Főoldal Fórumok Lakóautós Találkozóink Találkozó 2008 09.26-28 Csákberényi biwakolás

Legutóbb frissítette zsuzsa 16 years, 8 months telt el
29angok
223 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    LMC
    Felhasználó

Horvátpapa

Mikor lessz az évadzáró? 🙂

Már nagyon várjuk 😳 🙂
      Mi lessz a program, a közös csülköskolbászosbaboskondéron kívűl ??????????????, 8) 🙂

András

Jelentkezési lap a találkozóra!

• Szerző
      Válasz
      gabec
      Felhasználó

Megérkeztünk,Üdv mindenkinek,Zsófi néni, Józsi bácsi,köszönünk mindent,nagyon jól éreztük magunkat.

maci
        Felhasználó

Sikeresen hazaértünk nagyon jól éreztük magunkat köszönünk mindent nagyon jól éreztük magunkat. =D> =D> 😆 =D> 😆 =D> 😆 =D> 😆 =D> 😆 =D> 😆 =D>

FLaci
          Felhasználó

Mi már haza értünk, és felraktam „pár”képet.
            Mégegyszer köszönjük a szíves vendéglátást és a jól tartást.
            =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>
            Nagyon jól éreztük magunkat.Egy kicsit eshetett volna az eső 😆
            Laci-ék

Blue
            Felhasználó

Mi csak holnap reggel tudunk kelteni benneteket. Majd jóóóó hangosan dudálok.
              A Zsuzsa dzadzikijábol tessék hagyni nekem is.

GaborApa
              Felhasználó

Úgy emlékeztem, hogy valahol már egyszer leírtam, de biztos ami biztos és remélem még nem késő:
                A birtok koordinátái:
                47°20’30.91″N
                18°19’11.55″E

mi most indulunk 😆 😆 😆

zsuzsa
                Felhasználó

[quote=”GaborApa”:2zjqq9la]Nem tudom akkor LMC merre járt, de úgy tűnik én is vele voltam. 🙄

A Kocsonyafesztiválon viszont sikerült megkóstolnom Zsuzsa maszatját. Az jó volt. 😉

Parmezánt viszünk, frissen reszelve.[/quote]
                  Ópusztaszerre francia jellegű „maszatokat” úgynevezett „tapenad”-okat vittem, olajbigyós, sajtos stb., amiket előételnek, bagette szeleteken kínálgattam az isteni vacsorák (Rudi-féle babos, Red és Pillanat által sütött főzött csodák előtt), meg dzadzikit, svéd gombát és egyéb marhaságokat a húsokhoz.
                  (Dzadzikit és más majonézes marhaságot most is viszek)
                  A Kocsonyafesztiválon pestos tésztát evett aki még vasárnap is ott volt.
                  Most az általam „digó maszatoknak” nevezetteket viszek, amik tésztákra valók: pestóst, milánói jellegűt, (abszolút bio paradicsomos fűszeres, mivel anyám kertjéből vala), és gombás-tejszínest, remélem ízlenek majd a népnek 😉
                  A délutáni, esti viszontlátás reményében
                  😆 😆 😆
                  Zsuzsa

zsuzsa
                  Felhasználó

[quote=”utazo67″:s3ve9j6r]Kedves lakósok.

Egy hét itthonlét,és tétlenség után,ma kiosztottak számomra egy németországi fuvart.Annak ellenére hogy már egy honapja kértem ezt a hétvégét.Így sajnos kénytelenek vagyunk lemondani a hétvégi csákberényi részvételről.Bármennyire is szerettünk volna ott lenni.
                    Érezzétek jól magatokat,és :smt206 eggyet az egészségünkre.

