Főoldal Fórumok Lakóautós Találkozóink Találkozó: 2008 Április 11-13 szezonnyitó, Martfű,

Legutóbb frissítette zsuzsa 17 years, 4 months telt el
36angok
522 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    GaborApa
    Felhasználó

Az erre vonatkozó szavazás eredményeképpen idén is Martfűi kempingben tartjuk a Magyar Lakóautó Klub szezonnyitó találkozóját.
      Sokunknak már olyan mintha hazajárnánk, (bár mi mindenhol otthon vagyunk 😉 ), de remélem megismerkedünk jópár új klubtaggal is.
      A Toma kempingtől most is megkapjuk az egyet fizet kettőt kap kedvezményt, és a Lakóautós Bowlingbajnokság megrendezéséhez is gratisz megkapjuk a Bowlingpályákat.
      A jelentkezésre hamarosan kiteszünk egy jelentkezési lapot.
      Kérdéseket itt, ebben a topicban tegyetek fel (ne emailben), hátha másokat is érdekel a téma.
      Az időpontra a javaslatom: Április 11-13.

• Szerző
      Válasz
      3hinfo
      Felhasználó

Emberek! Magunkra nem gondoltok? Nem lehetne nekünk fiúknak is rendezni valamit? Műkorcsolya, görkörcsolya, sörkorcsolya!
        8)

GaborApa
        Felhasználó

[quote=”Brigi”:ja8luutp]Jó ötlet a krétával aszfaltrajzolás ….[/quote]
          Toma előszőr halálra rémült, de megnyugtattam, hogy az első eső eltünteti. 😆

Remélem az nem szombaton lesz. [-o<

Brigi
          Felhasználó

Jó ötlet a krétával aszfaltrajzolás a gyerekeknek, biztos szeretni fogják.
            Ha nem felejtem el, elviszem a játékos könyvünket, abban is jó ötletek vannak gyerekek közös játékaira.

zsuzsa
            Felhasználó

[quote=”Kerti”:2nwijyh9]Én is jelentkezhetek? Csak mert nem szeretek unatkozni :smt206 [/quote]

Halkan megjegyezném, hogy tavaly a közös kaja után, a teraszon, valami kb. 3 éveseknek szóló ügyességi játékot kb. hatan próbáltuk megoldani, emlékszel ? 😳

Tomy
              Felhasználó

[quote=”Kerti”:1q4h26io]Én is jelentkezhetek? Csak mert nem szeretek unatkozni :smt206 [/quote]

Esetleg megtanítod őket tűzetrakni. 😉

Kerti
                Adminisztrátor

[quote=”GaborApa”:3rfgoohx]MivelKata kitalálta, hogy szombat délután egy kis kézművesfoglalkozást kéne tartani a gyerkekkel. [/quote]
                  Én is jelentkezhetek? Csak mert nem szeretek unatkozni :smt206

Tomy
                  Felhasználó

Csak az a Bi-bi,hogy a mi autónk vagy 2km-re parkol,a lakástól. 😥

GaborApa
                    Felhasználó

[quote=”Tomy”:jj6p6lvw]Még a kréta is a lakóautóban van! 😆
                      Bár lassan több cucc van ott mint itthon. Akár bele is költözhatnénk. 😀 [/quote]
                      Mi is gyakran járunk ki, amikor valami elfogy a konyhában 😆

Tomy
                      Felhasználó

Martfűn lehet horgászni valahol? Csak mert a horgász szerkó is az autóban van. 😆
                        Makón nem volt alkalom előkapni. 😥 . Mármint a horgász botokat.

Tomy
                        Felhasználó

[quote=”GaborApa”:sf8bdss5]Az se rossz! 😆
                          A krétázást is megbeszéltem a kempinggel. 😉 [/quote]

Még a kréta is a lakóautóban van! 😆
                          Bár lassan több cucc van ott mint itthon. Akár bele is költözhatnénk. 😀

Blue
                          Felhasználó

[quote=”GaborApa”:2rgmmqky]Vannak olyan gyerekek akik ismerik a krétának egy másik, egészen meglepő használati módját is. 😆 [/quote]

Mért mire jo még. 😆

Én csak azt tudom hogy az ize pocsék de kellö idöben hatásos. Nem tudom másra mire jo mert ott hiányozhattam. :smt212

