzsát a
                              06-20-378-3179-e számon.

Nekem sajnos még ma dolgoznom kell, ezért engem nem tudtok elérni telefonon kb. 5 óráig.

ficsor
                              Felhasználó

[quote=”reprodesign”:l87cd9zk] …
                                Szerintem a gyerekeknek főleg, de bárkinek nyugodt szívvel ajánlom. 😉

Péntek estére,tehát mára pedig forró rumos teával készülünk!

Igen Kerti! TEA is lesz benne.. #-o =D> =D> [/quote]

Szóval a gyerekek isszák a rumos teát 👿

Akkor jó, mert a felnőttek ihatják a forralt boromat 😀

repi
                                Adminisztrátor

Olvasgatom a hétvégi menüt és ha még ehhez a sok finomsághoz hozzá adom a sok mézest és egyéb nyalánkságokat..hát nem tudom?
                                  Ezért 1 személyben úgy döntöttem,hogyha a többség is úgy akarja megkérem a feleségem „Kriszit” hogy készítse el a tejszínes csoda borsó levesét.
                                  Szerintem a gyerekeknek főleg, de bárkinek nyugodt szívvel ajánlom. 😉

Tehát mivel a többség hozzájárult, felkészülünk erre a cselekedetre.Jelentkezni nem kell addig esszük míg el nem fogy.És ha marad a kutyák nem fognak utálni érte 😀

Péntek estére,tehát mára pedig forró rumos teával készülünk!

Igen Kerti! TEA is lesz benne.. #-o =D> =D>

rudi-radio
                                  Felhasználó

Madárék nem laknak közel Miskolchoz, nem látom a jelentkezési lapon? 😥 Vagy Őt a főnöke nem engedte el? 😆

GaborApa
                                    Felhasználó

[quote=”LMC”:3ionqvya]és vasárnap pedig megesz a fene 😉 🙂
                                      [/quote]
                                      Meg bizony! 🙄

LMC
                                      Felhasználó

[quote=”reprodesign”:2yn4iopw]Tudod András….. :smt216 Mi is találtunk volna ezer meg 1 okot arra, hogy ne menjünk el.De mindent félre tettünk.Azért még holnapig gondold át.Leghamarabb lehet,hogy csak tavasszal tudunk ilyen nagy számban össze jönni.Addig meg megesz a fene 😉 de majd emlékeztetlek #-o [/quote]

Osztottam :smt024 szoroztam, :smt217 -tam, de holnap és szombaton is dolgozom #-o

szombat délután és vasárnap pedig megesz a fene 😉 🙂

András

Kerti
                                        Adminisztrátor

[quote=”GaborApa”:4coa0fp2]Én is, én is!
                                          😆 [/quote]
                                          Én is, én is!
                                          😆

GaborApa
                                          Felhasználó

[quote=”rudi-radio”:s68zj92l]GáborApa ha tudod a bográcsod hozzd el.
                                            Köszi
                                            Rudi[/quote]
                                            Már Ficsor is kérte. 😉
                                            Viszem 😆

GaborApa
                                            Felhasználó

[quote=”reprodesign”:9zdg4wva].Addig meg megesz a fene 😉 de majd emlékeztetlek #-o [/quote]

Én is, én is!
                                              😆

via
                                              Felhasználó

Módosítanám a jelentkezésemet, lakóval megyek, picivel,de lakóval, sajnos a konvojhoz nem tudok csatlakozni, de estére leérek. 😀

repi
                                                Adminisztrátor

[quote=”LMC”:r8rtr9ab]Hasonló jókat kívánok én is, úgy látom Szeged és Sopron most kimarad 🙁

Füredy Laci palacsintáját, ne hagyjátok ki, az ISTENI 😀 ( a töbieké is finom volt :smt211 )

András[/quote]

Tudod András….. :smt216 Mi is találtunk volna ezer meg 1 okot arra, hogy ne menjünk el.De mindent félre tettünk.Azért még holnapig gondold át.Leghamarabb lehet,hogy csak tavasszal tudunk ilyen nagy számban össze jönni.Addig meg megesz a fene 😉 de majd emlékeztetlek #-o

repi
                                                  Adminisztrátor

[quote=”fecsi”:3m85ksnk]Nekem a 3-is páros,úgyhogy megfelel.Ha a Miskának is jó úgyis megírja.[/quote]

SIMACSEK! nekavarj… 😆

fecsi
                                                    Felhasználó

[quote=”somacsek”:2npkup86]Korábban senki nem tud jönni.
                                                      Mi kb 2-3 között megyünk arra. 😆
                                                      Bár nekünk közel van Veresről. 😯 [/quote]
                                                      Nekem a 3-is páros,úgyhogy megfelel.Ha a Miskának és a Reprónak is jó úgyis megírják.

repi
                                                      Adminisztrátor

20+1 lakó!!!SZÉPEN ÖSSZEJÖTTÜNK MOST IS…DEJÓ. Na akkor aki tud 16-ig re-ig érjen a megbeszélt helyre…Kertinek képeket kell készítenem a konvojról 😆
                                                        ha másért nem is.
                                                        😳 akkor lesz panorámakonvojkép IS!!![/b]

25 hozzászólás megtekintése - 26-50 / 179

You must be logged in to reply to this topic.