Főoldal Fórumok Lakóautós Találkozóink Találkozó 2007 szeptember 28-30.Szezonzáró, Ópusztaszer

Legutóbb frissítette rudi-radio 17 years, 8 months telt el
22angok
206 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    GaborApa
    Felhasználó

Kedves Lakóautós Barátunk!

Ez a nyár sem tökéletes ugyanis lassan véget ér 😕 . Ebből adódóan viszont ismét tartunk egy lakóautós találkozót.
      :smt205 :smt205 :smt205

A találkozó időpontja: szeptember 28-30.
      Helyszíne: Ópusztaszeren a Szeri Kemping.

A szokásos módon az egyet fizet kettőt kap akciót itt is megkapjuk, így a kemping díja a két napra (péntektől vasárnapig ) lakóautóként 2200 Ft + fejenként napi 300 Ft idegenforgalmi adó.
      A lakóautós helyeken van víz és áramvételi lehetőség, ami benne van ebben az árban.

Van bográcsfőző és sütögető hely, van közösségi helység, van játszótér.
      A jó hangulatot pedig visszük. 😆

Ha valaki szállást igényelne (mert pl a lakója nem használható 🙁 ) akkor a kempingben vannak faházak és apartmanok, melyekre szintén megkapjuk a kedvezményt, de a foglalást mindenkinek egyénileg kell intéznie. A kemping elérhetőségei a honlapjukon megtalálhatóak.

További információkat is olvashatsz a kemping honlapján link

és a Lakóautó Klub fórumán, ahol kérdéseket is feltehetsz.link

A kemping mellet található a Nemzeti Történeti Emlékpark, többek között a Feszty körképpel, és sok más érdekességgel. (a honlapjukon, a látnivalók menüpont alatt sok mindent találhatsz). Az emlékparkba is megkapjuk az egyet fizet, kettőt kap akciót, ha valaki nem tudná a kiállítást egy nap alatt végigjárni.

Tartunk ismét vízipipa kóstolót a Baharia KFT jóvoltából. http://www.baharia.hu
      Lesz tűz (ha rakunk), de talán még pörögni is fog a Sáska Team jóvoltából. http://saskateam.freeweb.hu/
      Lesz pálinkakóstoló (ha Ti is hoztok, akkor több fajtából is :smt030 )

Kérjük, hogy töltsd ki a honlapon lévő jelentkezési lapot.. Ez nem jár semmiféle kötelezettséggel, csupán előre szeretnénk tudni (a kemping is), hogy kb. hányan leszünk.

Ne töprengj! Gyere!
      Viszlát a találkozón.
      :smt039
      GáborApa

• Szerző
      Válasz
      GaborApa
      Felhasználó

[quote=”rudi-radio”:118saz34]Érdeklődnék az Ópusztaszerre tartó klubbtársaktól, hogy ki
        mikor gondolja az indulást?
        Esetleg összehozhatnánk egy vw konvolyt lefelémenet.Konkrétan
        a miskolciakra gondolok.Várom az észrevételeket. 😯

Rudi[/quote]

Háát akkor beszélj Ficsorral, mert más onnan nem jön vw-vel 😆 😆 😆

rudi-radio
        Felhasználó

Érdeklődnék az Ópusztaszerre tartó klubbtársaktól, hogy ki
          mikor gondolja az indulást?
          Esetleg összehozhatnánk egy vw konvolyt lefelémenet.Konkrétan
          a miskolciakra gondolok.Várom az észrevételeket. 😯

Rudi

GaborApa
          Felhasználó

[quote=”andris75″:222kdhaj]Sziasztok,
            Sajna nem tudunk menni Ópusztaszerre, beosztottak dolgozni 🙁
            Sebaj, majd a legközelebb megismerjük egymást!
            Jó időt kívánok Nektek!
            Üdv: Andris[/quote]

sajnálom 🙁
            A lakóautózás legnagyobb ellensége a dolgozás :smt062 !!!

andris75
            Felhasználó

Sziasztok,
              Sajna nem tudunk menni Ópusztaszerre, beosztottak dolgozni 🙁
              Sebaj, majd a legközelebb megismerjük egymást!
              Jó időt kívánok Nektek!
              Üdv: Andris

GaborApa
              Felhasználó

Tű néven nem tudom ki regisztrált, de nem írt be semmit és ilyen néven nem is regisztrált senki a klubba. Lehet, hogy valaki csak szórakozott. 😥

Eddig úgy néz ki 68-an leszünk és a gyerekek sem fognak unatkozni, ugyanis 11 gyerek lesz a találkozón.
                27 lakóautó jön össze és ezek kb egyharmada még nem járt köztünk. Mindig örülünk az újaknak.

Unatkozni nem fogunk, már csak a szép időt kellene valakinek elintézni.

