Főoldal › Fórumok › Lakóautós Találkozóink › Találkozó: 2008 Április 11-13 szezonnyitó, Martfű,
-
IndítottaTémakör
-
2008.03.03.-00:44 #7502
Az erre vonatkozó szavazás eredményeképpen idén is Martfűi kempingben tartjuk a Magyar Lakóautó Klub szezonnyitó találkozóját.
Sokunknak már olyan mintha hazajárnánk, (bár mi mindenhol otthon vagyunk 😉 ), de remélem megismerkedünk jópár új klubtaggal is.
A Toma kempingtől most is megkapjuk az egyet fizet kettőt kap kedvezményt, és a Lakóautós Bowlingbajnokság megrendezéséhez is gratisz megkapjuk a Bowlingpályákat.
A jelentkezésre hamarosan kiteszünk egy jelentkezési lapot.
Kérdéseket itt, ebben a topicban tegyetek fel (ne emailben), hátha másokat is érdekel a téma.
Az időpontra a javaslatom: Április 11-13. -
IndítottaTémakör
-
SzerzőVálasz
-
2008.03.28.-14:47 #8196
[quote=”GaborApa”:3s6qfq1v]Ha jöttök előtte mindenképp hívjatok fel, mert intézem majd a hátsó nagykaput, és hogy aszfalton tudjatok állni, nem tudom a gyeprács mennyit bír. tel 06-209-727272
Már mondtam Horvátpapáéknak is.
Ugyanez vonatkozik az URAL-ra is 😉
esetleg STS555?[/quote]
Köszönöm,rögzítettem a telefonszámot,ha érkezem időben szólok. 🙂2008.03.28.-13:32 #8193[quote=”jozsef”:2xhjmonh] ha sikerül péntek este lemegyek egy éjszakára, hogy személyesen is találkozzunk.Addig is küldök egy beszámolót Hon-Kong-ról. 🙂 [/quote]
Ha jöttök előtte mindenképp hívjatok fel, mert intézem majd a hátsó nagykaput, és hogy aszfalton tudjatok állni, nem tudom a gyeprács mennyit bír. tel 06-209-727272
Már mondtam Horvátpapáéknak is.
Ugyanez vonatkozik az URAL-ra is 😉
esetleg STS555?2008.03.28.-13:18 #8192[quote=”Red”:34a4qnpe]szerintem ennek nincs semmi értelme, hogy basztassuk egymást uff[/quote]
Egyetértek! =D>
De az eltérő vélemény az még nem basztatás.
Vagy a provokációra gondoltál? 🙄
Miután a szavazás is megmutatta, hogy a társaságnak más a véleménye. (kivétel a színesek 😆 ) miért kell újra, meg újra kirukkolni ezzel?És végül: levélre levélben szokás válaszolni.
Kivéve ha mást akarsz elérni.
🙄2008.03.28.-12:58 #8191[quote=”Red”:1w9d9tld]én meg azt nem értem, miért kell ezt mindig ennyire túllihegni?
akinek van kedve az jön, akinek nincs, az meg nemszerintem ennek nincs semmi értelme, hogy basztassuk egymást
uff[/quote]
[-X [-X [-X
elég érthatő volt mindenkinek a véleménye 😉 :smt206
Klubtársi üdvözlettel András
2008.03.28.-11:23 #8190[quote=”Gpslaszlo”:3it82veu]halo TE puttonyos Huszár,,,mikor lesz már lecserélve a logod a szép uj masinádra? 🙂 [/quote]
Már én is megjegyeztem neki de ragaszkodik a jelenlegihez.2008.03.28.-08:47 #8189nah Gabec ha lakot akarsz venni itt olyan árak vannak hogy sirok 🙂 ,,,hál isten szépen mennek lefelé a lako árak 🙂 ,,,,hamarosan sokkal tobb klub társunk lesz
2008.03.28.-08:22 #8188[quote=”Blue”:gquejcpj]Az iszapot kellet volna Martfün lemosni a jövöhéten. A héten már voltál ott fürdeni?
