Főoldal Fórumok Lakóautós Találkozóink Szajk-tavi-party 2011. Május 13-15

Legutóbb frissítette Spider 14 years, 3 months telt el
34angok
244 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    LMC
    Felhasználó

Szajki-tavi- party-ra mindenkit szeretettel várok !
      Megszületett az időpont a menü és a program.

Akinek kedve van, megnézni a Jelli arborétumot,a RODODENTRON virágzását,jelezzétek megpróbálok buszos járművet szerezni, de létszám szükséges.

Péntek esti vacsi Csülkös babgulyás szajki módra, vagy BABOS-PACAL, lehet választani vagy mindkettő.

Szombat De. 10-órát gondoltam indulásnak az Arborétumba, mire a csapat vissza tér, kész a…………………

Szombat ebéd SZARVAS-PÖRI

Szombat vacsi MICSIKE

Vasárnap a maradék elfogyasztása.

A reggeliket most nem vállalom be, hátha valaki……….

A kemping díj 2500 ft / egység / nap
      Aki árammal szeretne fűteni, kérem külön jelezze!
      A többi árat később tudom megadni.
      LMC ” András”
      0630 9866372
      http://www.szajkitavakcamping.hu
      e-mail : kemping.szajkitavak@gmail.com
      Hosszúpereszteg-Szajki tavak
      GPS: 47.05464 17.01148

————————————————————-

A Jeli Arborétum látogatására, szerveztem busz járatot.
      az indulás május 14.-én délelőtt 10-óra, vissza érkezés 13-óra.
      A busz költsége a kempingből, tehát háztól házig, 1000 ft. oda – vissza.
      http://www.utazzitthon.hu/kam_jeli_arboretum.html

Belépőjegy:
      800 Ft,
      kedvezmény: gyermek, nyugdíjas: 500Ft,
      csoportos jegy 16 főtől: felnőtt: 550Ft,
      csoportos gyermek, nyugdíjas: 300Ft,
      családi jegy ( 2 felnőtt és min. 1 gyermek ) 2000Ft.

A kempingben elkészített kaják árai.

Csülkös babgulyás 600-ft.
      Babos-Pacal 800-ft.
      Szarvas-pöri 800-ft.
      Micsike, 300 Ft/adag (4 db.).
      A kemping már felkészítve a szezonra, mindenkit szeretettel várok.

• Szerző
      Válasz
      zsuzsa
      Felhasználó

[quote=”LMC”:3saldcui]Már azóta 40 :lakokipakol 105 fő, 12 ::kutya 😀

Rlacika sem fog unatkozni,a jelen felállás szerint 320 db Mics :grill
        Ha kérdésetek an szívesen válaszolok, még várjuk a jelentkezőket az utolsó percig.

András[/quote]

Ugye már nagyon meguntátok a tzatzikimet 🙄 #-o 😆 ??? …..

LMC
        Felhasználó

[quote=”Soma”:1rx67nok]Ha jól számoltam eddig 38 :lako ,és 98 :2010_sokan.gif ja és a
          ::kutya . :2010_igen_jeee.gif [/quote]

Már azóta 40 :lakokipakol 105 fő, 12 ::kutya 😀

A buszossal hétfőn tárgyalok, mivel a busz 38 fős,lesz egy 9-órás indulás a korán kelőknek, és a következő kanyar,a későn kelőknek, ami 10 óra körül indul de inkább előtte.

Arborétum-tól a vissza utat 13-órára tervezem, de ha megtelik a busz, korábban indul, hogy a másik csapatnak se hűljön ki a kaja.
          Az Arborétumban, akár félnapot is el lehet tölteni,ezért az idősebbek és a fiatalabbak, hamarabb is visszafordulhatnak
          🙂
          Rlacika sem fog unatkozni,a jelen felállás szerint 320 db Mics :grill
          Ha kérdésetek an szívesen válaszolok, még várjuk a jelentkezőket az utolsó percig.

