Főoldal Fórumok Lakóautós Találkozóink Szezonnyitó találkozó: Martfű 2011.április 15-17

Legutóbb frissítette rlacika 14 years, 2 months telt el
31angok
165 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    GaborApa
    Felhasználó

Igen! Jól látjátok! Előrébb lett hozva az időpont, mert többen is jelezték, hogy április 30-án már a ballagások lesznek.
      A topikot most azért nyitom, hogy senki se felejtse el, mi a legvégső határidő arra, hogy a téli álmot alvó lakóautókat felébresszék.

Vége a télnek!

————————————————————-

A Martfű kempingtől kapott kedvezmény, az hogy a második nap ajándék, vagyis a két éjszaka helyett csak egyet kell fizetni.
      Aki lakóautó nélkül tud csak jönni, foglalhat szállást a kemping apartmanjaiban, vagy a szállóban. A kemping elérhetősége és egyéb információk a http://www.martfu-turizmus.hu honlapon, vagy a 06-56/452-416 telefonszámon.

————————————————————-

Lakóautóhely: 1.200.-/éj 1.200,-/2 éj
      Személydíj
      6 éves kor alatt grátisz
      6-14 éves 600,-/éj 600,-/2 éj
      14-18 éves 900,-/éj 900,-/2 éj
      18 éves kor felett 1.200,-/éj 1.200,-/2éj
      Kutya 800,-/éj 800,-/2 éj

————————————————————

A kempingben a parcellák közötti út, és minden parcellának az egyik fele gyepráccsal van erősítve. A parcellák másik fele sima fű.
      A füves rész is elég masszív, de mindenki figyeljen arra, hogy a lakóval gyeprácson álljon, nehogy megsüllyedjen.
      Mivel elég szépen lett kialakítva, ezért a gyeprács nem feltűnő, alig látszik.

————————————————————-

KITŰZŐ:
      Mivel várhatóan sokan leszünk és sok új klubtag is jön, ezért ismét csinálunk felhasználói névvel ellátott kitűzőket.
      A felhasználói név alatt hagyunk helyet, hogy oda lehessen írni ha valaki azt szeretné, ha máshogy szólítanák, mint a regisztrációs neve.

Pl.:
      hsx2000
      Dezső

Ebből inkább a Dezső megszólítás használható.

vagy az is lehet, hogy valaki családtagja a klubtagnak.

Pl.:
      Éva54
      Darázs

Ebből tudható, hogy Éva 54-hez tartozik és szólítsuk Darázsnak. 😉

Így mindenkiről tudhatjuk, hogy a fórumon milyen nevet használ, de azt is hogy hogyan szólítsuk, vagy hogy kihez tartozik.
      Akinek már van ilyen az ne felejtse otthon, akinek pedig nincs, vagy elvesztette az a jelentkezési lapon jelezheti.

———————————————————–

Egyéb információk a kemping weblapján: http://www.martfu-turizmus.hu

Termálhotel Martfű***
      H-5435 Martfű;, Tüzép utca 1.
      GPS: 47.01985,20.26860
      Központi recepció
      Tel: 56/452-416
      Fax: 56/580-519
      E-mail: info@toma-bau.hu

————————————————————-

[size=4]Fontos!

A kempingben a közlekedő utak és a lakóautók helye gyeprácsos. A gyeprácsok közötti részeken viszont az esők miatt puha a talaj.
      A kocsiból nem látni, hogy hol van és hol nincs gyeprács, ezért a recepciónál általában ott lesz valaki, aki mutatva az utat, elkíséri az összes lakóautót a helyéig.
      Egymásnak is segítsünk beállni, hogy senkit se kelljen kiásni[/size]

• Szerző
      Válasz
      eva54
      Felhasználó

Már csak 11 nap és ::mlklako ::talalkozo

Eddig 31 jelentkező. Én várok a tavalyi 50. helyre 😳

Buku
        Felhasználó

😀 😀 Kedves Gáborapa köszönöm az aggodalmat,de amit írtam
          azt csak vicces válasznak szántam-belátom-hülye vicc volt! #-o 😥

GaborApa
          Felhasználó

[quote=”Buku”:s5wb2u6m]szia DEP76! nem tudom,hogy miből gondolod,miszerint Gáborapa mindent megcsinált az analfabéták segítségére-az hogy rávezetett miként kell jelentkezni – OKÉ- de ezzel még nem érte el azt hogy oda is fogok találni-bár ha Dobogókőnél megkérdezem merre kell mennem – Miskolc felé csak jó az irány! 😀 😀 [/quote]
            Kedves Buku!

