Főoldal Fórumok Lakóautós Találkozóink Találkozó: 2008 Április 11-13 szezonnyitó, Martfű,

Legutóbb frissítette zsuzsa 17 years, 2 months telt el
36angok
522 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    GaborApa
    Felhasználó

Az erre vonatkozó szavazás eredményeképpen idén is Martfűi kempingben tartjuk a Magyar Lakóautó Klub szezonnyitó találkozóját.
      Sokunknak már olyan mintha hazajárnánk, (bár mi mindenhol otthon vagyunk 😉 ), de remélem megismerkedünk jópár új klubtaggal is.
      A Toma kempingtől most is megkapjuk az egyet fizet kettőt kap kedvezményt, és a Lakóautós Bowlingbajnokság megrendezéséhez is gratisz megkapjuk a Bowlingpályákat.
      A jelentkezésre hamarosan kiteszünk egy jelentkezési lapot.
      Kérdéseket itt, ebben a topicban tegyetek fel (ne emailben), hátha másokat is érdekel a téma.
      Az időpontra a javaslatom: Április 11-13.

• Szerző
      Válasz
      Kerti
      Adminisztrátor

[quote=”Red”:2qj2ns46]na nekem mennem kell pakolni, korán reggel utazunk 🙂

jó szorakozást 🙂 [/quote]
        Jó utat! :smt039 Hiányozni fogsz.

Red
        Felhasználó

[quote=”Blue”:csgjgi2k]1 ora alatt majdnem 40 hozzászolás.
          Szegény rlacinak soha nem leszz antennája, mert nemtalálja meg az infot. 😆 [/quote]
          A Dunakeszi i Auchanba vette a feleségem. Direkt kültéri kemping antenna. 3999 Ft és van benne egy antenna erösítö is. Nagyon jó bárhol bármilyen állásban müködik és az erösítö akkorát javit hogy hihetetlen.

Blue
          Felhasználó

[quote=”Red”:2e7vrx3f]na, aki ezt vissza akarja majd olvasni #-o #-o 😆 [/quote]

1 ora alatt majdnem 40 hozzászolás.
            Szegény rlacinak soha nem leszz antennája, mert nemtalálja meg az infot. 😆

Red
            Felhasználó

na nekem mennem kell pakolni, korán reggel utazunk 🙂

jó szorakozást 🙂

Kerti
              Adminisztrátor

[quote=”Red”:2ac2jtaa]na, aki ezt vissza akarja majd olvasni #-o #-o 😆 [/quote]
                Aki a holnapi kv mellett akarja ezt megérteni azt előre sajnálom.

Kerti
                Adminisztrátor

[quote=”Red”:2ik4ey7j]sajna én a cserékról pont lemaradtam, változatlan állapotot láttam csak.
                  viszont értem a lényeget 🙂 [/quote]
                  Én viszont most már nem.
                  Na akkor így már tarthatnánk egy értetlen találkozót mert már mindenkinek van valami amit nem ért kivéve Blue, mert ő semmit nem ért.

Red
                  Felhasználó

[quote=”Blue”:2feevl6z]jo neked[/quote]
                    kiszálltál a MSN-ről, el sem tudom magyarázni 😕

Blue
                    Felhasználó

[quote=”Red”:3opxv4ob]viszont értem a lényeget 🙂 [/quote]

jo neked

Red
                      Felhasználó

na, aki ezt vissza akarja majd olvasni #-o #-o 😆

Red
                        Felhasználó

[quote=”GaborApa”:1yzxlthx]Amit itt ídéztél az a visszacseréről szólt, Red pedig még az első cseréről írt :-k [/quote]
                          sajna én a cserékról pont lemaradtam, változatlan állapotot láttam csak.
                          viszont értem a lényeget 🙂

GaborApa
                          Felhasználó

[quote=”Red”:31mc0xzh]egymásnak magyarázzátok az esőben a meglévő részeket 😆 [/quote]