😆 😆 😆 [/quote]halo TE puttonyos Huszár,,,mikor lesz már lecserélve a logod a szép uj masinádra? 🙂
2008.03.28.-03:52 #8187[quote=”Red”:o67k9vos]én meg azt nem értem, miért kell ezt mindig ennyire túllihegni?
akinek van kedve az jön, akinek nincs, az meg nem
ha jól belegondoltok, MANAékon kívűl még vagy 260-an nem fognak eljönni akik tagok.
többször volt, nincs kedve ugyanoda, én megértem.
legalább nézi a fórumot, néha ír is bele, a többiek még ezt sem teszik.
én kommentár nélkül is megértettem, hogy nem akar jönni, mindenkinek a sáját dolgaszerintem ennek nincs semmi értelme, hogy basztassuk egymást
uff[/quote]
Tök igazad van de ha valaki leírja a véleményét a fórumra akkor azzal azt vállalja, hogy válaszolni is fognak rá. Hiszen ezért ír ide és nem mélben. Mint ahogy most te is tetted. Nincs is ezzel semmi baj és ez még nem egymás ba…tása. Én is csak a véleményemet írtam le ahogy a többiek is.2008.03.28.-03:16 #8186ahogy érzed 🙂
2008.03.28.-03:14 #8185ha jól belegondoltok, MANAékon kívűl még vagy 260-an nem fognak eljönni akik tagok.
Igazad van, de közülük 259-en nem mondanak véleményt, főleg nem negatívat.2008.03.28.-03:08 #8184én meg azt nem értem, miért kell ezt mindig ennyire túllihegni?
akinek van kedve az jön, akinek nincs, az meg nem
ha jól belegondoltok, MANAékon kívűl még vagy 260-an nem fognak eljönni akik tagok.
többször volt, nincs kedve ugyanoda, én megértem.
legalább nézi a fórumot, néha ír is bele, a többiek még ezt sem teszik.
én kommentár nélkül is megértettem, hogy nem akar jönni, mindenkinek a sáját dolgaszerintem ennek nincs semmi értelme, hogy basztassuk egymást
uff
2008.03.28.-02:51 #8183[quote=”MaNa”:2ghrzjbq]… kénytelenek vagyunk újra és újra rögzíteni, hogy Martfűt unjuk, és nem a társaságot…[/quote]
Még annyit tennék hozzá, hogy eddig volt 10 db lakóautós találkozó az elmúlt két év alatt. Ebből kettő volt ugyanazon a helyen. A martfűi szezonnyitó. Ha jól emlékszem (ne haragudj, ha tévednék) akkor ti az első martfűin voltatok csak. Pedig a többi mindig máshol volt és nem mondhatnánk, hogy nem voltak változatosak.[quote=”MaNa”:2ghrzjbq]… Kérlek benneteket, hogy ne érezzetek és magyarázzatok bele olyat, amit nem írtunk és nem gondoltunk …[/quote]
A fentiek alapján akkor hogy gondoljuk?2008.03.28.-02:46 #8182[quote=”MaNa”:1opvlpdh]Kérlek benneteket, hogy ne érezzetek és magyarázzatok bele olyat, amit nem írtunk és nem gondoltunk.Nem fikáztunk semmit!
Úgy látjuk, kénytelenek vagyunk újra és újra rögzíteni, hogy Martfűt unjuk, és nem a társaságot. A társaságot nem unhatjuk, mivel benneteket pl.nem is ismerünk. Eléggé negatív hatású számunkra, hogy most írtok először nekünk, és rögtön támadóan. Miért? Írjátok meg az okát!A véleményünk az, hogy azért vettünk lakót, mert mobil, hogy mindig máshova menjünk.
Egyébiránt az ilyen makói iszapos megmozdulásokat tényleg nem kedveljük, ezeken már túl vagyunk, volt benne részünk, köszönjük.
