Főoldal Fórumok Lakóautós Találkozóink Szezonnyitó találkozó: Martfű 2012.május 4-6.

Legutóbb frissítette GaborApa 13 years, 1 months telt el
27angok
167 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    GaborApa
    Felhasználó

A legrégebbi hagyományunkat, a Martfűi Szezonnyitó Találkozót idén május 5-ei hétvégén tudjuk megtartani.
      Sajnos ez a ballagásokkal esik egybe, de előtte lévő hétvégék vagy munkanaposak vagy 4 napos hosszú hétvégék, utána pedig már a Szajki találkozó közeledik.

A májusi időpontban remélhetőleg már nyárias időben indíthatjuk a szezont.

————————————————————-

Idén a szokásos kedvezmények (1-et fizet kettőt kap és a bajnokság idejére az ingyenes bowlingpályák ) mellé még ingyenes fürdőhasználatot is kapunk.

Köszönettel vettük érdeklődését, melyre ezúton küldöm ajánlatunkat az alábbiak szerint:

Kedvezményünk lakóautóval és lakókocsival érkező vendégeink részére: akik 2 éjszakát töltenek el Gyógykempingünkben a második éjszaka számukra ingyenes.
      (Ingyenes éjszaka a lakókocsihely díjára és a személyi díjra vonatkozik, de az idegenforgalmi adóra nem.)

Minden további kempingünkben eltöltött nap listaáron kerül kiszámlázásra.

Szállás: Martfű Gyógykemping**** (lakóautó- és sátorhelyek)
      Időpontja: 2012. május 4 –6. (2 éj)
      Lakókocsihely fürdőbelépővel* 1.200.-/éj 1.200,-/2 éj
      Sátorhely 900,-/éj 900,-/2 éj
      Személydíj
      6 éves kor alatt grátisz
      6-14 éves 600,-/éj 600,-/2 éj
      14-18 éves 900,-/éj 900,-/2 éj
      18 éves kor felett 1.200,-/éj 1.200,-/2éj
      Kutya 800,-/éj 800,-/2 éj
      Babaágy, etetőszék grátisz

[b]*Lakókocsihely díja tartalmazza a Gyógyfürdő és Uszoda használatát nyitva tartási időben, szállóvendégek részére 8:00-20:00 óráig. Belépésre jogosító karszalagokat bejelentkezéskor a kemping recepcióján vehetik át a vendégek.
      [/b]
      Lakókocsihely díja nem tartalmazza a 2012-ben átadásra kerülő Szolgáltató Ház wellness részlegének használatát. Amennyiben a részleg elkészül májusig, használati díja 500 Ft/fő/nap lesz.

Áramszolgáltatásunk díja 60 Ft/kWh. Minden kocsiálláson külön mérőóra van felszerelve, tényleges fogyasztás alapján történik az áramfogyasztás kiszámlázása. Bekapcsolási díjat nem számolunk fel. Amennyiben igénybe kívánják venni, kérjük, jelezzék a recepción.

Egyéb szálláskínálatunk kempingünkben:
      Apartman (2 fő) 9.000,-/éj
      Kis bungaló (3 fő) 11.000,-/éj
      Nagy bungaló (4 fő) 15.500.-/éj
      Klíma 1.000,-/éj/szálláshely
      Mai foglaltsági adatok alapján még szabad: 4 db apartman, 3 db kisbungaló és 3 db nagybungaló.

A szobaár és a szállásdíj tartalmazza az általános forgalmi adót (18%), de nem tartalmazza a helyi idegenforgalmi adót.

Idegenforgalmi adó: 400,-/fő/éj – az idegenforgalmi adó alól mentesülnek a 18. életévüket még be nem töltött magánszemélyek.

