Főoldal › Fórumok › Lakóautós Találkozóink › Találkozó: 2008 Április 11-13 szezonnyitó, Martfű,
-
IndítottaTémakör
-
2008.03.03.-00:44 #7502
Az erre vonatkozó szavazás eredményeképpen idén is Martfűi kempingben tartjuk a Magyar Lakóautó Klub szezonnyitó találkozóját.
Sokunknak már olyan mintha hazajárnánk, (bár mi mindenhol otthon vagyunk 😉 ), de remélem megismerkedünk jópár új klubtaggal is.
A Toma kempingtől most is megkapjuk az egyet fizet kettőt kap kedvezményt, és a Lakóautós Bowlingbajnokság megrendezéséhez is gratisz megkapjuk a Bowlingpályákat.
A jelentkezésre hamarosan kiteszünk egy jelentkezési lapot.
Kérdéseket itt, ebben a topicban tegyetek fel (ne emailben), hátha másokat is érdekel a téma.
Az időpontra a javaslatom: Április 11-13. -
IndítottaTémakör
-
SzerzőVálasz
-
2008.03.28.-00:03 #8167
[quote=”Blue”:yjsgm47q]Pont ezért, lassan lekéne mosni az iszapot mert már repedezik. 😆 [/quote]
Te jó Isten!
Lehet, nagy hibát követtem el, de én már lemostam. Most akkor nem fog hatni az aszappakolás? 8) 8) 8) 8)2008.03.28.-00:00 #8166[quote=”GaborApa”:2hoeme6i]Nem kell félni, nem fog fájni! [/quote]
WEBMESTERRRRR!!!!!! Tessék megnézni miket irnak ide.
Csak élesíteni kéne azt a forum etikettet. :smt217 :smt212
2008.03.27.-23:55 #8165[quote=”rudi-radio”:ys18pycf]8-[
Mi ez a nagy változás?
A múlthéten még jó volt a sárdagonya, most meg már fűrdő kellene?
Nem volt elég az iszappakolás?
#-o
Rudi[/quote]Pont ezért, lassan lekéne mosni az iszapot mert már repedezik. 😆
2008.03.27.-23:49 #8164[quote=”Red”:on06ez3e]nem tud valaki biztos infót arról, hogy a tervezett fürdő elkészül e addigra?[/quote]
8-[
Mi ez a nagy változás?
A múlthéten még jó volt a sárdagonya, most meg már fűrdő kellene?
Nem volt elég az iszappakolás?
#-o
Rudi2008.03.27.-22:13 #8161[quote=”kati”:2m76oe8c]..jól esett az első levélre választ kapni. 😳 [/quote]
Nem kell félni, nem fog fájni! 😆
Az iskoladolgot jól félreértettem. Még jó hogy nem írtam, hogy egy napra a szülő is írhat igazolást 😳
2008.03.27.-22:00 #8159[quote=”GaborApa”:1a62w2lo]Szia!
Azt láttam már, hogy sokszor benézel, örülök, hogy most meg is szólaltál.
Úgy tudom, hogy iskola ápr. 26-án lesz csak szombaton. Legalábbis nálunk.[/quote]
A „legjobb” iskolák szombaton működnek a felnőtteknél. Ennél a találkozó sokkal jobb lenne. Egyébként köszi a választ, jól esett az első levélre választ kapni. 😳2008.03.27.-21:45 #8158[quote=”kati”:32t7qa3n]Köszönöm a személyes meghívást a találkozóra, a hétvégéig akartam várni, hogy azon a szombaton lesz-e iskola. Egyébként örülök ennek honlapnak, szinte mindennap megnézem a friss híreket, és remélem ezzel a jó csapattal mihamarabb személyesen is sikerül megismerkedni.
Kati[/quote]Szia!
Azt láttam már, hogy sokszor benézel, örülök, hogy most meg is szólaltál.
Úgy tudom, hogy iskola ápr. 26-án lesz csak szombaton. Legalábbis nálunk.2008.03.27.-21:29 #8157Köszönöm a személyes meghívást a találkozóra, a hétvégéig akartam várni, hogy azon a szombaton lesz-e iskola. Egyébként örülök ennek honlapnak, szinte mindennap megnézem a friss híreket, és remélem ezzel a jó csapattal mihamarabb személyesen is sikerül megismerkedni.
Kati2008.03.27.-20:44 #8156Köszönjük a személyre szóló külön meghívást/mailt Martfűre, mi továbbra is azon a véleményen vagyunk, hogy unalmas Martfű és nem szeretnénk „hagyománnyá” tenni. De mivel a többiek megszavazták ezt a hagyományt, kívánjuk, hogy érezzétek jól magatokat a szezonnyitón.
