Főoldal Fórumok Lakóautós Találkozóink Találkozó. 2008 március 21-24 Makó. Malacra fel Gáborok!

Legutóbb frissítette 3hinfo 17 years, 9 months telt el
29angok
569 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    GaborApa
    Felhasználó

Gabec ötletére többen is lelkesen reagáltunk, így hát kap egy külön topicot, hátha összejön. A magam részéről nagyon bízom benne.

[quote=”Gabec”:2og56koh]beszéltem a testvéremmel,-akinek van egy tanyája,42 HA területtel-és akár ott is tarthatnánk a találkozót.Ennek egy része füves legelő, egy része erdő, v.mint szántó,és halastó.A tóban /telepített/ lehet horgászni,lovagolni is lehet,állatokat símogatni.
      állatok:kutyák,macskák,lovak,szürke marha,juhok,kecskék,mangalicák,vietnámi csüngőhasú disznók,baromfik.
      A tóparton rendezhetnénk a talit,áram, víz van.A tópart mellett fajátszótér a gyerekeknek.
      Nekünk meg /a végére tartogattam/ pálinka kóstolóval egybekötött disznóvágás.Csak jelzem, a mangalica koleszterin szegény húsa miatt kifejezetten kedvelt.Mindenféle finomságot készítenénk(kolbász stb…) amit a következő találkozóra elvinnénk és megehetnénk ott közösen.a másik disznót meg most, a jégtörő buli alkalmával kemencében megsütnénk.Azért gondoltam erre a lehetőségre is,mert így ha van érdeklődés a falusi turizmus iránt akkor egyszerűbb ott helyben megtartani,így büntetlenül lehet inni is.Az ott tartózkodás it is ennyibe kerülne,2500ft/lakó.Ha valakinek mégis kedve szottyanna egy kis fűrdőzéshez,azt Makón még mindig megteheti./8 km/NA? [/quote]

[quote=”Gabec”:2og56koh]Az útvonal egyszerű, Makót elhagyva a 43-as főútvonalon Nagylak irányába, Makótól kb. 5-6 km. Miután egy öntözőcsatorna hídján áthajtottatok, lassítsatok, mert onnan jobb kéz felől már ki lesz táblázva a találkozó pontos helye.
      [/quote]
      Műhold kép koordinátákkal: link

Jelentkezők névsora:

01. Gabec
      02. Red
      03. Brigi
      04. LMC
      05. Kerti
      06. Blue
      07. FuredyLaci
      08. rudi-radio (elektromos fűtés)
      09. Ficsor (elektromos fűtés)
      10. PacsoT (elektromos fűtés)
      11. Tusi
      12. psziho
      13. fecsi
      14. GaborApa
      15. Gabik
      16. Tomy
      17. kiss21
      18. Jozsef
      19. kiccsalad
      20. GPSLaci
      21. maki
      22. 3hinfo
      23. Madár
      24. Borisz
      25. Tomy barátai

• Szerző
      Válasz
      Red
      Felhasználó

[quote=”Tomy”:1txura9x]Sajna az ídőjósok nem kecsegtetnek túlságosan. 😥
        Remélem nem dagonya party lesz!! [-o< [/quote]

Tomy
        Felhasználó

Sajna az ídőjósok nem kecsegtetnek túlságosan. 😥
          Remélem nem dagonya party lesz!! [-o<

gabec
          Felhasználó

Ma begépelek minden infót.Kajával lehetőségekkel,magyarázattal,elérhetőséggel.

3hinfo
            Felhasználó

Komolyra fogva, az a szerencsétlen disznó csak nem halhat meg végelgyengülésben! Legfeljebb aknára lép.

3hinfo
              Felhasználó

Robbantott disznóra gondolsz?

GaborApa
                Felhasználó

Gabec!

Annak a disznónak a kivégzésére van már valami konkrét terv?

pl.: Szombati program, disznóetetés gránáttal vagy dinamittal :smt073 , majd amit összeszedünk azt megsütögetjük.

Vasárnap lehetne disznóhajtó verseny aknamezőre, vagy ha már nincs aknamező a határon, akkor fújhatnánk malaclufit PB gázzal, utána izgalmas program a malac cigizetés.

A husvéti tojás gyűjtő verseny helyett lehetne gyűjtögetni a tanyán a vagdalthúst. Utána tárcsára vele.
                  kicsit elkalandoztam 🙄

Csak azt akartam megérdeklődni, hogy kajailag és beszállásilag hogyan készüljön a társág.

zsuzsa
                  Felhasználó

[quote=”PacsoT”:1k2o4ub3]Üdvöz!

Olyféle kérdésem van, hogy mivel én nem lakóval jövök, lesz e valami fürdési lehetőség a tavon kívül is? 😉

Illetve étel melegíten hol, hogy fogunk?[/quote]

A legfontosabb előkészületed a „könyvtár” meglátogatása legyen ! #-o :smt030 , és hozz néhány jó könyvet.
                    Gázfőzöt adok kölcsön, fűtőtestet hozz, szék sem árt.
                    Szerintem a szivacshoz polifom is kell, tapasztalataim szerint az szigetel igazán, és sok meleg göncöt az esti üldögeléshez.
                    Zsuzsa

3hinfo
                    Felhasználó

Értem!
                      Akkor a fél disznót otthon hagyom, amúgyis midig feldől az ólban. 😆

Kerti
                      Adminisztrátor

[quote=”3hinfo”:18fbohm1]Oké!
                        És mit vigyünk?[/quote]
                        Magatokat, és amit gonodoltok!
                        Várunk szeretettel titeket is.