GaborApa
                Felhasználó

Wobi emailban írt a szerkesztőknek, de témája alapján szerintem ide a fórumba szánta:

Kedves Barátaink !Jelentkezésünket az ópusztaszerei találkozóra az „ujoncok ” kiváncsiság- és ártatlanságával várjuk.Kiegészitésként:ha lehet,igényt tartanánk a bográcsos programra,term.-en költségvállalásunk mellett.A pálinkakóstolást viszont némi bácskai izekkel szeretnénk mi is szinesiteni.Üdvözlettel : wobi

LMC
                  Felhasználó

[quote=”zsuzsa”:24jbr2cv]Drága LMC és Család !
                    esetleg a tavalyi ringlópálinkából is vigyek :smt216 ?
                    puszi Zsuzsa 😆 [/quote]

Amit nem tudtam megköszönni? 🙄

Abból feltétlen 😆

András

zsuzsa
                    Felhasználó

[quote=”LMC”:eil71c6f]Szia Zsuzsa.

Aranyos vagy és mi is alig várjuk a találkozót.

Szerintem összetéveszted a lakóhajóval mert mi Lakóautót vettünk, és emlékezetem szerint a hajó oldalához dobják a pezsgós öveget. 😆

Még az LMC-hez engedtem volna de minél fiatalabb egy kocsi annál vékonyabb anyagból készítik, tehát ez tuti hogy behorpad. [-X

Állófűtésetek lessz ???????????????

Azért a pezsgőt ne hagyd othon :smt030

András[/quote]

Drága LMC és Család !
                      A hozzávágás csak vicc vót 😆 természetesen, (kár lenne a pezsgőért 😉 ) de azért esetleg egy picit locsolunk rá ? [-X , hogy szerencsét hozzon, a többit megisszuk, esetleg a tavalyi ringlópálinkából is vigyek :smt216 ?
                      Állófűtésünk ügyében Kerti az illetékes elvtárs 🙄
                      Várjuk a viszontlátást, puszi Zsuzsa 😆

LMC
                      Felhasználó

[quote=”zsuzsa”:q04sxwf0]Kedves Klubtársak !

LMC gratulálok az új kocsihoz, és egyben megkérlek, addig találd ki, hogy a kocsid melyik részéhez, és ki, vágja hozzá az eredeti francia pezsgőt amit viszünk #-o felavatásilag.
                        Mindenkinek puszi Zsuzsa[/quote]

Szia Zsuzsa.

Aranyos vagy és mi is alig várjuk a találkozót.

Szerintem összetéveszted a lakóhajóval mert mi Lakóautót vettünk, és emlékezetem szerint a hajó oldalához dobják a pezsgós öveget. 😆

Még az LMC-hez engedtem volna de minél fiatalabb egy kocsi annál vékonyabb anyagból készítik, tehát ez tuti hogy behorpad. [-X

Állófűtésetek lessz ???????????????

Azért a pezsgőt ne hagyd othon :smt030

András

zsuzsa
                        Felhasználó

Kedves Klubtársak !

Amint Lala írta, sajnos megint itthon vagyunk 😥
                          Ahogy jöttünk felfelé Franciaországban, Provence-ból és utána is hazafelé, mást sem láttunk, mint sűrű sorokban lefelé húzó lakósokat 👿 …, nem vagyok irigy de …
                          Szóval nagyon-nagyon örülök a találkozónak 😆 , mert nekünk ez lesz az ősz fénypontja, mivel melóilag úgy néz ki, nem sok szabad hétvégénk lesz.
                          Nagyon várom a találkozást az ismerősökkel és a még ismeretlenekkel. 😆
                          Pillanat nektek külön, mivel azt hittem már elfeledkeztél rólunk! 🙄
                          LMC gratulálok az új kocsihoz, és egyben megkérlek, addig találd ki, hogy a kocsid melyik részéhez, és ki, vágja hozzá az eredeti francia pezsgőt amit viszünk #-o felavatásilag.
                          Úgy érzékelem, hogy a Kertiékéhez még nem kell vinni, (valószínű még nem készült el az aranyozott kacsaláb amin forog) 8) ( nem is vagyok egy dög) 😳
                          Lényeg nagyon örülök, hogy látlak benneket, ha lehet péntekre szabit veszek ki, hogy időben érkezzünk 😀
                          Mindenkinek puszi Zsuzsa

Brigi
                          Felhasználó

[quote=”LMC”:279ouqn1]Mi + gondoltunk és készülünk, közös nyárson sült szalonnázásra,
                            ( lehet kolbász is ) hátha valaki bekapcsolódik.
                            Lehet hogy fel fog férni a tűz melege szombat estére.

András[/quote]

Mi csatlakozunk egy kis nyárson – esetleg grillen – sütögetéshez. Ha jól számolom, lesz két esténk, egyik lehet a bográcsos, másik sütögetős.
                            A hideg ellen majdcsak felöltözünk és a tűz is melegít – ha jól emlékszem fát vinni kell – csak eső ne legyen. (Bár Velencén esőben is jól éreztük magunkat.)