Ha Pillanat is eljön, akkor Kerti minden része meglesz. 😆 😆 😆

GaborApa
                            Felhasználó

Kertin

Amit itt ídéztél az a visszacseréről szólt, Red pedig még az első cseréről írt :-k

Blue
                              Felhasználó

[quote=”Kerti”:1t12l82t]Hanem?[/quote]

Kisz kivánci 😆

Red
                                Felhasználó

[quote=”Kerti”:1xwdsmy9]Hanem?[/quote]
                                  😆
                                  ajaj Blue, lehet hogy beszóltak, figyelj #-o

Kerti
                                  Adminisztrátor

[quote=”Blue”:1l43jk6h]Nekem ez nem erösségem. 😆 [/quote]
                                    Hanem?

Blue
                                    Felhasználó

[quote=”Red”:hwvx4ibm]akkor a Blueval kell talit tartanod, és egymásnak magyarázzátok az esőben a meglévő részeket 😆 [/quote]

Nekem ez nem erösségem. 😆

Red
                                      Felhasználó

[quote=”GaborApa”:1wlqswcn]na ezt most meg én nem értem 🙄 [/quote]
                                        akkor a Blueval kell talit tartanod, és egymásnak magyarázzátok az esőben a meglévő részeket 😆

Kerti
                                        Adminisztrátor

[quote=”GaborApa”:1c55og84]na ezt most meg én nem értem 🙄 [/quote]

Na, akkor most nagyon gyorsan cseréld vissza mert senki sem fogja érteni.
                                          Különben is Te raktad fel. BEVÁLLALTAD!

Red
                                          Felhasználó

[quote=”GaborApa”:y93rn1vp]Még jó hogy ma csináltam biztonsági mentést 🙄 [/quote]
                                            lehet nekem is lekéne húznom a komplett fórumot, még jól jöhet #-o 😆

Kerti
                                            Adminisztrátor

[quote=”GaborApa”:3qami5bm]Ezt így nem mertem hozzáírni, mert lassan úgy begőzöl, hogy törli az oldalt.

Még jó hogy ma csináltam biztonsági mentést 🙄 [/quote]
                                              Én nyugodt vagyok mint nyúl a hurokban.

GaborApa
                                              Felhasználó

[quote=”Red”:1nxp0s3z]
                                                csak GáborApa is pont erre gondolt és élve „hatalmával” bekavart 😆 [/quote]

na ezt most meg én nem értem 🙄

Red
                                                Felhasználó

[quote=”Kerti”:1elhiz5e]Igen Apu, jó fiú vagyok. Visszacseréltem. 😆
                                                  Red már úgyis elrontotta a játékomat. :smt021 [/quote]
                                                  dehogy rontottam el, meglepinek szántam, kiváncsi lettem volna az arcodra, amikor kicseréled, de mégis mindenhol az marad 😆
                                                  csak GáborApa is pont erre gondolt és élve „hatalmával” bekavart 😆

GaborApa
                                                  Felhasználó

[quote=”Blue”:2lbnkrck]Kerti böl csak ennyi látszik?? Nagyon belemélyedt a munkába. Élvezetes Pillanat.
                                                    😆 [/quote]
                                                    Ezt így nem mertem hozzáírni, mert lassan úgy begőzöl, hogy törli az oldalt.

Még jó hogy ma csináltam biztonsági mentést 🙄

Kerti
                                                    Adminisztrátor

[quote=”GaborApa”:dafho9nk]Szombatra esőt mondanak.
                                                      Kéne szervezni egy találkozót! 😆 😆 😆 [/quote]
                                                      Rendben. Szervezzünk. Legyen mondjuk Tokajban. Ki jön?

Red
                                                      Felhasználó

[quote=”GaborApa”:3pavjol8]Szombatra esőt mondanak.
                                                        Kéne szervezni egy találkozót! 😆 😆 😆 [/quote]

ez jó 😆

25 hozzászólás megtekintése - 26-50 / 522

You must be logged in to reply to this topic.