Étkezési lehetőség: Termálhotel Martfű *** éttermében (kempingtől kb. 500 méterre található)
      Reggeli: 1.500 Ft/fő
      Menüebéd hétvégén (12:00-15:00) 950 Ft/fő
      Félpanziós ebéd: 2.500 Ft/fő
      Félpanziós vacsora: 3.000 Ft/fő

További kedvezményünk az Önök részére:
      Ingyenes bowlingpálya használat 2012.05.05-én 14 óra és 15 óra között mindkét pályán. Minden további megkezdett óra 1.500 Ft/pálya/óra.

Martfű Gyógykemping további szolgáltatásai:
      Szauna: 1000.-/fő/óra,
      Szolárium: 300.-/5 perc,
      Drinkbár bowlingpályával: 1500,-Ft/pálya/óra,
      Óriássakkal grátisz használat,
      Internet – elérési lehetőséggel: 200.-/fél óra,
      Bográcsozási-, szalonnasütési-, grillező hely grátisz
      Bográcsozáshoz, szalonnasütéshez eszközök bérlésére van lehetőség (bogrács, bográcsállvány, tűzfa, szalonnasütéshez nyárs) melynek ára: 1.000 Ft/alkalom.
      Kerékpárkölcsönzés 500.-/fő/3 óra 1000.-/fő/12 óra

Fizetési feltétel: készpénzben vagy kártyával a recepción egyénileg

Bármilyen további kérdése esetén készséggel állunk rendelkezésükre.

Martfű, 2012. március 8.

• Szerző
      Válasz
      EdGaR
      Felhasználó

[quote=”eva54″:wof7o66w]Sajnos ezen a hétvégén nem lehetünk Veletek. Szerettünk volna menni, de Lili unokám beteg. ::beteg
        A szivem-lelkem azért Veletek lesz. :smt049 Érezzétek jól magatokat. :2010_dumaparty.gif :2010_tancparty.gif ::nagyoleles [/quote]
        Pusziljuk Lilit és mielőbbi gyógyulást kívánunk Neki! :smt039 :smt058

eva54
        Felhasználó

Sajnos ezen a hétvégén nem lehetünk Veletek. Szerettünk volna menni, de Lili unokám beteg. ::beteg
          A szivem-lelkem azért Veletek lesz. :smt049 Érezzétek jól magatokat. :2010_dumaparty.gif :2010_tancparty.gif ::nagyoleles

Névtelen

[quote=”Soma”:2ruj60p5]Meg mondanád a koordinátákat ,nem tudjuk merre induljunk. 😆 Már voltunk 2-3X csak elfelejtettük. 😆 😆 😆 [/quote]
            Akkor ketten tévedünk el. Majd kérünk telefonos segítséget. 😆

LMC
            Felhasználó

[quote=”feribmw”:1islg3he]kedves soma!a kordináta MARTFÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ! :smt205 [/quote]

Kedves mindenki 😀 legalább annyira szép időt és jó szórakozást kívánunk mint itt van a szajki kempingben ::piknik gyönyörű napsütéses időre ébredtünk az éjszakai esőt követően =D>

Mindenkinek jó bulizást kívánunk Marika és András

feribmw
              Felhasználó

[quote=”Soma”:awle1qnl]Meg mondanád a koordinátákat ,nem tudjuk merre induljunk. 😆 Már voltunk 2-3X csak elfelejtettük. 😆 😆 😆 [/quote]kedves soma!a kordináta MARTFÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ! :smt205

MaMi
                Felhasználó

Mindenkinek jó pihenést és nagyon jó szórakozást kívánunk!Ragyogó,szép időt!! „Mi” ismét ballagunk,ezúttal Veszprémben! Gondolunk rátok!Üdvözlettel:Manyi,Misi

Soma
                  Felhasználó

[quote=”GaborApa”:208mclpa]Kicsit változott az összetétel, de a létszám nagyjából a tegnapi.

A lényeg, hogy a hétvégén nagyon jó kis társaság gyűlik a martfűi kempingbe szezont nyitni.
                    Az ismerős arcok között ismét megismerhetünk új lakóautósokkal is.

