Főoldal Fórumok Lakóautós Találkozóink Találkozó. 2008 március 21-24 Makó. Malacra fel Gáborok!

Legutóbb frissítette 3hinfo 17 years, 2 months telt el
29angok
569 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    GaborApa
    Felhasználó

Gabec ötletére többen is lelkesen reagáltunk, így hát kap egy külön topicot, hátha összejön. A magam részéről nagyon bízom benne.

[quote=”Gabec”:2og56koh]beszéltem a testvéremmel,-akinek van egy tanyája,42 HA területtel-és akár ott is tarthatnánk a találkozót.Ennek egy része füves legelő, egy része erdő, v.mint szántó,és halastó.A tóban /telepített/ lehet horgászni,lovagolni is lehet,állatokat símogatni.
      állatok:kutyák,macskák,lovak,szürke marha,juhok,kecskék,mangalicák,vietnámi csüngőhasú disznók,baromfik.
      A tóparton rendezhetnénk a talit,áram, víz van.A tópart mellett fajátszótér a gyerekeknek.
      Nekünk meg /a végére tartogattam/ pálinka kóstolóval egybekötött disznóvágás.Csak jelzem, a mangalica koleszterin szegény húsa miatt kifejezetten kedvelt.Mindenféle finomságot készítenénk(kolbász stb…) amit a következő találkozóra elvinnénk és megehetnénk ott közösen.a másik disznót meg most, a jégtörő buli alkalmával kemencében megsütnénk.Azért gondoltam erre a lehetőségre is,mert így ha van érdeklődés a falusi turizmus iránt akkor egyszerűbb ott helyben megtartani,így büntetlenül lehet inni is.Az ott tartózkodás it is ennyibe kerülne,2500ft/lakó.Ha valakinek mégis kedve szottyanna egy kis fűrdőzéshez,azt Makón még mindig megteheti./8 km/NA? [/quote]

[quote=”Gabec”:2og56koh]Az útvonal egyszerű, Makót elhagyva a 43-as főútvonalon Nagylak irányába, Makótól kb. 5-6 km. Miután egy öntözőcsatorna hídján áthajtottatok, lassítsatok, mert onnan jobb kéz felől már ki lesz táblázva a találkozó pontos helye.
      [/quote]
      Műhold kép koordinátákkal: link

Jelentkezők névsora:

01. Gabec
      02. Red
      03. Brigi
      04. LMC
      05. Kerti
      06. Blue
      07. FuredyLaci
      08. rudi-radio (elektromos fűtés)
      09. Ficsor (elektromos fűtés)
      10. PacsoT (elektromos fűtés)
      11. Tusi
      12. psziho
      13. fecsi
      14. GaborApa
      15. Gabik
      16. Tomy
      17. kiss21
      18. Jozsef
      19. kiccsalad
      20. GPSLaci
      21. maki
      22. 3hinfo
      23. Madár
      24. Borisz
      25. Tomy barátai

• Szerző
      Válasz
      PacsoT
      Felhasználó

Élő malaszból lesz kolbász, vagy viszünk hullamalaszot és csak feldolgozunk, vagy viszünk kolbászt és ráfogjuk? 🙂

Úgy olvastam, hoyg van ott tó is… horgászós, fürdőzős?

LMC
        Felhasználó

[quote=”ficsor”:21it8snh]
          Challenger-éket mi is nyaggatjuk innen is, nincs is olyan messze Makó Svájctól =D> [/quote]

Csak 1432 km. [-o< András

ficsor
          Felhasználó

[b]gabik”:3dh5p7v4]Még a víz is kivert a látványtól,hogy nem szerepelünk a listán. ](*,) Biztosra vettem,hogy jelentkeztem,mert a malac is érdekel,a társaság is,meg a névnapom is.Még challengert is nyaggattam,hogy ha tudnak jöjjenek.Irjatok fel ,kérlek. 😆 [/quote]
            Nyugi, felírtalak.
            Bár a 42HA, elég nagy hely, ahol akár még sok rossz ember is elférne. Hát még a sok jó ember (klubtagok), akik a mondás szerint kis helyen is elférnek 😀

Bátran jelentkezzen, aki még úgy érzi, hogy kimaradt (ugye, Gabec?), legfeljebb a korlátos erőforrásokat (áram, pálinka #-o ) majd beosztjuk 🙁 .

