Főoldal › Fórumok › Lakóautós Találkozóink › Találkozó: 2008 Április 11-13 szezonnyitó, Martfű,
-
IndítottaTémakör
-
2008.03.03.-00:44 #7502
Az erre vonatkozó szavazás eredményeképpen idén is Martfűi kempingben tartjuk a Magyar Lakóautó Klub szezonnyitó találkozóját.
Sokunknak már olyan mintha hazajárnánk, (bár mi mindenhol otthon vagyunk 😉 ), de remélem megismerkedünk jópár új klubtaggal is.
A Toma kempingtől most is megkapjuk az egyet fizet kettőt kap kedvezményt, és a Lakóautós Bowlingbajnokság megrendezéséhez is gratisz megkapjuk a Bowlingpályákat.
A jelentkezésre hamarosan kiteszünk egy jelentkezési lapot.
Kérdéseket itt, ebben a topicban tegyetek fel (ne emailben), hátha másokat is érdekel a téma.
Az időpontra a javaslatom: Április 11-13. -
IndítottaTémakör
-
SzerzőVálasz
-
2008.04.16.-23:16 #8854
[quote=”LMC”:2c8ivcte]Köszönöm, sokkal jobb, gratulálok a fodrászodnak, majdnem olyan mint ha én csináltam volna =D> azért egy kis dizájn ráférne 🙂
András[/quote]
Köszi. A következő találkozásunkkor majd igazítasz rajta.
Bár sokba kerül, ha valaki az én hajamhoz akar nyúlni. 😆
Kérdezd meg Pillanatot. 😆2008.04.16.-23:14 #8853[quote=”Red”:3syrygfw]upsz, már pont kezdett hiányozni a fénykép 😉 [/quote]
Lehet, egy kép erejéig hátat kellene fordítanod?
Nem azért, mert szebb a hátad, csak látnánk a frizurádat. 8) 8) 8) 8)2008.04.16.-23:12 #8852[quote=”Kerti”:1trr33i2]
😆 [/quote]
upsz, már pont kezdett hiányozni a fénykép 😉2008.04.16.-23:10 #8851Még mindig a martfűi találkozó hatása alatt vagyunk. Várjuk a következőt, amelyre mi is tudunk menni. Mi azért addig is megyünk, de inkább csak horgászni. De hiányzik a társaságotok. Ott Red nem főz gulyást, Pillanat nem süt flekkent, a sör sem az igazi. S a paprikás pálinkáról (monori rettenetes) már nem is beszélve. 8) 8) 8) 8)
2008.04.16.-23:01 #8850[quote=”Kerti”:1qs7dqpw]
(Blue most csendben marad!) 😆 [/quote]Köszönöm, sokkal jobb, gratulálok a fodrászodnak, majdnem olyan mint ha én csináltam volna =D> azért egy kis dizájn ráférne 🙂
András
2008.04.16.-22:27 #8849Mindent összevetve, és a camping színvonalát nézve, ez egy nagyon baráti ár volt. Talán nem mindenki tudja, hogy az MCCC találkozókon a kedvezményes ár úgy értendő, hogy egy parcellára két egységet raknak, úgy, hogy az előtetőt csak félig lehet kinyitni, és így egy helyért másfélszeres árat kasszíroznak.Az ingyenes bowlingról már nem is beszélve. Úgy, hogy az sem járt rosszul, aki csak egy éjszakát maradt.[quote=”GaborApa”:16dp2515]Bocsánatot kérek, ha félreérthető voltam, de amit leírtam az annyi is „egy lakóautó két személlyel 3600 Ft „.
Erre rájön az idegenforgalmi adó, de arra sajnos nem tudtam kedvezményt kapni az adóhatóságnál. 😳Rednek ehhez jött hozzá a kutya és az áram.
Ez így együtt 6750 Ft péntektől vasárnapig azt hiszem ez elviselhető összeg. Főleg összehasonlítva más kempingárakkal.
Ezért még kaptuk a fát (amiért eddig mindenhol fizetni kellett) és az ingyenes pályákat a bowlingbajnoksághoz.Maki! Nem áram bekötés, hanem áram bekapcsolás, vagyis alapdíj.