Holnap estétől már ott leszek.
                    Ha valakinek gondja lenne odatalálással, leparkolással vagy bármivel, hívjon a 0620 /9-72-hetvenkettő-72 számon. 😉 [/quote]

Meg mondanád a koordinátákat ,nem tudjuk merre induljunk. 😆 Már voltunk 2-3X csak elfelejtettük. 😆 😆 😆

GaborApa
                    Felhasználó

Kicsit változott az összetétel, de a létszám nagyjából a tegnapi.

A lényeg, hogy a hétvégén nagyon jó kis társaság gyűlik a martfűi kempingbe szezont nyitni.
                      Az ismerős arcok között ismét megismerhetünk új lakóautósokkal is.

Holnap estétől már ott leszek.
                      Ha valakinek gondja lenne odatalálással, leparkolással vagy bármivel, hívjon a 0620 /9-72-hetvenkettő-72 számon. 😉

GaborApa
                      Felhasználó

Van még hely, lehet jelentkezni!

Szeretném kérni, hogy aki még jönne Martfűre, és szeretne is enni velünk, az holnap reggelig töltse ki a jelentkezési lapot, mert az alapanyag vásárláshoz tudni kell mennyiséget is. 😉

LMC
                        Felhasználó

Nagyon jó látni a Martfűre jelentkezők listáját, reménykedem a kis hullámvölgy után a klub ismét a régi, és jó buli várható :smt204 :2010_dumaparty.gif

András

repi
                          Adminisztrátor

[quote=”GaborApa”:2ewyis9i]

akármilyen szép köntösbe van bújtatva.

[/quote]

:smt217 :2010_nemtom.gif miről van szó. Sügér vagyok?? 😳

GaborApa
                            Felhasználó

[quote=”repro”:ph9ip8gb]… a célt jól definiáltad! 😀 [/quote]
                              Szerintem pontosan értetted.
                              Csak azt mondtam
                              jó lenne, ha egy találkozónak (mindegyiknek) most is csupán ennyi lenne a célja
                              és nem más [-X

akármilyen szép köntösbe van bújtatva.

és ez a hozzászólásokra is igaz.

Bármilyen mézesmázos egy süti, ha a máz alatt tüskék vannak, akkor azt, akinek adják, azt meg fogja szúrni.
                              Ha pedig az illető valamit reagál a tüske miatt, akkor vele van a baj, hisz mindenki láthatja, hogy milyen szép sütit kapott.

repi
                              Adminisztrátor

[quote=”GaborApa”:39ow9pnm]Az elmúlt 6 évben ilyentájt mindenki örömmel készült a szezonnyitóra. Nagy esemény volt, hisz jön a szezon, jön a lakóautózás.
                                Repro is megmondta (meg mások is), hogy nem tehetem meg, hogy nem szervezem meg.
                                Eddig szerettem is szervezni, jó volt, és mindenki jól érezte magát.

Jó lenne, ha most is csak ez lenne a cél.[/quote]

:2010_sokszinu.gif a társaság de a célt jól definiáltad! 😀

GaborApa
                                Felhasználó

Az elmúlt 6 évben ilyentájt mindenki örömmel készült a szezonnyitóra. Nagy esemény volt, hisz jön a szezon, jön a lakóautózás.
                                  Repro is megmondta (meg mások is), hogy nem tehetem meg, hogy nem szervezem meg.
                                  Eddig szerettem is szervezni, jó volt, és mindenki jól érezte magát.

Jó lenne, ha most is csak ez lenne a cél.

EdGaR
                                  Felhasználó

[quote=”GaborApa”:70wquhqh]Semmi gond
                                    Nem is azt írtam, hogy „én megyek röplabdázni, ki tart velem?” 😆

Csupán a lehetőséget akartam tudatni mindenkivel (mostanáig én sem tudtam), hátha valaki kedvet kap hozzá.
                                    Sosem lehet tudni, hisz nem vagyunk egyformák. :2010_sokszinu.gif [/quote]
                                    Mi benne lennénk szívesen. =D> Zsuzsában addig érlelődik újra a játékszenvedély én szeretnék Vele egy csapatba kerülni 😉 😆 …ha Ő nem játszik, akkor majd leszek én a kapus :2010_igen_hurra.gif :2010_rohog.gif

