Főoldal Fórumok Lakóautós Találkozóink Lakóautós Szilveszter 2010 – Szirmabesenyő

Legutóbb frissítette GaborApa 15 years telt el
23angok
344 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    Kerti
    Adminisztrátor

Kedves Lakóautósok!

A tavalyi nagy sikerű szilveszter után idén is rendezhetnénk egy Lakóautós Szilvesztert, ha van rá igény.

A helyszínt idén is a Kocsis Fogadó biztosítaná.
      (itt volt az első Lakóautós Találkozó is 2003 december 1-én)

A Lakóautós Szilveszter ugyanúgy mint tavaly, december 29-től január 2-ig tart.

Ha kérdésetek van vagy ötletetek akkor írjátok meg.

//////////////////////////////////////////////////////////////// Információk ////////////////////////////////////////////////////////////////

Az információk folyamatosan frissülnek!
      [Frissítve: 2010. 12. 23. vasárnap]

[b]Telefonos segítség:
      Kerti: 20/529-56-18[/b]

Egy kérésünk lenne, hogy ne az utolsó pillanatra hagyjátok a jelentkezést, mert nekünk elég sok mindennel számolnunk kell és sok mindent kell szervezni. Ezért fontos, hogy tudjuk, mire számíthatunk. Köszönjük.

– Nagy parkoló van a Fogadó előtt közvetlenül.
      – A parkolóban biztosítunk áramot de csak akkumulátor töltésre.
      – Aki villannyal szeretne fűteni az külön szóljon mert meg tudjuk oldani de azt külön kell intézni.
      – Víztöltési és leeresztési lehetőség van.
      – Gáztöltésti lehetőség van a környéken dec. 31. 13:00-ig. 900Ft/kg
      – Italokat mindenki egyénileg hozza a Fogadóban nincs lehetőség vásárlásra.
      – Csocsó asztal és Dart gép van, így lehet majd bajnokságokat rendezni.
      – Tombola idén is lesz.

Menü:
      ——————————————-
      2010. december 29. Szerda
      Vacsora: Tatárbifsztek (LMC)

2010. december 30. Csütörtök (ekkor lesz a szlovákiail kirándulás, vagy barlangfürdő látogatás)
      Reggeli: Kocsonya (eva54), Kenyérlángos Soma módra (Soma)
      Vacsora: Csülkös bablövés? azt mi bevállalnánk… azért gondoltunk a babra, mert jó meleg lesz a lakóban éjjel (Red)

2010. december 31. Péntek Szilveszter
      Reggeli: bundás-kenyér-forralt-borral,hagymás-tojásrántotta, forralt-borral,grillen husi,kolbász stb. (LMC)
      Ebéd: Többféle Grill-Bratwurst mustárral, zsemlyével vagy fehér kenyérrel (Utazócica)
      Vacsora: Aszalt szilvával töltött sertésszelet, sörben sült csülök, fokhagymás pecsenye, vegyes körettel, savanyúság (Kocsis Fogadó)
      Éjfél: virsli, franciasaláta, zöld fűszeres krumplisaláta, pezsgő (Kocsis Fogadó)

2011. Január 01. Szombat
      Reggeli: Elmarad
      Ebéd: lencsefőzelék füstölt tarja,kemény tojás.Kívánságra 1 szem lencsével tálalva.(Gabik)
      Vacsora: Korhelyleves (Utazocica)

2011. Január 02. Vasárnap
      Mindent elfogyasztunk ami maradt.

——————————————-

A szilveszter esti vacsorát a Fogadó személyzete készíti el és fel is szolgálják. Italt és egyéb dolgokat egyénileg kell intézni. Szilveszter estéjén pár nem lakóautós ismerősünk is ott lesz, de ez tavaly sem okozott gondot.
      A vacsora önköltségi ára 4000 Ft/fő
      Ez tartalmazza a vacsorát, az éjféli virslit, az éjféli koccintáshoz a pezsgőt és az éjféli tűzijátékot.
      12 év alatt ingyenes. (természetesen ők is részesülnek a vacsorából és egyéb dolgokból)

Az előtte és utána lévő napokon a Fogadót ugyanúgy lehet használni, mint tavaly, tehát magunknak kell intézni a főzést és egyéb dolgokat és ugyanúgy használható minden.

