-
Témakör
-
Gabec ötletére többen is lelkesen reagáltunk, így hát kap egy külön topicot, hátha összejön. A magam részéről nagyon bízom benne.
[quote=”Gabec”:2og56koh]beszéltem a testvéremmel,-akinek van egy tanyája,42 HA területtel-és akár ott is tarthatnánk a találkozót.Ennek egy része füves legelő, egy része erdő, v.mint szántó,és halastó.A tóban /telepített/ lehet horgászni,lovagolni is lehet,állatokat símogatni.
állatok:kutyák,macskák,lovak,szürke marha,juhok,kecskék,mangalicák,vietnámi csüngőhasú disznók,baromfik.
A tóparton rendezhetnénk a talit,áram, víz van.A tópart mellett fajátszótér a gyerekeknek.
Nekünk meg /a végére tartogattam/ pálinka kóstolóval egybekötött disznóvágás.Csak jelzem, a mangalica koleszterin szegény húsa miatt kifejezetten kedvelt.Mindenféle finomságot készítenénk(kolbász stb…) amit a következő találkozóra elvinnénk és megehetnénk ott közösen.a másik disznót meg most, a jégtörő buli alkalmával kemencében megsütnénk.Azért gondoltam erre a lehetőségre is,mert így ha van érdeklődés a falusi turizmus iránt akkor egyszerűbb ott helyben megtartani,így büntetlenül lehet inni is.Az ott tartózkodás it is ennyibe kerülne,2500ft/lakó.Ha valakinek mégis kedve szottyanna egy kis fűrdőzéshez,azt Makón még mindig megteheti./8 km/NA? [/quote][quote=”Gabec”:2og56koh]Az útvonal egyszerű, Makót elhagyva a 43-as főútvonalon Nagylak irányába, Makótól kb. 5-6 km. Miután egy öntözőcsatorna hídján áthajtottatok, lassítsatok, mert onnan jobb kéz felől már ki lesz táblázva a találkozó pontos helye.
[/quote]
Műhold kép koordinátákkal: linkJelentkezők névsora:
01. Gabec
02. Red
03. Brigi
04. LMC
05. Kerti
06. Blue
07. FuredyLaci
08. rudi-radio (elektromos fűtés)
09. Ficsor (elektromos fűtés)
10. PacsoT (elektromos fűtés)
11. Tusi
12. psziho
13. fecsi
14. GaborApa
15. Gabik
16. Tomy
17. kiss21
18. Jozsef
19. kiccsalad
20. GPSLaci
21. maki
22. 3hinfo
23. Madár
24. Borisz
25. Tomy barátai
You must be logged in to reply to this topic.