Névtelen

[quote=”riviera”:28gjucna]Na-na Jamesz a Jenő igenis tud labdázni….lehet táncolni nem szeret,de labdázni azt nagyon tud,csak még nem láttad. 😀 😆 😆 [/quote]

Editke ….félreértettél !!!!
                                      [-X
                                      Akiket írtam azok tudnak igazán labdázni …pont ezért ajánlottam ezt a társaságot Zsuzsának !!
                                      =D>
                                      Hisz uszkve 50 éve vagyunk a pályán !!!
                                      😀

riviera
                                      Felhasználó

[quote=”Jamesz”:2yyjmh6g]Zsuzsa drága

Ne is törödj az ilyenekkel , millió olyan dolog van amit fiatalon szinte állandóan …,.mostanában meg igen ritkán játszunk !
                                        😀
                                        Többek közt ilyen a strandröplabda is !!
                                        #-o
                                        Majd játszol velünk ….Fecsike , Jenő , Nagypapa , Gabim ….aztán ott megint te leszel a homok angyala …meglátod !!!
                                        =D> [/quote]

Na-na Jamesz a Jenő igenis tud labdázni….lehet táncolni nem szeret,de labdázni azt nagyon tud,csak még nem láttad. 😀 😆 😆

Névtelen

[quote=”zsuzsa”:2hyew02q]Fúúúj, fúúúj, —de utállak!!—bocsi.: [-o< :oops: :lol: :cry: .... --mer', -a csábítás nagy :smt061 , :oops: ...., -na de az ésszerű kivitel, -a nyomorú lehetőségeimhez képest #-o ....[/quote] Zsuzsa drága Ne is törödj az ilyenekkel , millió olyan dolog van amit fiatalon szinte állandóan ...,.mostanában meg igen ritkán játszunk ! :D Többek közt ilyen a strandröplabda is !! #-o Majd játszol velünk ....Fecsike , Jenő , Nagypapa , Gabim ....aztán ott megint te leszel a homok angyala ...meglátod !!! =D>

GaborApa
                                          Felhasználó

[quote=”zsuzsa”:26qb1l6q]Fúúúj, fúúúj, —de utállak!!—bocsi.: [-o< :oops: :lol: :cry: ....[/quote] Semmi gond Nem is azt írtam, hogy „én megyek röplabdázni, ki tart velem?” 😆

Csupán a lehetőséget akartam tudatni mindenkivel (mostanáig én sem tudtam), hátha valaki kedvet kap hozzá.
                                            Sosem lehet tudni, hisz nem vagyunk egyformák. :2010_sokszinu.gif

zsuzsa
                                            Felhasználó

[quote=”GaborApa”:1g6nf36a]Bár eddig ilyen nem volt, de talán csak azért mert nem tudtunk a lehetőségről. 🙄

A Martfű kempingnek minősített strandröplabda pályája van, és ha igény volna rá, akkor rendezhetünk versenyt, bajnokságot, vagy csak labdázhatunk egy kicsit.
                                              A „minősített” az valami olyasmi, hogy a pálya méreteitől a homokszemcsék alakjáig minden szabványos.
                                              Persze ettől még pl. tollasozni is lehet rajta.

A strandröplabda pálya mellett kiskapus focipálya is van, ahol pl. a gyerekek is focizhatnak.

