Főoldal Fórumok Lakóautós Találkozóink Találkozó 2007 szeptember 28-30.Szezonzáró, Ópusztaszer

Legutóbb frissítette rudi-radio 17 years, 8 months telt el
22angok
206 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    GaborApa
    Felhasználó

Kedves Lakóautós Barátunk!

Ez a nyár sem tökéletes ugyanis lassan véget ér 😕 . Ebből adódóan viszont ismét tartunk egy lakóautós találkozót.
      :smt205 :smt205 :smt205

A találkozó időpontja: szeptember 28-30.
      Helyszíne: Ópusztaszeren a Szeri Kemping.

A szokásos módon az egyet fizet kettőt kap akciót itt is megkapjuk, így a kemping díja a két napra (péntektől vasárnapig ) lakóautóként 2200 Ft + fejenként napi 300 Ft idegenforgalmi adó.
      A lakóautós helyeken van víz és áramvételi lehetőség, ami benne van ebben az árban.

Van bográcsfőző és sütögető hely, van közösségi helység, van játszótér.
      A jó hangulatot pedig visszük. 😆

Ha valaki szállást igényelne (mert pl a lakója nem használható 🙁 ) akkor a kempingben vannak faházak és apartmanok, melyekre szintén megkapjuk a kedvezményt, de a foglalást mindenkinek egyénileg kell intéznie. A kemping elérhetőségei a honlapjukon megtalálhatóak.

További információkat is olvashatsz a kemping honlapján link

és a Lakóautó Klub fórumán, ahol kérdéseket is feltehetsz.link

A kemping mellet található a Nemzeti Történeti Emlékpark, többek között a Feszty körképpel, és sok más érdekességgel. (a honlapjukon, a látnivalók menüpont alatt sok mindent találhatsz). Az emlékparkba is megkapjuk az egyet fizet, kettőt kap akciót, ha valaki nem tudná a kiállítást egy nap alatt végigjárni.

Tartunk ismét vízipipa kóstolót a Baharia KFT jóvoltából. http://www.baharia.hu
      Lesz tűz (ha rakunk), de talán még pörögni is fog a Sáska Team jóvoltából. http://saskateam.freeweb.hu/
      Lesz pálinkakóstoló (ha Ti is hoztok, akkor több fajtából is :smt030 )

Kérjük, hogy töltsd ki a honlapon lévő jelentkezési lapot.. Ez nem jár semmiféle kötelezettséggel, csupán előre szeretnénk tudni (a kemping is), hogy kb. hányan leszünk.

Ne töprengj! Gyere!
      Viszlát a találkozón.
      :smt039
      GáborApa

• Szerző
      Válasz
      LMC
      Felhasználó

[quote=”GaborApa”:kbqh37fw]Kéne egy kis rendszert vinni a kajaelképzelésekbe, mert szerintem ez még egy kicsit elvi síkon mozog.

Rudi elkészíti a bográcsost, de vajon hány főre?
        A másik nap szalonnát vagy húsokat sütögetünk, de még ez sincs fixálva.

Rudi! Légy szíves ezt a projectet manageld végig. Te tudod, hogy mire van szükség. Ehhez azt kéne tudni, hogy hány főre kell elkészíteni és ki mivel szál bele. A magam részéről a házi kolbászt ajánlottam fel kb 2 kilót tudok vinni az talán elég lesz a 30 literbe.

A másik nap a szalonna, vagy/és hússütögetés. A szalonnasütés hangulatosabb, de ehhez fát kell hozni. Ez Velencén nagyon jól sikerült, de sajnos én most nem tudok vinni. Aki tud hozni fát legyen szíves hozzon.
        Azt is lehet, hogy a tűz mellet felállítunk egy-két-három grillsütőt (egyet viszek) és ott sütjük meg a húsokat is. Így együtt lehet az egész társaság.

Ezt a kajálást piknik alapon kéne megoldani. Vagyis mindenki hozzon szalonnát, vagy olyan húst, amilyet szeret.
        Aki tud hozzon fát, aki nem az faszenet.
        Összeülünk, és mindenkinek megsütögetjük a pecsenyéjét.

Egyelőre úgy néz ki, hogy pénteken esély van egy pici esőre. 3 óránként 1-2 mm. Viszont nem lesz hideg.
        Szombat vasárnap már alig lesz felhőzet, gyönyörű tiszta időnk lesz.

Forrás: windguru.cz A linkre kattintva később is megnézhetitek mi várható.[/quote]

Sziasztok.