András

Soma
          Felhasználó

[quote=”LMC”:34e4j0vd]Nem gond jövő héten 0-24-ig van portaszolgálat, ha be van hajtva a kapu csak kinyitod és begurulsz 😉 🙂

András[/quote]

Ha jól számoltam eddig 38 :lako ,és 98 :2010_sokan.gif ja és a
            ::kutya . :2010_igen_jeee.gif

LMC
            Felhasználó

[quote=”Lekvar”:29c34oz7]Mi is bejelentkeztünk :2010_sokszinu.gif csak volna egy kérdés…szerintem pénteken késön fogunk odaérni…8-10óra közt…az mennyire gond?
              :lakokipakol kicsit messze van és csak délután 4körül tudunk elindulni ::mlklako [/quote]

Nem gond jövő héten 0-24-ig van portaszolgálat, ha be van hajtva a kapu csak kinyitod és begurulsz 😉 🙂

András

GaborApa
              Felhasználó

[quote=”EdGaR”:5gxi1z2y]Szerintem esélyed sincs! Este 7-kor már mindenki alszik :2010_rohog.gif Persze biztos lesz egy-két renitens 😉 😀 [/quote]
                Jaja! 😆
                Ez is pont az a fajta kemping, ahol 8-kor bezárják a kaput, és a kapu előtti parkolóban kell megvárni a reggelt, nehogy a motor hangja megzavarja a pihenő vendégeket.
                😆

EdGaR
                Felhasználó

[quote=”Lekvar”:2db27hzo]Mi is bejelentkeztünk :2010_sokszinu.gif csak volna egy kérdés…szerintem pénteken késön fogunk odaérni…8-10óra közt…az mennyire gond?
                  :lakokipakol kicsit messze van és csak délután 4körül tudunk elindulni ::mlklako [/quote]
                  Szerintem esélyed sincs! Este 7-kor már mindenki alszik :2010_rohog.gif Persze biztos lesz egy-két renitens 😉 😀

Lekvar
                  Felhasználó

Mi is bejelentkeztünk :2010_sokszinu.gif csak volna egy kérdés…szerintem pénteken késön fogunk odaérni…8-10óra közt…az mennyire gond?
                    :lakokipakol kicsit messze van és csak délután 4körül tudunk elindulni ::mlklako

GaborApa
                    Felhasználó

[quote=”Soma”:1ysugmfl]Akkor én csak a szoba bringát viszem. ::csapol :2010_rohog.gif [/quote]
                      én meg csak szobát 8)

az a biztos 😆

Kerti
                      Adminisztrátor

[quote=”repro”:2ehtlcbs]…vagyis nem látod meg többet… 😮 [/quote]
                        😆 Köszi, kár lenne érte.

Soma
                        Felhasználó

[quote=”repro”:omquv1iw]…vagyis nem látod meg többet… 😮 [/quote]

Akkor én csak a szoba bringát viszem. ::csapol :2010_rohog.gif

repi
                          Adminisztrátor

[quote=”Kerti”:24w2bcdu] Mit látok meg, hogy nem lesz bringa? #-o [/quote]

…vagyis nem látod meg többet… 😮

LMC
                            Felhasználó

[quote=”GaborApa”:q8jeddh6]

Jamesz gyere keresek szállást a közelbe, csak a pecabotot ne hagyd otthon 😉

András

GaborApa
                              Felhasználó

[quote=”Jamesz”:1hxwo9wy]..kiülők elé este berúgok és rátok gondolok .
                                ….de még ez sem segített mély bánatomba….[/quote]

Névtelen

Azért gondoljatok néha a régi barátokra , akiknek nem jutott most lakóautó !!!
                                  :2010_siro.gif
                                  Én már a nappaliban felvertem egy sátrat …kiülők elé este berúgok és rátok gondolok .
                                  :2010_sir.gif
                                  A házban minden redőnyre filctollal ráírtam ….Omnistor …..de még ez sem segített mély bánatomba….
                                  🙄
                                  Érezzétek jól magatokat !!!

eva54
                                  Felhasználó

[quote=”repro”:3u2vydmr]:lol: a szokásos helyre?? foglaljuk a fa alatt?? mert a méret sem egyszerű… 😆 [/quote]

Igen. Azt megköszönöm.

