Főoldal Fórumok Lakóautós Találkozóink Találkozó 2008 09.26-28 Csákberényi biwakolás

Legutóbb frissítette zsuzsa 16 years, 8 months telt el
29angok
223 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    LMC
    Felhasználó

Horvátpapa

Mikor lessz az évadzáró? 🙂

Már nagyon várjuk 😳 🙂
      Mi lessz a program, a közös csülköskolbászosbaboskondéron kívűl ??????????????, 8) 🙂

András

Jelentkezési lap a találkozóra!

• Szerző
      Válasz
      GaborApa
      Felhasználó

[quote=”LMC”:12o8wicr]:) 🙂 🙂
        sajnálattal közöljük, hogy mi ott leszünk időben 😉 🙂
        [/quote]

Mi is 😥

😆 😆 😆

LMC
        Felhasználó

[quote=”Blue”:2trdkyrw]Hu-huj András. 😆

Neked ez szokatlanul közel van. Nagyon kilóméter hiányos leszel 🙄
          Szerintem csak le kéne menned Martfüre vagy Makora ugy lendületböl és vissza felé jönnél Csákberénybe. 😆 😆

Köszönjük papa a meghívást mi ott leszünk. =D> [/quote]

🙂 🙂 🙂

Mi is köszönjük a meghívást, de sajnálattal közöljük hogy mi ott leszünk időben 😉 🙂

András Ildikó

rlacika
          Felhasználó

[quote=”GaborApa”:32jhvpa8]Horvátpapa elmondja nekem a koordinátákat, és majd felteszem ide térképpel együtt.
            😉 [/quote]
            =D> =D> =D>
            Köszi!

GaborApa
            Felhasználó

[quote=”rlacika”:1fimt7sh]Még nem fedeztem fel hogy merre van az a csákberényi erdőszél, de addig majd megokosodok 😆 [/quote]
              Horvátpapával megbeszéltük, hogy ha arra jár, akkor elmondja nekem a koordinátákat, és majd felteszem ide térképpel együtt.
              😉

rlacika
              Felhasználó

Ha valami nem jön közbe akkor leszünk mi is [-o< . Szeptember harmadik hetében szeretnénk Berekfürdőre menni egy kis csontáztatásra (ha valaki járt arra bármilyen infót szivesen fogadok) és a talákozó cseresznye volna a tortán! =D> =D> . Még nem fedeztem fel hogy merre van az a csákberényi erdőszél, de addig majd megokosodok 😆

GaborApa
                Felhasználó

[quote=”riviera550″:2sl81ah7]Megpróbáljuk…[/quote]

😆

riviera
                  Felhasználó

[quote=”GaborApa”:2x8hxtm3]:(

A szezonzáró találkozó minden évben szeptember utolsó hétvégéje.
                    Ez ugyan nem hagyomány de eddig mindig így alakult.
                    Gyertek haza előbb a Horvátoktól. [-o< [/quote] Megpróbáljuk,de 29.én még fontos ügyintézésünk van.Legfeljebb az utolsó nap ,ha sikerül. Mindenképp szeretnénk találkozni. 😀 😀

GaborApa
                    Felhasználó

[quote=”riviera550″:16uib8eu].. sajnálattal közöljük,hogy ez az időpont nekünk nem jó,mert erre már be vagyunk táblázva.
                      …[/quote]
                      🙁

A szezonzáró találkozó minden évben szeptember utolsó hétvégéje.
                      Ez ugyan nem hagyomány de eddig mindig így alakult.
                      Gyertek haza előbb a Horvátoktól. [-o<

riviera
                      Felhasználó

[quote=”horvathpapa”:39540vh5]Az évadzáró időpontja: 2008. 09.26-28-ig Csákberényben a Golfpálya mellett, erdő szélén, víztorony tövében.
                        A közös főzéshez 2 kondért, tüzifát, gázt és vizet tudunk biztosítani. Áram vételezésre sajnos nincs lehetőség.
                        Amennyiben igénylitek a hús beszerzését vállaljuk, ha megírjátok a hús fajtáját és mennyiségét. Véleményünk szerint gulyáshoz legjobb a marhalábszár.
                        Özönvíz esetén sem kell sártól tartani, de ellenkező esetben 4 tarktor áll készenlétben.
                        Mindenkit szeretettel várunk!
                        Horváth Papa és Zsófika néni
                        Ui: Nótázás és vidámság minden mennyiségben megengedett :smt206 [/quote]

Köszönjük a meghivást,nagyon vártuk,hogy mikor tudunk ujra találkozni,de sajnálattal közöljük,hogy ez az időpont nekünk nem jó,mert erre már be vagyunk táblázva.
                        Remélem azért még máshol találkozunk.
                        Üdv.Mindenkinek.

