Főoldal Fórumok Lakóautós Találkozóink Találkozó: 2008 Április 11-13 szezonnyitó, Martfű,

Legutóbb frissítette zsuzsa 17 years, 9 months telt el
36angok
522 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    GaborApa
    Felhasználó

Az erre vonatkozó szavazás eredményeképpen idén is Martfűi kempingben tartjuk a Magyar Lakóautó Klub szezonnyitó találkozóját.
      Sokunknak már olyan mintha hazajárnánk, (bár mi mindenhol otthon vagyunk 😉 ), de remélem megismerkedünk jópár új klubtaggal is.
      A Toma kempingtől most is megkapjuk az egyet fizet kettőt kap kedvezményt, és a Lakóautós Bowlingbajnokság megrendezéséhez is gratisz megkapjuk a Bowlingpályákat.
      A jelentkezésre hamarosan kiteszünk egy jelentkezési lapot.
      Kérdéseket itt, ebben a topicban tegyetek fel (ne emailben), hátha másokat is érdekel a téma.
      Az időpontra a javaslatom: Április 11-13.

• Szerző
      Válasz
      Blue
      Felhasználó

[quote=”GaborApa”:1q6j41pe]Ajaj mit tettem #-o
        Blue mindjárt elkezd hisztizni :smt210 , hogy egyeseknek kinyittatom a hátsó kaput, Neki meg nem [-X [/quote]

No para.
        Engem a hátsó kapu nem érdekel. Én a föbejáraton közlekedek. Mindegy az hogy kis autó vagy Ural. Vigyázzon magára a portás fülke.
        Csak befelé lesz nagy por. Kifelé viszont már nagy lesz a hely. Ha meg nem birja a hid, talán még a felezőbe is át kell kapcsolnom. Akkor viszont nektek marad a hátsó kapu.
        Az viszont biztos hogy szegény Toma a gyeprácsát nem találja meg olyan mélyre elültetem.
        Na menjek az Ural-lal?
        😆 😆 😆

Red
        Felhasználó

😆

GaborApa
          Felhasználó

Ajaj mit tettem #-o
            Blue mindjárt elkezd hisztizni :smt210 , hogy egyeseknek kinyittatom a hátsó kaput, Neki meg nem [-X

Névtelen

[quote=”GaborApa”:3v9hd8ls]Azért a 7 tonna nem biztos hogy jó a gyeprácsnak, főleg a Tisza parton ahol mindig nedves a talaj. Majd megnézzük mennyire ázott fel.
              De a telefonálás lényege a hátsó kapu.
              A bejáratnál elég szűkös a sorompó és az épület ereszcsatornája közötti hely. Egyszer már egy lakóautó lebontotta. 😯
              Lehet, hogy elférsz,de szerintem jobb a biztonság. Ha rámcsörögsz, akkor kinyittatom a hátsó nagykaput, ahol kényelmesen be tudtok jönni.
              Nem nagy ügy, egy telefont szerintem megér 😉 [/quote]

Ok, mindenképpen csörgünk. Remélem nem jön közbe semmi, és el tudunk menni. Már meg is tankoltam a gépet, nagy örömet okozva az itteni Shell kut kezelőinek. 😀

3hinfo
              Felhasználó

[quote=”STS555″:3lp1lra0]Kérdések:

1. Magasság: Nem tudom ezt olvastad-e, de jó ha te is elteszed a számom, mert a főbejáraton csak némi épületbontás árán jutnátok be.

2. Gyeprács terhelése: „és hogy aszfalton tudjatok állni, nem tudom a gyeprács mennyit bír.”

Így ok? 🙂 [/quote]
                OK, már kapis! Nem kötzködni akartam, csak nem értettem az összefüggéseket. Bocs!!! 😳

GaborApa
                Felhasználó

[quote=”STS555″:y2k2cw9z]Szia!