Üdvw
                    Marika és Miki[/quote]
                    Mi is nagyon sajnáljuk, hogy nem tudtok jönni 🙁 🙁 🙁
                    Reméljük Délegyházán találkozunk 😉
                    Zsuzsa és Lajos

LMC
                    Felhasználó

Időjárás jelentés nyugatról 🙂

Ma reggel gyönyörű napsütéses idő, felhő nincs az égen =D> =D> =D> 🙂

András

fecsi
                      Felhasználó

Jamesz klubbtársunk nevében írok,mert valamiért nem tud otthonról felmenni a netre.Sajnos le kell mondja a hétvégi találkozót,mert az influenza teljesen ledöntötte a lábáról.Nagyon sajnálja,de az évadzáróra ígéri magát. 😥

LMC
                        Felhasználó

Felénk esik dörög villámlik, de holnapra és szombat délelőtre csak felhősödést mond, vasárnap viszont gyönyörű napsütéses idő lessz. 🙄 😆

GáborApa vedd elő a jobbik időjósodat és kérdezd meg vigyünk 8) vagy gumicsizmát 🙂

András

rudi-radio
                          Felhasználó

[quote=”GaborApa”:c7ngdb6j]Nem tudom akkor LMC merre járt, de úgy tűnik én is vele voltam. 🙄

A Kocsonyafesztiválon viszont sikerült megkóstolnom Zsuzsa maszatját. Az jó volt. 😉

Parmezánt viszünk, frissen reszelve.[/quote]
                            Gondolom Ti a mézespálinkát kóstolgattátok inkább. 😆
                            Nemis csodálkozom ha nem arra jártatok ahol ki volt pakolva 😛
                            Jutka

GaborApa
                            Felhasználó

[quote=”utazo67″:nqmp8dfd]…kénytelenek vagyunk lemondani a hétvégi csákberényi részvételről.[/quote]

🙁 🙁 🙁

GaborApa
                              Felhasználó

[quote=”rudi-radio”:2s8t42tv]Pedig volt pl padlizsán krém 😆 Nem tudom merre jártál mikor Zsuzsa hozta. 😛
                                Jutka[/quote]

Nem tudom akkor LMC merre járt, de úgy tűnik én is vele voltam. 🙄

Parmezánt viszünk, frissen reszelve.

rudi-radio
                                Felhasználó

[quote=”LMC”:3rdkilmd]Ópusztaszeren #-o és én meg sem kóstoltam 😳

vagy nem emléxem #-o 🙂

András[/quote]
                                  Pedig volt pl padlizsán krém 😆 Nem tudom merre jártál mikor Zsuzsa hozta. 😛
                                  Jutka

rlacika
                                  Felhasználó

Holnap pénteken 11 óra körül indulunk Berekfürdőről…megtiltottam Andreának az autópályákat, aztán meglátjuk merre fogunk kódorogni. #-o De ha minden jól megy azért gondolom öt óra körül már kenjük a kacsazsiros kenyeret 😀 …ha még benne van programban 🙄 !
                                    No…hagyom a gépet mert ebben a faluban csak ez van és sorbaállnak a kliensek 😆
                                    Holnap talákozunk =D> =D> =D>

LMC
                                    Felhasználó

[quote=”rudi-radio”:2s7p9fci]Én örülök ha készítesz ilyen inyencségeket, Ópusztaszeren is nagy sikere volt és nagyon finomak voltak amit hoztál. =D>
                                      Főleg ha időd is van rá, akkor csak gyártsad a maszatokat. 😆
                                      Jutka[/quote]

Ópusztaszeren #-o és én meg sem kóstoltam 😳

vagy nem emléxem #-o 🙂

András

rudi-radio
                                      Felhasználó

[quote=”zsuzsa”:3mmxj81z]A pénteki vacsorához van egy ötletem! 🙄
                                        (Mivel össze-vissza érkezünk, és szerintem, a két ügyes sütögetősnek sem kéne órákig a tűz mellett állni, miközben egy éhes farkacsorda vár rájuk [-X )
                                        Én nagyon szívesen csinálnék különböző olasz tésztákat, -pestos, milánóis, tejszínes-gombás, stb. „maszatokkal” -(az utóbbit rizzsel is lehet, ha valaki nem kedveli a tésztát)
                                        A maszatokat itthon elkészítem, a többit hozzávalót viszem, esetleg némi parmezánnal be lehet segíteni.
                                        Ami még fontos lenne, ha hoznátok egy-két, lehetőleg nem leragadós fazekat (nekem csak egy 6 l-es van).
                                        Úgy gondolom, ez jó ötlet, mert igény szerint lehet frissen készíteni, és a kész maszatokkal semmiből sem tart.
                                        Persze emelett a hússütögetés is menne, ha vállalják az illetékesek.