A jövőben majd valami számunkra is érdekes helyre szivesen megyünk.Sziasztok MaNá-ék
2008.03.27.-17:53 #8154[quote=”GaborApa”:1x3gar6z]ne fürgyé! 😆 [/quote]
úgy szereted? #-o 😆2008.03.27.-17:42 #8153[quote=”Red”:23upk9ss]nem tud valaki biztos infót arról, hogy a tervezett fürdő elkészül e addigra?[/quote]
ne fürgyé! 😆2008.03.27.-17:38 #8152nem tud valaki biztos infót arról, hogy a tervezett fürdő elkészül e addigra?
2008.03.27.-17:35 #8151Kedves Lakóautós Barátunk!
Jön a tavasz, jön a szezon. Ebből adódóan ismét tartunk egy lakóautós találkozót.
A találkozó időpontja: 2008 április 11-13
Helyszíne: Martfű Kemping.A szokásos módon az egyet fizet, kettőt kap akciót most is megkapjuk (egy lakóautó két személlyel 3600 Ft Péntektől vasárnapig).
A Lakóautós Bowlingbajnokságot szombat délelőtt tartjuk.
A parcellákon van víz és áramvételi lehetőség.
Ha valaki szállást igényelne, akkor a kempingben vannak apartmanok, melyekre szintén megkapjuk a kedvezményt, de a foglalást mindenkinek egyénileg kell intéznie. A kemping elérhetőségei a honlapjukon megtalálhatóak.
További információkat is olvashatsz a kemping honlapján: http://www.martfu-turizmus.hu/
és a Lakóautó Klub fórumán, ahol kérdéseket is feltehetsz. Találkozó: Martfű, szezonnyitó 2008 Április 11-13Kérjük, hogy töltsd ki a lakóautó klub honlapjának főoldalán lévő jelentkezési lapot. Ez nem jár kötelezettséggel, csupán szeretnénk tudni (a kemping is), hogy kb. hányan leszünk.
Viszlát a találkozón
GáborApa
Fontos!
Közeledünk a 300. regisztrált klubtaghoz, ami nagy öröm számunkra. Ugyanakkor úgy látjuk, hogy sokan a regisztráció óta rá sem néznek a weboldalra.
Mivel szeretnénk pontosabban látni, hogy hány valós tagja van a klubnak, ezért szeretnélek megkérni, hogy ha a Lakóautó Klub honlapján jársz, mindig lépj be a felhasználói neveddel és jelszavaddal.
Sokan nem lépnek be, és csak stopposként olvasgatják az oldalt. Így viszont a program nem tudja megkülönböztetni a vissza-visszanéző klubtagokat azoktól, akik csak egyszer beregisztráltak, de azóta nem érdekli őket a klub.
Azoknak a regisztrált klubtagoknak, akik az elmúlt egy évben nem jelentkeztek be, hamarosan deaktiválni fogjuk a regisztrációját.
Tehát, ha továbbra is érdekel a lakóautó klub, akkor kérünk, hogy lépj be a felhasználó neveddel.
Ha a böngésződben engedélyezed a „sütiket” akkor a későbbiekben automatikusan tudsz belépni.Ha nem szeretnél több ilyen levelet kapni, akkor a „Személyes adataid” menüpontra kattintás után a „Tagviszonyod törlése” gombbal deaktiválhatod regisztrációdat.
2008.03.26.-22:02 #8102[quote=”3hinfo”:2f5bb6xg]Mi már jelentkeztünk, a lapon is rajta vagyunk, de kicsit módosítanom kell. Nem szombato, hanem pénteken délután érkezünk. A másik pedig, hogy elfelejtkeztem arról, hogy jelentkezzünk Katámmal a bowling bajnokságra. Légyszi módosítsd. Köszi! :smt030 8) :smt206 [/quote]
Kijavítottam ahogy kérted.
2008.03.26.-21:35 #8100[quote=”GaborApa”:12ii1iiu]Tomy! Ha jönnek a barátaitok, akkor őket is írd be légyszíves valamilyen néven.
[/quote]Már regisztrálták magukat. Biztos fel fognak iratkozni!
2008.03.26.-18:32 #8096[quote=”GaborApa”:ni3rdgmy]Szerintem voltak páran akik jelezték, hogy jönnek, de a jelentkezési lapon még nem látom őket.
(A jelentkezési lap a főoldalon található)Szépen gyarapodik a jelentkezők száma. HorvátPapa is bejelentkezett (vagy az unoka 😉 )
Szabadi, Rlacika és Maki már kétszer is jelentkeztek, nehogy kimaradjanak. 😛 (Az egyiket majd kitöröljük ).
Tomy! Ha jönnek a barátaitok, akkor őket is írd be légyszíves valamilyen néven.
Ha már mindenki kimosta ruháit cipőt és leszáradt a Makói sár az autóról, elkezdhetnénk tervezgetni mit is csináljunk ezen a hétvégén.
