Főoldal Fórumok Lakóautós Találkozóink Találkozó. 2008 március 21-24 Makó. Malacra fel Gáborok!

Legutóbb frissítette 3hinfo 17 years, 9 months telt el
29angok
569 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    GaborApa
    Felhasználó

Gabec ötletére többen is lelkesen reagáltunk, így hát kap egy külön topicot, hátha összejön. A magam részéről nagyon bízom benne.

[quote=”Gabec”:2og56koh]beszéltem a testvéremmel,-akinek van egy tanyája,42 HA területtel-és akár ott is tarthatnánk a találkozót.Ennek egy része füves legelő, egy része erdő, v.mint szántó,és halastó.A tóban /telepített/ lehet horgászni,lovagolni is lehet,állatokat símogatni.
      állatok:kutyák,macskák,lovak,szürke marha,juhok,kecskék,mangalicák,vietnámi csüngőhasú disznók,baromfik.
      A tóparton rendezhetnénk a talit,áram, víz van.A tópart mellett fajátszótér a gyerekeknek.
      Nekünk meg /a végére tartogattam/ pálinka kóstolóval egybekötött disznóvágás.Csak jelzem, a mangalica koleszterin szegény húsa miatt kifejezetten kedvelt.Mindenféle finomságot készítenénk(kolbász stb…) amit a következő találkozóra elvinnénk és megehetnénk ott közösen.a másik disznót meg most, a jégtörő buli alkalmával kemencében megsütnénk.Azért gondoltam erre a lehetőségre is,mert így ha van érdeklődés a falusi turizmus iránt akkor egyszerűbb ott helyben megtartani,így büntetlenül lehet inni is.Az ott tartózkodás it is ennyibe kerülne,2500ft/lakó.Ha valakinek mégis kedve szottyanna egy kis fűrdőzéshez,azt Makón még mindig megteheti./8 km/NA? [/quote]

[quote=”Gabec”:2og56koh]Az útvonal egyszerű, Makót elhagyva a 43-as főútvonalon Nagylak irányába, Makótól kb. 5-6 km. Miután egy öntözőcsatorna hídján áthajtottatok, lassítsatok, mert onnan jobb kéz felől már ki lesz táblázva a találkozó pontos helye.
      [/quote]
      Műhold kép koordinátákkal: link

Jelentkezők névsora:

01. Gabec
      02. Red
      03. Brigi
      04. LMC
      05. Kerti
      06. Blue
      07. FuredyLaci
      08. rudi-radio (elektromos fűtés)
      09. Ficsor (elektromos fűtés)
      10. PacsoT (elektromos fűtés)
      11. Tusi
      12. psziho
      13. fecsi
      14. GaborApa
      15. Gabik
      16. Tomy
      17. kiss21
      18. Jozsef
      19. kiccsalad
      20. GPSLaci
      21. maki
      22. 3hinfo
      23. Madár
      24. Borisz
      25. Tomy barátai

• Szerző
      Válasz
      gabik
      Felhasználó

Ha esetleg,akkor a ló is ki tud huzni egy lakóautót a sárból,vagy lesz traktor is? 😯 A pesszimizmus ellen viszek pálinkát.

Brigi
        Felhasználó

[quote=”GaborApa”:2b0xp0v3]#-o
          Köszi! =D>
          Igazad van, aznap nekünk nincs tanítás 😆
          Akkor nekünk mindegy az időpont. 😆
          Az még kérdés, hogy Brigiéknél, hogy van. 🙄
          Mennyivel egszerűbb volt, amíg ovisok voltak[/quote]
          Nálunk sajnos van aznap tanítás, úgyhogy mi később tudunk csak menni. Majd áprilisban lesz Balunak szünet, amikorra Toszkanát tervezzük.

