Főoldal Fórumok Lakóautós Találkozóink Találkozó: 2008 Április 11-13 szezonnyitó, Martfű,

Legutóbb frissítette zsuzsa 17 years, 9 months telt el
36angok
522 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    GaborApa
    Felhasználó

Az erre vonatkozó szavazás eredményeképpen idén is Martfűi kempingben tartjuk a Magyar Lakóautó Klub szezonnyitó találkozóját.
      Sokunknak már olyan mintha hazajárnánk, (bár mi mindenhol otthon vagyunk 😉 ), de remélem megismerkedünk jópár új klubtaggal is.
      A Toma kempingtől most is megkapjuk az egyet fizet kettőt kap kedvezményt, és a Lakóautós Bowlingbajnokság megrendezéséhez is gratisz megkapjuk a Bowlingpályákat.
      A jelentkezésre hamarosan kiteszünk egy jelentkezési lapot.
      Kérdéseket itt, ebben a topicban tegyetek fel (ne emailben), hátha másokat is érdekel a téma.
      Az időpontra a javaslatom: Április 11-13.

• Szerző
      Válasz
      Névtelen

….hogy hány amperesek…. 🙂

Névtelen

Szevasztok!
          Érdeklődnék hogy hogy áll a kemping foglaltsága a találkozó idelyén? Ha meg tudjuk oldani akkor elmennénk, csak kérdés hogy lesz e hely?

STS

Ui: Tudom hogy kérdeztem már, csak nem emlékszem hogy amperesek az áramcsatlakozók?

GaborApa
          Felhasználó

Red!

Szerintem is. =D>

Tusi
            Felhasználó

Hogy terveztétek? Lesz közös sütés-főzés? Milyen hozzávalókat vigyünk?

Blue
              Felhasználó

[quote=”GaborApa”:3of2y5qn]Most megnéztem a tavalyit is. Egyre többen leszünk, annak ellenére, hogy néhányan morzsolódnak is pl.: tavaly még ott volt C-A-B-A, de idén már nem jelentkezett.

😆 😆 😆 [/quote]

Én szoktam találkozni vele.
                Szerintem nem tetszett neki hogy a többieknek olyan különc lakójuk volt, nem olyan mint az övé. 😆 😆

LMC
                Felhasználó

[quote=”rudi-radio”:2no3bxaf]Akkor már ketten fogjuk kívülről szemlélni az eseményeket. Sajnos!!!! 🙁
                  Rudi[/quote]

Webkamerán 🙂

András

GaborApa
                  Felhasználó

[quote=”Brigi”:na4ds6jx]Az első martfűi lakóautó találkozón (csak két éve volt!) 19 egység vett részt és közülük 12-en laktak lakóautóban. [/quote]

Most megnéztem a tavalyit is. Egyre többen leszünk, annak ellenére, hogy néhányan morzsolódnak is pl.: tavaly még ott volt C-A-B-A, de idén már nem jelentkezett.

😆 😆 😆

rudi-radio
                    Felhasználó

[quote=”LMC”:35dsvgqt]Sajnos tegnap eldőlt hogy nem tudunk menni a találkozóra, ( még szombaton 13 óráig dolgozunk ) arra is gondoltam hogy szombat délután elindulunk.de innen nagyon hosszú az út és csak késő este érnénk Martfűre, és már másnap indulhatunk vissza.

Sajnálom hogy nem lehetek veletek 😥

Főleg a Pillanat partit, ami egyedivé teszi a
                      találkozókat =D>

András[/quote]
                      Akkor már ketten fogjuk kívülről szemlélni az eseményeket. Sajnos!!!! 🙁
                      Rudi

Brigi
                      Felhasználó

[quote=”LMC”:33y7yilh]Sajnos tegnap eldőlt hogy nem tudunk menni a találkozóra, ( még szombaton 13 óráig dolgozunk ) arra is gondoltam hogy szombat délután elindulunk.de innen nagyon hosszú az út és csak késő este érnénk Martfűre, és már másnap indulhatunk vissza.

találkozókat =D>

András[/quote]
                        Mi is sajnáljuk, hogy most nem találkozunk, de remélem, azért a Toszkana és május 1-i kirándulás összejön.

GaborApa
                        Felhasználó

[quote=”LMC”:2mupoxby]Sajnos tegnap eldőlt hogy nem tudunk menni a találkozóra…[/quote]

Hát akkor én most nagyon-nagyon szomorú vagyok 😥 😥 😥

LMC
                          Felhasználó

Sajnos tegnap eldőlt hogy nem tudunk menni a találkozóra, ( még szombaton 13 óráig dolgozunk ) arra is gondoltam hogy szombat délután elindulunk.de innen nagyon hosszú az út és csak késő este érnénk Martfűre, és már másnap indulhatunk vissza.

találkozókat =D>

András

Brigi
                            Felhasználó

Úgy tűnik, megint rekordot döntünk a szezonnyitó találkozón résztvevők számával. Igaz, hogy közben ketten visszamondták és a bejelentkezés nem feltétlenül jelenti azt, hogy mindenki ott lesz, de az is elő szokott fordulni, hogy olyanok is megérkeznek, akik előzetesen nem jelezték.
                              Ha így haladunk tovább, Toma nem győzi majd bővíteni a kempinget #-o .
                              Az első martfűi lakóautó találkozón (csak két éve volt!) 19 egység vett részt és közülük 12-en laktak lakóautóban.
                              Idén már a jégtörő találkozón is 20 fölött volt a lakóautók száma. =D>