A Lajosoknak boldog névnapot kivánunk szeretettel:
                        Editke és Jenő

GaborApa
                        Felhasználó

[quote=”rlacika”:3r3w116e]Kutyival oda nem lehet? :smt217 :smt214 :smt211 [/quote]
                          Beszéltem Horvátpapával, és természetesen lehet kutyát vinni.
                          😆

rlacika
                          Felhasználó

[quote=”Brigi”:eriy2lzw] de Selymit itthon hagyjuk.[/quote]
                            Kutyival oda nem lehet? :smt217 :smt214 :smt211

kati
                            Felhasználó

[quote=”horvathpapa”:2lgorexq]Az évadzáró időpontja: 2008. 09.26-28-ig Csákberényben a Golfpálya mellett, erdő szélén, víztorony tövében.
                              A közös főzéshez 2 kondért, tüzifát, gázt és vizet tudunk biztosítani. Áram vételezésre sajnos nincs lehetőség.
                              Amennyiben igénylitek a hús beszerzését vállaljuk, ha megírjátok a hús fajtáját és mennyiségét. Véleményünk szerint gulyáshoz legjobb a marhalábszár.
                              Özönvíz esetén sem kell sártól tartani, de ellenkező esetben 4 tarktor áll készenlétben.
                              Ui: Nótázás és vidámság minden mennyiségben megengedett :smt206 [/quote]
                              Köszönjük a meghívást, és megyünk. A tudnivalókat figyeljük folyamatosan.’:lol:’

Brigi
                              Felhasználó

horvathpapan

Köszönjük a meghívást! Beírtam a naptárba, de Selymit itthon hagyjuk.

Blue
                                Felhasználó

horvathpapan

Hu-huj András. 😆

Neked ez szokatlanul közel van. Nagyon kilóméter hiányos leszel 🙄
                                  Szerintem csak le kéne menned Martfüre vagy Makora ugy lendületböl és vissza felé jönnél Csákberénybe. 😆 😆

Köszönjük papa a meghívást mi ott leszünk. =D>

horvathpapa
                                  Felhasználó

Az évadzáró időpontja: 2008. 09.26-28-ig Csákberényben a Golfpálya mellett, erdő szélén, víztorony tövében.
                                    Ui: Nótázás és vidámság minden mennyiségben megengedett :smt206

LMC
                                    Felhasználó

[quote=”rudi-radio”:29e3mdik]=D>=D> Persze a rámeső részt szívesen vállalom, ha van rá igény!
                                      😯 😀 🙂

Rudi[/quote]

Ez nagyon jó téma 🙂

Szerintetek ??????????????????? 😉

András

Brigi
                                      Felhasználó

[quote=”kati”:h6iz1dx5]Mi is nagyon várjuk az összejövetelt. Jó lenne mihamarabb dönteni az időpontról, hogy szabaddá tudjuk tenni magunkat. ‘:P'[/quote]
                                        Bizony nekünk is már kezd megtelni az őszre a naptárunk, de azért még vannak szabad hétvégék szeptamber második felében és október közepe táján.

kati
                                        Felhasználó

[quote=”rudi-radio”:2o05wnbh]=D>=D> Csak helyeselni tudok a téma felvetéssel kapcsolatban!

Egy hete készültem felvetni a témát, de Jutka mondta legalább
                                          a 20.-a elmultát várjuk meg.
                                          A lényeg, hogy tényleg jó lenne tudni az idöpontot előre, mert sok minden van még az ősz folyamán, de a zárótalira mindenképp szeretnénk eljutni.
                                          Az LMC célzását is értem, de természetesen a program a házigazda kezében kell, hogy legyen.Persze a rámeső részt szívesen vállalom, ha van rá igény!
                                          😯 😀 🙂

Rudi[/quote]
                                          Mi is nagyon várjuk az összejövetelt. Jó lenne mihamarabb dönteni az időpontról, hogy szabaddá tudjuk tenni magunkat. ‘:P’

rudi-radio
                                          Felhasználó

=D> =D> Csak helyeselni tudok a téma felvetéssel kapcsolatban!

Egy hete készültem felvetni a témát, de Jutka mondta legalább
                                            a 20.-a elmultát várjuk meg.
                                            A lényeg, hogy tényleg jó lenne tudni az idöpontot előre, mert sok minden van még az ősz folyamán, de a zárótalira mindenképp szeretnénk eljutni.
                                            Az LMC célzását is értem, de természetesen a program a házigazda kezében kell, hogy legyen.Persze a rámeső részt szívesen vállalom, ha van rá igény!
                                            😯 😀 🙂

Rudi

riviera
                                            Felhasználó

[quote=”Brigi”:dese9a2z]Az évadzáró azért nem jelenti azt, hogy utána már nem használjuk a lakóautót, csak hidegben már nem könnyű kint üldögélni a szabadban. (Bár mi már szilveszterkor is megtettük 😆 )[/quote]

Tudom,ez csak vicc volt.Szeptember végét emlitette a Horvátpapa,mondtam sajnos mi akkor nem tudunk menni,mert szept.23-tól foglaltunk helyet ismét az Adrián. 🙂

Brigi
                                              Felhasználó

[quote=”riviera550″:1pkieow7]Ne akarjunk még évadot zárni nyáron,hiszen még sok helyre el kell menni. [-X
                                                Tudtommal Horvátpapa az Adrián áztatja magát. 😀 😀 😀 [/quote]
                                                Az évadzáró azért nem jelenti azt, hogy utána már nem használjuk a lakóautót, csak hidegben már nem könnyű kint üldögélni a szabadban. (Bár mi már szilveszterkor is megtettük 😆 )

riviera
                                                Felhasználó

[quote=”miska”:1qzyh3t8]Engem is érdekelne az évadzáró helye, és időpontja.
                                                  Miska[/quote]

Ne akarjunk még évadot zárni nyáron,hiszen még sok helyre el kell menni. [-X
                                                  Tudtommal Horvátpapa az Adrián áztatja magát. 😀 😀 😀

Névtelen

Engem is érdekelne az évadzáró helye, és időpontja.
                                                    Miska

23 hozzászólás megtekintése - 201-223 / 223

You must be logged in to reply to this topic.