Főoldal Fórumok Lakóautós Találkozóink Találkozó: 2008 Április 11-13 szezonnyitó, Martfű,

Legutóbb frissítette zsuzsa 17 years, 9 months telt el
36angok
522 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    GaborApa
    Felhasználó

Az erre vonatkozó szavazás eredményeképpen idén is Martfűi kempingben tartjuk a Magyar Lakóautó Klub szezonnyitó találkozóját.
      Sokunknak már olyan mintha hazajárnánk, (bár mi mindenhol otthon vagyunk 😉 ), de remélem megismerkedünk jópár új klubtaggal is.
      A Toma kempingtől most is megkapjuk az egyet fizet kettőt kap kedvezményt, és a Lakóautós Bowlingbajnokság megrendezéséhez is gratisz megkapjuk a Bowlingpályákat.
      A jelentkezésre hamarosan kiteszünk egy jelentkezési lapot.
      Kérdéseket itt, ebben a topicban tegyetek fel (ne emailben), hátha másokat is érdekel a téma.
      Az időpontra a javaslatom: Április 11-13.

• Szerző
      Válasz
      Blue
      Felhasználó

[quote=”GaborApa”:371rmfee]
        Ugyanez vonatkozik az URAL-ra is 😉
        esetleg STS555?[/quote]

Vettem a célzást.
        Nem megyek le az URAL- lal. Zozot meg nem tudjuk kimozditani.
        Megigértem ha közeleb lesz Bp-hez oda el megyek a 6 kerekü 13 tonnás picikével. [-X

GaborApa
        Felhasználó

STS!
          Nem tudom ezt olvastad-e, de jó ha te is elteszed a számom, mert a főbejáraton csak némi épületbontás árán jutnátok be. 😉
          [quote=”GaborApa”:m2sm5xml]Ha jöttök előtte mindenképp hívjatok fel, mert intézem majd a hátsó nagykaput, és hogy aszfalton tudjatok állni, nem tudom a gyeprács mennyit bír. tel 06-209-727272
          Már mondtam Horvátpapáéknak is.
          Ugyanez vonatkozik az URAL-ra is 😉
          esetleg STS555?[/quote]

rlacika
          Felhasználó

[quote=”3hinfo”:3a7hu5zj]Bár nem tudom, mi az, de én is kérem! Szeretek főzni, hátha belefér a profilomba. 8) 8) 8) 8) [/quote]
            Felraktam a tere-fere reszbe :smt024

3hinfo
            Felhasználó

Konvoj szempontból, mi 3-kor indulunk Monorról a 4-esen. Monor után Monorierdő, majd Pilis következik. Pilis után kb 3-4 km-re van egy közúti felüljáró, melyről jobbra kell fordulni, hogy a 4-esen maradjunk. Ezután párszáz méternyire van egy benzinkút (ha jól emlékszem ÖMV) ennek a parkolója kamionok részére van kialakítva. Ide mi is kényemesen beférünk. Ha valakinek passzol az időpont jelezze. Mi kb 1/4 4-kor bírunk ott lenni. Innen az út kb 1 óra Martfűig. A segítségnél is számíthattok ránk, persze a kajánál is :smt201 8) 8) :smt201 .

3hinfo
              Felhasználó

[quote=”rlacika”:j2j8fe2c]Hát nem az ember tiszteségén esett csorbáról van szó [-X …de tiszteletlenül be lehet zabálni belőle #-o
                Ha kell neked is elküldöm.Tomynak mán a postaládájában van (remélem…ha jó a taglistán levő cime) 😀 [/quote]
                Bár nem tudom, mi az, de én is kérem! Szeretek főzni, hátha belefér a profilomba. 8) 8) 8) 8)

Borisz
                Felhasználó

[quote=”GaborApa”:qf1ww2iw]Az időt az adatlapodon tudod beállítani.
                  A menüben „személyes adataid”
                  utána balra fent „Adataid módosítása”
                  majd: Fórumok idozónája
                  ezt állítsd GMT+2 órára. (mert nyári időszámítás van)

A program rendesen tárolja az időpontokat, de az olvasónak az Ő helyi ideje szerint jeleníti meg.
                  Tehát csak Te látod úgy mintha nem lenne jól beállítva a többiek azt látják, hogy 10:58-kor írtál.[/quote]

Köszi a segítséget. Látszik, mennyire értek a számítógéphez.

