Főoldal Fórumok Lakóautós Találkozóink Találkozó: 2008 Április 11-13 szezonnyitó, Martfű,

Legutóbb frissítette zsuzsa 17 years, 4 months telt el
36angok
522 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    GaborApa
    Felhasználó

Az erre vonatkozó szavazás eredményeképpen idén is Martfűi kempingben tartjuk a Magyar Lakóautó Klub szezonnyitó találkozóját.
      Sokunknak már olyan mintha hazajárnánk, (bár mi mindenhol otthon vagyunk 😉 ), de remélem megismerkedünk jópár új klubtaggal is.
      A Toma kempingtől most is megkapjuk az egyet fizet kettőt kap kedvezményt, és a Lakóautós Bowlingbajnokság megrendezéséhez is gratisz megkapjuk a Bowlingpályákat.
      A jelentkezésre hamarosan kiteszünk egy jelentkezési lapot.
      Kérdéseket itt, ebben a topicban tegyetek fel (ne emailben), hátha másokat is érdekel a téma.
      Az időpontra a javaslatom: Április 11-13.

• Szerző
      Válasz
      GaborApa
      Felhasználó

[quote=”Red”:21hsf6g2]nekem éppen belefért, főleg, hogy találtam egy fasza szemüveget 😆 [/quote]
        Küldtem képet mailban, tegnap!
        Az az? 🙄

Red
        Felhasználó

nekem éppen belefért, főleg, hogy találtam egy fasza szemüveget 😆

Kerti
          Adminisztrátor

[quote=”Borisz”:2r5j7xza]Kerti! Ha elmegyek melletted úgy, hogy nem ismerlek meg, ne haragudj! Lehet, hogy be is mutatkozom, mert még sose láttalak?[/quote]
            Majd ha legközel találkozunk akkor bemutatkozom. 😆

GaborApa
            Felhasználó

[quote=”Red”:19702dm8]nekünk 6750 volt…[/quote]
              Bocsánatot kérek, ha félreérthető voltam, de amit leírtam az annyi is „egy lakóautó két személlyel 3600 Ft „.
              Erre rájön az idegenforgalmi adó, de arra sajnos nem tudtam kedvezményt kapni az adóhatóságnál. 😳

Rednek ehhez jött hozzá a kutya és az áram.
              Ez így együtt 6750 Ft péntektől vasárnapig azt hiszem ez elviselhető összeg. Főleg összehasonlítva más kempingárakkal.
              Ezért még kaptuk a fát (amiért eddig mindenhol fizetni kellett) és az ingyenes pályákat a bowlingbajnoksághoz.

Maki! Nem áram bekötés, hanem áram bekapcsolás, vagyis alapdíj.
              Ez az alapdíj rajta van az árlistájukon a honlapjukon, amit minden körlevélben szétküldtem.
              Szerintem így is korrektebb megoldás mint sok másik helyen, ugyanis ezen felül csak annyit fizetsz amennyit fogyasztasz és nem általányt, amit általában 3-6 Amperes biztosítékokkal szoktak lekorlátozni a kempingek.

Borisz!
              Tőled is elnézést kérek, a kellemetlenségért, de sehol sem írtam 50% kedvezményt. Amit írtam: „egyet fizet kettőt kap” ugyanis a találkozót két naposra szerveztük.
              Ha valaki csak az egyik éjszakát tölti ott, akkor Ő sajnos annyit fizet, amennyit az árlistán olvashat. De azért az sem sok.

Mindent összevetve: Több kempinggel beszéltem már, de 50 % kevezményt sehol sem adnak.
              Azok a kempingek, ahol ilyen rendezett körülmények vannak, azok a Martfű kempingnél mind drágábbak, és abból adnának max 20%-ot.
              Az MCCC szezonnyitóján most „Kétfős lakókocsis egység esetén 3.500 Ft/éj” Ez volt ugyebár Martfűn 3600 Ft/ két éj! Arre ugyanúgy rájön az idegenforgalmi adó és a kutya és a gyerekek és a többi.
              Nem vitázni akartam csak elmagyarázni. 🙄
              Lehet, hogy nem kellett volna árat írnom, hiszen mindenki számolgathatott volna a kemping honlapján lévő árlistából.
              De általában ezt az árat szokták megadni irányadó árnak mindenhol.
              Bocsánat, ha bárkit félrevezettem ezzel. 😳

Borisz
              Felhasználó

[quote=”Kerti”:1823mgwm]
                (Blue most csendben marad!) 😆 [/quote]
                Kerti! Ha elmegyek melletted úgy, hogy nem ismerlek meg, ne haragudj! Lehet, hogy be is mutatkozom, mert még sose láttalak?