GaborApa
                        Felhasználó

[quote=”3hinfo”:1a9myibx]Oké!
                          És mit vigyünk?[/quote]
                          Háát.. :-k .. ha mondjuk egy házat odagurítasz tele hűtővel, akkor már nagy bajod nem lehet.
                          Más nem kell. 😉

3hinfo
                          Felhasználó

Oké!
                            És mit vigyünk?

GaborApa
                            Felhasználó

[quote=”LMC”:2cf3zqgm]És most :smt217 :smt201 vagy :smt030

András[/quote]
                              Szerintem viszünk ezt is, azt is.
                              Mint máskor is 😉

FLaci
                              Felhasználó

[quote=”3hinfo”:1slqfi68]Sziasztok!
                                Ha senki nem mondja, hogy nem, akkor nyugodtan elindulhatok a jövő hét végi találkozóra? #-o [/quote]
                                Senki nem mondaj de Gábor írta Ti vagytok a 22-kek 😆

3hinfo
                                Felhasználó

Sziasztok!
                                  Ha senki nem mondja, hogy nem, akkor nyugodtan elindulhatok a jövő hét végi találkozóra? #-o

LMC
                                  Felhasználó

[quote=”Red”:25wp4amf]
                                    én nyertem, nálam 12 fok 😉

vagy ez is egy nagyon jó előrejelzés http://www.windguru.cz/hu/[/quote]

És most :smt217 :smt201 vagy :smt030

András

GaborApa
                                    Felhasználó

[quote=”3hinfo”:h170ubpo]Sziasztok!
                                      Arra szavazok, hogy a disznó dögöljön meg a tanyán. Jó buli lesz. A halak várhatnak. Két fővel és egy lakóval jelentkezem! =D> 3hinfo[/quote]
                                      22. 😆 =D>

3hinfo
                                      Felhasználó

Sziasztok!
                                        Arra szavazok, hogy a disznó dögöljön meg a tanyán. Jó buli lesz. A halak várhatnak. Két fővel és egy lakóval jelentkezem! =D> 3hinfo

GaborApa
                                        Felhasználó

[quote=”Blue”:il5h8y40]Mi volna ha befogadnánk szegény meg tévedt báránykát és fel ajánlanánk neki mondjuk a rózsaszin t.
                                          🙂 😆 :smt212 [/quote]
                                          Maradnék inkább, ami vagyok. 😉

:-k Bár a pink panther nem is olyan rossz. :-k

Brigi
                                          Felhasználó

[quote=”PacsoT”:c0sg9i88]Üdvöz!

Olyféle kérdésem van, hogy mivel én nem lakóval jövök, lesz e valami fürdési lehetőség a tavon kívül is? 😉

Makó csak néhány km és ott van fürdő is pancsikolási lehetőséggel. (Tudom nem egészen erre gondoltál, de a többi valahogy csak megoldható.

LMC
                                            Felhasználó

[quote=”PacsoT”:3akgl08z]Jaaaaaa! Gondoltam újfiúként majd jó benyomást teszek, de akkor el is vetem az ilyen -teljesen felesleges- terveket! 😛 :smt206 [/quote]

Félre értettem, most nézem, te a tavon kívül kérdezted #-o

A tavon belől lessz 😉 🙂

András

PacsoT
                                              Felhasználó

[quote=”LMC”:1chfa8db]Csak 3 napról van szó :smt214 🙄 🙂

Az ételt pedig szabadtűzön 😉 🙂

Kertiék még a csöves kukoricát is nyársra húzták egy
                                                találkozón :smt206

András[/quote]

Jaaaaaa! Gondoltam újfiúként majd jó benyomást teszek, de akkor el is vetem az ilyen -teljesen felesleges- terveket! 😛 :smt206

LMC
                                                Felhasználó

[quote=”PacsoT”:3f5sciun]Üdvöz!

Csak 3 napról van szó :smt214 🙄 🙂

Az ételt pedig szabadtűzön 😉 🙂

Kertiék még a csöves kukoricát is nyársra húzták egy
                                                  találkozón :smt206

András

PacsoT
                                                  Felhasználó

Üdvöz!

Illetve étel melegíten hol, hogy fogunk?

Blue
                                                    Felhasználó

[quote=”GaborApa”:2bpgp6sz]Ezt a melegséget hagyjuk meg a pompázóknak, de azért köszi 😳 [/quote]

Kedves szines társaim. Ugy látom ez a felvetés nem is provokáció, hanem egy elfolytott vágyakozás.
                                                      Persze ilyen névvel nem csoda.
                                                      Mi volna ha befogadnánk szegény meg tévedt báránykát és fel ajánlanánk neki mondjuk a rózsaszin t.
                                                      🙂 😆 :smt212

GaborApa
                                                      Felhasználó

[quote=”rudi-radio”:1jzzcj02]:lol:
                                                        Akkor egész csinos leszel a talira.
                                                        😉

Rudi[/quote]
                                                        Ezt a melegséget hagyjuk meg a pompázóknak, de azért köszi 😳

25 hozzászólás megtekintése - 276-300 / 569

You must be logged in to reply to this topic.