Jelentkezési lap: link

Képek a Helyszínről: link

Panoráma kép (2009): link

Térkép: link

Kedvcsináló a tavalyi Lakóautós Szilveszterről: link[/b]

• Szerző
      Válasz
      Névtelen

[quote=”GaborApa”:1og5q7aj]Te lipi!

Tudod Te hova írogassál?
        Hát ide!!!
        😆 [/quote]
        Ez jó! 😆

GaborApa
        Felhasználó

[quote=”lipi”:3sir6j39]Jamesz,lehet hogy ismét az 50-es sármosokat kóstolják? 😕
          :2010_manko.gif [/quote]
          Te lipi!

Tudod Te hova írogassál?
          Hát ide!!!
          😆

lipi
          Felhasználó

Jamesz,lehet hogy ismét az 50-es sármosokat kóstolják? 😕
            :2010_manko.gif

GaborApa
            Felhasználó

[quote=”gabik”:361co3bm]Minek akarok én menőzni,és kijavítani a Papát? 😳 Elég lett volna megírnom,hogy a kettes nem lehet,de telhetetlen voltam.Nem érdemlem meg,hogy átsüsd a megnyert tatáromat. 😥 [/quote]
              Ne búsúlj! [-X
              Neked mást kellett tanulni
              Elég annyi, hogy a számítógép füsttel működik…..

Legyen az, hogy szépen, békességben, ketten megesszük a tatárodat. 😉
              :2010_igen_pacsi.gif

GaborApa
              Felhasználó

[quote=”Jamesz”:b2d8slp6]…Tehát ez pont olyan mint Alain Delon meg az én esetem….csak egy kicsit hasonlítunk !!!
                Éppen hogy ….[/quote]
                Áááá [-X
                Van egy hatalmas különbség köztetek:
                Alain Delon már elvesztette a kamaszos sármját.
                😉

Névtelen

De a lényeg, hogy a bináris rendszerben nincs 2, tehát a 20110101 nem lehet bináris szám, csak kicsit úgy néz ki.

Értem már a lényegét !!!
                  :2010_igen_jeee.gif

Tehát ez pont olyan mint Alain Delon meg az én esetem….csak egy kicsit hasonlítunk !!!
                  Éppen hogy ….
                  😀

De ne érezd magad flusztráltan …január elseje jó volt !!! 😀

gabik
                  Felhasználó

[quote=”GaborApa”:39ovmqbi]Majdnem!!!
                    Amit Te írtál a 1011 01 01 az csak 181
                    a 309=10011 01 01

De a lényeg, hogy a bináris rendszerben nincs 2, tehát a 20110101 nem lehet bináris szám, csak kicsit úgy néz ki.

Elfogadjuk? :2010_nemtom.gif
                    😆

Na de a tatárt átsütve?
                    A bélszínt lehetne esetleg, de én jutalomnak a tatárt mondtam, ami a levélben is szerepel.
                    Szerintem kár lenne átsütni. 🙁 [/quote]

Minek akarok én menőzni,és kijavítani a Papát? 😳 Elég lett volna megírnom,hogy a kettes nem lehet,de telhetetlen voltam.Nem érdemlem meg,hogy átsüsd a megnyert tatáromat. 😥

GaborApa
                    Felhasználó

[quote=”gabik”:3i86zuvu]Ezer év tévedésért egy tatár?Nem bánom,de jól átsütve kérem. =D>

309=1011 01 01[/quote]
                      Majdnem!!!
                      Amit Te írtál a 1011 01 01 az csak 181
                      a 309=10011 01 01