Ott ahol sikerült megtalálni azt a feliratot, hogy jelentkezési lap, na ott egy sorral felette olvashatod, hogy fontos információk az első hozzászólásban találhatóak.

Ez a kis szöveg ráadásul nem csak tájékoztat, hanem még rá is linkel arra a bizonyos első hozzászólásra, nehogy az első hozzászólás kikeresése okozzon valakinek gondot.
            No abban az első hozzászólásban olvashatóak a fontos információk, például a kemping elérhetősége is.

Tehát a főoldalról egyetlen kattintással hozzájuthatsz az információhoz.
            Segíts, hogy lehetne ezt ennél egyszerűbbre összehozni [-o< [-o< 😥 Amúgy, kérdezz nyugodtan 😉

Buku
            Felhasználó

szia DEP76! nem tudom,hogy miből gondolod,miszerint Gáborapa mindent megcsinált az analfabéták segítségére-az hogy rávezetett miként kell jelentkezni – OKÉ- de ezzel még nem érte el azt hogy oda is fogok találni-bár ha Dobogókőnél megkérdezem merre kell mennem – Miskolc felé csak jó az irány! 😀 😀

GaborApa
              Felhasználó

[quote=”Jamesz”:328k7tzh]Négyből három a kaja ….. 😀 [/quote]
                Ezért kell a bowling is. 😆

Névtelen

Lényegében már nem is esek gondolkodóba , hogyan tudtam ilyen disznómód elhízni !
                  :smt217
                  Eddig azt hittem ez egy hajlam , ami páratlan zabálási kényszerrel jár .
                  Ámde most látom …megvan az oka a : PROGRAM !!!
                  #-o

Azért, itt is van ám program:
                  Péntek este közös grillezés
                  szombat délben bowling
                  Ebédre csülkösbabos
                  Estére közös grillezés

Négyből három a kaja ….. 😀

GaborApa
                  Felhasználó

[quote=”Lekvar”:iuajijx0]…van e szervezö aki irányitja a dolgokat?[/quote]
                    A találkopzót én szervezem, természetesen, ha bárkinek valami gondja támadna keressen meg nyugodtan a kérdéseivel,
                    de senkit sem szeretnék irányítgatni. Feltételezem, hogy felnőtt embereknek erre nincs szüksége.
                    A találkozó csak egy lehetőség, ugyanúgy mint ez a webportál. Kapcsolódj be a társaságba. Szerintem minden zsák megtalálhatja a foltját.

kinél kell jelentkezni ha odaérünk?..

Jelentkezni nem kell senkinél, illetve a kemping recepción természetesen ki kell tölteni a reglapot.

vár e ott valaki bennünket? …

Mindenki 😉

GaborApa
                    Felhasználó

[quote=”EdGaR”:3lim3bvk]… Nem volt igazán szervezett program, mégis mindig történt valami. [/quote]
                      Nem is az a cél, hogy programok legyenek, hanem, hogy lehetőségünk legyen személyesen megismerkedni.
                      Rövid a hétvége, 😥 és az úgynevezett szervezett programok csak szétszedik a társaságot, mert úgyis mindenkinek máshoz van kedve.
                      Azért, itt is van ám program: #-o
                      Péntek este közös grillezés
                      szombat délben bowling
                      Ebédre csülkösbabos
                      Estére közös grillezés
                      😆

Ha úgy tartja kedved el vagy magadban

,
                      Ez is igaz, de akkor nem sok értelme van a találkozónak. Ezt megteheted bármelyik hétvégén.
                      Tehát mindenki, bátran jöjjön oda középre, kapcsolódjon be bármelyik beszélgetésbe!
                      Lehet, hogy első ránézésre egy összeszokott társaságot lát, de ez ne legyen senkinek se gond. Kapcsolódjon hozzá.