Probléma, ha valaki őszintén megírja a véleményét?Sziasztok MaNá-ék[/quote]
Nincs ebben semmi támadás. A dolog nyitja, hogy nem muszály mindenhova elmenni. De ezt a találkozót valaki megszervezte, munkája van benne. Megy, aki akar. Vagy elfogadom a meghívást, vagy nem reagálok rá negatívan. Lehet, néhány tucat lakósnak nagyon megfelel Martfű, ha megnézed a jelentkezési listát. Most is azt mondom: ha tudsz jobbat dobd fel! A csapat majd megmondja, mit gondol róla. Bennünket nem ismertek… Valóban. Ha Martfűre nem jöttk, nem is fogtok. Szerintem ez a klub nem arról szól, hogy állandóan együtt kell mennük, csak akkor, ha jól érezzük magunkat együtt, és ha éppen akarunk. Részemről a makói sárdagasztással kapcsolatban csak annyit: amikor itthonról -180 km-ről- elindultunk zuhogott az eső. Mégis mentünk és nagyon jól éreztük magunkat. =D> 8) =D> 8)2008.03.28.-02:41 #8181[quote=”MaNa”:39oki62c].. Eléggé negatív hatású számunkra, hogy most írtok először nekünk, és rögtön támadóan. Miért? Írjátok meg az okát! …[/quote]
Szerintem erre már te magad meg is adtad a választ:
[quote=”MaNa”:39oki62c]… Probléma, ha valaki őszintén megírja a véleményét? … [/quote]Egyébként az írásodból tényleg az jön le, hogy nektek a helyszín a fontos és nem a társaság. Lehet, hogy tényleg nem jól értelmezzük.
Ezek a találkozók direkt úgy vannak szervezve, hogy nincsenek programok. Ennek az az oka, hogy itt a lakóautósok találkozzanak, osszák meg egymással az élményeiket szövődjenek barátságok, útitársak, stb. Ehhez viszont tényleg mindegy, hogy hol szervezzük meg. Lehet az egy luxus kempingben, egy teljesen lebetonozott parkolóban a belváros közepén, vagy akár egy tanyán mindenentől távol. A lényeg, hogy a társaság együtt legyen. A találkozók kapcsán már rengeteg barátság szövődött és sokan azóta is együtt mennek nyaralni és utazgatni, ahol viszont már tényleg az számít, hogy hova megy az ember.
Természetesen, ha valaki bevállal egy találkozót és megszervezi, hogy a környék is látogatható legyen és legyenek programok, oda is szívesen elmegyünk. Eddig is volt már olyan (Ópusztaszer, Kocsonyafesztivál) A szervező vállalja be, hogy milyet szervez. A többiek pedig örülnek neki legyen az bármilyen. Ez az eddigi tapasztalat.
Te se vedd bántásnak, ha leírjuk a véleményünket. Hisz ez a lényege a fórumnak.2008.03.28.-02:24 #8180[quote=”3hinfo”:3jddwg5w]Nagyon egyet értek Veled. Úgy gondolom, hogy akinek bizonyos programok ennyire nem felelnek meg valamiért, -talán ahelyett, hogy várják a mások által szervezett találkozókat, majd azokat fikázzák- javasoljanak helyette valami olyat, mint most, -húsvétkor- Gabec csinált. S, ha olyan sikeres lesz, -a sár és az idő dacára- akkor mondjanak véleményt![/quote]
Kérlek benneteket, hogy ne érezzetek és magyarázzatok bele olyat, amit nem írtunk és nem gondoltunk.Nem fikáztunk semmit!
Úgy látjuk, kénytelenek vagyunk újra és újra rögzíteni, hogy Martfűt unjuk, és nem a társaságot. A társaságot nem unhatjuk, mivel benneteket pl.nem is ismerünk. Eléggé negatív hatású számunkra, hogy most írtok először nekünk, és rögtön támadóan. Miért? Írjátok meg az okát!A véleményünk az, hogy azért vettünk lakót, mert mobil, hogy mindig máshova menjünk.
Egyébiránt az ilyen makói iszapos megmozdulásokat tényleg nem kedveljük, ezeken már túl vagyunk, volt benne részünk, köszönjük.
