Főoldal Fórumok Lakóautós Találkozóink Találkozó: 2008 Április 11-13 szezonnyitó, Martfű,

Legutóbb frissítette zsuzsa 17 years, 10 months telt el
36angok
522 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    GaborApa
    Felhasználó

Az erre vonatkozó szavazás eredményeképpen idén is Martfűi kempingben tartjuk a Magyar Lakóautó Klub szezonnyitó találkozóját.
      Sokunknak már olyan mintha hazajárnánk, (bár mi mindenhol otthon vagyunk 😉 ), de remélem megismerkedünk jópár új klubtaggal is.
      A Toma kempingtől most is megkapjuk az egyet fizet kettőt kap kedvezményt, és a Lakóautós Bowlingbajnokság megrendezéséhez is gratisz megkapjuk a Bowlingpályákat.
      A jelentkezésre hamarosan kiteszünk egy jelentkezési lapot.
      Kérdéseket itt, ebben a topicban tegyetek fel (ne emailben), hátha másokat is érdekel a téma.
      Az időpontra a javaslatom: Április 11-13.

• Szerző
      Válasz
      GaborApa
      Felhasználó

[quote=”FuredyLaci”:3cecf8df]Tudod vannak olyanok akik éjel is hordják igaz a fejükön és már csökkentett üzemmódban 😯 😆 😯 [/quote]
        Vannak akik pedig éjjel még a copfjukat is elhagyják. 😆

FLaci
        Felhasználó

[quote=”LMC”:3ccu6tdl]Azt mondtátok hogy esős idő volt, akkor nem értem miért volt annyi elhagyott napszemüveg #-o 😀

esetleg védő szemüvegek voltak ? 😉 😀

András[/quote]
          Tudod vannak olyanok akik éjel is hordják igaz a fejükön és már csökkentett üzemmódban 😯 😆 😯

LMC
          Felhasználó

[quote=”Red”:3ozck00x]nekünk van egy plusz 😆 a sárban találtam, majdnem ráléptem a wc felé vezető úton …
            méretet nem vettem róla, de lehet női is #-o
            kérdezgettük is, meg kint hagytuk a végéig, de senkinek nem kellett, pedig a végén már ingyen is odaadtuk volna 😉 [/quote]

Azt mondtátok hogy esős idő volt, akkor nem értem miért volt annyi elhagyott napszemüveg #-o 😀

esetleg védő szemüvegek voltak ? 😉 😀

András

GaborApa
            Felhasználó

[quote=”Red”:jusklajn] a végén már ingyen is odaadtuk volna 😉 [/quote]

Meg is venném beszer áron. 😆

Red
              Felhasználó

[quote=”GaborApa”:3hf041ma]Ööööö
                Nálunk egy hunyorgó gazdi keresi becsületes napszemüvegét.
                Női méret 🙄
                Ha esetleg …. 🙄 [/quote]

nekünk van egy plusz 😆 a sárban találtam, majdnem ráléptem a wc felé vezető úton …
                méretet nem vettem róla, de lehet női is #-o
                kérdezgettük is, meg kint hagytuk a végéig, de senkinek nem kellett, pedig a végén már ingyen is odaadtuk volna 😉

FLaci
                Felhasználó

[quote=”kati”:4x69eic2]Mi, mint első találkozósok szeretnénk megköszönni Neked és a többi szervezőnek ezt a csodálatos hétvégét. Most már mi is úgy érezzük, hogy tartozunk valahova. Nagyon várjuk a következő találkozót, amire feltétlen szeretnénk elmenni.
                  (‘:P’)[/quote]
                  SZerintem annyi a program hogy győzd kiválasztani a megfelelőt 😆 😆

Szabadi
                  Felhasználó

Nagyon jó volt a hétvége a rossz idő ellenére, sok új barátot ismertünk meg, a régiek közreműködésével, akiknek köszönet a szervezésért.

Szabadiné Judit

kati
                    Felhasználó

[quote=”GaborApa”:2zmrtluh]Ööööö
                      Női méret 🙄
                      Ha esetleg …. 🙄

A találkozóról csak annyit, hogy Szent Péter mindent megtett, hogy a találkozón ne nagyon találkozzunk egymással, de ezzel a társasággal nem tudott kifogni.

Az volt a legnagyobb köszönet, hogy ilyen időben is mindenki jól érezte magát.

Másrészt:
                      Ez volt az első olyan szezonnyitó, ahol nem találkoztam csalódott és reklamáló emberekkel.
                      Köszönöm 😉 [/quote]
                      Mi, mint első találkozósok szeretnénk megköszönni Neked és a többi szervezőnek ezt a csodálatos hétvégét. Most már mi is úgy érezzük, hogy tartozunk valahova. Nagyon várjuk a következő találkozót, amire feltétlen szeretnénk elmenni.
                      (‘:P’)

Kerti
                      Adminisztrátor

[quote=”FuredyLaci”:1g2smygm]Ezek szerint Ti is jöttök a Cseh útra? 😆 [/quote]
                        Eddig úgy volt, hogy ki hagyjuk de nagyon nagy a kísértés. Főleg egy ilyen jó hétvége után. #-o

Kerti
                        Adminisztrátor

[quote=”Blue”:2gu1olzi]Akkor ne soroljam az ötleteteimet. Én nem fodrászra gondoltam. 😆 [/quote]
                          Kész van a fejem. Nem mondom, hogy emberi de legalább formája van. 😆

jozsef
                          Felhasználó

Köszönet a szervezőknek ! 😀 Sajnálom,hogy ilyen rövid időt tudtam a a társasággal tölteni.(talán nem is találkoztam mindenkivel 🙁 )