ficsor
                  Felhasználó

[quote=”Borisz”:3bqgetsm]Mi valószínű, hogy csak szombaton de. érkezünk /Ida lányunk osztálytársaival névnapi bulit tart péntek este/, sajna ezért lemaradunk a péntek esti buliról. Szombaton bepótoljuk. Köszi azoknak itt is, akik a Makó-i sárban segítettek betolni a táborhelyre a lakót, Martfűn erre már nem kerülhet sor (nem mintha hiányozna!). 😛 😆 [/quote]
                    Két évvel ezelőtt azért volt aki ezt meg tudta oldani, már mint, hogy elsüllyedjen. 😕
                    Ezt úgy tudta elérni, hogy berobogott a kempingbe, végig tűzött a betonúton és megállt valahol hátul, az akkor még felparcellázatlan, jól felázott területen, kikerülve az odaállított személyzetet, aki direkt azért volt ott, hogy megmutassa hova érdemes állni. 😳
                    Monndjuk szerény véleményem szerint egy kempingbe az ember behajt, és megáll a recepcio környékén (betonúton) és tájékozódik 🙄
                    Zsuzsa

GaborApa
                    Felhasználó

[quote=”Borisz”:1efrckib]Webmester! Az időt igazán beállíthatnád, mert 10,58-kor küldtem el az üzenetet, és még csak 8,58-at jelez a lap. Vagy azt tartod Te is, hogy „nincs se Múlt, se Jövő, csak a Jelen!”? Ezért nincs jelentősége a kiírt időnek?[/quote]
                      Az időt az adatlapodon tudod beállítani.
                      A menüben „személyes adataid”
                      utána balra fent „Adataid módosítása”
                      majd: Fórumok idozónája
                      ezt állítsd GMT+2 órára. (mert nyári időszámítás van)

A program rendesen tárolja az időpontokat, de az olvasónak az Ő helyi ideje szerint jeleníti meg.
                      Tehát csak Te látod úgy mintha nem lenne jól beállítva a többiek azt látják, hogy 10:58-kor írtál.

Red
                      Felhasználó

[quote=”Borisz”:1x4mnra9]Webmester! Az időt igazán beállíthatnád, mert 10,58-kor küldtem el az üzenetet, és még csak 8,58-at jelez a lap. Vagy azt tartod Te is, hogy „nincs se Múlt, se Jövő, csak a Jelen!”? Ezért nincs jelentősége a kiírt időnek?[/quote]
                        szerintem ezt Te tudod állítani az adatlapodon 😕

Borisz
                        Felhasználó

Webmester! Az időt igazán beállíthatnád, mert 10,58-kor küldtem el az üzenetet, és még csak 8,58-at jelez a lap. Vagy azt tartod Te is, hogy „nincs se Múlt, se Jövő, csak a Jelen!”? Ezért nincs jelentősége a kiírt időnek?

Borisz
                          Felhasználó

Mi valószínű, hogy csak szombaton de. érkezünk /Ida lányunk osztálytársaival névnapi bulit tart péntek este/, sajna ezért lemaradunk a péntek esti buliról. Szombaton bepótoljuk. Köszi azoknak itt is, akik a Makó-i sárban segítettek betolni a táborhelyre a lakót, Martfűn erre már nem kerülhet sor (nem mintha hiányozna!). 😛 😆

GaborApa
                            Felhasználó

[quote=”Kerti”:fdzsy1tw]Egy próbát mindenképpen megérne, mert én azt sem tudom, hogy miről beszéltek itt. Én még nem ettem de nagyon kíváncsi vagyok rá.[/quote]
                              Pacalleves, de nem pörköltszerű (nincs is benne paprika) ahogy álatalában a pacalt ismerjük, hanem tejfölös, citromos nagyon pikáns ízű.

Talán egy picit a tejfölös krumplileveshez lehetne hasonlítani, de a borjúlábszár és a pacal azért az nem burgonya [-X

Kerti
                              Adminisztrátor

[quote=”rlacika”:1uqeezf4]…De ha kedvetek van kipróbálhatjuk most is…csak legyenek a gyomorbogyóitok kézügyben #-o [/quote]
                                Egy próbát mindenképpen megérne, mert én azt sem tudom, hogy miről beszéltek itt. Én még nem ettem de nagyon kíváncsi vagyok rá.

rlacika
                                Felhasználó

[quote=”GaborApa”:4js7uqup]
                                  Tudom, hogy nem igazán bográcskaja, de ha összedobjuk az árát, nem vállalnál be egy adaggal szombaton?
                                  Szerintem sokan nem ismerik, aki meg igen az biztosan enné is.
                                  Kostoló mindenkinek juthatna.