Challenger-éket mi is nyaggatjuk innen is, nincs is olyan messze Makó Svájctól =D>

rudi-radio
            Felhasználó

[quote=”Tusi”:1sew3n0i]Hol a lista? Nem találtam! Rajta vagyunk?[/quote]A legelső hozzá szólásnál van a lista és rajta vagytok 😆
              Üdvözlünk a csapatban.
              Jutka

Tusi
              Felhasználó

Hol a lista? Nem találtam! Rajta vagyunk?[quote=”GaborApa”:3ke191u8]Igazad van!
                Erről beszéltünk már Kertivel, de az a fajta ami nagy találkozók előtt volt, elég melós.
                Az „egyszerűbb” megoldás, hogy az első hozzászólásba beszerkesztem azokat akik a hozzászólásaikban jelentkeztek.
                Ezt mindig könnyű megtalálni.
                Remélem nem hagytam ki senkit, de nézze meg mindenki, hogy beírtam-e.
                Eddig 13 lakó =D> ,
                Nem is olyan kis tali lesz ez 😆
                Persze van 42 HA, ezért aki még nem látja ott a nevét, az jelentkezzen bátran [-o< [/quote]

gabik
                Felhasználó

Még a víz is kivert a látványtól,hogy nem szerepelünk a listán. ](*,) Biztosra vettem,hogy jelentkeztem,mert a malac is érdekel,a társaság is,meg a névnapom is.Még challengert is nyaggattam,hogy ha tudnak jöjjenek.Irjatok fel ,kérlek. 😆

GaborApa
                  Felhasználó

[quote=”fecsi”:1j1mwugc]Örömmel értesültem erről a márciusi buliról és ezúton szeretném jelezni,hogy ott a helyünk.(1 lakó 2 felnőtt + 1 kiskutya ha nem akadály)Én egy vadonatúj tagja vagyok a klubbnak,ezért jó alkalonak tartom ezt a kirándulást arra,hogy megismerjük egymást. 😀 [/quote]

Valóban ott a helyetek =D>
                    Már be is írtalak a névsorba. 😆

fecsi
                    Felhasználó

Örömmel értesültem erről a márciusi buliról és ezúton szeretném jelezni,hogy ott a helyünk.(1 lakó 2 felnőtt + 1 kiskutya ha nem akadály)Én egy vadonatúj tagja vagyok a klubbnak,ezért jó alkalonak tartom ezt a kirándulást arra,hogy megismerjük egymást. 😀

BarthaJudit
                      Felhasználó

[quote=”GaborApa”:1gqqtyyn]Igazad van!
                        Erről beszéltünk már Kertivel, de az a fajta ami nagy találkozók előtt volt, elég melós.
                        Az „egyszerűbb” megoldás, hogy az első hozzászólásba beszerkesztem azokat akik a hozzászólásaikban jelentkeztek.
                        [-o< [/quote] Szerintem ez így bőven elég. Köszi a többiek nevében is.

GaborApa
                        Felhasználó

[quote=”BarthaJudit”:2ntbt4it]Tudom, hogy kibicnek semmisem drága, de nem tudnátok ide is csinálni egy jelentkezési lapot vagy „mifenét”, hogy valóban láható legyen hogy hányan jönnénk? Így a szervezőnek is könnyebb lenne.[/quote]
                          Igazad van!
                          Ezt mindig könnyű megtalálni.
                          Remélem nem hagytam ki senkit, de nézze meg mindenki, hogy beírtam-e.
                          Eddig 13 lakó =D> ,
                          Nem is olyan kis tali lesz ez 😆
                          Persze van 42 HA, ezért aki még nem látja ott a nevét, az jelentkezzen bátran [-o<

BarthaJudit
                          Felhasználó

[quote=”GaborApa”:15pv0y2s]Gyülekezünk, gyülekezünk?
                            😆 😆 =D> [/quote]
                            Tudom, hogy kibicnek semmisem drága, de nem tudnátok ide is csinálni egy jelentkezési lapot vagy „mifenét”, hogy valóban láható legyen hogy hányan jönnénk? Így a szervezőnek is könnyebb lenne.

GaborApa
                            Felhasználó

[quote=”psziho”:32qe94f1]lakoval és vagy 5-7 emberrel többre számoljatok:))[/quote]
                              Gyülekezünk, gyülekezünk?
                              😆 😆 =D>

psziho
                              Felhasználó

lakoval és vagy 5-7 emberrel többre számoljatok:))

Blue
                                Felhasználó

[quote=”GaborApa”:23gehc1k] egy nagyhangú offroados barátunk is ígérgetett. 🙁 , de az idő múlik…. 🙄

😆 😆 😆 [/quote]

😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆

Jo kedvünk van, Jo kedvünk van, tag elvtársak.
                                  Kicsit sárga, kicsit savanyu de a mienk.?
                                  és még a napsugár meg a vörös is magávalvan van Pelikán elvtárs.