Mi is arra gondoltunk hogy péntek este bográcsozás és szombaton sütögetés. ( mi csak euroval tudunk beszálni a vörösbaboscsülköskondérba )

Szombat este szalonnát fogunk sütögetni, fát már bekészítettem a kocsiba.( na nem Kerti mennyiséget 😆 )

Ha még valaki tud jönni 10-11 között Annahegyi kilátónál találkozhatunk.( telefonszámot megadom ).Jutkáéknak szólok ha Tatabánya környékén leszünk.

A kolbászt szivesen elviszem, ígérem ketten Ópusztaszerig nem tudjuk megenni.

Még a héten ez lessz a téma és tudunk egyeztetni.

András

Kerti
        Adminisztrátor

[quote=”GaborApa”:yh3ch7ek]A bográcsozást célszerűbb lenne péntekre tenni.
          Sokan csak péntek este érkeznek, és a bogrács meregetésbe könnyebb bekapcsolódni mint egy hússütögetésbe.[/quote]
          Szerintem a bográcsozást jobb lenne szombat délre tenni mert pénteken szerintem későn fog megérkezni a többség. Így az alapanyagok is. Szombaton délelőtt pedig nyugodtan lehet főzőcskézni. Este pedig lehet grillezni meg szalonnát sütögetni.

gabik
          Felhasználó

29-én az emlékparkban lesz az V. Magyarországi Megyék találkozója.Ez valami ORSZÁGOS dolog.Nem lesz ott forgalmi káosz,meg eszméletlen tömeg?Mindegy persze,csak ne legyen valami nagy nyomás a kempingen is,mert a bogrács védelmét akkor meg kell szervezni.
            Mi két adagot és két repetát szeretnénk.

BarthaJudit
            Felhasználó

[quote=”GaborApa”:2nhp73g3]A bográcsozást célszerűbb lenne péntekre tenni.
              Sokan csak péntek este érkeznek, és a bogrács meregetésbe könnyebb bekapcsolódni mint egy hússütögetésbe.[/quote]
              Szerintünk is péntek jobb lesz, persze erről a szakácsnak kéne nyilatkozni.

BarthaJudit
              Felhasználó

[quote=”rudi-radio”:19ie2v0h]
                A recept a következő:
                A szalonnazsirban megdinsztelt hagymára rárakjuk a kockára vágott füstöltcsülköt és a karikára vágott kolbászt,majd sok paprika és paradicsom segítségével lecsósitjuk egy kicsit
                és a végén jöhet a vörösbab (konzerv).
                Szóval ez lenne a Rudi féle babos. #-o #-o #-o [/quote]
                Tehát: ezek szerint kell szalonna, hagyma, paradicsom, kolbász, és a sütögetéshez, ki mit akar
                Azt kéne tudni, hogy a csülkös baboshoz egy főre cca mennyi alapanyagot számoljunk.
                Fával mi is betudunk szállni

GaborApa
                Felhasználó

A bográcsozást célszerűbb lenne péntekre tenni.
                  Sokan csak péntek este érkeznek, és a bogrács meregetésbe könnyebb bekapcsolódni mint egy hússütögetésbe.

Kérdés, hogy Rudi és az alapanyagok mikorra érnek le, és mennyi időre van szüksége?

A kolbászt előre tudom küldeni LMC-vel, de teszek rá egy nyomkövetőt, nehogy másfelé kanyarodjon az értékes rakománnyal :smt018 .

GaborApa
                  Felhasználó

[quote=”rudi-radio”:y3y26yb8]Csak szorítunk egy kis helyet még abban a bográcsban! 😉 [/quote]

Kéne egy kis rendszert vinni a kajaelképzelésekbe, mert szerintem ez még egy kicsit elvi síkon mozog.

Rudi elkészíti a bográcsost, de vajon hány főre?
                    A másik nap szalonnát vagy húsokat sütögetünk, de még ez sincs fixálva.

Rudi! Légy szíves ezt a projectet manageld végig. Te tudod, hogy mire van szükség. Ehhez azt kéne tudni, hogy hány főre kell elkészíteni és ki mivel szál bele. A magam részéről a házi kolbászt ajánlottam fel kb 2 kilót tudok vinni az talán elég lesz a 30 literbe.

A másik nap a szalonna, vagy/és hússütögetés. A szalonnasütés hangulatosabb, de ehhez fát kell hozni. Ez Velencén nagyon jól sikerült, de sajnos én most nem tudok vinni. Aki tud hozni fát legyen szíves hozzon.
                    Azt is lehet, hogy a tűz mellet felállítunk egy-két-három grillsütőt (egyet viszek) és ott sütjük meg a húsokat is. Így együtt lehet az egész társaság.

Ezt a kajálást piknik alapon kéne megoldani. Vagyis mindenki hozzon szalonnát, vagy olyan húst, amilyet szeret.
                    Aki tud hozzon fát, aki nem az faszenet.
                    Összeülünk, és mindenkinek megsütögetjük a pecsenyéjét.

