Főoldal Fórumok Lakóautós Találkozóink Találkozó: 2008 Április 11-13 szezonnyitó, Martfű,

Legutóbb frissítette zsuzsa 17 years, 2 months telt el
36angok
522 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    GaborApa
    Felhasználó

Az erre vonatkozó szavazás eredményeképpen idén is Martfűi kempingben tartjuk a Magyar Lakóautó Klub szezonnyitó találkozóját.
      Sokunknak már olyan mintha hazajárnánk, (bár mi mindenhol otthon vagyunk 😉 ), de remélem megismerkedünk jópár új klubtaggal is.
      A Toma kempingtől most is megkapjuk az egyet fizet kettőt kap kedvezményt, és a Lakóautós Bowlingbajnokság megrendezéséhez is gratisz megkapjuk a Bowlingpályákat.
      A jelentkezésre hamarosan kiteszünk egy jelentkezési lapot.
      Kérdéseket itt, ebben a topicban tegyetek fel (ne emailben), hátha másokat is érdekel a téma.
      Az időpontra a javaslatom: Április 11-13.

• Szerző
      Válasz
      zsuzsa
      Felhasználó

[quote=”Oldi”:cucptgnd]Hááát!

Szóval vagyunk azért, mert ezt a szezonnyitót ki kellett hagynunk… 😳 🙂 [/quote]

Nagyon hiányoltunk benneteket, azt hiszem, ezt az összes „régi” nevében mondhatom. 🙁
        Remélem, azért valami hétvégi összejövetelen találkozunk 🙂

Oldi
        Felhasználó

Hááát!

Sárgára kéne festenem az Eura-t, mert tényleg nagyon sajnálom, hogy nem lehettünk Veletek!!! 🙁
          Egyszerűen el voltam havazva melóval (vagy rosszul osztottam be), Móni meg vizsgázott a 7végén, szóval tényleg lehetetlen volt számunkra ez a 7vége…
          De lélekben Veletek voltunk! De tényleg!!!
          Nekem ez a tavasz is zűrös, mint mindegyik, aztán talán július közepén egy pár nap a horvát parton.
          (Mivel nagyon kell sietni , lehet, hogy motorral… 😆 )
          Aztán a szokásos szeptember eleji dél-spanyol nagy út!!!!
          Kívánom, hogy Nektek eseménydúsabb legyen a nyár is !! 🙂
          Szóval vagyunk azért, mert ezt a szezonnyitót ki kellett hagynunk… 😳 🙂

rlacika
          Felhasználó

Sokan nyomogatták a fényképezőgépjeik gombját a találkozon, de látom kevesen teszik fel az albumokba közhasználatra 🙁

GaborApa
            Felhasználó

[quote=”LMC”:191mxyo6]Sopronból sem lehetett használni 21 -22 között és kiléptem. András[/quote]
              Mert serverleállás volt. 😥

LMC
              Felhasználó

[quote=”Blue”:3je5vmqe]Én már tegnap este be se tudtam lépni a lapra. Ez nem lehet véletlen. Ezért megváltoztatom a kijelentésemet.

Tüzes a kicsike,….. 😆 [/quote]

Sopronból sem lehetett használni 21 -22 között és kiléptem.

András

Blue
                Felhasználó

[quote=”Blue”:l3cuo3hu]Kicsapongos a kicsike, de még fiatal 😆 [/quote]

Én már tegnap este be se tudtam lépni a lapra. Ez nem lehet véletlen. Ezért megváltoztatom a kijelentésemet.

Tüzes a kicsike,….. 😆

GaborApa
                  Felhasználó

[quote=”Blue”:dxhgt6xz]Kicsapongos a kicsike, de még fiatal 😆 [/quote]
                    Hogy is mondják? Inkább osztozz egy finom tortán, mint… 😳

Kerti
                    Adminisztrátor

[quote=”Blue”:36lesdlf]Miért cikized sárgácskát, a feleségünket.
                      Tök rendes mos, főz, takarít, auchanba jár.

😆 😆 😆 [/quote]
                      Milyen sárgácska???

rlacika
                      Felhasználó

[quote=”FuredyLaci”:17y0gfjl]Én is felraktam néhány képet a taliról.
                        Jutka[/quote]
                        Esett az eső amikor ott voltunk? :-k Hát erre nem nagyon emlékszem (talán a tüzesviz? 😳 ). Szerintem, és a feltett képek szerint minden szuper volt! =D> Várjuk a következőt. A hét végén vagy két-három napig bejárjuk a Lápos vidékét. Majd beszámolok!

Blue
                        Felhasználó

[quote=”GaborApa”:2hmv7e2y]#-o Értem.
                          Ezek szerint nektek már megengedték a házasságot is. 😳
                          És nem zavar az a Pillanatnyi románc?[/quote]

Kicsapongos a kicsike, de még fiatal 😆

Brigi
                          Felhasználó

[quote=”FuredyLaci”:13986ai0]Én is felraktam néhány képet a taliról.
                            Jutka[/quote]
                            Köszi,

Jók a képek, időnként nem is esett 😉

GaborApa
                            Felhasználó

[quote=”GaborApa”:2dyap45f]Szombatra esőt mondanak.
                              Kéne szervezni egy találkozót! 😆 😆 😆 [/quote]
                              [quote=”Kerti”:2dyap45f]Rendben. Szervezzünk. Legyen mondjuk Tokajban. Ki jön?[/quote]

Most, hogy a gyerekruhák végre tiszták és szárazak. 🙄
                              :-k
                              Mi megyünk!
                              Ficsor? Rudi? Vagy valaki a Keleti blokkból?