Na jo ezt jol megfeljegyzem magamnak. :smt209

😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆

LMC
                                  Felhasználó

[quote=”gabec”:2dbx3c4j]Mindenesetre,olyan helyen tartjuk ,hogy körbe tudjuk állni a lakókkal, az általunk felállított asztalokat,padokat.Így senki nem szorul perifériára.A pálinkákat már beágyaztam mézzel,v.mint mindet a saját aszaltgyümölcsével.(cseresznye,barack körte)Meglepi is lesz,hogy könnyebben oldódjon a hangulat,és hamisítatlan tanyabuli kerekedhessen.[/quote]

Nagyon csábítóan hangzik, már azt sem bánom ha ottragadunk a sárban. 😀 :smt030

:smt205

András

Red
                                    Felhasználó

[quote=”Kerti”:7cmw8e1k]Nincs már nekünk olyanunk. Sima hétköznapi lakóautós lett. 😆 😆 [/quote]
                                      ja, már a neve sem a régi 😉

Kerti
                                      Adminisztrátor

[quote=”GaborApa”:1vl1o1tz]Volt úgy, hogy egy nagyhangú offroados barátunk is ígérgetett. 🙁 , de az idő múlik…. 🙄

😆 😆 😆 [/quote]
                                        Nincs már nekünk olyanunk. Sima hétköznapi lakóautós lett. 😆 😆

gabec
                                        Felhasználó

Mindenesetre,olyan helyen tartjuk ,hogy körbe tudjuk állni a lakókkal, az általunk felállított asztalokat,padokat.Így senki nem szorul perifériára.A pálinkákat már beágyaztam mézzel,v.mint mindet a saját aszaltgyümölcsével.(cseresznye,barack körte)Meglepi is lesz,hogy könnyebben oldódjon a hangulat,és hamisítatlan tanyabuli kerekedhessen.

GaborApa
                                          Felhasználó

[quote=”gabec”:2u5kal2w]Igen,ezzel számolnunk kell.Csak a bejáró kövezett,a többi füves terület.Elakadás esetén rendelkezésre áll néhány traktor.[/quote]
                                            Ez már szerintem elég. 😀
                                            Éreztük már magunkat nagyon jól a kitekert omnistorok alatt is.

Volt úgy, hogy egy nagyhangú offroados barátunk is ígérgetett. 🙁 , de az idő múlik…. 🙄

😆 😆 😆

gabec
                                            Felhasználó

[quote=”LMC”:2cwh8nqo]Esős időszakban mire számíthatunk #-o

Szükségünk lesz segédeszközre ? vagy megvárjuk míg felszárad a talaj 😀
                                              Remélem napsütéses időben lesz részünk. :smt204

András[/quote]Igen,ezzel számolnunk kell.Csak a bejáró kövezett,a többi füves terület.Elakadás esetén rendelkezésre áll néhány traktor.

LMC
                                              Felhasználó

[quote=”gabec”:3emzbgjs]Természetesen nem ,csak a háttérből figyelek.Amíg nem volt felszólalás az ügyben,én addig mindent elintéztem a bulival kapcsolatban.Az már biztos hogy Makó az a szerencsés város ahol vendégül láthatjuk a lakóautóklub tagjait,ennek érdekében folytatom a szervezést valamint mindent elkövetek annak érdekében ,hogy néhány felejthetetlen napot is szerezhessünk egymásnak.[/quote]

Esős időszakban mire számíthatunk #-o

Szükségünk lesz segédeszközre ? vagy megvárjuk míg felszárad a talaj 😀
                                                Remélem napsütéses időben lesz részünk. :smt204

András

GaborApa
                                                Felhasználó

[quote=”LMC”:1e6oxj70]Valamit nem értek, …Van közöttünk egy lakóautó amiben nyomda van, és könyveket kölcsönöz a találkozókon. 😀
                                                  A másik lakóautó egy szervízkocsi ami javítja az elromlott kocsikat a találkozókon. 😀

Ez egy szuper jól szervezett klub. =D> =D> =D>

Andrásű[/quote]
                                                  és most képzeld el egy Pillanatra, hogy ezt a kettőt egybeépíted és ebbe aplikálod bele a kínai büfékocsit is. 😆
                                                  Full service
                                                  Amíg szerelik a kocsidat „olvsgathatsz” vagy akár sültrügyeket is zabálhatsz. 😆

Blue
                                                  Felhasználó

[quote=”ficsor”:3lqhczbl]Ne sz..rj be, ha leejti, meg is tudja csinálni! =D> [/quote]

De lehet hogy utána már nem lesz rá igény. 😀 😀

ficsor
                                                    Felhasználó

[quote=”Kerti”:1vd9gp4v]Mindig összeszorul a szívem mikor ezt a képet meglátom. :smt018 [/quote]
                                                      Ne sz..rj be, ha leejti, meg is tudja csinálni! =D>

Kerti
                                                      Adminisztrátor

[quote=”ficsor”:3g5bmm5r]Mellékállásban pedig erőművész is mint itt. [/quote]
                                                        Mindig összeszorul a szívem mikor ezt a képet meglátom. :smt018

25 hozzászólás megtekintése - 476-500 / 569

You must be logged in to reply to this topic.