Főoldal Fórumok Lakóautós Találkozóink Találkozó 2007 szeptember 28-30.Szezonzáró, Ópusztaszer

Legutóbb frissítette rudi-radio 17 years, 8 months telt el
22angok
206 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    GaborApa
    Felhasználó

Kedves Lakóautós Barátunk!

Ez a nyár sem tökéletes ugyanis lassan véget ér 😕 . Ebből adódóan viszont ismét tartunk egy lakóautós találkozót.
      :smt205 :smt205 :smt205

A találkozó időpontja: szeptember 28-30.
      Helyszíne: Ópusztaszeren a Szeri Kemping.

A szokásos módon az egyet fizet kettőt kap akciót itt is megkapjuk, így a kemping díja a két napra (péntektől vasárnapig ) lakóautóként 2200 Ft + fejenként napi 300 Ft idegenforgalmi adó.
      A lakóautós helyeken van víz és áramvételi lehetőség, ami benne van ebben az árban.

Van bográcsfőző és sütögető hely, van közösségi helység, van játszótér.
      A jó hangulatot pedig visszük. 😆

Ha valaki szállást igényelne (mert pl a lakója nem használható 🙁 ) akkor a kempingben vannak faházak és apartmanok, melyekre szintén megkapjuk a kedvezményt, de a foglalást mindenkinek egyénileg kell intéznie. A kemping elérhetőségei a honlapjukon megtalálhatóak.

További információkat is olvashatsz a kemping honlapján link

és a Lakóautó Klub fórumán, ahol kérdéseket is feltehetsz.link

A kemping mellet található a Nemzeti Történeti Emlékpark, többek között a Feszty körképpel, és sok más érdekességgel. (a honlapjukon, a látnivalók menüpont alatt sok mindent találhatsz). Az emlékparkba is megkapjuk az egyet fizet, kettőt kap akciót, ha valaki nem tudná a kiállítást egy nap alatt végigjárni.

Tartunk ismét vízipipa kóstolót a Baharia KFT jóvoltából. http://www.baharia.hu
      Lesz tűz (ha rakunk), de talán még pörögni is fog a Sáska Team jóvoltából. http://saskateam.freeweb.hu/
      Lesz pálinkakóstoló (ha Ti is hoztok, akkor több fajtából is :smt030 )

Kérjük, hogy töltsd ki a honlapon lévő jelentkezési lapot.. Ez nem jár semmiféle kötelezettséggel, csupán előre szeretnénk tudni (a kemping is), hogy kb. hányan leszünk.

Ne töprengj! Gyere!
      Viszlát a találkozón.
      :smt039
      GáborApa

• Szerző
      Válasz
      GaborApa
      Felhasználó

[quote=”rudi-radio”:1dkfqxkz] Az viszont nagyon bánt, hogy a „nyugatiak” lenyulták a konvoj ötletét. #-o Rudi[/quote]

Tudod mi ezt így szoktuk. 😆
        Nem a lenyúlást [-X ,
        hanem az együttmenést 😉

Kerti
        Adminisztrátor

[quote=”rudi-radio”:2a6245n5]:smt030
          Két mankókerék megoldja a gondodat! De a sör kipakolása eszedbe ne jusson!!!
          A csülök és a hagyma fel van szeletelve. A többit a helyszinen KÖZÖSEN.
          Az viszont nagyon bánt, hogy a „nyugatiak” lenyulták a komvoly ötletét. #-o

Rudi[/quote]
          Én még csatlakoznék hozzád ha úgy van. És akkor a miénk egy kétszemélyes konvoj lenne. 😆
          (ficsor-ék elárultak és a másik konvojhoz csatlakoznak inkább ) 😆

LMC
          Felhasználó

[quote=”rudi-radio”:1ezo1tee]=D> =D> =D>
            Nyugi !! Nagyon örűlök hogy ijen SZUPER a csapat! 😆

Rudi[/quote]

Veled is találkozunk az inárcsi pihenőnél vagy hamarabb érkezel és izzítod a bográcsot?