GaborApa
                              Felhasználó

[quote=”Blue”:j9lqdsmx]Miért cikized sárgácskát, a feleségünket.
                                Tök rendes mos, főz, takarít, auchanba jár. 😆 😆 😆 [/quote]
                                #-o Értem.
                                Ezek szerint nektek már megengedték a házasságot is. 😳
                                És nem zavar az a Pillanatnyi románc?

GaborApa
                                Felhasználó

[quote=”rudi-radio”:1zzpi1dl]
                                  Valaki igazán elárulhatná hány egység volt összesen a talin?
                                  [/quote]
                                  Ha a bungi és hotel és apartmanvendégeket (pl. 😛 illanat) is beleszámoljuk, akkor 40.
                                  Lakóautóból megfordult ha jól emlékszem 35.

Elhoztam a listát, csak azon sajnos mindenkinek az igazi neve van, de majd egyszer, ha nagyon sok időm lesz akkor beazonosítok mindenkit, és majd felteszem. 😆

3hinfo
                                  Felhasználó

[quote=”rudi-radio”:1o7s98bg]:D 😀 😀
                                    Nagyon köszönöm a jókívánságot.
                                    A következő talin leöblítjük !
                                    :smt030 :smt206
                                    Valaki igazán elárulhatná hány egység volt összesen a talin?

Rudi[/quote]
                                    Szerintem ezt csak Toma tudja pontosan megmondani, akkora volt a jővés-menés. A panoráma képen számolgatva, legkevesebb 28.
                                    8) 8) 8) 8)

rudi-radio
                                    Felhasználó

[quote=”LMC”:19s68p8z]Igazad van főzök még 1 -et. 🙄 #-o 🙂

Boldog névnapot Rudi [-o< :smt206 András[/quote] 😀 😀 😀 Nagyon köszönöm a jókívánságot. A következő talin leöblítjük ! :smt030 :smt206 Valaki igazán elárulhatná hány egység volt összesen a talin? Rudi

Blue
                                      Felhasználó

[quote=”GaborApa”:ja26jrrp]Már megint nem értek valamit 🙄
                                        453-as hozzászólás:Magyarországon nincs tiltva a többférjűség 😆 [/quote]

Miért cikized sárgácskát, a feleségünket.
                                        Tök rendes mos, főz, takarít, auchanba jár.

😆 😆 😆

LMC
                                        Felhasználó

[quote=”GaborApa”:35a5x0gi]LMC!
                                          (Mielőtt elkezded olvasni)
                                          Ma reggel hosszú kávét igyál! 😉 [/quote]

Igazad van főzök még 1 -et. 🙄 #-o 🙂

Boldog névnapot Rudi [-o< :smt206 András

FLaci
                                          Felhasználó

Én is felraktam néhány képet a taliról.
                                            Jutka

Brigi
                                            Felhasználó

Bevallom, kicsit elvesztem a fényképek és antennák rengetegében a találkozó utózöngéje között.
                                              (Mellesleg Pillanat nagy becsben tartja a megszerzett skalpot, a műhelyében mindig szem előtt van.)

GaborApa
                                              Felhasználó

Már megint nem értek valamit 🙄
                                                453-as hozzászólás:[quote=”Blue”:3w455q54]A Dunakeszi i Auchanba vette a feleségem. ….Most vett a Red nek is egyet ….[/quote]
                                                497-es hozzászólás:[quote=”Red”:3w455q54]A Dunakeszi i Auchanba vette a feleségem. ….[/quote]
                                                Magyarországon nincs tiltva a többférjűség 😆

rlacika
                                                Felhasználó

[quote=”Blue”:20ca8wzp]1 ora alatt majdnem 40 hozzászolás.
                                                  Szegény rlacinak soha nem leszz antennája, mert nemtalálja meg az infot. 😆 [/quote]MEGTALÁLTAM =D>

rlacika
                                                  Felhasználó

[quote=”Blue”:3pyghstx]A Dunakeszi i Auchanba vette a feleségem.
                                                    Most vett a Red nek is eggyet ha kell szolj vesz neked is amig van.[/quote] [-o< Kérlek szépen nekem is egyett. Irok mindjárt mailt is

GaborApa
                                                    Felhasználó

[quote=”Kerti”:3j332a2d]Aki a holnapi kv mellett akarja ezt megérteni azt előre sajnálom.[/quote]
                                                      LMC!
                                                      (Mielőtt elkezded olvasni)
                                                      Ma reggel hosszú kávét igyál! 😉

Blue
                                                      Felhasználó

[quote=”Kerti”:ga9dnv4w] kivéve Blue, mert ő semmit nem ért.[/quote]

Valakinek utolsónak is kell lenni. 😆

De ha kiderül hogy meg kell fordulni vajon ki lessz az elsö??

25 hozzászólás megtekintése - 1-25 / 522

You must be logged in to reply to this topic.