Buku
                      Felhasználó

Szia Jamesz! Kár a fáradságért-már az egész utca zseniként tisztel a teljesítményem óta!!!-ezt már csorbítani szinte lehetetlen [-X

Buku
                        Felhasználó

Gáborapa ez kísérte a jelentkezésem kitöltését-ez jó-vagy rossz??jaaaaaaaa és ugye nem ígértem sőőőőőőőrt??:smt021 :smt014 😆

Névtelen

[quote=”Buku”:1gx5kt1n]Köszönöm megtaláltam-ki is töltöttem! /Azt hiszem a héten körbehordom az utcába, hogy lássák milyen ügyes vagyok! 😳 😳 😳 😳 😀 😉 /[/quote]

Felesleges …mi majd ugyis suttogó propagandába fogunk , hogy a környékbeliek mind tudjanak erről a nagyszerü tettről !!!
                            [-o< A közelbe lakó klubtagok !! 😀 😀

EdGaR
                            Felhasználó

[quote=”Lekvar”:2suddd8g]Hello mindenkinek 😀
                              Új Lakóautós vagyok és még nem voltam lakóautós találkozón…de most ott szeretnénk lenni az egész családdal….már be is jelenteztünk 😀 annyit szeretnék kérdezni töletek hogy hogy történnek a dolgok egy ilyen találkozón?mindenki elvan magában vagy van valami közös program?van e szervezö aki irányitja a dolgokat?kinél kell jelentkezni ha odaérünk?vár e ott valaki bennünket? stb stb 😀 csak egy pár dolgot ha valaki leirna aki már öreg lakós 😀
                              Elöre is köszi mindenkinek 😀 és tali Martfün 😀 [/quote]
                              Tavaly – új lakóautósként – mi is hasonló dilemmával küszködtünk… aztán elmentünk Martfűre és úgymond minden ment magától. Nagyon sokan jöttek bemutatkoztak, érdeklődtek, beszélgettek. Sok nevet ismertem a fórumról, de arcot nem tudtam hozzá kapcsolni. Nem volt igazán szervezett program, mégis mindig történt valami. Ha úgy tartja kedved el vagy magadban, ha szeretnél másokat is megismerni, csatlakozol egy-egy beszélgetéshez… semmiképp nem fogsz csalódni… jöhetnek az Örek Rókák 😀 😉

Lekvar
                              Felhasználó

Hello mindenkinek 😀
                                Új Lakóautós vagyok és még nem voltam lakóautós találkozón…de most ott szeretnénk lenni az egész családdal….már be is jelenteztünk 😀 annyit szeretnék kérdezni töletek hogy hogy történnek a dolgok egy ilyen találkozón?mindenki elvan magában vagy van valami közös program?van e szervezö aki irányitja a dolgokat?kinél kell jelentkezni ha odaérünk?vár e ott valaki bennünket? stb stb 😀 csak egy pár dolgot ha valaki leirna aki már öreg lakós 😀
                                Elöre is köszi mindenkinek 😀 és tali Martfün 😀

DEP76
                                Felhasználó

[quote=”GaborApa”:2nyv2yda]=D> =D> =D>
                                  Mondtam, hogy menni fog 😉 [/quote]

Szegény Gábor a hozzám hasonlók miatt ,mindent muszályból megcsinál amalfabétabiztosra. 😆 😆 😆

GaborApa
                                  Felhasználó

[quote=”Buku”:3nc4az0f]Köszönöm megtaláltam-ki is töltöttem! /Azt hiszem a héten körbehordom az utcába, hogy lássák milyen ügyes vagyok! 😳 😳 😳 😳 😀 😉 /[/quote]
                                    =D> =D> =D>
                                    Mondtam, hogy menni fog 😉

