Főoldal Fórumok Lakóautós Találkozóink Találkozó: 2008 Április 11-13 szezonnyitó, Martfű,

Legutóbb frissítette zsuzsa 17 years, 9 months telt el
36angok
522 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    GaborApa
    Felhasználó

Az erre vonatkozó szavazás eredményeképpen idén is Martfűi kempingben tartjuk a Magyar Lakóautó Klub szezonnyitó találkozóját.
      Sokunknak már olyan mintha hazajárnánk, (bár mi mindenhol otthon vagyunk 😉 ), de remélem megismerkedünk jópár új klubtaggal is.
      A Toma kempingtől most is megkapjuk az egyet fizet kettőt kap kedvezményt, és a Lakóautós Bowlingbajnokság megrendezéséhez is gratisz megkapjuk a Bowlingpályákat.
      A jelentkezésre hamarosan kiteszünk egy jelentkezési lapot.
      Kérdéseket itt, ebben a topicban tegyetek fel (ne emailben), hátha másokat is érdekel a téma.
      Az időpontra a javaslatom: Április 11-13.

• Szerző
      Válasz
      GaborApa
      Felhasználó

[quote=”Kerti”:29vosygv]Mit látnak szemeim 😯 ?
        A nagy Pillanat is bejelentkezett =D> és nem csak egy pillanatra, hanem egész hétvégére. =D> [/quote]
        Ugyanis tájékoztattam az ellene készülő merényletről miszerint mindenki kínai kaját szeretne enni három napig.
        Első rakciója az volt, hogy hogyan is pakolja össze a teljes konyhai és kertiparty arzenálját, majd arra jutott, hogy kell Neki egy utánfutó is.
        😆

Kerti
        Adminisztrátor

Mit látnak szemeim 😯 ?
          A nagy Pillanat is bejelentkezett =D> és nem csak egy pillanatra, hanem egész hétvégére. =D>

Tomy
          Felhasználó

[quote=”zsuzsa”:18j74wwd]Meglepve, de annál nagyobb örömmel látom, hogy a rendkívül magas szinvonalú, elmés tervezgetés nem vette el a jelentkezők kedvét, sőt újabb jelentkezők is vannak, akik tudtommal még nem ismerik személyesen a csapatot. =D>
            Hát majd most megismerik 😯
            Nem kell aggódni, élőben sokkal nooormalisabbnak tünnek #-o [/quote]

Kire gondolsz?

zsuzsa
            Felhasználó

Meglepve, de annál nagyobb örömmel látom, hogy a rendkívül magas szinvonalú, elmés tervezgetés nem vette el a jelentkezők kedvét, sőt újabb jelentkezők is vannak, akik tudtommal még nem ismerik személyesen a csapatot. =D>
              Hát majd most megismerik 😯
              Nem kell aggódni, élőben sokkal nooormalisabbnak tünnek #-o

LMC
              Felhasználó

[quote=”ficsor”:14e9xb45]Én elképzeltem a PIP (Picture in Picture) show-t.

Megjelenik a Kerti, tüzet fújva. Majd még mielőtt még a kocka hasa kivilanna a vetkőzés következtében, a háttérből (másik kép) előjönnek a hastáncot lejtő hurik, és lassan (vagy még inkább inkább gyorsan) eltakarják a tűzzsonglőrt, és a maradék fátylak is lehullanak 🙄
                Eközben (harmadik kép) a lakóautós gyerekek tűzokádó sárkányokkal rajzolják tele az aszfaltot 😀

Mit szóltok ehhez a forgatókönyvhöz? #-o [/quote]

Annyira jó, hogy hagyományörző műsornak kellene tenni. =D>

:smt061 :smt201 :smt061 :smt206 :smt217

András

ficsor
                Felhasználó

[quote=”Blue”:2pib7lfy]Jo.
                  Mi meg addig elmegyünk pip só ba. A tüzelöt ott hagyjuk nektek. 😆 😆 [/quote]

Én elképzeltem a PIP (Picture in Picture) show-t.