Ez az alapdíj rajta van az árlistájukon a honlapjukon, amit minden körlevélben szétküldtem.
Szerintem így is korrektebb megoldás mint sok másik helyen, ugyanis ezen felül csak annyit fizetsz amennyit fogyasztasz és nem általányt, amit általában 3-6 Amperes biztosítékokkal szoktak lekorlátozni a kempingek.Borisz!
Tőled is elnézést kérek, a kellemetlenségért, de sehol sem írtam 50% kedvezményt. Amit írtam: „egyet fizet kettőt kap” ugyanis a találkozót két naposra szerveztük.
Ha valaki csak az egyik éjszakát tölti ott, akkor Ő sajnos annyit fizet, amennyit az árlistán olvashat. De azért az sem sok.Mindent összevetve: Több kempinggel beszéltem már, de 50 % kevezményt sehol sem adnak.
Azok a kempingek, ahol ilyen rendezett körülmények vannak, azok a Martfű kempingnél mind drágábbak, és abból adnának max 20%-ot.
Az MCCC szezonnyitóján most „Kétfős lakókocsis egység esetén 3.500 Ft/éj” Ez volt ugyebár Martfűn 3600 Ft/ két éj! Arre ugyanúgy rájön az idegenforgalmi adó és a kutya és a gyerekek és a többi.
Nem vitázni akartam csak elmagyarázni. 🙄
Lehet, hogy nem kellett volna árat írnom, hiszen mindenki számolgathatott volna a kemping honlapján lévő árlistából.
De általában ezt az árat szokták megadni irányadó árnak mindenhol.
Bocsánat, ha bárkit félrevezettem ezzel. 😳 [/quote]2008.04.16.-05:40 #8828Nagyon köszönjük a szervezést,a finom kaját.Mi most voltunk először,uj tagok vagyunk ,nagyon jól éreztük magunkat az eső ellenére is.Sajnos mindenkit még nem ismerünk,de nagyon sok kedves lakóautóssal sikerült megismerkedni.
Vácra üzenem,hogy megálltunk a szép kilátónál,ott kávéztunk.2008.04.16.-02:47 #8827Blu…látom hogy vonalban vagy.
Lehet hogy tévedek de talán nálad láttam azt a TV antenát amit a kedves feleséged vett a TESCO-ban. A vecsésiben kerestem , de nem hallotak róla…kérlek pontosits:hol vásároltátok? (Ez igaz hogy elég off topic…webmester bocsi [-o< )2008.04.16.-02:11 #8826[quote=”3hinfo”:2vm4vbkl]És a zuhanytálca? 8) 8) 8) 8) [/quote]
Éljen az epoxiragasztó! Vecsés elött (Monor melett) kiprobáltuk hogy ne vigyük az unokatesómnak a füst és sültszagot, ( =D> =D> Pillanat!!!!) és nem folyik! A cseréje még várhat. 🙄 De hogy nehogy minden túl jó legyen, most a leeresztőcsapom folyik! Hagytam jó nagy vizfoltot az udvaron 😳2008.04.16.-01:39 #8825[quote=”3hinfo”:dkuv4b1a]Bocsi!
Mintegy negyven képet tettem fel, még vasárnap délután! 8) 8) 8) 8) [/quote]
Köszi a képeket! Meg Kerti panorámaképét is! =D> =D>2008.04.16.-01:30 #8824[quote=”3hinfo”:2pz539in]Bocsi!
Mintegy negyven képet tettem fel, még vasárnap délután! 8) 8) 8) 8) [/quote]Köszi a fotókat, láttam, sokat nőttek a tuják és a
BEJÁRAT is egy év alatt 🙂A sátor is jó nagyra sikeredett =D> 🙂
András
2008.04.16.-01:26 #8823[quote=”rlacika”:3aqm9906]Hazaértünk szerencsésen! Köszönjük szépen hogy ott lehettünk!
Nagyon jól éreztük magunkat és alig várjuk a következőt. Most kicsit tökkelütött vagyok az út után (végig esett az eső), úgyhogy a fényképeket majd holnap felrakom Külön köszönet a szervezésért Gábor Apának!!! =D> =D> =D> =D> =D> [/quote]
És a zuhanytálca? 8) 8) 8) 8)2008.04.16.-01:23 #8821Hazaértünk szerencsésen! Köszönjük szépen hogy ott lehettünk!
Nagyon jól éreztük magunkat és alig várjuk a következőt. Most kicsit tökkelütött vagyok az út után (végig esett az eső), úgyhogy a fényképeket majd holnap felrakom Külön köszönet a szervezésért Gábor Apának!!! =D> =D> =D> =D> =D>2008.04.16.-01:03 #8817[quote=”GaborApa”:2o9s8rd8]Megígérem, hogy a fotóalbum is elkészül 🙄 mire beköszönt a tél.[/quote]
Bocsi!
Mintegy negyven képet tettem fel, még vasárnap délután! 8) 8) 8) 8)2008.04.16.-00:55 #8816[quote=”Brigi”:3nui953c]…Pedig kertit kifigyeltük, amikor panorámaképet készített.[/quote]
És már fent is van az oldalon a panoráma kép.2008.04.16.-00:48 #8815[quote=”Borisz”:2vi1gv6b]GaborApa! Nem kell bocsánatot kérned, nincs miért. Én is biztos olvastam az 1-et fizet 2-t kap akciót, csak a fizetéskor nem ugrott be. Vili, hogy mi tehetünk róla, ha csak 1 éjszakát vettünk igénybe (pénteken 22ó30-kor indultunk Nyíregyházáról, Szolnokon aludtunk, mert hajnali 2-kor nem akartam a kempinget ébreszteni). Csak a tapasztaltakat tettem közzé. Amit írtál -fa, bowling-, már árnyalja a képet, de legközelebb ennek ellenére csak akkor megyek Martfűre, ha ismét szerveztek egy talit, esetleg ha megnyílik a fűrdő, és jó lesz róla a vélemény. 8) 😯 [/quote]
Ok! Nem kérek bocsánatot, de azért sajnálom, hogy kellemetlenségnek élted meg.
Ha nem állsz meg Szolnokon aludni, hanem begurulsz a kempingbe, akkor már majdnem két éjszakát töltöttél volna bent. 😉Szerintem nem kéne, hogy rossz szájízed legyen emiatt, hiszen nem történt más mint, lemaradtál egy ingyen éjszakáról. 🙄
Az azért mindenesetre jó, hogy jól érezted magad, és mire legközelebb oda szervezek találkozót, addigra fürdő is lesz.
😆 😆 😆2008.04.16.-00:36 #8814[quote=”Brigi”:19fywy35]Jobbnál jobb képek vannak fenn itt a fórumban. Egyelőre viszont hiába keresgéltem képeket a találkozóról a fotóalbumban, vagy a panorámaképek között. Pedig kertit kifigyeltük, amikor panorámaképet készített.[/quote]
Megígérem, hogy a fotóalbum is elkészül 🙄 mire beköszönt a tél.2008.04.16.-00:27 #8813[quote=”GaborApa”:3poaia5n]Bocsánatot kérek, ha félreérthető voltam, de amit leírtam az annyi is „egy lakóautó két személlyel 3600 Ft „.
Erre rájön az idegenforgalmi adó, de arra sajnos nem tudtam kedvezményt kapni az adóhatóságnál. 😳Rednek ehhez jött hozzá a kutya és az áram.
Ez így együtt 6750 Ft péntektől vasárnapig azt hiszem ez elviselhető összeg. Főleg összehasonlítva más kempingárakkal.
Ezért még kaptuk a fát (amiért eddig mindenhol fizetni kellett) és az ingyenes pályákat a bowlingbajnoksághoz.Maki! Nem áram bekötés, hanem áram bekapcsolás, vagyis alapdíj.
Ez az alapdíj rajta van az árlistájukon a honlapjukon, amit minden körlevélben szétküldtem.
Szerintem így is korrektebb megoldás mint sok másik helyen, ugyanis ezen felül csak annyit fizetsz amennyit fogyasztasz és nem általányt, amit általában 3-6 Amperes biztosítékokkal szoktak lekorlátozni a kempingek.Borisz!