Csak egy ötlet, mert mióta beszélünk róla, azóta csorog a nyálam. 😆 [/quote]
                                  Enni én is szeretem, de nem szoktam itthon késziteni, habár a recept közismert, hanem ismert vendéglőkbe megyek amikor kivánom 😳 De igérem hogy a következő taliig kiprobálom és ha megy akkor beválalom. De ha kedvetek van kipróbálhatjuk most is…csak legyenek a gyomorbogyóitok kézügyben #-o

GaborApa
                                  Felhasználó

[quote=”rlacika”:2n5mvwjf]Tomy kért valamivel lejjeb hogy a csorba de burta receptjét kűldjem el…azért került ide. De most átraktam a tere-ferébe. Máskülömben pacallevesről van szó 😀 [/quote]
                                    Azt értettem, csak a burtát nem.
                                    Sokfelé hívják a savanykás húsleveseket csorbának és ettem már mindenféle hússal is, de a pacallal az igazi.
                                    Csak még egy szó itt, erről a Pacalcsorbáról.
                                    Tudom, hogy nem igazán bográcskaja, de ha összedobjuk az árát, nem vállalnál be egy adaggal szombaton?
                                    Szerintem sokan nem ismerik, aki meg igen az biztosan enné is.
                                    Kostoló mindenkinek juthatna.

Csak egy ötlet, mert mióta beszélünk róla, azóta csorog a nyálam. 😆

rlacika
                                    Felhasználó

[quote=”GaborApa”:1op1w1ie]Ez a csorba melyik csorba?
                                      :-k [/quote]
                                      Tomy kért valamivel lejjeb hogy a csorba de burta receptjét kűldjem el…azért került ide. De most átraktam a tere-ferébe. Máskülömben pacallevesről van szó 😀

GaborApa
                                      Felhasználó

Morgobacsié a 35-ik lakóautó, és most állunk 99 főnél. =D>
                                        😆 😆 😆
                                        Ki lesz a 100. jelentkező? 😉

igaz, ketten lemondták 😥

GaborApa
                                        Felhasználó

[quote=”rlacika”:1ptl75k9]Hát nem az ember tiszteségén esett csorbáról van szó [-X …de tiszteletlenül be lehet zabálni belőle #-o
                                          Ha kell neked is elküldöm.Tomynak mán a postaládájában van (remélem…ha jó a taglistán levő cime) 😀 [/quote]
                                          Azt gondolom, hogy csorba tehát leves receptről van szó, de így hogy „de burta” soha sem hallottam.
                                          Ettünk már mindenféle csorbákat, de azoknak mind tisztességes Magyar nevük volt.
                                          Egyszer egy szakácstól kaptunk egy jó adag fűszerkeveréket is, mert nagyon megdicsértük a csorbáját. 😳
                                          De mi az a burta? :-k

rlacika
                                          Felhasználó

[quote=”BarthaJudit”:3nbmgu95]Mi is szeretünk ám jókat enni !!! 😆 mi ez az maszek sumákolás? [-X mi nem fogjuk megkapni ezt a receptet??
                                            Gabectől is hiába várom a túrós lepény receptjét :smt021
                                            Üdv Jutka[/quote]
                                            Ne :smt068 le !!! Felteszem azon perc a tere-fere részbe!

BarthaJudit
                                            Felhasználó

[quote=”rlacika”:2j6caz63]Hát nem az ember tiszteségén esett csorbáról van szó [-X …de tiszteletlenül be lehet zabálni belőle #-o
                                              Mi is szeretünk ám jókat enni !!! 😆 mi ez az maszek sumákolás? [-X mi nem fogjuk megkapni ezt a receptet??
                                              Gabectől is hiába várom a túrós lepény receptjét :smt021
                                              Üdv Jutka

ficsor
                                              Felhasználó

[quote=”rlacika”:r6n46odj]Hát nem az ember tiszteségén esett csorbáról van szó [-X …de tiszteletlenül be lehet zabálni belőle #-o
                                                Ha már így felizgattatok bennünket, feltehetnéd ide is, ha nem titkos [-o< Zsuzsa

rlacika
                                                Felhasználó

[quote=”GaborApa”:30ndpfj6]Ez a csorba melyik csorba?
                                                  :-k [/quote]
                                                  Hát nem az ember tiszteségén esett csorbáról van szó [-X …de tiszteletlenül be lehet zabálni belőle #-o
                                                  Ha kell neked is elküldöm.Tomynak mán a postaládájában van (remélem…ha jó a taglistán levő cime) 😀