Megjelenik a Kerti, tüzet fújva. Majd még mielőtt még a kocka hasa kivilanna a vetkőzés következtében, a háttérből (másik kép) előjönnek a hastáncot lejtő hurik, és lassan (vagy még inkább inkább gyorsan) eltakarják a tűzzsonglőrt, és a maradék fátylak is lehullanak 🙄
                  Eközben (harmadik kép) a lakóautós gyerekek tűzokádó sárkányokkal rajzolják tele az aszfaltot 😀

Mit szóltok ehhez a forgatókönyvhöz? #-o

Kerti
                  Adminisztrátor

[quote=”GaborApa”:3hfy9u2b]Én inkább maradnék röhögni 😆 😆 😆 [/quote]
                    Köszi a biztatást. =D>

GaborApa
                    Felhasználó

[quote=”Blue”:3ldne7gd]Gondolom egy jo páran visitva menekülünk a közeli kocsmába [/quote]
                      Kocsmába bármikor mehetek. 🙄
                      Én inkább maradnék röhögni 😆 😆 😆

Blue
                      Felhasználó

[quote=”Red”:53jhd9fo]tudjátok mire emlékeztettek? 😆
                        régen a Muppet Showban a 2 öreg 😆 😆 😆 [/quote]

Mi résztveszünk.
                        Mi nem inkognitoban figyelünk.
                        😆 😆 😆

Kerti
                        Adminisztrátor

[quote=”Red”:cs9sq6e3]tudjátok mire emlékeztettek? 😆
                          régen a Muppet Showban a 2 öreg 😆 😆 😆 [/quote] :smt212

Red
                          Felhasználó

tudjátok mire emlékeztettek? 😆
                            régen a Muppet Showban a 2 öreg 😆 😆 😆

Kerti
                            Adminisztrátor

[quote=”Blue”:12gti6ow]Ha te vetközve tüztáncot jársz. Gondolom egy jo páran visitva menekülünk a közeli kocsmába hogy szebb szinbe lássuk a világot. 😆

Nem forgatok én semmit [-X Te kis – tüzelő – hátulrol táncos. :smt007

Adjál már tanácsot a kutyám is most kezdi meddig tart. 😆 😆 [/quote]
                              Tudtam, hogy nem kéne leírnom. #-o

Blue
                              Felhasználó

[quote=”Kerti”:1qj0om5n]Ezek szerint ki kell terjesztenem a tüzeskedést vetkőzésre is? Nem hinném, hogy jó ötlet lenne
                                (emiatt szokjak le a sörröl, hogy kocka hasam legyen :smt214 ).
                                Ellenben egy vállalkozó hölgynek lennék tüzes háttértáncosa. Nem kell félre érteni a tüzes háttértáncost, arra gondoltam, hogy tűzzel táncoló háttértáncos (csak tisztázás végett mielőtt Blue kiforgatja a szavaimat, bár felesleges, mert úgyis megteszi).[/quote]

Ha te vetközve tüztáncot jársz. Gondolom egy jo páran visitva menekülünk a közeli kocsmába hogy szebb szinbe lássuk a világot. 😆

Nem forgatok én semmit [-X Te kis – tüzelő – hátul táncos. :smt007

Adjál már tanácsot a kutyám is most kezdi meddig tart. 😆 😆

3hinfo
                                Felhasználó

[quote=”Tomy”:fanphf0d]Hűhhaaa! Kerti szerinten kezdhetsz gyúrni….. 😀 [/quote]
                                  …és vajon mire gyúrjon? 😳 😳 😳 😳

Kerti
                                  Adminisztrátor

[quote=”Tomy”:bwckudfl]Hűhhaaa! Kerti szerinten kezdhetsz gyúrni….. 😀 [/quote]
                                    Ezek szerint ki kell terjesztenem a tüzeskedést vetkőzésre is? Nem hinném, hogy jó ötlet lenne
                                    (emiatt szokjak le a sörröl, hogy kocka hasam legyen :smt214 ).
                                    Ellenben egy vállalkozó hölgynek lennék tüzes háttértáncosa. Nem kell félre érteni a tüzes háttértáncost, arra gondoltam, hogy tűzzel táncoló háttértáncos (csak tisztázás végett mielőtt Blue kiforgatja a szavaimat, bár felesleges, mert úgyis megteszi).