Buku
                                    Felhasználó

Köszönöm megtaláltam-ki is töltöttem! /Azt hiszem a héten körbehordom az utcába, hogy lássák milyen ügyes vagyok! 😳 😳 😳 😳 😀 😉 /

GaborApa
                                      Felhasználó

[quote=”Buku”:6whoueck]üdv mindenkinek! 😛 Szeretném megtudni, hogy lehet e még jelentkezni az /ápr.15-17./találkozóra?Ha igen akkor hogy? Köszönöm a segítséget! 😀 😀 😀 [/quote]
                                        Itt a főoldalon pirossal kiemelve láthatod, hogy jelentkezési lap

Ha arra ráklikkelsz, akkor megnyílik a jelentkezési lap, amit ki kell csak töltened.

Menni fog 😉

Buku
                                        Felhasználó

üdv mindenkinek! 😛 Szeretném megtudni, hogy lehet e még jelentkezni az /ápr.15-17./találkozóra?Ha igen akkor hogy? Köszönöm a segítséget! 😀 😀 😀

Névtelen

[quote=”Gpslaszlo”:12ercmad]Sziasztok:)

Újra a fronton:) Korlátozott időbeosztással ismét tudok mindenkinek GPS t frissíteni ill lesznek új 5 colos GPS ek is eladóak igen baráti áron full EU val. Akár kamionos térképekkel ahol be lehet állítani az autó magasságát és szélességét ill súlyát! Az ár 26 e forint alatt lesz 2 év garral![/quote]

Meg azért 2 tálca üdítőt is hozzál légyszíves …mert hálni jár belém a lélek !!
                                            [-o<

Gpslaszlo
                                            Felhasználó

Sziasztok:)

Újra a fronton:) Korlátozott időbeosztással ismét tudok mindenkinek GPS t frissíteni ill lesznek új 5 colos GPS ek is eladóak igen baráti áron full EU val. Akár kamionos térképekkel ahol be lehet állítani az autó magasságát és szélességét ill súlyát! Az ár 26 e forint alatt lesz 2 év garral!

GaborApa
                                              Felhasználó

[quote=”Tomy”:3joge2bq]Köszi.

Tomy[/quote]
                                                nincs mit 🙁

Tomy
                                                Felhasználó

[quote=”GaborApa”:goqpd7az]Sajnos nem, 🙁 a kedvezmény csak a lakóautósoknak szól.
                                                  Kevés az apartmanjuk és általában ki is vannak adva. Érdemes minél hamarabb lefoglalni.[/quote]

Köszi.

Tomy

GaborApa
                                                  Felhasználó

[quote=”Tomy”:1jq7cc7n]GáborApa!

Az akció (2 éjszaka 1 áráért)az apartmanos szállásra is vonatkozik?

Üdv:Tomy[/quote]
                                                    Sajnos nem, 🙁 a kedvezmény csak a lakóautósoknak szól.
                                                    Kevés az apartmanjuk és általában ki is vannak adva. Érdemes minél hamarabb lefoglalni.

Tomy
                                                    Felhasználó

GáborApa!

Az akció (2 éjszaka 1 áráért)az apartmanos szállásra is vonatkozik?

Üdv:Tomy

GaborApa
                                                      Felhasználó

[quote=”Darazs”:2jvy5it7]Köszönöm! Köszönöm! Köszönöm!

Hagy ragadjam meg az alkalmat, hogy megköszönjem ezt a megtisztelő helyezést Édesanyámnak, és Gáborapának, akik nélkül bizony, ez nem jöhetett volna létre! 🙂 Valamint mindazoknak akik eddigi utamon segítettek és támogattak: férjemnek, gyermekeimnek, családomnak, barátaimnak, osztálytársaimnak, tanáraimnak, főnökeimnek, beosztottjaimnak, és az adóellenőröknek!

:2010_siro.gif [/quote]
                                                        Köszönöm Darázsnak, hogy megköszönte, hogy felhívtam Évát akinek megköszönte, hogy szólt neki. 😆

25 hozzászólás megtekintése - 101-125 / 165

You must be logged in to reply to this topic.