GaborApa
                            Felhasználó

[quote=”Blue”:3ux3hlpw]Én a krétát dolgozat irás elött ettem. Ha a hétvégén befalják fél ora mulva tele lesz a Martfüi ügyelet de hétföre már semmi hatása. kinek akarsz ezzel jót. :smt217
                              😆 😆 😆 [/quote]
                              Vannak olyan gyerekek akik ismerik a krétának egy másik, egészen meglepő használati módját is. 😆

Blue
                              Felhasználó

[quote=”GaborApa”:d4syqu3b]A krétázást is megbeszéltem a kempinggel. 😉 [/quote]

Én a krétát dolgozat irás elött ettem. Ha a hétvégén befalják fél ora mulva tele lesz a Martfüi ügyelet de hétföre már semmi hatása. kinek akarsz ezzel jót. :smt217
                                😆 😆 😆

Blue
                                Felhasználó

[quote=”Kerti”:7cixjuii]És én? (ki nem mond!)[/quote]

Ki mondtam 😆 ,
                                  de ne izgulj ide nem irom le. Gábor egy egyböl bevezetné az etikai kodexet.

Na mindegy lásd kikkel vagy egy csapatba választhatsz, kié kell az enyém vagy a Red é. :smt217 :smt212 :smt212

GaborApa
                                  Felhasználó

[quote=”Tomy”:3jkz95kw]Nagyon jó ötlet! Vigyünk agyagot?
                                    Még van egy kevés az autón! Makóról cipeltük. 😆 [/quote]

Az se rossz! 😆
                                    A krétázást is megbeszéltem a kempinggel. 😉

Tomy
                                    Felhasználó

[quote=”GaborApa”:2j15ekol]Mivel kb 15-20 gyerek lesz a találkozón (Blue-t nem számoltam 😉 ), Kata kitalálta, hogy szombat délután egy kis kézművesfoglalkozást kéne tartani a gyerkekkel.

Addig az apák majd unatkoznak :smt206 [/quote]

Nagyon jó ötlet! Vigyünk agyagot?
                                      Még van egy kevés az autón! Makóról cipeltük. 😆

GaborApa
                                      Felhasználó

Mivel kb 15-20 gyerek lesz a találkozón (Blue-t nem számoltam 😉 ), Kata kitalálta, hogy szombat délután egy kis kézművesfoglalkozást kéne tartani a gyerkekkel.

Addig az apák majd unatkoznak :smt206

Kerti
                                        Adminisztrátor

[quote=”Blue”:8fgggcq4]Egymás között. Én legyek a RED, te meg a Blue. :smt217 😆 [/quote]
                                          És én? (ki nem mond!)

Blue
                                          Felhasználó

[quote=”Red”:2km0bp0x]igen, olvastam, már gondolkodtam egy névcserén #-o [/quote]

Egymás között. Én legyek a RED, te meg a Blue. :smt217 😆

Red
                                            Felhasználó

[quote=”Blue”:2zhfyt77]Megint velünk van a gond. 👿 [/quote]
                                              igen, olvastam, már gondolkodtam egy névcserén #-o

Blue
                                              Felhasználó

[quote=”Red”:10rbc4fl]most csak megmutattam, mit kell felvegyetek a széria felszerelések közé, így mindenkinek lesz egy saját sátra akár 😀 [/quote]

Meg saját tetökorlátja?
                                                Meg saját gumicsizmálya?
                                                😆

Blue
                                                Felhasználó

[quote=”GaborApa”:1qkr2c83]mindig a színesek….)[/size][/quote]

Megint velünk van a gond. 👿

Itt vagyok pörgessük fel kicsit ezt a lapot. Vagy elmentettek már nyaralni? 😆

nélkülem? 😆

Én nagyon jo idöben nagyon jot motoroztam a hétvégén 600 km t. 😆

Red
                                                  Felhasználó

most csak megmutattam, mit kell felvegyetek az alap felszerelések közé, így mindenkinek lesz egy saját sátra akár 😀

Blue
                                                    Felhasználó

[quote=”Red”:3qawfcfo]ahogy tudok valamit azonnal kitöltöm ;o)[/quote]

Ha te nem jösz hova álunk az esőben? :smt217

Red
                                                      Felhasználó

ahogy tudok valamit azonnal kitöltöm ;o)

25 hozzászólás megtekintése - 401-425 / 522

You must be logged in to reply to this topic.