Főoldal Fórumok Lakóautós Találkozóink Lakóautós Szilveszter 2010 – Szirmabesenyő

Legutóbb frissítette GaborApa 14 years, 5 months telt el
23angok
344 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    Kerti
    Adminisztrátor

Kedves Lakóautósok!

A tavalyi nagy sikerű szilveszter után idén is rendezhetnénk egy Lakóautós Szilvesztert, ha van rá igény.

A helyszínt idén is a Kocsis Fogadó biztosítaná.
      (itt volt az első Lakóautós Találkozó is 2003 december 1-én)

A Lakóautós Szilveszter ugyanúgy mint tavaly, december 29-től január 2-ig tart.

Ha kérdésetek van vagy ötletetek akkor írjátok meg.

//////////////////////////////////////////////////////////////// Információk ////////////////////////////////////////////////////////////////

Az információk folyamatosan frissülnek!
      [Frissítve: 2010. 12. 23. vasárnap]

[b]Telefonos segítség:
      Kerti: 20/529-56-18[/b]

Egy kérésünk lenne, hogy ne az utolsó pillanatra hagyjátok a jelentkezést, mert nekünk elég sok mindennel számolnunk kell és sok mindent kell szervezni. Ezért fontos, hogy tudjuk, mire számíthatunk. Köszönjük.

– Nagy parkoló van a Fogadó előtt közvetlenül.
      – A parkolóban biztosítunk áramot de csak akkumulátor töltésre.
      – Aki villannyal szeretne fűteni az külön szóljon mert meg tudjuk oldani de azt külön kell intézni.
      – Víztöltési és leeresztési lehetőség van.
      – Gáztöltésti lehetőség van a környéken dec. 31. 13:00-ig. 900Ft/kg
      – Italokat mindenki egyénileg hozza a Fogadóban nincs lehetőség vásárlásra.
      – Csocsó asztal és Dart gép van, így lehet majd bajnokságokat rendezni.
      – Tombola idén is lesz.

Menü:
      ——————————————-
      2010. december 29. Szerda
      Vacsora: Tatárbifsztek (LMC)

2010. december 30. Csütörtök (ekkor lesz a szlovákiail kirándulás, vagy barlangfürdő látogatás)
      Reggeli: Kocsonya (eva54), Kenyérlángos Soma módra (Soma)
      Vacsora: Csülkös bablövés? azt mi bevállalnánk… azért gondoltunk a babra, mert jó meleg lesz a lakóban éjjel (Red)

2010. december 31. Péntek Szilveszter
      Reggeli: bundás-kenyér-forralt-borral,hagymás-tojásrántotta, forralt-borral,grillen husi,kolbász stb. (LMC)
      Ebéd: Többféle Grill-Bratwurst mustárral, zsemlyével vagy fehér kenyérrel (Utazócica)
      Vacsora: Aszalt szilvával töltött sertésszelet, sörben sült csülök, fokhagymás pecsenye, vegyes körettel, savanyúság (Kocsis Fogadó)
      Éjfél: virsli, franciasaláta, zöld fűszeres krumplisaláta, pezsgő (Kocsis Fogadó)

2011. Január 01. Szombat
      Reggeli: Elmarad
      Ebéd: lencsefőzelék füstölt tarja,kemény tojás.Kívánságra 1 szem lencsével tálalva.(Gabik)
      Vacsora: Korhelyleves (Utazocica)

2011. Január 02. Vasárnap
      Mindent elfogyasztunk ami maradt.

——————————————-

A szilveszter esti vacsorát a Fogadó személyzete készíti el és fel is szolgálják. