Főoldal Fórumok Lakóautós Találkozóink Találkozó: 2008 Április 11-13 szezonnyitó, Martfű,

Legutóbb frissítette zsuzsa 17 years, 2 months telt el
36angok
522 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    GaborApa
    Felhasználó

Az erre vonatkozó szavazás eredményeképpen idén is Martfűi kempingben tartjuk a Magyar Lakóautó Klub szezonnyitó találkozóját.
      Sokunknak már olyan mintha hazajárnánk, (bár mi mindenhol otthon vagyunk 😉 ), de remélem megismerkedünk jópár új klubtaggal is.
      A Toma kempingtől most is megkapjuk az egyet fizet kettőt kap kedvezményt, és a Lakóautós Bowlingbajnokság megrendezéséhez is gratisz megkapjuk a Bowlingpályákat.
      A jelentkezésre hamarosan kiteszünk egy jelentkezési lapot.
      Kérdéseket itt, ebben a topicban tegyetek fel (ne emailben), hátha másokat is érdekel a téma.
      Az időpontra a javaslatom: Április 11-13.

• Szerző
      Válasz
      Kerti
      Adminisztrátor

[quote=”GaborApa”:3vwk9r2r]Annyira nem néztem vissza, azt hittem, hogy átszerkeszteted a hszban a képet.
        Látom lecserélted.

Na, akkor most nagyon gyorsan cseréld vissza mert senki sem fogja érteni.
        Különben is Te raktad fel. BEVÁLLALTAD!
        😆 [/quote]
        Igen Apu, jó fiú vagyok. Visszacseréltem. 😆
        Red már úgyis elrontotta a játékomat. :smt021

GaborApa
        Felhasználó

[quote=”Kerti”:13dvt9fl]Ha nagy leszel elmagyarázzuk. 😆 [/quote]

Szombatra esőt mondanak.
          Kéne szervezni egy találkozót! 😆 😆 😆

Red
          Felhasználó

[quote=”Blue”:h97gsbql]Kerti böl csak ennyi látszik?? Nagyon belemélyedt a munkába. Élvezetes Pillanat.
            😆 [/quote]

😆 😆 😆

Blue
            Felhasználó

[quote=”GaborApa”:3buzjsls]Láttátok már Pillanat lófarkát?

Kerti böl csak ennyi látszik?? Nagyon belemélyedt a munkába. Élvezetes Pillanat.
              😆

Kerti
              Adminisztrátor

[quote=”Blue”:uogg3f0l]Ezt más sem érti?? Vagy csak én vagyok ilyen?? :smt217 [/quote]
                Ha nagy leszel elmagyarázzuk. 😆

GaborApa
                Felhasználó

[quote=”Kerti”:2l6rutow]Én sem értettem teljesen. Lehet, hogy GáborApa sem.
                  [/quote]
                  Annyira nem néztem vissza, azt hittem, hogy átszerkeszteted a hszban a képet.
                  Látom lecserélted.

Na, akkor most nagyon gyorsan cseréld vissza mert senki sem fogja érteni.
                  Különben is Te raktad fel. BEVÁLLALTAD!
                  😆

Kerti
                  Adminisztrátor

[quote=”Red”:3davj8yr]basszus, akkor én lassú voltam….
                    pedig én már lementettem a képet a saját szerveremről linkelem, mert sejtettem, hogy valami történni fog, de asszem késő volt #-o
                    😆 😆

Hamarabb tudtad mint én? Ez azért szép. =D>

Red
                    Felhasználó

[quote=”Blue”:9uth4p6o]Ezt más sem érti?? Vagy csak én vagyok ilyen?? :smt217 [/quote]
                      én kapizsgálom 😉
                      csak lemaradtam a cserénél, már a visszaállítottat láttam? 🙂
                      így nem tünt fel semmi 🙂

Blue
                      Felhasználó

Ezt más sem érti?? Vagy csak én vagyok ilyen?? :smt217

Red
                        Felhasználó

basszus, akkor én lassú voltam….
                          pedig én már lementettem a képet a saját szerveremről linkelem, mert sejtettem, hogy valami történni fog, de asszem késő volt #-o
                          😆 😆

Kerti
                          Adminisztrátor

[quote=”Red”:2enpkkho]tyűűű, ezt nem értem #-o lemaradtam valamiről? 😆 [/quote]
                            Én sem értettem teljesen. Lehet, hogy GáborApa sem.

Egyébként te folyamatos mentést csinálsz az oldalról, hogy ennyire vissza tudod állítani a dolgokat? Hiába dolgoztam?

Kerti
                            Adminisztrátor

[quote=”GaborApa”:y917t6y3]Én még sosem szerkesztettem át a Te hozzászólásodat.
                              Most elkezdünk harcolni?

Több gigányi képanyagom van ám!!!![/quote]
                              Én sem szerkesztettem át a Te hozzászólásodat. Én csak lecseréltem a képet amit feltettem. Tehetek én arról, hogy mindenütt lecserélődött? 😆

Red
                              Felhasználó

[quote=”GaborApa”:vc50ytmz]Én még sosem szerkesztettem át a Te hozzászólásodat.
                                Most elkezdünk harcolni?

Több gigányi képanyagom van ám!!!![/quote]

tyűűű, ezt nem értem #-o lemaradtam valamiről? 😆

GaborApa
                                Felhasználó

Láttátok már Pillanat lófarkát?

Kerti
                                  Adminisztrátor

[quote=”Red”:3cf6nzri]szerintem simán megveheti az összeset 😉
                                    ennyi pénzért nagyon jó, köszi szépen !

szerintem
                                    Ezt viszont én buktam el. Rajtad nem tudok kifogni. ](*,)

GaborApa
                                    Felhasználó

[quote=”Kerti”:2tmzcegf]Ha nem értetek a szép szóból akkor nézzétek magatokat! 😆 😆 😆 [/quote]

Én még sosem szerkesztettem át a Te hozzászólásodat.
                                      Most elkezdünk harcolni?

Több gigányi képanyagom van ám!!!!

Blue
                                      Felhasználó

Most akarsz valamit mondani is vagy csak ennyire egoista vagy???

Kerti
                                        Adminisztrátor

[quote=”Red”:2wcbdsn9]szerintem simán megveheti az összeset 😉

szerintem
                                          Ezt elbuktad 😆 😆 😆 😆 😆 😆

Kerti
                                          Adminisztrátor

[quote=”Kerti”:37c9v9fh]
                                            Ha nem értetek a szép szóból akkor nézzétek magatokat! 😆 😆 😆

Red
                                            Felhasználó

szerintem simán megveheti az összeset 😉

szerintem -nek is jóljönne egy 😆

Blue
                                              Felhasználó

[quote=”rlacika”:kr4tnmy6]Blu…látom hogy vonalban vagy.
                                                Lehet hogy tévedek de talán nálad láttam azt a TV antenát amit a kedves feleséged vett a TESCO-ban. A vecsésiben kerestem , de nem hallotak róla…kérlek pontosits:hol vásároltátok? (Ez igaz hogy elég off topic…webmester bocsi [-o< )[/quote] A Dunakeszi i Auchanba vette a feleségem. Direkt kültéri kemping antenna. 3999 Ft és van benne egy antenna erösítö is. Nagyon jó bárhol bármilyen állásban müködik és az erösítö akkorát javit hogy hihetetlen. Most vett a Red nek is eggyet ha kell szolj vesz neked is amig van.

GaborApa
                                                Felhasználó

[quote=”Red”:17ns8b1h]upsz, már pont kezdett hiányozni a fénykép 😉 [/quote]

Ezt vajon most miért írtad? :-k

Tomy
                                                  Felhasználó

[quote=”riviera550″:kku6o6k3]
                                                    Vácra üzenem,hogy megálltunk a szép kilátónál,ott kávéztunk.[/quote]

Biztos szép lehetett a Balaton a koratavaszi napsütésben.
                                                    Valamikor a közeljövöben mi is megnézzük de elötte írok és közösen is ihatunk egy finom kávét! Úgy is ellenöriznem kell a kastélyt,nehogy elkeljen! 🙂

LMC
                                                    Felhasználó

[quote=”Kerti”:1csaqxgy]Köszi. A következő találkozásunkkor majd igazítasz rajta.
                                                      Bár sokba kerül, ha valaki az én hajamhoz akar nyúlni. 😆
                                                      Kérdezd meg Pillanatot. 😆 [/quote]

Nem mondod, hogy csavarkulcsal csinálta, megyek továbbkébzésre hozzá 🙄 🙂

András

Kerti
                                                      Adminisztrátor

[quote=”Red”:154nfzex]upsz, már pont kezdett hiányozni a fénykép 😉 [/quote]
                                                        :smt208 :smt208 :smt208

25 hozzászólás megtekintése - 51-75 / 522

You must be logged in to reply to this topic.