Kerti
                Adminisztrátor

[quote=”Blue”:1ghrzg4y]Meg sem tud szólalni a röhögéstöl. :smt212 [/quote]
                  Rád akartam hasonlítani de nem találtam egy jó képet rólad így ez lett belőle. 😆

Kerti
                  Adminisztrátor

Ne az idézetett használjátok már[-o< , mert kezd egy kicsit sok lenni magamból. Ennyiszer megjelenni egy topikban. #-o

Blue
                    Felhasználó

[quote=”Kerti”:8d7631x6]

Meg sem tud szólalni a röhögéstöl. :smt212

3hinfo
                      Felhasználó

[quote=”Kerti”:3o75dbiq]
                        SZia Kerti!
                        Ehhez a séróhoz minimum szmoking és cilinder dukálna! 8) 8) 8) 8)

Kerti
                        Adminisztrátor

[quote=”LMC”:2yicrdq1]Kerti, küldj egy fotót sapkanélkül 8) 🙄

András[/quote]

(Blue most csendben marad!) 😆

Red
                          Felhasználó

nekünk 6750 volt…

Borisz
                            Felhasználó

[quote=”maki”:2mlvbv2w]Bocsanat az ekezet mentessegert!MI is mint mindenki jolereztuk magunkat meg haza is ertunk epsegben.Csak mint orokos kritikusnak valami rosszat is kell irni!Majdnem utolsokent fizettunk es egy picit keseru szajize volt.Tobben komolyan vettuk a 3600penzt,de felvilagositottak sotet fejemet,hogy nem annyi az annyi ezt meg meg is ertettem,de valahogy nem fert a kut fejembe miert kellett 250ft-t arambekotes cimen leperkalnom amit en doftem ossze.Mielott valaki pitinek tartana nem az osszeg a lenyeg.Na mindegy 😕 Udv mindenkinek! Maki[/quote]

Mi szombat de érkeztünk, ezért 1 éjszakát fizettem. Az előttem lévő a 2 éjszakáért annyit fizetett, mint én. Ekkor derült ki számomra, hogy a 2. nap ingyenes. Ezután kérdeztem rá az MCCC tagsággal járó kedvezményre (mert egyébként tisztességtelennek tartottam volna két címen is kedvezményt igényelni). Azt mondták, jár, de elkéstem, mert kinyomtatták a számlát (nem ismerik a stornó fogalmát). Én sem az összeg miatt írom, hanem azért, mert szerintem a megfelelő segítőkészség vendég-visszahúzó, a tapasztalt viszont vendég-távoltartó. A hab a tortán akkor ért, amikor visszaértem a lakóhoz, és a feleségem mondta, hogy lekapcsolták az áramot, annak ellenére, hogy megígérték, még hagyják, mert még 1-2 órát a fizetés után maradunk. Tanulság: nem kell előre fizetni; ne erre emlékezz, hanem a klassz társaságra. Tényleg! Ez utóbbi a lényeg.

maki
                              Felhasználó

[quote=”GaborApa”:13x9qxom]Kedves Lakóautós Barátunk!

Jön a tavasz, jön a szezon. Ebből adódóan ismét tartunk egy lakóautós találkozót.
                                A találkozó időpontja: 2008 április 11-13
                                Helyszíne: Martfű Kemping.

A szokásos módon az egyet fizet, kettőt kap akciót most is megkapjuk (egy lakóautó két személlyel 3600 Ft Péntektől vasárnapig).
                                A Lakóautós Bowlingbajnokságot szombat délelőtt tartjuk.
                                A parcellákon van víz és áramvételi lehetőség.
                                Ha valaki szállást igényelne, akkor a kempingben vannak apartmanok, melyekre szintén megkapjuk a kedvezményt, de a foglalást mindenkinek egyénileg kell intéznie. A kemping elérhetőségei a honlapjukon megtalálhatóak.
                                További információkat is olvashatsz a kemping honlapján: http://www.martfu-turizmus.hu/
                                és a Lakóautó Klub fórumán, ahol kérdéseket is feltehetsz. Találkozó: Martfű, szezonnyitó 2008 Április 11-13

Kérjük, hogy töltsd ki a lakóautó klub honlapjának főoldalán lévő jelentkezési lapot. Ez nem jár kötelezettséggel, csupán szeretnénk tudni (a kemping is), hogy kb. hányan leszünk.

Viszlát a találkozón

GáborApa

Fontos!
                                Közeledünk a 300. regisztrált klubtaghoz, ami nagy öröm számunkra. Ugyanakkor úgy látjuk, hogy sokan a regisztráció óta rá sem néznek a weboldalra.
                                Mivel szeretnénk pontosabban látni, hogy hány valós tagja van a klubnak, ezért szeretnélek megkérni, hogy ha a Lakóautó Klub honlapján jársz, mindig lépj be a felhasználói neveddel és jelszavaddal.
                                Sokan nem lépnek be, és csak stopposként olvasgatják az oldalt. Így viszont a program nem tudja megkülönböztetni a vissza-visszanéző klubtagokat azoktól, akik csak egyszer beregisztráltak, de azóta nem érdekli őket a klub.
                                Azoknak a regisztrált klubtagoknak, akik az elmúlt egy évben nem jelentkeztek be, hamarosan deaktiválni fogjuk a regisztrációját.
                                Tehát, ha továbbra is érdekel a lakóautó klub, akkor kérünk, hogy lépj be a felhasználó neveddel.
                                Ha a böngésződben engedélyezed a „sütiket” akkor a későbbiekben automatikusan tudsz belépni.