LMC
                                    Felhasználó

[quote=”Soma”:1p3wmsxp]Érkezéskor nem 🙄 de másnap én már kóválygok a kazettával. Lehet menni kobólyba.
                                      😆 [/quote]

Nem kell kóvályogni becsukott szemmel is megtalálod 😆 ahol a viskit iszod,azon az útvonalon fogsz jönni 😆

András

Soma
                                      Felhasználó

[quote=”GaborApa”:20s8xy4z]

#-o Kazettát fogunk üríteni? 😯
                                        😆 😆 😆 [/quote]

Érkezéskor nem 🙄 de másnap én már kóválygok a kazettával. Lehet menni kobólyba.
                                        😆

gatrix
                                        Felhasználó

[quote=”GaborApa”:qkyxr4e2]:-k :-k :-k
                                          De titokzatos vagy 😆
                                          :-k

😆 😆 😆 [/quote]

Neeeeem… 😆 😆 😆

A hűtőről lenne szó, pl. ami 3 funkciós, meg az elszívóm sem működik, illetve a külső zuhany csatlakozót sem tudom, hogy csatlakoztathatom, ugye ezeket csak ott lehet megnézni gyakorlatban:)
                                          A bojlerem pl tavaly nyáron hol bekapcsolt, hol nem, idén kétszer voltunk vele, mindkétszer elsőre működött… ez is érdekes… persze, nem egy mai gyerek…
                                          Elöljáróban ennyi:)
                                          Üdv

LMC
                                          Felhasználó

[quote=”repro”:1ixxh6qr]:lol: a szokásos helyre?? foglaljuk a fa alatt?? mert a méret sem egyszerű… 😆 [/quote]

Ok, a Éváéknak foglalva lesz a tavalyi hely 😉

Andrása

LMC
                                            Felhasználó

[quote=”erno”:l291fxhv]Volna egynéhány kérdésem.

1-Hány km-van a arborétúm a kempingtől.
                                              2-Van e külön bicigliút vagy kocsik,és falvak között vezet az út.
                                              3-Milyen minöségü az út(bicajosok),kezdö,haladó,brútál,stb.
                                              4-Bicajt beengednek az arborétúm területére.
                                              5-Klubtársak között vannak e akik tekerni akarnak az arborétúmig,mert ha igen akkor azt is mint a buszozást megszervezhetnnénk.[/quote]

Kedves Ernö

1.) az arborétum 10-13 km-re a kempingtől
                                              2.) nincs kerékpár út, egy alsóbbrendű útvonalon lehet megközelíteni, eléggé dimbes-dombos, inkább gyakorlott kerékpárosoknak ajánlják.
                                              4.) nem tudom, de valószínű hogy nem.

András
                                              3.)

LMC
                                              Felhasználó

[quote=”Blue”:n7nrt2dw]Nem kéne megvárni hogy az LMC is jelentkezzen és biztos ott legyen.
                                                Ennyien szűkösen lesztek a lángosos elött.
                                                😉 😆 [/quote]

Kedves Blue LMC ott lesz! ::nagyoleles

András

GaborApa
                                                Felhasználó

[quote=”gatrix”:2o0pgzvi]Köszi, de én inkább majd ott személyesen szeretnék kérdezni, ha lehet, mert ilyen gyakorlatias dolgokról lenne szó:)….[/quote]

:-k :-k :-k
                                                  De titokzatos vagy 😆
                                                  :-k

😆 😆 😆

gatrix
                                                  Felhasználó

[quote=”GaborApa”:4f6og2ed]Hááát, egyszer mindent el kell kezdeni. 🙂
                                                    A lemondásra sincs határidő, de az lenne a javaslatom, hogy inkább ne mondd le 😉
                                                    A vacsiból félreteszünk Nektek. Amúgy LMC-t ismerve bőven lesz még repeta is. ::merleg
                                                    A kérdéseidet pedig bátran tedd fel az adott topikokban. :smt024 [/quote]

Köszi, de én inkább majd ott személyesen szeretnék kérdezni, ha lehet, mert ilyen gyakorlatias dolgokról lenne szó:)
                                                    Nagyon remélem, hogy nem kell lemondanunk, most úgy tűnik legalább is, mindenképpen szeretnénk ott lenni:)
                                                    Nagyon várjuk már, hogy részt vegyünk egy ilyen bulin:)
                                                    Köszönöm a gyors hozzászólást!

Üdv:)

GaborApa
                                                    Felhasználó

[quote=”gatrix”:1e62180m]Sziasztok Lakóautósok!