Elfogadjuk? :2010_nemtom.gif
                      😆

Na de a tatárt átsütve?
                      A bélszínt lehetne esetleg, de én jutalomnak a tatárt mondtam, ami a levélben is szerepel.
                      Szerintem kár lenne átsütni. 🙁

gabik
                      Felhasználó

[quote=”GaborApa”:1kfswzxx]Aki elsőként megfejti, hol a hiba a körlevélben, az vendégem egy tatárra. 😀 [/quote]

Ezer év tévedésért egy tatár?Nem bánom,de jól átsütve kérem. =D>

309=1011 01 01

Utazocica
                        Felhasználó

[quote=”GaborApa”:olsaxmw3]Amire én gondoltam, azt 10 féle emberből csak egyféle veszi észre. 😆 [/quote]

](*,) ](*,) ](*,)

Te érted a bináris számokat, mert játszadozól velük. Ezekszerint Te az elsö fajta emberhez tartozól. =D>

Habár annak idején már rebbesgettek a kibernetikárol, de én latinos voltam, egy szót se értettem, tehát a második fajta emberhez tartozók. 😳

És most mi van a többi nyolc fajtával? 😆

Vagy mégsem erre gondoltál?

GaborApa
                          Felhasználó

[quote=”Red”:g4zs7qsc]én 1 éve nem írtam, mert azóta erre gyúrok!
                            most úgy éreztem , hogy eljött az én időm és megfenyegetem! 😆 [/quote]
                            szurkolok ::hajra ebből még bármi lehet 😆

GaborApa
                            Felhasználó

[quote=”Jamesz”:1ebccpl3]Mindenkit megnyugtatok , Gábor apa éppen olyan jól tudja hogy írják a Becherovkát mint bárki más .

Hisz nincs két hete mikor a Mikulást vártuk és többek közt lazán megittunk egy üveg ” Becherovkát „….ráadásul az új, a ” Lemond ” tipusúból !!
                              :2010_ivok.gif
                              Tehát legfeljebb melléüthetett …máshol kéne a problémát keresni !!
                              :smt217 [/quote]
                              Húúúú!
                              ezentúl minden hírlevél után feldobunk valami jutalmat.
                              :2010_igen_kezfogas.gif Fogadjunk, hogy ilyen alaposan még sosem olvastatok hírlevelet. :2010_rohog.gif

Igaza van Jamesznak, a Becherovkát egyszerűen elb@sztam 😳
                              Amire én gondoltam, azt 10 féle emberből csak egyféle veszi észre. 😆

Utazocica
                              Felhasználó

[quote=”Jamesz”:1yz6yq9t]Mindenkit megnyugtatok , Gábor apa éppen olyan jól tudja hogy írják a Becherovkát mint bárki más .

Hisz nincs két hete mikor a Mikulást vártuk és többek közt lazán megittunk egy üveg ” Becherovkát „….ráadásul az új, a ” Lemond ” tipusúból !!
                                :smt217 [/quote]

Ezek szerint biztosan már akkor irta meg a körlevelet, nem csoda ha melléütött, én még a nevét sem tudtam már volna. 😳

Ezek szerint ez nem hiba? Pedig már örvendtem egy, kettö, sok likörkének :2010_sir.gif

Névtelen

[quote=”Utazocica”:297nxgll]=D>
                                  Sorry, de Jan Becher liköre csak Becherovka márkanéven ismeretes! 😉

😆 [/quote]

Mindenkit megnyugtatok , Gábor apa éppen olyan jól tudja hogy írják a Becherovkát mint bárki más .

:smt217

Utazocica
                                  Felhasználó

[quote=”MaNa”:k4u869ow]Ha többet is találunk, akkor ez hogyan fokozódik?

Pl.
                                    1./ Becherovka, (és nem írtad le a keresztnevét).
                                    2./ Hibás mondat a > A szilveszteri vacsorát leszámítva önellátó lesz a társaság.”

Stb. a többit nem áruljuk el előre.
                                    8) 😆 [/quote]

=D> Nagyon okos a fokozódás kérdése!