Miért, mennyi a bejárat szabad magassága? A kocsi 2 tengelyen (6 keréken) összesen 7240 kg. Gondolom az belefér.[/quote]

Azért a 7 tonna nem biztos hogy jó a gyeprácsnak, főleg a Tisza parton ahol mindig nedves a talaj. Majd megnézzük mennyire ázott fel.
                  De a telefonálás lényege a hátsó kapu.
                  A bejáratnál elég szűkös a sorompó és az épület ereszcsatornája közötti hely. Egyszer már egy lakóautó lebontotta. 😯
                  Lehet, hogy elférsz,de szerintem jobb a biztonság. Ha rámcsörögsz, akkor kinyittatom a hátsó nagykaput, ahol kényelmesen be tudtok jönni.
                  Nem nagy ügy, egy telefont szerintem megér 😉

Névtelen

[quote=”3hinfo”:2umzn95x]Ez volt az erdeti hsz, és ebben ugye utaltak a terhelésre is…….
                    Bocs, de ezt még mindig nem értem. Miről van szó? 8) [/quote]

Kérdések:

1. Magasság: Nem tudom ezt olvastad-e, de jó ha te is elteszed a számom, mert a főbejáraton csak némi épületbontás árán jutnátok be.

2. Gyeprács terhelése: „és hogy aszfalton tudjatok állni, nem tudom a gyeprács mennyit bír.”

Így ok? 🙂

3hinfo
                    Felhasználó

Ez volt az erdeti hsz, és ebben ugye utaltak a terhelésre is…….
                      Bocs, de ezt még mindig nem értem. Miről van szó? 8)

Névtelen

[quote=”3hinfo”:o09mx6se]Na várjunk csak, valamit nem értek: hogy jön össze a bejárat szabad magassága, a kocsi 2 tengelyével, a 6 keréken 7240 kg-mal??? 8) 8) 8) 8) [/quote]

Ez volt az erdeti hsz, és ebben ugye utaltak a terhelésre is…….

[i]Ha jöttök előtte mindenképp hívjatok fel, mert intézem majd a hátsó nagykaput, és hogy aszfalton tudjatok állni, nem tudom a gyeprács mennyit bír. tel 06-209-727272
                        Már mondtam Horvátpapáéknak is.
                        Ugyanez vonatkozik az URAL-ra is
                        esetleg STS555?[/i]

3hinfo
                        Felhasználó

[quote=”rlacika”:1y8ph8fj]Húúú… de nagy a csend :-# Vagy mindenki gyűjti az energiát a hétvégére? :smt217 [/quote]
                          Látod, már nem ilyan nagy a csend, csak mindenki vár valamire, amire lecsaphat, csak várni kell, lesz majd hozzászólás :smt114 :smt201

3hinfo
                          Felhasználó

[quote=”STS555″:2k16my6v]Szia!

Miért, mennyi a bejárat szabad magassága? A kocsi 2 tengelyen (6 keréken) összesen 7240 kg. Gondolom az belefér.[/quote]
                            Na várjunk csak, valamit nem értek: hogy jön össze a bejárat szabad magassága, a kocsi 2 tengelyével, a 6 keréken 7240 kg-mal??? 8) 8) 8) 8)

Névtelen

[quote=”GaborApa”:1f40mgmg]STS!
                              Nem tudom ezt olvastad-e, de jó ha te is elteszed a számom, mert a főbejáraton csak némi épületbontás árán jutnátok be. 😉
                              [/quote]

Szia!

Miért, mennyi a bejárat szabad magassága? A kocsi 2 tengelyen (6 keréken) összesen 7240 kg. Gondolom az belefér.

Névtelen

Szia!

Miért, mennyi a bejárat szabad magassága? A kocsi 2 tengelyen (6 keréken) összesen 7240 kg. Gondolom az belefér.

rlacika
                                Felhasználó

Húúú… de nagy a csend :-# Vagy mindenki gyűjti az energiát a hétvégére? :smt217

GaborApa
                                  Felhasználó

[quote=”egripasa”:36a682d0]Sajnos most kaptuk a meghívót a tesómtól keresztelőre igaz nem mi vagyunk a keresztszülők de ott kell lennünk a családi béke miatt Így Martfűre nem tudunk menni Bocsi 🙁 [/quote]
                                    Semmi gond.
                                    Keresztelő után úgyis buli van.
                                    Gyorsan lelocsoljátok a gyereket, aztán hozzátok Őt is.
                                    A pap is jöhet.
                                    😆
                                    😳