András

rudi-radio
            Felhasználó

[quote=”LMC”:xjupplzd]Eszedbe ne jusson kettészakítani ezt a jó csapatot [-X

András[/quote]
              =D> =D> =D>
              Nyugi !! Nagyon örűlök hogy ijen SZUPER a csapat! 😆

Rudi

LMC
              Felhasználó

[quote=”rudi-radio”:356ei3di]:smt030

Rudi[/quote]

Eszedbe ne jusson kettészakítani ezt a jó csapatot [-X

András

Gpslaszlo
                Felhasználó

huuu padlizsánkrémmmm 🙂 az nagyon fincsi 🙂 nalunk már elkészult a hamisgulyás leves 🙂 …

rudi-radio
                  Felhasználó

[quote=”LMC”:ys6481ey]A sört én is bepakoltam de leült a hátulja 😆

András[/quote]
                    :smt030
                    Két mankókerék megoldja a gondodat! De a sör kipakolása eszedbe ne jusson!!!
                    A csülök és a hagyma fel van szeletelve. A többit a helyszinen KÖZÖSEN.

Rudi

LMC
                    Felhasználó

[quote=”Brigi”:3r98crwc]Én a húsfűszerezésen vagyok túl, még a padlizsán sül, megpróbálok padlizsánkrémet csinálni. Remélem jó lesz. (meg vega)
                      A sör persze nálunk is bent van már. 😆 [/quote]

A sört én is bepakoltam de leült a hátulja 😆

András

Brigi
                      Felhasználó

[quote=”GaborApa”:37co9mpx]Víztartály feltöltve, sör berakva, Baharia KFT-s vízipipák bepakolva, most jön a húsfűszerezés.
                        😆 [/quote]
                        Én a húsfűszerezésen vagyok túl, még a padlizsán sül, megpróbálok padlizsánkrémet csinálni. Remélem jó lesz. (meg vega)
                        A sör persze nálunk is bent van már. 😆

GaborApa
                        Felhasználó

Víztartály feltöltve, sör berakva, Baharia KFT-s vízipipák bepakolva, most jön a húsfűszerezés.
                          😆

LMC
                          Felhasználó

[quote=”Brigi”:1vwthfnl]Bocsi, de nálunk mindig minden változik. Holnap mi is csak Inárcsnál fogunk tudni csatlakozni a konvojhoz, mert Lacinak még előtte valami papírokat el kell vinnie a XVIII. kerületbe, nem messze az M0-M5 csomóponttól. Így már nem mennénk vissza az M0-n, hanem az M5-ön tudnánk találkozni.[/quote]

Semmi gond, bekanyarodunk 😆

András

Brigi
                            Felhasználó

Bocsi, de nálunk mindig minden változik. Holnap mi is csak Inárcsnál fogunk tudni csatlakozni a konvojhoz, mert Lacinak még előtte valami papírokat el kell vinnie a XVIII. kerületbe, nem messze az M0-M5 csomóponttól. Így már nem mennénk vissza az M0-n, hanem az M5-ön tudnánk találkozni.

GaborApa
                              Felhasználó

Kedves
                                artdome
                                horvathpapa
                                Kapi
                                kiss21
                                maki
                                medmad
                                Morgobacsi
                                Peti
                                utazo67

Szeretném kérni, hogy méltassatok egy igen vagy nem válaszra a Feszty körképre szóló helyfoglalással kapcsolatban, melyet a tegnapelőtti körlevélben kértem.