GaborApa
                                                  Felhasználó

[quote=”Tomy”:2t7dt5uy]Nekem elhozhatnád a csorba de burta receptét! Bár tudom nem így írják,de gondolom így is ráismersz.
                                                    🙄 [/quote]

Ez a csorba melyik csorba?
                                                    :-k

GaborApa
                                                    Felhasználó

Szóljon, aki ezt nem kapta meg [-o<

Kedves Lakóautós Barátaink!

A következő lakóautós találkozóval kapcsolatban szeretnék néhány új információt megosztani Veletek.

A tábor közepén most is hagyunk egy jó nagy helyet, ahova mindenki hozza oda székét asztalát. Ez eddig jól bevált, és hamarabb kialakul a kellemes hangulat is.

Pénteken délutánra egy jó nagy bográcsozást tervezünk, melyhez az alapanyag beszerzést Red vállalta. Természetesen majd a helyszínen összekalapozzuk. Aki tud, a munkába beszállhat segíteni. Feltételezzük, hogy mindenki benne van. Kérlek, jelezd a fórumon is, hogy mennyire lesztek éhesek.

Szombat délelőtt tartjuk a Lakóautós Bowling Bajnokságot. A nagyszámú jelentkezés miatt idén is csapatversenyeket rendezünk.

A bajnokság fáradalmait egy közös grill lakomával pihenjük ki. Pillanat elhozza az ipari grillsütőjét a tárcsa mellé. Ezeken már kényelmesen meg tudjuk sütni mindannyiunk ebédjét és vacsoráját is. Ehhez a programhoz egyszerűbb, ha nem Ő veszi meg a rávalót, hiszen nehéz lenne kitalálni, hogy milyen húsból milyen mennyiség fogy majd el. Ezért mindenki hozzon magával olyan húst, amilyet szeret (csirkepulykamarhasertésnyúlkengurustruccgyíkszöcske), befűszerezve, bepácolva, és majd közösen megsütjük. A hozzávalókat és a grillezhető zöldségeket se hagyjátok otthon.

Este valószínűleg ismét megperzseljük az égbolt alját egy kis tábortűzzel.

Aki akar ott szalonnát is süthet.

Végül, de nem utolsósorban, szombaton még egy tejfakasztóra is sor kerülhet, akár a boldog apa távollétében is.

Ha még nem tetted meg, akkor gyorsan töltsd ki a jelentkezési lapot !!!

Mint azt az előző levélben írtam a találkozó időpontja: 2008 április 11-13 (jövő hétvége)

Helyszíne: Martfű Kemping.
                                                      További információkat olvashatsz a kemping honlapján: http://www.martfu-turizmus.hu/
                                                      és a Lakóautó Klub fórumán, ahol kérdéseket is feltehetsz. Találkozó: Martfû, szezonnyitó 2008 Április 11-13
                                                      Akinek szállásra van szüksége azt egyénileg, telefonon intézheti a kempinggel.

Találkozunk egy hét múlva!

Üdvözlettel
                                                      GáborApa
                                                      http://www.lakoautoklub.hu

Ez egy körlevél, melyet minden regisztrált lakóautó klubtag megkap. Amennyiben számodra ez a levél zavaró volt, vagy érdektelen, úgy elnézésedet kérem.
                                                      Ha nem szeretnél több ilyen levelet kapni, akkor a „Személyes adataid” menüpontra kattintás után a „Tagviszonyod törlése” gombbal deaktiválhatod regisztrációdat.

Fontos!
                                                      Azoknak a regisztrált klubtagoknak, akik az elmúlt egy évben nem jelentkeztek be, hamarosan deaktiválni fogjuk a regisztrációját.
                                                      Tehát, ha továbbra is érdekel a lakóautó klub, akkor kérünk, hogy lépj be a felhasználó neveddel.

Szabadi
                                                      Felhasználó

Mi is beneveznénk a bogrács kajába 2 fő. Szabadi

25 hozzászólás megtekintése - 276-300 / 522

You must be logged in to reply to this topic.