LMC
          Felhasználó

[quote=”gabec”:1ewutg52]Lehet lovagolni,a Maros-folyóhoz lovaskocsival vagy szekérrel [/quote]

Gabec!

okosak a lovak vagy a kocsis nem iszik ? 8) 🙂
            Csak azért kérdezem ha nem lennénk másnaposak :smt030

András

rudi-radio
            Felhasználó

🙄
              Csak azért érdeklődöm a programok iránt, hogy az élelmezést is eőlehessen készíteni.
              👿
              Rudi

GaborApa
              Felhasználó

[quote=”gabec”:3a4y5dbh]Részemről péntek berugás,Szombaton mivel másnapos leszek,ezért csak vadul iszok,És hogy vasárnap ne legyek másnapos, nem szeretnék kijózanodni…stb..[/quote]

Hát bizony én is elkövetek majd mindent, hogy ne legyek másnapos, mert azt nagyon nem szeretem. 👿

Inkább veled tartok ebben a nagy önfegyelmet igénylő programban. 😆

Mellesleg, Gábor nap csak hétfőn lesz.
                Addig kemény önfegyelem 😆

gabec
                Felhasználó

[quote=”rudi-radio”:1a0txdvk]:lol: 😆
                  Mög mög!! 😛
                  A pogramot hogy tervezed?[/quote]Részemről péntek berugás,Szombaton mivel másnapos leszek,ezért csak vadul iszok,És hogy vasárnap ne legyek másnapos, nem szeretnék kijózanodni…stb.Egyébként lesznek programok is(pl:korty-olgatás)Lehet lovagolni,a Maros-folyóhoz lovaskocsival vagy szekérrel túra,ijjászat,még felsorolt néhány lehetőséget Bratyó de majd megkérdezem.Horgászat, karaoke,sütünk,főzünk,megpróbálunk elfelejteni minden szürke hétköznapi gondot.A programokat majd közösen kitaláljuk.

rudi-radio
                  Felhasználó

[quote=”gabec”:1n0ycf3z]Osztakkó mögis ünnepőtettyük maj magunkat, Gáborokatis?[/quote] 😆 😆
                    Mög mög!! 😛
                    A pogramot hogy tervezed?

gabec
                    Felhasználó

Osztakkó mögis ünnepőtettyük maj magunkat, Gáborokatis?

rudi-radio
                      Felhasználó

=D> =D> =D>
                        Jó látni ahogy egyre jobban készülödik a „CSAPAT”.
                        Ahogy számolom már 21 egységnél tartunk.
                        Mi is úgy tervezzük, hogy pénteken időben indullunk.
                        Ha a Miskolciak ráveszik magukat a „Keleti konvojra” akkor
                        mehetünk együtt.
                        :smt216
                        Rudi

GaborApa
                        Felhasználó

[quote=”rudi-radio”:19levroy]Halkan kérdezem, hogy 21-én nincs még tavaszi szünet? csodál 😆
                          Jutka[/quote]
                          #-o
                          Köszi! =D>
                          Igazad van, aznap nekünk nincs tanítás 😆
                          Akkor nekünk mindegy az időpont. 😆
                          Az még kérdés, hogy Brigiéknél, hogy van. 🙄
                          Mennyivel egszerűbb volt, amíg ovisok voltak

LMC
                          Felhasználó

[quote=”FuredyLaci”:1hjph7z7]És a csapat szellem az smafu 👿 [/quote]

Kizárólag azért megyünk 550 km-ert [-X 🙂

András

maki
                            Felhasználó

[quote=”GaborApa”:2b4akbkk]21. =D>

Szájkosarat kölcsönadjuk? 😆 😆 😆 [/quote]Koszonjuk a felajanlast,de nem biztos hogy jo otlet elvinni rokit, bar biztos orulne neki .Gondolkozunk ,lehet ,hogy elunk az ajanlattal.Elore is koszi Maki 😀

gabec
                              Felhasználó

Én is már Makón akarok ebédelni! =D>

rudi-radio
                                Felhasználó

Halkan kérdezem, hogy 21-én nincs még tavaszi szünet? csodál 😆
                                  Jutka