LMC
                            Felhasználó

Mi + gondoltunk és készülünk, közös nyárson sült szalonnázásra,
                              ( lehet kolbász is ) hátha valaki bekapcsolódik.
                              Lehet hogy fel fog férni a tűz melege szombat estére.

András

ficsor
                              Felhasználó

[quote=”rudi-radio”:1nycb3kt]Csak szorítunk egy kis helyet még abban a bográcsban! 😉 [/quote]
                                Akkor bejelentkezünk két adagra 😀

Szabadi
                                Felhasználó

Mi is bejelentkeznénk a bográcsban készülő kajára.
                                  Kösz Szabadi

rudi-radio
                                  Felhasználó

[quote=”ficsor”:3thaxhv4]Igen, erősen gondolkodtunk, mert aggódtunk, hogy a végén kicsi lesz a 30 literes bogrács #[/quote]
                                    Csak szorítunk egy kis helyet még abban a bográcsban! 😉

Kerti
                                    Adminisztrátor

[quote=”ficsor”:1p3r97gw]…öt perce töltöttem ki a jelentkezési lapot…[/quote]
                                      Megnyugodtam

ficsor
                                      Felhasználó

[quote=”Kerti”:1htlnlar]Jól látom, hogy Ficsorék nem akarnak jönni a találkozóra? [-X [/quote]

Igen, erősen gondolkodtunk, mert aggódtunk, hogy a végén kicsi lesz a 30 literes bogrács #-o

De félretéve a tréfát, Zsuzsának ma sikerült elcserélnie a 30.-i ügyeletét, így öt perce töltöttem ki a jelentkezési lapot. Remélem, azért még a bográcsosból is jut nekünk 😀 . De ha mégse, akkor is el tudjuk tölteni az időt :smt206 péntek este.

Kerti
                                        Adminisztrátor

Jól látom, hogy Ficsorék nem akarnak jönni a találkozóra? [-X

rudi-radio
                                          Felhasználó

[quote=”GaborApa”:1g0hg32g]A kemping 30 literese nem megfelelő? 🙄 [/quote]
                                            De az nagyon jó

GaborApa
                                            Felhasználó

[quote=”rudi-radio”:2vgzajbk]Ha nincs megfelelő bogrács azt is megoldom.[/quote]

A kemping 30 literese nem megfelelő? 🙄

rudi-radio
                                              Felhasználó

:smt206
                                                [quote=”GaborApa”:33oj2ufc]Az autóba már elmosva kell betenni. [/quote]

A bográcsnak csak a belsejét szabad súrolni, a külsején a korm az patina. [-X
                                                Nekem van gázpalackrol működő égőfejem azt elviszem igy nem kell fát vinni.Ha nincs megfelelő bogrács azt is megoldom.

GaborApa
                                                Felhasználó

[quote=”GaborApa”:1vlz7420] Megpróbálják megtudni és visszaszólnak.
                                                  [/quote]
                                                  Vissza is szóltak.

Van egy kb 30 literes bográcsuk 500 Ft/alkalom 🙂 . Lefoglaltam.

Fát viszont nem tudnak adni, tehát a tüzelőt vinni kell. 😥

GaborApa
                                                  Felhasználó

[quote=”rudi-radio”:1aov6d55]
                                                    Azért lenne jó ha ott kaphatnánk, mert egy ekkora kormos üstöt elég kellemetlen kerülgetni az autóban.[/quote]

Az autóba már elmosva kell betenni. 😛

Beszéltem a kempinggel:
                                                    Van egy kisebb és egy nagyobb bográcsuk, de nem tudják, hány literes. Megpróbálják megtudni és visszaszólnak.
                                                    Fát lehet, hogy vinni kell. Ez ügyben is visszaszólnak.

A tűzgyújtási tilalmat, az emlékpark miatt, szigorúan veszik, de szerencsére ma feloldották (ebben bíztam 🙂 )

rudi-radio
                                                    Felhasználó

[quote=”Kerti”:1qalpnju]Nem tudom mekkora bogrács kell de én tudok vinni egy 20 litereset. A tányér meg étkészlet dolgot megoldhatnánk eldobhatóból is.[/quote]
                                                      Általában félliter/fő a számolásnál a kiindulási alap.
                                                      A jelenkezések alpján jelenleg a péntek estére várható létszám 50 körül van, tehát legalább egy 30 literes edény kellene.
                                                      Azért lenne jó ha ott kaphatnánk, mert egy ekkora kormos üstöt elég kellemetlen kerülgetni az autóban.

Kerti
                                                      Adminisztrátor

[quote=”rudi-radio”:1119sbc0]Tehát megkellene tudni, hgy a kempingben tudnak-e adni egy megfelelő méretü bográcsot vagy üstöt.
                                                        A többit pedig ott közösen megoldjuk.[/quote]
                                                        Nem tudom mekkora bogrács kell de én tudok vinni egy 20 litereset. A tányér meg étkészlet dolgot megoldhatnánk eldobhatóból is.

25 hozzászólás megtekintése - 151-175 / 206

You must be logged in to reply to this topic.