Blue
                                    Felhasználó

[quote=”zsuzsa”:3v6bard4]Meg még „csippendél són” sem voltunk páran csajok közül szerintem, esetleg tüznyelésel kombinálva,persze sötétben 😳 😳 [/quote]

Jo.
                                      Mi meg addig elmegyünk pip só ba. A tüzelöt ott hagyjuk nektek. 😆 😆

Tomy
                                      Felhasználó

[quote=”zsuzsa”:24iolwc9]Meg még „csippendél són” sem voltunk páran csajok közül szerintem, esetleg tüznyelésel kombinálva,persze sötétben 😳 😳 [/quote]

Hűhhaaa! Kerti szerinten kezdhetsz gyúrni….. 😀

BarthaJudit
                                        Felhasználó

[quote=”3hinfo”:26hli52b]Apropó! Hoz valaki az unatkozó apukák megmentésére magyar kártyát? 👿 8) [/quote]
                                          A lakóautó tartozéka, a pecával, és a társasjátékkal együtt. 😀

GaborApa
                                          Felhasználó

[quote=”zsuzsa”:29vvlsqd]Meg még „csippendél són” sem voltunk páran csajok közül szerintem, esetleg tüznyelésel kombinálva,persze sötétben 😳 😳 [/quote]
                                            Na, vajon ki ért itt a tűzhöz :-k

3hinfo
                                            Felhasználó

Apropó! Hoz valaki az unatkozó apukák megmentésére magyar kártyát? 👿 8)

GaborApa
                                              Felhasználó

Azt hiszem, a peca is megoldható, mivel a kemping közvetlenül a Tiszaparton van.
                                                Csak a gát választja el.
                                                Ha át tudtok dobni a gát túloldalára, akkor az asztaltól sem kell felállni. 😆

szeretem a friss sülthalat wokban 😆

zsuzsa
                                                Felhasználó

[quote=”3hinfo”:9ngj20gb]Emberek! Magunkra nem gondoltok? Nem lehetne nekünk fiúknak is rendezni valamit? Műkorcsolya, görkörcsolya, sörkorcsolya!
                                                  8) [/quote]

Meg még „csippendél són” sem voltunk páran csajok közül szerintem, esetleg tüznyelésel kombinálva,persze sötétben 😳 😳

3hinfo
                                                  Felhasználó

[quote=”Brigi”:3rgtey1i]Mi vihetünk görkorit 😉 [/quote]
                                                    Én gondoltam: viszünk sörkorit (no meg, hogy legyen min korizni). :smt206

3hinfo
                                                    Felhasználó

[quote=”Tomy”:2hc0b6d1]Martfűn lehet horgászni valahol? Csak mert a horgász szerkó is az autóban van. 😆
                                                      Makón nem volt alkalom előkapni. 😥 . Mármint a horgász botokat.[/quote]
                                                      Ha ez ügyben megtudsz valamit…, nálam is van egy teljes cucc. Bár, ha belegondolok: bowling, aszfaltrajz stb., nem igen lesz rá időnk. :smt204

Brigi
                                                      Felhasználó

[quote=”3hinfo”:3lzeehml]Emberek! Magunkra nem gondoltok? Nem lehetne nekünk fiúknak is rendezni valamit? Műkorcsolya, görkörcsolya, sörkorcsolya!
                                                        8) [/quote]

Mi vihetünk görkorit 😉

25 hozzászólás megtekintése - 376-400 / 522

You must be logged in to reply to this topic.