Egyelőre úgy néz ki, hogy pénteken esély van egy pici esőre. 3 óránként 1-2 mm. Viszont nem lesz hideg.
                    Szombat vasárnap már alig lesz felhőzet, gyönyörű tiszta időnk lesz.

Forrás: windguru.cz A linkre kattintva később is megnézhetitek mi várható.

Brigi
                    Felhasználó

[quote=”LMC”:vd5yxhk5]Mi pénteken reggel 8 körül indulunk, várható érkezésünk az ANNAHEGYI pihenőhöz kb:10 – 11 között.
                      [/quote]
                      Ha ti korán indultok mi elvileg oda tudunk érni 10-11 között. Ha később jöttök, akkor pedig tudunk csatlakozni GáborApáékhoz és Füredy Laciékhoz.

FLaci
                      Felhasználó

[quote=”GaborApa”:3p0hejv6]Kb mi is akkor tudunk indulni 3/4 1-1 ig van a suli a „nagy”lánynak.[/quote]
                        Szia
                        Ott találkozhatunk. telefoszámot tudjuk.Tartjuk a kapcsolatot.
                        Laci

Kerti
                        Adminisztrátor

[quote=”rudi-radio”:7mnhzldf]… Ti merre gondoltátok az utvonalat? :smt202 [/quote]
                          Még nem találtuk ki, hogy merre menjünk. Ahogy néztem nekünk a Mezőkövesd, Jászapáti, Szolnok útvonal a jó. Te merre akarsz menni? Debrecen felé? Mert akkor csak Szolnokon tudunk találkozni. Vagy jöhetsz Tiszaújváros felé és akkor Nyéken tudunk találkozni. Bár szerintem erre messzebb van neked.

GaborApa
                          Felhasználó

[quote=”FuredyLaci”:1w440lrb]Sziasztok

Mi kb 13-14h fele lennénk az Annahegyi parkolóban .
                            Mennyi kávét főztők ? 😀
                            Ha ott lesztek találkozunk. Ha valaki arra jön szívesen megyünk együtt.
                            Laci-ék :smt039 [/quote]

Kb mi is akkor tudunk indulni 3/4 1-1 ig van a suli a „nagy”lánynak.

rudi-radio
                            Felhasználó

[quote=”Kerti”:292giqoh]Nos Madarat és Fúrót én képviselem mert ők nem fórumoznak de napi kapcsolatban vagyok velük. Fúró mint írtam még kérdéses de neki tuti csak estefelé jó. Madárnak munka függő a dolog. Ezért ezek a dolgok majd előtte való napokban derül ki. Mi elvileg azt terveztük, hogy jó lenne hamar elindulni, hogy ne kelljen rohanni. Így nekünk is mindegy az indulás. Ficsor-ról nem tudok semmit, hogy mikor tervezi. Gondolom csak benéz a fórumba és akkor megírja. Dudót majd felhívom.[/quote]
                              Oké majd a jövőhét elején egyeztetjűk az indulást.
                              Ti merre gondoltátok az utvonalat? :smt202

Kerti
                              Adminisztrátor

[quote=”rudi-radio”:1bzvex82][-X [-X [-X
                                Szerintem nekünk nem érdemes fölkocsikázni a „nagyfaluig”.
                                Szépen lecsorgunk a keleti szélen és a közös kávét már ott
                                isszuk.Még nem reagáltak az indulással kapcsolatban a
                                VW tím tagjai.Nekünk minden időpont jó.
                                😆 😛

Rudi[/quote]
                                Nos Madarat és Fúrót én képviselem mert ők nem fórumoznak de napi kapcsolatban vagyok velük. Fúró mint írtam még kérdéses de neki tuti csak estefelé jó. Madárnak munka függő a dolog. Ezért ezek a dolgok majd előtte való napokban derül ki. Mi elvileg azt terveztük, hogy jó lenne hamar elindulni, hogy ne kelljen rohanni. Így nekünk is mindegy az indulás. Ficsor-ról nem tudok semmit, hogy mikor tervezi. Gondolom csak benéz a fórumba és akkor megírja. Dudót majd felhívom.