Ha valakit érdekel szóljon! 😉 [/quote]

Fúúúj, fúúúj, —de utállak!!—bocsi.: [-o< :oops: :lol: :cry: .... -ez volt az első gondolatom erre :cry: :smt061 ...., -természetesen, a saját :cry: , jelenlegi testi nyomoromból kifolyólag :oops: .... -mostan ideírom, hogy miért írtam ilyen csúnyákat GaborApának :oops: ... ---mivel ezek, a tőlem szokásos :oops: , unalmas "egyéni szoc. problem"-ek és élmények sorolása lesz, "tekerjetek át rajta" :oops: !!! ... -anno, jó 30 évvel, és kilóval! :cry: ezelőtt, imádtam a röplapdát! =D> …brühü-brühüü….
                                              –ebből kifolyólag, egyszer, jó tíz éve, egy portugál kempingben, beálltam egy strandröplabda csapatba 😳 , —hát, akkor megtudtam, hogy mi a különbség #-o , -a bokán felül érő puha homokban- 🙄 , ….basszus.
                                              –annak is már jó pár éve, hogy egy jó hosszú tollasozásból kifolyólag, napokig nem bírtam felemelni a karomat 😥 ….
                                              –naaa, ezér’ van a kezdő mondat 😳 ….

–mer’, -a csábítás nagy :smt061 , 😳 …., -na de az ésszerű kivitel, -a nyomorú lehetőségeimhez képest #-o ….

zsuzsa
                                              Felhasználó

[quote=”EdGaR”:xfgep4g6]@Zsuzsa: Látom felkerültetek a jelentkezési lapra =D> … végre találkozunk 😉 [/quote]
                                                Az az igazság, hogy a tavalyi év számunkra igen rossz volt „találkozók szempontjából”, is 🙁 , sajnos.
                                                Ebből kifolyólag már nagyon-nagyon várjuk a -„martfüt”- [-o< , vagyis, hogy újra összejöhessünk, a számunkra nagyon kedves "régiekkel", és azokkal is, akikkel még nem találkoztunk személyesen :lol: =D> .

Az első, NAGY „lakóstalákozó” =D> 😆 , nekünk, az első martfűi volt.
                                                Mivel az, kora tavasszal volt, és az, -sk.T4-ünk-, még csak félkész állapotban volt, házat béreltünk, -(szuper komfortos, fűtött, és olcsó volt!)-, naggggyon jól jött: -összejönni, bandázni, bulizni a hideg estéken =D> 😆 😆 ,—nosztalgiázik a banya :smt061 :smt039 …bocsi. 😳 .

-idén lehet, hogy gyorsabban érünk oda, mert úgy néz ki, Győrből indulunk: 🙄 😆 .

GaborApa
                                                Felhasználó

Bár eddig ilyen nem volt, de talán csak azért mert nem tudtunk a lehetőségről. 🙄

A Martfű kempingnek minősített strandröplabda pályája van, és ha igény volna rá, akkor rendezhetünk versenyt, bajnokságot, vagy csak labdázhatunk egy kicsit.
                                                  A „minősített” az valami olyasmi, hogy a pálya méreteitől a homokszemcsék alakjáig minden szabványos.
                                                  Persze ettől még pl. tollasozni is lehet rajta.

A strandröplabda pálya mellett kiskapus focipálya is van, ahol pl. a gyerekek is focizhatnak.

Ha valakit érdekel szóljon! 😉

EdGaR
                                                  Felhasználó

@Zsuzsa: Látom felkerültetek a jelentkezési lapra =D> … végre találkozunk 😉

repi
                                                    Adminisztrátor

[quote=”GaborApa”:2rwu7r35]Pedig amúgy sem drága, főleg ha még a színvonalat is figyelembe vesszük. 😆
                                                      A Martfű kemping ezzel szponzorálja a klubot. =D> [/quote]

Tényleg a legszínvonalasabb kempingek egyike. És mindig jó a kedvezmény.Ezért is érdemelte ki a megtisztelő Szezonnyitó helyszínt. =D>

GaborApa
                                                      Felhasználó

[quote=”miska”:32v0snjf]Azért az nagy dolog az évadnyitón, hogy az 1-et fizet 2-öt kap mellé még a fürdő belépő is grátisz. :2010_igen2.gif [/quote]
                                                        Pedig amúgy sem drága, főleg ha még a színvonalat is figyelembe vesszük. 😆
                                                        A Martfű kemping ezzel szponzorálja a klubot. =D>

25 hozzászólás megtekintése - 101-125 / 167

You must be logged in to reply to this topic.