Tőled is elnézést kérek, a kellemetlenségért, de sehol sem írtam 50% kedvezményt. Amit írtam: „egyet fizet kettőt kap” ugyanis a találkozót két naposra szerveztük.
Ha valaki csak az egyik éjszakát tölti ott, akkor Ő sajnos annyit fizet, amennyit az árlistán olvashat. De azért az sem sok.Mindent összevetve: Több kempinggel beszéltem már, de 50 % kevezményt sehol sem adnak.
Azok a kempingek, ahol ilyen rendezett körülmények vannak, azok a Martfű kempingnél mind drágábbak, és abból adnának max 20%-ot.
Az MCCC szezonnyitóján most „Kétfős lakókocsis egység esetén 3.500 Ft/éj” Ez volt ugyebár Martfűn 3600 Ft/ két éj! Arre ugyanúgy rájön az idegenforgalmi adó és a kutya és a gyerekek és a többi.
Nem vitázni akartam csak elmagyarázni. 🙄
Lehet, hogy nem kellett volna árat írnom, hiszen mindenki számolgathatott volna a kemping honlapján lévő árlistából.
De általában ezt az árat szokták megadni irányadó árnak mindenhol.
Bocsánat, ha bárkit félrevezettem ezzel. 😳 [/quote]
GaborApa! Nem kell bocsánatot kérned, nincs miért. Én is biztos olvastam az 1-et fizet 2-t kap akciót, csak a fizetéskor nem ugrott be. Vili, hogy mi tehetünk róla, ha csak 1 éjszakát vettünk igénybe (pénteken 22ó30-kor indultunk Nyíregyházáról, Szolnokon aludtunk, mert hajnali 2-kor nem akartam a kempinget ébreszteni). Csak a tapasztaltakat tettem közzé. Amit írtál -fa, bowling-, már árnyalja a képet, de legközelebb ennek ellenére csak akkor megyek Martfűre, ha ismét szerveztek egy talit, esetleg ha megnyílik a fűrdő, és jó lesz róla a vélemény. 8) 😯2008.04.16.-00:21 #8812Jobbnál jobb képek vannak fenn itt a fórumban. Egyelőre viszont hiába keresgéltem képeket a találkozóról a fotóalbumban, vagy a panorámaképek között. Pedig kertit kifigyeltük, amikor panorámaképet készített.
2008.04.15.-23:51 #8811[quote=”GaborApa”:3nvzn3ft]Ez elég jó kép róla? [/quote]
:smt203
😆
2008.04.15.-23:43 #8809[quote=”Red”:mgfhgpyq]én meg válaszoltam mélben, ma!
Az az 🙄
😆 [/quote]
Hmmmm?
Akkor azt holnap kapom meg? 🙄
Eddig nem ért ide 😥2008.04.15.-23:43 #8808Szerintem a honlaprol mindenki világossan elolvashatta a költségeket, ha vette a fáradságot.A Gábor is azt mondta eggyet fizet kettöt kap.
Egy évvel ezelött ugyan ilyen tályékoztatás után én szombaton érkeztem és vasárnap mentem. Egy éjszakát voltam tudva hogy a grátisz éjszakát elvesztettem. Ezért ugyan annyit fizettem mint most amikor már két éjszakát voltam. Szerintem ez igy korrekt ha saját hibámbol nem használom ki a felajánlott kedvezményt.Sebaj jövöre megcélozzuk a három éjszakát hagyományossan ugyan ennyi pénzzért. 😆
2008.04.15.-23:33 #8807[quote=”GaborApa”:dvun8gau]Küldtem képet mailban, tegnap!
Az az? 🙄 [/quote]csütörtök reggel utazunk el, ha holnap nem jöttök, akkor csak jövő héten valamikor
2008.04.15.-23:30 #8806[quote=”Kerti”:317puf6i]Rád akartam hasonlítani de nem találtam egy jó képet rólad így ez lett belőle. 😆 [/quote]
Ez elég jó kép róla? 😳2008.04.15.-23:24 #8805[quote=”GaborApa”:160laqcv]Küldtem képet mailban, tegnap!
Az az? 🙄 [/quote]
én meg válaszoltam mélben, ma!
Az az 🙄
😆 -
SzerzőVálasz
You must be logged in to reply to this topic.