FLaci
                                  Felhasználó

[quote=”LMC”:35l9rinn]Mi reggel tudunk indulni és Makón akarok ebédelni :smt039

András[/quote]
                                    És a csapat szellem az smafu 👿

LMC
                                    Felhasználó

[quote=”FuredyLaci”:34a0m0ar]A délután 2 óra nekünk is jó, ha András időben indul Ő is odaérthet Rómán keresztül 😆 [/quote]

Mi reggel tudunk indulni és Makón akarok ebédelni :smt039

András

FLaci
                                      Felhasználó

[quote=”GaborApa”:dq13oipc]Így is lesz, de ettől még csak délután tudunk indulni.
                                        kb 2-re ott lehetünk a SZOKÁSOS 😆 gyülekező helyen[/quote]
                                        A délután 2 óra nekünk is jó, ha András időben indul Ő is odaérthet Rómán keresztül 😆

Kerti
                                        Adminisztrátor

[quote=”Brigi”:22bxq6l8]Mi viszünk, biztos ami biztos.[/quote]
                                          Mi nem visszük. 😆 Max majd kölcsönkérjük Selymijét és beletesszük Crollt. 😆

Brigi
                                          Felhasználó

[quote=”GaborApa”:13y2ktaw]21. =D>

Szájkosarat kölcsönadjuk? 😆 😆 😆 [/quote]
                                            Mi viszünk, biztos ami biztos.

Red
                                            Felhasználó

[quote=”Kerti”:3smsu6k7] Én tudok valamit amit még te nem. 😉 [/quote]
                                              nahisz… 🙂

Kerti
                                              Adminisztrátor

[quote=”Red”:126okpnr]dehogy kérek, ha magától nem ad, akkor + őket
                                                😆 😆 😆
                                                ráadásúl még a szülinapomat is tudta és arra sem #-o
                                                szép is motiváció 😆 [/quote]
                                                Ha rajtam múlna kapnál sokat. Sajnos úgy lett megcsinálva, hogy az oldal adogatja de nem féltelek én téged. Én tudok valamit amit még te nem. 😉

Red
                                                Felhasználó

[quote=”Blue”:3ufdgaab]Töle kell kérni. 😆 [/quote]
                                                  dehogy kérek, ha magától nem ad, akkor + őket
                                                  😆 😆 😆
                                                  ráadásúl még a szülinapomat is tudta és arra sem #-o
                                                  szép is motiváció 😆

Blue
                                                  Felhasználó

[quote=”Red”:2g5wr1pd]pedig dehogy 😉
                                                    csak szégyellem magam a 2 csillagommal,[/quote]

Adok kölcsönbe.
                                                    Nekem már van 5 az avatar alatt,és 560 tartalékba. Kerti töl kaptam. Ö a csillag gyáros. Töle kell kérni. 😆

Red
                                                    Felhasználó

[quote=”Kerti”:3n8w07id]Ne máán, ez nem is te vagy. [/quote]
                                                      na jó, hogy őszinte legyek, nem zavar 😉

egyszerűen fáradt vagyok beleszaladni egy hajnalig tartó chatelésbe 😆 inkább csendben figyelek, az egyik stoppos mindig én vagyok 😉

Kerti
                                                      Adminisztrátor

[quote=”Red”:2s051w47]pedig dehogy 😉
                                                        csak szégyellem magam a 2 csillagommal, inkább nem írok ;)[/quote]
                                                        Ne máán, ez nem is te vagy. Szerintem írkálj nyugodtan és meghozza a gyümölcsét. Ha jó leszel kapsz még csillagot. Kék barátod is kapott egy csomót de azt ki kell érdemelni.

25 hozzászólás megtekintése - 326-350 / 569

You must be logged in to reply to this topic.