Kerti
                                Adminisztrátor

[quote=”LMC”:3es86w50]valószínű nekik nincs lakóautójuk #-o

András[/quote]
                                  Hogy ti mit fogtok kapni tőlünk Ópusztaszeren……. [-X

LMC
                                  Felhasználó

[quote=”rudi-radio”:1q5ptdyn][-X [-X [-X

Még nem reagáltak az indulással kapcsolatban a
                                    😆 😛

Rudi[/quote]

valószínű nekik nincs lakóautójuk #-o

András

rudi-radio
                                    Felhasználó

[quote=”LMC”:1p3jaq4f]Mi pénteken reggel 8 körül indulunk, várható érkezésünk az ANNAHEGYI pihenőhöz kb:10 – 11 között.
                                      Ott kv-főzés csatlakozás a miskolci konvoly-hoz. 😆

András[/quote] [-X [-X [-X
                                      Szerintem nekünk nem érdemes fölkocsikázni a „nagyfaluig”.
                                      Szépen lecsorgunk a keleti szélen és a közös kávét már ott
                                      isszuk.Még nem reagáltak az indulással kapcsolatban a
                                      😆 😛

Rudi

FLaci
                                      Felhasználó

Sziasztok

Mi kb 13-14h fele lennénk az Annahegyi parkolóban .
                                        Mennyi kávét főztők ? 😀
                                        Ha ott lesztek találkozunk. Ha valaki arra jön szívesen megyünk együtt.
                                        Laci-ék :smt039

LMC
                                        Felhasználó

Mi pénteken reggel 8 körül indulunk, várható érkezésünk az ANNAHEGYI pihenőhöz kb:10 – 11 között.
                                          Ott kv-főzés csatlakozás a miskolci konvoly-hoz. 😆

András

GaborApa
                                          Felhasználó

[quote=”Brigi”:30dimsbv]Mi pénteken megyünk valamikor, tudunk alkalmazkodni hozzátok.[/quote]

Nekünk sajnos az iskolához kell alkalmazkodni, 🙁 de valahogy megoldjuk [-o< . A Törökbálint-Annahegy nem tűnik elérhetetlen távolságnak 😆 kérdés, hogy ki jön még ebből az irányból és "Nagyfaluból"?

Brigi
                                            Felhasználó

[quote=”LMC”:e4j5hl90]Esetleg aki Bécs felől jön találkozhatunk Sopronban vagy aki Pest környékéről, az ANAHEGYI kilátónál a 0-on.

András :smt205 [/quote]

Mi pénteken megyünk valamikor, tudunk alkalmazkodni hozzátok.

GaborApa
                                              Felhasználó

[quote=”Kerti”:2286bk6y]:smt208[/quote]

😆 😆 😆

LMC
                                                Felhasználó

Esetleg aki Bécs felől jön találkozhatunk Sopronban vagy aki Pest környékéről, az ANAHEGYI kilátónál a 0-on.

András :smt205

Kerti
                                                  Adminisztrátor

[quote=”rudi-radio”:b819bdu3]Én úgy néztem a jelentkezéseket,hogy Kerti és Fúró is Miskolcról jönnek és termézetesen Ficsorék is,és nekik is
                                                    VW szerepel az adtlapjukon.De nem is ez a lényeg,ha valakinek
                                                    van hozzá kedve mehetünk eggyütt.Nekünk mindegy mikor,a lényeg hogy időben ott legyünk.
                                                    RUdi[/quote]
                                                    Igazad van.
                                                    GáborApát meg körbevesszük Kelet-magyarországi VW-s lakókkal. :smt071

Fúró úgy néz ki, hogy Miskolcról jön. Ez még nem teljesen biztos mert Pesten dolgozik és nem tudja, hogy hogyan tudja megoldani a dolgot. Lehet, hogy Pestről megy a talira. Én elvileg VW-vel megyek. Sőt úgy néz ki, hogy Madár is külön autóval jön. Igaz ő nem VW-vel. Valahogy majd megtűrjük magunk közt. Lehet, hogy még Dudó is jön és ő is VW-vel. Szóval össze lehetne hozni egy jó kis konvojt. Már csak az a kérdés, hogy mindenkinek ugyanaz az idő felel e meg az indulásra.

Kerti
                                                    Adminisztrátor

[quote=”GaborApa”:2rgdeay5]Háát akkor beszélj Ficsorral, mert más onnan nem jön vw-vel 😆 😆 😆 [/quote] :smt208

rudi-radio
                                                      Felhasználó

[quote=”GaborApa”:r2q68f5f]Háát akkor beszélj Ficsorral, mert más onnan nem jön vw-vel 😆 😆 😆 [/quote]

Én úgy néztem a jelentkezéseket,hogy Kerti és Fúró is Miskolcról jönnek és termézetesen Ficsorék is,és nekik is
                                                        VW szerepel az adtlapjukon.De nem is ez a lényeg,ha valakinek
                                                        van hozzá kedve mehetünk eggyütt.Nekünk mindegy mikor,a lényeg hogy időben ott legyünk.

:smt205

RUdi

25 hozzászólás megtekintése - 126-150 / 206

You must be logged in to reply to this topic.