Kérlek írjatok, ha tetszik az ötlet (akkor is ha nem)
                                        Most elmentem maszatokat gyártani….
                                        Zsuzsa[/quote]Én örülök ha készítesz ilyen inyencségeket, Ópusztaszeren is nagy sikere volt és nagyon finomak voltak amit hoztál. =D>
                                        Főleg ha időd is van rá, akkor csak gyártsad a maszatokat. 😆
                                        Jutka

rudi-radio
                                        Felhasználó

[quote=”utazo67″:jnnrl909]Kedves lakósok.

Egy hét itthonlét,és tétlenség után,ma kiosztottak számomra egy németországi fuvart.Annak ellenére hogy már egy honapja kértem ezt a hétvégét.Így sajnos kénytelenek vagyunk lemondani a hétvégi csákberényi részvételről.Bármennyire is szerettünk volna ott lenni.

Üdvw
                                          Marika és Miki[/quote]
                                          Nagyon sajnáljuk, hogy nem tudtok jönni. Már reménykedtünk, hogy ismét találkozhatunk. Jó munkát kívánunk. 😥
                                          Jutka, Rudi

utazo67
                                          Felhasználó

Kedves lakósok.

Üdvw
                                            Marika és Miki

zsuzsa
                                            Felhasználó

A pénteki vacsorához van egy ötletem! 🙄
                                              (Mivel össze-vissza érkezünk, és szerintem, a két ügyes sütögetősnek sem kéne órákig a tűz mellett állni, miközben egy éhes farkacsorda vár rájuk [-X )
                                              Én nagyon szívesen csinálnék különböző olasz tésztákat, -pestos, milánóis, tejszínes-gombás, stb. „maszatokkal” -(az utóbbit rizzsel is lehet, ha valaki nem kedveli a tésztát)
                                              A maszatokat itthon elkészítem, a többit hozzávalót viszem, esetleg némi parmezánnal be lehet segíteni.
                                              Ami még fontos lenne, ha hoznátok egy-két, lehetőleg nem leragadós fazekat (nekem csak egy 6 l-es van).
                                              Úgy gondolom, ez jó ötlet, mert igény szerint lehet frissen készíteni, és a kész maszatokkal semmiből sem tart.
                                              Persze emelett a hússütögetés is menne, ha vállalják az illetékesek.

Kérlek írjatok, ha tetszik az ötlet (akkor is ha nem)
                                              Most elmentem maszatokat gyártani….
                                              Zsuzsa

GaborApa
                                              Felhasználó

[quote=”istozi”:chwdi483]Értesítem a csapatot, hogy kb este 8 előtt nem tudunk odaérni. Kérnék egy mobilszámot az istozi@gmail.com címre, hogy eltévedés esetén legyen honnan segítséget kérni.
                                                Üdv: Ozorák István[/quote]

06.20.9/72-72és72

Papa üzeni, hogy a közelben táblákat fog kihelyezni, de fő célpont a víztorony.

Brigi
                                                Felhasználó

Mi sajnos csak szombaton tudunk menni, de igyekezni fogunk. Akik előző este sokáig bírják, azokat talán még ébresztjük is.

LMC
                                                  Felhasználó

4 – körül érkezünk [-o< András

istozi
                                                    Felhasználó

Értesítem a csapatot, hogy kb este 8 előtt nem tudunk odaérni. Kérnék egy mobilszámot az istozi@gmail.com címre, hogy eltévedés esetén legyen honnan segítséget kérni.
                                                      Üdv: Ozorák István

GaborApa
                                                      Felhasználó

[quote=”ficsor”:1w74vzyh]Arról viszont még nem esett szó, hogy ki mikor tud érkezni. Ez gondolom, a vendéglátókat is érdekelheti 😯 [/quote]
                                                        Mi sajnos csak iskola után, kb.: 3-kor tudunk indulni, tehát leghamarabb 4 körül érkezünk.

25 hozzászólás megtekintése - 26-50 / 223

You must be logged in to reply to this topic.