Összesen 23 főt jelentetek és egyelőre foglalom Nektek a helyet, de nem szeretnék közel 50.000 Ftot ezért kifizetni.
                                Aki nem jelez vissza, annak a létszámát holnap lemondom, remélem senki nem veszi zokon.

zsuzsa
                                Felhasználó

Miskolcon jelenleg rendes nyári felhőszakadás van, villámlik, dörög és ömlik az eső, várjuk, hogy elálljon, de jó lenne majd két pár gumicsizma a pakoláshoz, vagy holnapra marad, de le van …,lényeg a találkozó. 😆

GaborApa
                                  Felhasználó

[quote=”Gpslaszlo”:2evre4q0]szerintem mi is az inárcsi pihenőnél csatlakoznánk…ha lehet 🙂 (esetleg ha kaphatnék egy telcsiszámot a konvoj vezetőjétől 🙂 )
                                    látom már szükség lesz navigációra jó pár embernek…már 35 e forinttol van komplett navigáció 🙂 [/quote]

Nincs vezetője a konvojnak, de ha jól rémlik az én számomat tegnap emailban már elkérted, és én meg is adtam. 🙄

ficsor
                                    Felhasználó

[quote=”GaborApa”:224j5yjs]Eldévedésmentesen leginkább a Hungária körúton tudtok az M3-ról az M5-re átmenni. A Szeged tábla többször is kint van.
                                      Nagy hátránya, hogy az összes kamion is erre jár, és sokszor dugós.[/quote]
                                      Igen, nehéz arrafelé eltévedni, márcsak azért is, mert akárhányszor arra kellett mennem, mindig ácsorogtam eleget ahhoz, hogy nézelődhessek és megjegyezhessem a környéket. 😀
                                      Azt hiszem, még egy-két eltévedést belekalkulálva is gyorsabb a Gödöllő – Ocsa átvágás 😕 .

[quote=”GaborApa”:224j5yjs]Az M5-ösön a Keleti M0-tól kb. 18 km-re, vagyis kb. a 34-es km-nél (ha valaki tudná pontosabban, akkor írja meg) van az Inárcsi pihenőhely, mint lehetséges találkapont.

A konvoj kb 3/4 1-kor halad el arra. 😆 [/quote]
                                      Kösz, még nem tudom mikor indulunk, ha szükséges, majd telefonon kommunikálunk!

Gpslaszlo
                                      Felhasználó

szerintem mi is az inárcsi pihenőnél csatlakoznánk…ha lehet 🙂 (esetleg ha kaphatnék egy telcsiszámot a konvoj vezetőjétől 🙂 )
                                        látom már szükség lesz navigációra jó pár embernek…már 35 e forinttol van komplett navigáció 🙂

GaborApa
                                        Felhasználó

[quote=”zsuzsa”:1ol0c879]Puszi Mindenki!
                                          ………….. az M5 -ön találkozhatnánk, még sosem jártunk rajta úgy hogy, pontos helyet mondjatok !
                                          Ha nem jön össze, lent találkozunk.
                                          …………[/quote]
                                          Eldévedésmentesen leginkább a Hungária körúton tudtok az M3-ról az M5-re átmenni. A Szeged tábla többször is kint van.
                                          Nagy hátránya, hogy az összes kamion is erre jár, és sokszor dugós.

Az M5-ösön a Keleti M0-tól kb. 18 km-re, vagyis kb. a 34-es km-nél (ha valaki tudná pontosabban, akkor írja meg) van az Inárcsi pihenőhely, mint lehetséges találkapont.

A konvoj kb 3/4 1-kor halad el arra. 😆

zsuzsa
                                          Felhasználó

Most éppen magos olajbigyóból (franciák szerint az az igazi) próbálok tapenade-című maszatot készíteni, amihez bagett kell (el ne felejtsünk reggel a Corában venni), tehát magozok. paszatolok, nehogy éhen haljunk amig Rudi elkészül, de azért szerettel gondolok rátok.
                                            Pusz 😀

zsuzsa
                                            Felhasználó

[quote=”GaborApa”:pdw8cq8q]Pontosítok!

Már csak egyet!

és összehangolva az időpontokat 12-kor találkozunk,
                                              és 5 lakóautós konvoj indul az Annahegyi parkolóból.