GaborApa
                                    Felhasználó

[quote=”agrogirl”:2hhx5z7d]Hello. Mi kb. 5 órakor tudunk indulni Albertirsáról. ….[/quote]

És Ti vagytok a 40. jelentkezők =D>

Névtelen

Hello. Mi kb. 5 órakor tudunk indulni Albertirsáról. Mi általában napközben nemigen eszünk így estére ki vagyunk éhezve, de a 2 gyermek nem tudom mennyire lesz éhes, szerintem az úton nasival elnyomják. Így a bográcsra 2 felnőtt biztos igényt tart.

egripasa
                                        Felhasználó

Sajnos most kaptuk a meghívót a tesómtól keresztelőre igaz nem mi vagyunk a keresztszülők de ott kell lennünk a családi béke miatt Így Martfűre nem tudunk menni Bocsi 🙁

rlacika
                                          Felhasználó

[quote=”3hinfo”:15orgs7r]Törökszentmiklósról Martfű, Szolnokon keresztül 35 km. A másik út, ennek kb. a fele, de iszonyú rossz az út. Jobban jársz, ha Szolnok felé kerülsz egy picit. 8) 8) 8) 8) [/quote]
                                            Köszönöm !!! Gondoltam én, azért is kérdeztem reá a dologra…nállunk is minél többszámjegyű az út, annál rosszab #-o !

Red
                                            Felhasználó

este, 8-9 körűl lesz kész szerintem…

Bonnie
                                              Felhasználó

Helló!
                                                Remélem jó helyen jelzem, mi péntek du tudunk csak indulni,nem tudom pontosan mikor érünk oda. A bográcsozás miatt csak…mikorra tervezitek? Este vacsi vagy du-i? Ha esti vacsi, akkor kb 3 felnőtt, normálisan éhes… 🙂 2 gyerek csak csipegetve ha még esznek.. 🙂
                                                Köszönöm!
                                                Üdv mindenkinek!
                                                Roller Robi

3hinfo
                                                Felhasználó

[quote=”rlacika”:1owjabk4]:smt100 Amikor jövök Ártánd felől, a térképen Törökszentmiklostól van egy országut (4629), amelyik Tiszatenyő-Kengyel- Martfű iranyú. A komputermben levő MAP 24 progi ezt mutatja…nem tudom nem e jobb az út Szolnokon keresztül? Ha valaki ismeri a zónát kérnék egy kis infót.[/quote]
                                                  Törökszentmiklósról Martfű, Szolnokon keresztül 35 km. A másik út, ennek kb. a fele, de iszonyú rossz az út. Jobban jársz, ha Szolnok felé kerülsz egy picit. 8) 8) 8) 8)

rlacika
                                                  Felhasználó

:smt100 Amikor jövök Ártánd felől, a térképen Törökszentmiklostól van egy országut (4629), amelyik Tiszatenyő-Kengyel- Martfű iranyú. A komputermben levő MAP 24 progi ezt mutatja…nem tudom nem e jobb az út Szolnokon keresztül? Ha valaki ismeri a zónát kérnék egy kis infót.

Blue
                                                    Felhasználó

[quote=”GaborApa”:3gjzte74]Hmmmmmmmmmmm
                                                      Ugyan már, lárifári, hova gondolsz?
                                                      😆

Kénytelenek leszünk Füredyéknél, a sarkon is tartani egy találkozót 😉 [/quote]

Oda elmegyek vele.

-lárifári- hol hallotam :smt217

GaborApa
                                                      Felhasználó

[quote=”Blue”:524b74up]Vettem a célzást.
                                                        [/quote]
                                                        Hmmmmmmmmmmm
                                                        Ugyan már, lárifári, hova gondolsz?
                                                        😆

Kénytelenek leszünk Füredyéknél, a sarkon is tartani egy találkozót 😉

25 hozzászólás megtekintése - 251-275 / 522

You must be logged in to reply to this topic.