Probléma, ha valaki őszintén megírja a véleményét?Sziasztok MaNá-ék
2008.03.28.-02:10 #8179Igaza van Makinak!Szerintem sem a találkozó helyszíne a lényeg,hanem a hozzáállás.Mi 2 találkozón voltunk és mindíg nagyon jól éreztük magunkat.Lettek lakós barátaink akiket biztos meg sem ismerünk,ha ki sem szállunk a buszból,vagy ha nem is vagyunk ott!
Ez nem egy nyaralás,így nem is a környék felfedezésére kell a hangsúlyt fektetni.Így legalább nem széled szét a társaság.
Én úgy vettem észre,hogy nincs a találkozónak kötelezö programja,így ha ez valakinek unalmas az nem a szervezők,vagy a hely hibája! Ja és annak, aki idejét és energiáját arra fordítja,hogy a lehető legjobban sikerüljön a találkozó nagyon szépen köszönöm.(Legutobb pl:Gabec volt stresszben,ezt aki ott volt láthatta is ) 😀 De a Miskolci Kocsonya Fesztiválon sem lehetett túl könnyü a rendezvény melleti parkolót megszerezni!!!!!!
Üdv: Tomy
Mi megyünk,gumicsizmát viszünk!2008.03.28.-02:01 #8178[quote=”maki”:l7fang1a]Hello Nanaek!
Lehet,hogy nem jol ertelmezem az irasodat ill.irasaidat,de nekem az jon le,hogy igazabol nem vagy rank (lakoautoklub tagokra) kivancsi.Szezon nyito vagy akarmi mas osszejovetel nem attol lesz jo vagy kevesbe jo,hogy a kiszemelt hely milyen nevezetessegeket latnivalokat rejt magaban .A bulik a hozzaallastol a tobbiek netan a tobbseg otletenek elfogadasaval es a sajat magunk otleteivel, kezdemenyezeseinktol tudjuk vagy nem tudjuk jol erezni magunkat.CSak egy pelda a kozelmultbol Mako jegtoro buli.Mint tudjuk egy tanya nem Parizs.Szakadt az eso nyakigero sar SOT a vegen raadasnak minden lakot traktor vonszolt ki,de azt gondolom minden resztvevo jolerezte magat mi tobb sosem fogja elfelejteni!Kivanom neked legalabb egyszer legyen reszed valami hasonloban es akkor remelhetoleg megvaltozik majd a velemenyed!
Udvozlettel!
Maki 😐 [/quote]
Nagyon egyet értek Veled. Úgy gondolom, hogy akinek bizonyos programok ennyire nem felelnek meg valamiért, -talán ahelyett, hogy várják a mások által szervezett találkozókat, majd azokat fikázzák- javasoljanak helyette valami olyat, mint most, -húsvétkor- Gabec csinált. S, ha olyan sikeres lesz, -a sár és az idő dacára- akkor mondjanak véleményt!2008.03.28.-01:39 #8177[quote=”MaNa”:2ghkzqew]Köszönjük a személyre szóló külön meghívást/mailt Martfűre, mi továbbra is azon a véleményen vagyunk, hogy unalmas Martfű és nem szeretnénk „hagyománnyá” tenni. De mivel a többiek megszavazták ezt a hagyományt, kívánjuk, hogy érezzétek jól magatokat a szezonnyitón.
A jövőben majd valami számunkra is érdekes helyre szivesen megyünk.Sziasztok MaNá-ék[/quote]
Hello Nanaek!Lehet,hogy nem jol ertelmezem az irasodat ill.irasaidat,de nekem az jon le,hogy igazabol nem vagy rank (lakoautoklub tagokra) kivancsi.Szezon nyito vagy akarmi mas osszejovetel nem attol lesz jo vagy kevesbe jo,hogy a kiszemelt hely milyen nevezetessegeket latnivalokat rejt magaban .A bulik a hozzaallastol a tobbiek netan a tobbseg otletenek elfogadasaval es a sajat magunk otleteivel, kezdemenyezeseinktol tudjuk vagy nem tudjuk jol erezni magunkat.CSak egy pelda a kozelmultbol Mako jegtoro buli.Mint tudjuk egy tanya nem Parizs.Szakadt az eso nyakigero sar SOT a vegen raadasnak minden lakot traktor vonszolt ki,de azt gondolom minden resztvevo jolerezte magat mi tobb sosem fogja elfelejteni!Kivanom neked legalabb egyszer legyen reszed valami hasonloban es akkor remelhetoleg megvaltozik majd a velemenyed!