Mi még nem voltunk ilyen találkozón, sajnos egyszer sem tudtuk magunkat szabaddá tenni…
                                                      Már legalább egy éve klubtag vagyok, figyelem az eseményeket, de talán most sikerül is részt vennünk egyen:)
                                                      Lenne pár kérdésem: Mi az az időpont, ha-mégsem jönne össze újra-amikor még lemondhatom a jelentkezésünket???
                                                      Pénteken elég későn érnénk oda, mikor van a vacsi???
                                                      Illetve lenne pár kérdésem a lakóautózással kapcsolatban, majd fordulhatok hozzátok??? 🙂

Köszönöm:) Szép napot mindenkinek!!! 🙂 [/quote]

Hááát, egyszer mindent el kell kezdeni. 🙂
                                                      A lemondásra sincs határidő, de az lenne a javaslatom, hogy inkább ne mondd le 😉
                                                      A vacsiból félreteszünk Nektek. Amúgy LMC-t ismerve bőven lesz még repeta is. ::merleg
                                                      A kérdéseidet pedig bátran tedd fel az adott topikokban. :smt024

gatrix
                                                      Felhasználó

[quote=”LMC”:2ot1y3is]Szajki-tavi- party-ra mindenkit szeretettel várok !
                                                        Megszületett az időpont a menü és a program.

Akinek kedve van, megnézni a Jelli arborétumot,a RODODENTRON virágzását,jelezzétek megpróbálok buszos járművet szerezni, de létszám szükséges.

Péntek esti vacsi Csülkös babgulyás szajki módra, vagy BABOS-PACAL, lehet választani vagy mindkettő.

Szombat De. 10-órát gondoltam indulásnak az Arborétumba, mire a csapat vissza tér, kész a…………………

Szombat ebéd SZARVAS-PÖRI

Szombat vacsi MICSIKE

Vasárnap a maradék elfogyasztása.

A reggeliket most nem vállalom be, hátha valaki……….

A kemping díj 2500 ft / egység / nap
                                                        Aki árammal szeretne fűteni, kérem külön jelezze!
                                                        A többi árat később tudom megadni.
                                                        LMC ” András”
                                                        0630 9866372
                                                        e-mail : kemping.szajkitavak@gmail.com
                                                        Hosszúpereszteg-Szajki tavak
                                                        GPS: 47.05464 17.01148

————————————————————-

A Jeli Arborétum látogatására, szerveztem busz járatot.
                                                        az indulás május 14.-én délelőtt 10-óra, vissza érkezés 13-óra.
                                                        A busz költsége a kempingből, tehát háztól házig, 1000 ft. oda – vissza.
                                                        http://www.utazzitthon.hu/kam_jeli_arboretum.html

Belépőjegy:
                                                        800 Ft,
                                                        kedvezmény: gyermek, nyugdíjas: 500Ft,
                                                        csoportos jegy 16 főtől: felnőtt: 550Ft,
                                                        csoportos gyermek, nyugdíjas: 300Ft,
                                                        családi jegy ( 2 felnőtt és min. 1 gyermek ) 2000Ft.

A kempingben elkészített kaják árai.

Csülkös babgulyás 600-ft.
                                                        Babos-Pacal 800-ft.
                                                        Szarvas-pöri 800-ft.
                                                        Micsike, 300 Ft/adag (4 db.).
                                                        A kemping már felkészítve a szezonra, mindenkit szeretettel várok.
                                                        http://www.szajkitavakcamping.hu[/quote]

Sziasztok Lakóautósok!

Mi még nem voltunk ilyen találkozón, sajnos egyszer sem tudtuk magunkat szabaddá tenni…
                                                        Már legalább egy éve klubtag vagyok, figyelem az eseményeket, de talán most sikerül is részt vennünk egyen:)
                                                        Lenne pár kérdésem: Mi az az időpont, ha-mégsem jönne össze újra-amikor még lemondhatom a jelentkezésünket???
                                                        Pénteken elég későn érnénk oda, mikor van a vacsi???
                                                        Illetve lenne pár kérdésem a lakóautózással kapcsolatban, majd fordulhatok hozzátok??? 🙂

Köszönöm:) Szép napot mindenkinek!!! 🙂

25 hozzászólás megtekintése - 151-175 / 244

You must be logged in to reply to this topic.