Ami biztos Szombat délelőtt Lakóautós Bowlingbajnokság. 😆
A többi csak a csapaton múlik. :smt205 [/quote]
Mi már jelentkeztünk, a lapon is rajta vagyunk, de kicsit módosítanom kell. Nem szombato, hanem pénteken délután érkezünk. A másik pedig, hogy elfelejtkeztem arról, hogy jelentkezzünk Katámmal a bowling bajnokságra. Légyszi módosítsd. Köszi! :smt030 8) :smt2062008.03.26.-18:04 #8095Szerintem voltak páran akik jelezték, hogy jönnek, de a jelentkezési lapon még nem látom őket.
(A jelentkezési lap a főoldalon található)Szépen gyarapodik a jelentkezők száma. HorvátPapa is bejelentkezett (vagy az unoka 😉 )
Szabadi, Rlacika és Maki már kétszer is jelentkeztek, nehogy kimaradjanak. 😛 (Az egyiket majd kitöröljük ).
Tomy! Ha jönnek a barátaitok, akkor őket is írd be légyszíves valamilyen néven.
Ha már mindenki kimosta ruháit cipőt és leszáradt a Makói sár az autóról, elkezdhetnénk tervezgetni mit is csináljunk ezen a hétvégén.
Ami biztos Szombat délelőtt Lakóautós Bowlingbajnokság. 😆
A többi csak a csapaton múlik. :smt2052008.03.15.-21:00 #7782[quote=”Ilon”:uqmzub6t]A Cseh tura nekem tetszik, de meg nem tudom a pesti programokat. Mindenesetre igyekszem ugy szervezni hogy beleferjen 😉
mindjart meg is nezem merre mentek
ilon[/quote]
Kedves Ilon!
Mi is nagyon örülnénk, ha tudnánk találkozni. 😆
Már válogattam, hogy miket kellene megnézni, fel fogok tenni ötleteket, csak a neten is hozzá akarok keresni, hogy tudjak mutatni is valamit róluk.2008.03.15.-10:51 #7777[quote=”Ilon”:39jm14rf]A Cseh tura nekem tetszik, de meg nem tudom a pesti programokat. Mindenesetre igyekszem ugy szervezni hogy beleferjen 😉
ilon[/quote]
Még nincs végleges terv, Makón szándékozunk térképeket és útleírásokat bogarászni Zsuzsával, meg nekik vannak személyes élményeik is. Nagyon örülnénk, ha tudnátok csatlakozni.2008.03.15.-04:54 #7776A Cseh tura nekem tetszik, de meg nem tudom a pesti programokat. Mindenesetre igyekszem ugy szervezni hogy beleferjen 😉
ilon2008.03.14.-10:11 #7760[quote=”Ilon”:3mf7xq1s]Sajnos pont azon a hetvegen lesz itt nalunk Valasztas, igy kesobb jovunk, kb aprilis 15-tol majus 5-ig leszun magyarorszagon, azert remelem, hogy valakivel csak sikerul talalkozni!
Tovabbi jo szervezkedest es figyelek, hatha lesz abban az idopontban is valami![/quote]
Sajnos alighanem pont elkerüljük egymást, mert mi április 19-től tervezünk egy hetes toszkanai csavargást, aztán pedig a május 1-i hosszú hétvégére csehországi kirándulást.2008.03.14.-05:23 #7759Sajnos pont azon a hetvegen lesz itt nalunk Valasztas, igy kesobb jovunk, kb aprilis 15-tol majus 5-ig leszun magyarorszagon, azert remelem, hogy valakivel csak sikerul talalkozni!
Tovabbi jo szervezkedest es figyelek, hatha lesz abban az idopontban is valami!2008.03.13.-02:00 #7744[quote=”GaborApa”:1kbz99ji]Remélem a lagnagyobb webmester (az időintéző) hamarosan készít egy jelentkező-igényfelmérő kérdőívet az eddigiekhez hasonlóan. [-o< [/quote] És már kész is van: Jelentkezési lap a Szezonnyitó találkozóra!
2008.03.12.-23:18 #7743[quote=”Martfű Kemping”:7c6gm1i6]Természetesen ez évben is szeretettel várjuk Önöket a hagyományos évadnyitó találkozójukra.
Időpont: április 11-13-ai hétvége.
A létszámot, az étkezéseket, programokat érintő kérdésekben, kívánságokban várom e-mail-jét.Tisztelettel:
Szabó Anikó
[/quote]Remélem a lagnagyobb webmester (az időintéző) hamarosan készít egy jelentkező-igényfelmérő kérdőívet az eddigiekhez hasonlóan. [-o<
2008.03.12.-22:28 #7741[quote=”GaborApa”:r9gre07x]Én csak javasoltam, páran írtak rá jó nekik is, ellenvélemény még nem volt.
Szerintem írjuk be a naptárba és lefixálom a kempinggel is.[/quote]
Meg lassan a jelentkezőket is lehet gyűjtögetni az indító hozzászólásban. -
SzerzőVálasz
You must be logged in to reply to this topic.