3hinfo
                              Felhasználó

[quote=”Kerti”:22qab58e]Későn érkeztél. Addigra már mindenki bepálinkázott. Bár én elfogadtam a tiédet is és láttad mi lett az eredménye. 😳 [/quote]
                                Igazából nem láttam. Lehet túl hamar elmentem (aludni). De nee higyj nekik, hogy csak az OMO-tól lett ilyen! 8) 8) 8) 8)

Kerti
                                Adminisztrátor

[quote=”3hinfo”:3muww3pf]Nem hinném, Makóra érkezvén, csak néhányan fogadták el a jó monori házipálinkát. Kénytelen voltam magam, itthon meginni. 8) 8) [/quote]
                                  Későn érkeztél. Addigra már mindenki bepálinkázott. Bár én elfogadtam a tiédet is és láttad mi lett az eredménye. 😳

3hinfo
                                  Felhasználó

[quote=”Tomy”:xceztmri]Azért szerintem lenne rá pár jelentkező… 🙂 [/quote]
                                    Nem hinném, Makóra érkezvén, csak néhányan fogadták el a jó monori házipálinkát. Kénytelen voltam magam, itthon meginni. 8) 8)

Tomy
                                    Felhasználó

[quote=”3hinfo”:3kokjzub] De, ha a tartályt feltölteném pálinkával… Szerintem nem tudnánk mind meginni. 8) [/quote]

Azért szerintem lenne rá pár jelentkező… 🙂

3hinfo
                                      Felhasználó

[quote=”Gpslaszlo”:3sfkhn86]Atya-UR-Isten 🙂 64 felnott és 19 gyerek jelentkezett be eddig 🙂 lassam megtelik a camping 🙂 [/quote]
                                        És a nyolc kutya…? 8) 8)

3hinfo
                                        Felhasználó

[quote=”GaborApa”:291q6dgi]Most már tudják, hol kell elzárni a leeresztőcsapot 😉 [/quote]
                                          Így, hogy a szervízben kicserélték, megmutatták, most már könnyű 8)

3hinfo
                                          Felhasználó

[quote=”Tomy”:22hk6r27]Mi 12-körül indulunk Vácról két autóval. Bár Hymeres barátomat ismerve 13.30-kor 😀 .
                                            Ha van kedved, erre kerülhetsz,és mehetünk együtt!
                                            Van kannám a víztöltéshez, ti hozzatok egy telit pálinkával!!
                                            :smt205 [/quote]
                                            Szerintem túl nagy kerülő lenne nekem arra. Inkább Nektek esik útba, ha erre jöttök (Vác-Gödöllő-Pécel-Monor-4-es-stb. A kannádra -hál’ Isten- már nincs szükség, mert mükszik a vízrendszer. Azért itt is, még egyszer, köszi a segítségetdet! De, ha a tartályt feltölteném pálinkával… Szerintem nem tudnánk mind meginni. 8)

Gpslaszlo
                                            Felhasználó

Volt már ekkora Magyar Lakoauto Klubos rendezvény valaha? 🙂

Gpslaszlo
                                              Felhasználó

Atya-UR-Isten 🙂 64 felnott és 19 gyerek jelentkezett be eddig 🙂 lassam megtelik a camping 🙂

GaborApa
                                                Felhasználó

[quote=”Tomy”:15cswtf4].. ti hozzatok egy telit pálinkával!!
                                                  :smt205 [/quote]
                                                  Most már tudják, hol kell elzárni a leeresztőcsapot 😉

Tomy
                                                  Felhasználó

[quote=”3hinfo”:k1oc8azt]Lassan elkezdhetnénk egyeztetni a konvojt. Na, ki, mikor utazik? Mi Monorról (a 4-es főúton a 34-es km) 3 óra körül indulunk. A navigátoroknak ne dőljetek be. Nem az M5 a jó irány, hanem a gyorsforgalmi, s utána a 4-es. Persze, akinek nem muszály az M5-öst használni.
                                                    8) 8) 8) 8) [/quote]

Mi 12-körül indulunk Vácról két autóval. Bár Hymeres barátomat ismerve 13.30-kor 😀 .
                                                    Ha van kedved, erre kerülhetsz,és mehetünk együtt!
                                                    Van kannám a víztöltéshez, ti hozzatok egy telit pálinkával!!
                                                    :smt205

Blue
                                                    Felhasználó

[quote=”zsuzsa”:1bpg9e0q]
                                                      Hát majd most megismerik 😯
                                                      Nem kell aggódni, élőben sokkal nooormalisabbnak tünnek #-o [/quote]

Felhivnom a Tisztelt többiek figyelmét, az utolsó szó jelentőségére. 😆 😆

3hinfo
                                                      Felhasználó

Lassan elkezdhetnénk egyeztetni a konvojt. Na, ki, mikor utazik? Mi Monorról (a 4-es főúton a 34-es km) 3 óra körül indulunk. A navigátoroknak ne dőljetek be. Nem az M5 a jó irány, hanem a gyorsforgalmi, s utána a 4-es. Persze, akinek nem muszály az M5-öst használni.
                                                        8) 8) 8) 8)

25 hozzászólás megtekintése - 351-375 / 522

You must be logged in to reply to this topic.