Társul még valaki?

LMC
                                              GaborApa
                                              Füredy
                                              Pillanat
                                              Brigi

😆 😆 😆 😆 😆 [/quote]

Puszi Mindenki!
                                              Mi délelőtt indulunk, M3, Gödöllőnél le, Ócsánál M5-re, ez a terv, a közti részt (M3 – M5), nem tudom, hogy találjuk meg GPS nélkül, és ez nem vicc, mert egyszer próbáltuk Győr felöl M0-át kerülni Bp-t, és onnan M3….táblák nuku, tekeregtünk, mint még soha, szóval, ha tudtok segíteni, nagyon hálásak lennénk,melyik faluban, városban merre ?
                                              Amikor annál az Annahegynél pettingeztek, megcsörgethetnétek Ficsor telefonját, és esetleg az M5 -ön találkozhatnánk, még sosem jártunk rajta úgy hogy, pontos helyet mondjatok !
                                              Ha nem jön össze, lent találkozunk.
                                              Én ma szabin vagyok, készítgetek ezt – azt, svéd gomba, dzadziki, miegymás,(ezt mi baráti körben az éh- és szomjhaláltól való akut félelemnek hívjuk, mikor mindenki,kétszer annyit készít mint kell).
                                              Most találtam a kredencben néhány féle.. salátaöntetet, francia, ilyen – olyan, úgyhogy hozzatok zöldeket, (plusz tálakat) aztán alkotunk a húsokhoz.
                                              Vegáéknak üzenem, viszek egy bazi nagy cukkinit és patisszont, állítólag finom grillezve, (ezt azért írom, mert mi még sosem grilleztünk semmit), de van egy vadi új sütőnk, (Lala szerint nem fér be), de faszenet biztos viszünk.
                                              Nagyon várjuk a találkozót
                                              Zsuzsa

GaborApa
                                              Felhasználó

[quote=”Pillanat”:29mc2i5i]Már csak kettőt kell aludni… 😆 😆 😆 11 kor Annahegyi-parkolóban…[/quote]

Pontosítok!

Már csak egyet!

és összehangolva az időpontokat 12-kor találkozunk,
                                                és 5 lakóautós konvoj indul az Annahegyi parkolóból.

Társul még valaki?

LMC
                                                GaborApa
                                                Füredy
                                                Pillanat
                                                Brigi

😆 😆 😆 😆 😆

GaborApa
                                                Felhasználó

[quote=”LMC”:2lqocuki]Időjárás jelentés Sopronból: Elsimult felhőzet szitáló esővel.
                                                  A hőmérséklet kiválló.
                                                  András[/quote]

Na, ez a tuti!
                                                  mert Neked hiszek! 😉

LMC
                                                  Felhasználó

[quote=”GaborApa”:3fkgkj4e]Hétvégére csökken a felhőzet, mindenütt több órás napsütés valószínű, és már csak elszórtan alakulhat ki kisebb zápor.

met.hu

windguru.cz

metnet.hu

elég egybehangzóak 😉 [/quote]

Időjárás jelentés Sopronból: Elsimult felhőzet szitáló esővel.
                                                    A hőmérséklet kiválló.

András

Kerti
                                                    Adminisztrátor

GáborApa új fedőneve: Aigner Szilárd 😆

Kerti
                                                      Adminisztrátor

[quote=”Brigi”:2xdvao1p]Ma reggel néztem, hogy már 34-en jelentkeztek az őszi szezonzáró találkozóra. Gondoltad volna ezt Kerti két éve, amikor csak néhány havonta volt egy-egy hozzászólás a fórumon?[/quote]
                                                        Én két éve folyamatosan csodálkozom de boldoggá tesz, hogy így alakul a dolog. Ez ad erőt hogy folyamatosan dolgozzunk a klub minél jobbá tételén. Az eredmény pedig látható.

25 hozzászólás megtekintése - 51-75 / 206

You must be logged in to reply to this topic.