Ha nem szeretnél több ilyen levelet kapni, akkor a „Személyes adataid” menüpontra kattintás után a „Tagviszonyod törlése” gombbal deaktiválhatod regisztrációdat.[/quote]Bocsanat az ekezet mentessegert!MI is mint mindenki jolereztuk magunkat meg haza is ertunk epsegben.Csak mint orokos kritikusnak valami rosszat is kell irni!Majdnem utolsokent fizettunk es egy picit keseru szajize volt.Tobben komolyan vettuk a 3600penzt,de felvilagositottak sotet fejemet,hogy nem annyi az annyi ezt meg meg is ertettem,de valahogy nem fert a kut fejembe miert kellett 250ft-t arambekotes cimen leperkalnom amit en doftem ossze.Mielott valaki pitinek tartana nem az osszeg a lenyeg.Na mindegy 😕 Udv mindenkinek! Maki

Borisz
                                Felhasználó

Köszi mindent! Főleg azt, hogy egyesek feláldozzák idejük egy részét azért, hogy mások /mi/ jól érezzük magunkat. A kislányom szombaton este azt kérdezte, hogy miért mindig esős időre szervezik a találkozót a bácsik? #-o (Ez a második jelenésünk, első Makó volt). Aztán vasárnap bebizonyították, hogy a bácsik a napsütéshez is értenek! 😛 (meg még mi mindenhez!)

3hinfo
                                  Felhasználó

[quote=”Blue”:2xyhv8hu]Akkor te többet tudsz mint mi. 😆 [/quote]
                                    Hát nem Te írtad:
                                    „Már az éjszakák sem a régiek.
                                    Sötétek és kiszámithatatlanok”
                                    Vajon mire gondoltál, az éjszakával kapcsolatban? 8) 8) 8)

Blue
                                    Felhasználó

[quote=”3hinfo”:2tapykye]Hát nem igazán magamra gondoltan!?! 8) 8) 8) 8) [/quote]

Akkor te többet tudsz mint mi. 😆

3hinfo
                                      Felhasználó

[quote=”Blue”:2fo0dm5t]A copfost ismerjük.

A másik csak nem te vagy? :smt217 Eddig vártál vele. Szép teljesítmény. :smt204 [/quote]
                                        Hát nem igazán magamra gondoltan!?! 8) 8) 8) 8)

Blue
                                        Felhasználó

[quote=”3hinfo”:3fozu6v7]Van, aki a copfját, van, aki az ártatlanságát veszíti el az éj folyamán. Van, aki tiltakozik, van aki nem. 8) 8) [/quote]

A copfost ismerjük.

A másik csak nem te vagy? :smt217 Eddig vártál vele. Szép teljesítmény. :smt204

LMC
                                          Felhasználó

[quote=”GaborApa”:whi26wnb]Kedves Gyerekek!

[size=4]A képen jól látható amint Kerti a copfját keresi.
                                            Azt azonban egy naaagy, gonosz manó ellopta tőle.
                                            Ha figyelmesek vagytok, megtalálhatjátok, hiszen elrejtettük a képen.
                                            Segítsetek szegény Kertinek megtalálni a copfját![/size]

Kerti, küldj egy fotót sapkanélkül 8) 🙄

András

3hinfo
                                            Felhasználó

[quote=”Blue”:3srezp4z]Szerintem a szerző a cimben szereplö célszemélyeket elvétette.
                                              Helyesbítés: Kedves Erős iddegzetü nézöink.
                                              😆 [/quote]
                                              Emlékeztek Sámsonra, a hajával elvesztette az erejét. Eltelt egy egész nap a tali óta, és nincs panoráma kép! Hát kellett ez nekünk? 8) 8) 8) 8)

Blue
                                              Felhasználó

[quote=”GaborApa”:lrr2970j]Kedves Gyerekek!

Szerintem a szerző a cimben szereplö célszemélyeket elvétette.
                                                Helyesbítés: Kedves Erős iddegzetü nézöink.
                                                😆

Blue
                                                Felhasználó

[quote=”Kerti”:16i3oz4p]Kész van a fejem. Nem mondom, hogy emberi de legalább formája van. 😆 [/quote]

Az oké, hogy nem emberi.
                                                  De milyen a formája .
                                                  :smt217 kocka

3hinfo
                                                  Felhasználó

[quote=”Blue”:ukcl32ah]Már az éjszakák sem a régiek.
                                                    Sötétek és kiszámithatatlanok.
                                                    😆 [/quote]
                                                    Van, aki a copfját, van, aki az ártatlanságát veszíti el az éj folyamán. Van, aki tiltakozik, van aki nem. 8) 8)

Blue
                                                    Felhasználó

[quote=”GaborApa”:2s2gpgol]Vannak akik pedig éjjel még a copfjukat is elhagyják. 😆 [/quote]

Már az éjszakák sem a régiek.
                                                      Sötétek és kiszámithatatlanok.
                                                      😆

GaborApa
                                                      Felhasználó

Kedves Gyerekek!

25 hozzászólás megtekintése - 101-125 / 522

You must be logged in to reply to this topic.