Udvozlettel!
Maki 😐2008.03.28.-01:22 #8175Gábor Apa ! Köszönöm én is a személyes megszólítást.
Valószínű látjátok, hogy rendszeresen itt vagyok a honlapon.
Sajnos a mutkor említett betegség még mindid fenn áll a családban.(remélem max.2-3hónap)
Viszont ha sikerül péntek este lemegyek egy éjszakára, hogy személyesen is találkozzunk.Addig is küldök egy beszámolót Hon-Kong-ról. 🙂2008.03.28.-00:43 #8174[quote=”Blue”:3rasgwwv]Az iszapot kellet volna Martfün lemosni a jövöhéten. A héten már voltál ott fürdeni?
😆 😆 😆 [/quote]
De hiszen a martfűi találkozó még több, mint két hét. Addig valóban rádtöredezik az iszappakolás. De ne aggódj, viszünk súlyos nehéz tárgyakat, amivel letöredeztetjük Rólad, feltéve, ha addig nem áztatod le. Én optimista vagyok. Martfün igazi remek késő-tavaszi időben a tóban áztatjuk majd az „iszappakolás”-unkat. Ott találkozunk!2008.03.28.-00:22 #8173[quote=”3hinfo”:2a0ka558]Én még nem voltam Martfűn, az iszappakolást, a számomra első találkozón, Makón kaptam, s nagyon jól esett, de már lemostam. Miért lennék én ezért stréber? Azért továbbra is viszem a napszeműt. 8) 8) 8) 8) [/quote]
Az iszapot kellet volna Martfün lemosni a jövöhéten. A héten már voltál ott fürdeni?
😆 😆 😆2008.03.28.-00:16 #8172[quote=”GaborApa”:2kczdcb3]Ha már megszólítasz, akkor leírom ami lemaradt abból a hozzászólásomból:
….Ha elkezdesz irogatni, belejössz. Nézd csak mi lett C-a-b-a-ból egy év alatt. :smt210 ….
de kitöröltem, mert nem akartam Katit nagyon megijeszteni
😆 😆 😆 [/quote]😆 😆 😆
2008.03.28.-00:11 #8171[quote=”Blue”:1nuqdh87]Te már voltál Martfün? :smt217
Stréber 😆 [/quote]
Én még nem voltam Martfűn, az iszappakolást, a számomra első találkozón, Makón kaptam, s nagyon jól esett, de már lemostam. Miért lennék én ezért stréber? Azért továbbra is viszem a napszeműt. 8) 8) 8) 8)2008.03.28.-00:11 #8170[quote=”Blue”:37gonw4d]WEBMESTERRRRR!!!!!! Tessék megnézni miket irnak ide.
Csak élesíteni kéne azt a forum etikettet. :smt217 :smt212 [/quote]
Ha már megszólítasz, akkor leírom ami lemaradt abból a hozzászólásomból:….Ha elkezdesz irogatni, belejössz. Nézd csak mi lett C-a-b-a-ból egy év alatt. :smt210 ….
de kitöröltem, mert nem akartam Katit nagyon megijeszteni
😆 😆 😆2008.03.28.-00:05 #8168[quote=”3hinfo”:px5f11as]Te jó Isten!
Lehet, nagy hibát követtem el, de én már lemostam. Most akkor nem fog hatni az aszappakolás? 8) 8) 8) 8) [/quote]Te már voltál Martfün? :smt217
Stréber 😆 -
SzerzőVálasz
You must be logged in to reply to this topic.