Sorry, de Jan Becher liköre csak Becherovka márkanéven ismeretes! 😉

Ha a többi hibát nem elöre áruljátok el, ez azt jelenti ott lesztek Szirmabesenyön? 😆

Névtelen

[quote=”GaborApa”:38rqvb9q]Aki elsőként megfejti, hol a hiba a körlevélben, az vendégem egy tatárra. 😀 [/quote]

Szerintem csak a videóval van baj , amiben a tavalyi szilvesztert igérted ….és ott láttam születésnapi gyertyáktól kezdve mindent !
                                      😯
                                      Ráadásul a Fecsike tavaly ha jól emlékszem nálam és velem rúgott be szilveszter éjjelén …és most itt a videon vadul táncol !!
                                      😀
                                      Remélem nincs belőle kettő !!!
                                      #-o

Utazocica
                                      Felhasználó

[quote=”GaborApa”:bw8p8d10]Aki elsőként megfejti, hol a hiba a körlevélben, az vendégem egy tatárra. 😀 [/quote]

Adhatsz hozzá egy-két Csehországi Becherovka-t is, „ch”-val! 😆 😆 😆

MaNa
                                        Felhasználó

[quote=”GaborApa”:a71lc5ov]Aki elsőként megfejti, hol a hiba a körlevélben, az vendégem egy tatárra. 😀 [/quote]

Ha többet is találunk, akkor ez hogyan fokozódik?

Pl.
                                          1./ Becherovka, (és nem írtad le a keresztnevét).
                                          2./ Hibás mondat a > A szilveszteri vacsorát leszámítva önellátó lesz a társaság.”

Stb. a többit nem áruljuk el előre.
                                          8) 😆

Hali MaNa

MaNa
                                          Felhasználó

[quote=”miska”:1zkyefxx]Szerintem nyári cucc van a csigán. 🙂 [/quote]
                                            ááá, dehogy!

Ez egy hibás mondat:

„A szilveszteri vacsorát leszámítva önellátó lesz a társaság.”

A honoráriumot őrizd meg a disznótoros tali-ig.

Előre is köszi MaNa

Névtelen

[quote=”GaborApa”:awhchdaw]Aki elsőként megfejti, hol a hiba a körlevélben, az vendégem egy tatárra. 😀 [/quote]
                                              Szerintem nyári cucc van a csigán. 🙂

Red
                                              Felhasználó

[quote=”GaborApa”:2528iwcy]Erről már én is beszéltem Vele, csak nem mertem beírni a fórumra.
                                                Annyira még nem soványodott le, hogy ilyet merjek tenni 😕 [/quote]

én 1 éve nem írtam, mert azóta erre gyúrok!
                                                most úgy éreztem , hogy eljött az én időm és megfenyegetem! 😆

GaborApa
                                                Felhasználó

[quote=”Utazocica”:1jtnsnel]Rendben, Te kapod a

A többiek meg
                                                  Ne tedd!
                                                  Az nem is az én táblám, hanem a malacé, és a nyúlé.

GaborApa
                                                  Felhasználó

[quote=”Red”:26172vb6]Néhány PILLANATtal ezelőtt megfenyegettem rég nem látott barátunkat!
                                                    Végül hajlandóságot mutatott. Ha valakinek van valami kompromittáló infója róla, kérem most vesse be !!!
                                                    😆 [/quote]
                                                    Erről már én is beszéltem Vele, csak nem mertem beírni a fórumra.
                                                    Annyira még nem soványodott le, hogy ilyet merjek tenni 😕

GaborApa
                                                    Felhasználó

Aki elsőként megfejti, hol a hiba a körlevélben, az vendégem egy tatárra. 😀

Utazocica
                                                      Felhasználó

[quote=”gabik”:g54aff38]és a lencse?? 🙄 [/quote]

:2010_olvas.gif Tényleg, mikor lesz?

25 hozzászólás megtekintése - 176-200 / 344

You must be logged in to reply to this topic.