GaborApa
                            Felhasználó

[quote=”Brigi”:2alqa3zu]Mi elraktunk néhány kötelet, reméljük, hogy a tiéteket.[/quote]
                              Ha mégsem, akkor most már a Tiétek 😆

GaborApa
                              Felhasználó

[quote=”Kerti”:383fx33l]Én nem találtam meg.
                                Ellenben maradt néhány dolog a kempingben.
                                ..[/quote]

Ööööö
                                Női méret 🙄
                                Ha esetleg …. 🙄

A találkozóról csak annyit, hogy Szent Péter mindent megtett, hogy a találkozón ne nagyon találkozzunk egymással, de ezzel a társasággal nem tudott kifogni.

Az volt a legnagyobb köszönet, hogy ilyen időben is mindenki jól érezte magát.

Másrészt:
                                Ez volt az első olyan szezonnyitó, ahol nem találkoztam csalódott és reklamáló emberekkel.
                                Köszönöm 😉

Brigi
                                Felhasználó

[quote=”FuredyLaci”:2w5nohso]Ezek szerint Ti is jöttök a Cseh útra? 😆 [/quote]
                                  Mi elraktunk néhány kötelet, reméljük, hogy a tiéteket.

Tusi
                                  Felhasználó

Köszönet a szervezőknek és minden közreműködőnek a remek hétvégéért. Aszályos időkben jó pénzért lehetne vállalni esőcsinálást. Csak össze kell hívni egy találkozót, a többi már megy magától!

Blue
                                    Felhasználó

[quote=”Kerti”:7qyawsj2]Ne gondolkozz annyit.
                                      Ma megpróbálok keríteni valami fodrászt. Ha kész van adok neked helyzetjelentést.[/quote]

Akkor ne soroljam az ötleteteimet. Én nem fodrászra gondoltam. 😆

Red
                                      Felhasználó

[quote=”FuredyLaci”:3l2r6fh5]Ha jól emlékszem Ti jöttök úgyis(talán) pók ide vagy óda #-o [/quote]
                                        és itt a talánon van a hangsúly 😉

FLaci
                                        Felhasználó

[quote=”Red”:1485bnef]most emiatt menjek el a Cseh túrára? 😆
                                          sőtt, ha jobban belegondolok, akkor van még előtte egy Toszkán túra is 😉 [/quote]
                                          Ha jól emlékszem Ti jöttök úgyis(talán) pók ide vagy óda #-o

Red
                                          Felhasználó

[quote=”Kerti”:3fw6s0mm] 1db gumipók,
                                            A következő talin nálam át lehet venni a tulajdonosoknak.[/quote]
                                            most emiatt menjek el a Cseh túrára? 😆
                                            sőtt, ha jobban belegondolok, akkor van még előtte egy Toszkán túra is 😉

FLaci
                                            Felhasználó

[quote=”Kerti”:1n8pwu2u]Én nem találtam meg.
                                              1db fehér kötél, 1db kék kötél, 1db gumipók, 2db fa sátorcövek.
                                              A következő talin nálam át lehet venni a tulajdonosoknak.[/quote]
                                              Ezek szerint Ti is jöttök a Cseh útra? 😆

Kerti
                                              Adminisztrátor

[quote=”kiccsalad”:17j7u1ct](Szívesen, Tomy!)

Gondoltam, ha hazaérünk, itt még megpróbálom a kék számzáras lakat tulajdonosát előkeríteni, csak… mi is elvesztettük. Detélleg, Kerti![/quote]
                                                Én nem találtam meg.
                                                1db fehér kötél, 1db kék kötél, 1db gumipók, 2db fa sátorcövek.
                                                A következő talin nálam át lehet venni a tulajdonosoknak.

Kerti
                                                Adminisztrátor

[quote=”Blue”:issp7e6t]:smt217 :smt217 [/quote]
                                                  Ne gondolkozz annyit.
                                                  Ma megpróbálok keríteni valami fodrászt. Ha kész van adok neked helyzetjelentést.

kiccsalad
                                                  Felhasználó

(Szívesen, Tomy!)

Gondoltam, ha hazaérünk, itt még megpróbálom a kék számzáras lakat tulajdonosát előkeríteni, csak… mi is elvesztettük. Detélleg, Kerti!

Tomy
                                                    Felhasználó

Sziasztok!
                                                      Mi is hazaértünk. Jó volt a hétvége. Kár, hogy a szombat olyan borús volt,de ennek ellenére is ki lehetett menni az autókból, és nem volt sár. Jó volt újabb klubtársakat megismerni. Mi voltunk az utolsók, akik elhagytuk a kempinget, így kihasználtuk a mai derűs nap minden percét 🙂
                                                      Remélem Zsófika néninek a tegnap esti kutyakaland miatt, épp nem a tetanuszra kell várnia. :smt202

Mariannak mégegyszer köszönöm a többszöri gyerekfelügyeletet, gyerek bowlingot, Az öreg néne őzikéjét, Nádszál-királykisasszonyt….stb 😀

Gábor! Ez már majdnem élménybeszámoló! :D/

Blue
                                                      Felhasználó

[quote=”Kerti”:3acrmce9]Hogy fogok emberi külsőt szerezni magamnak[/quote]

:smt217 :smt217

25 hozzászólás megtekintése - 126-150 / 522

You must be logged in to reply to this topic.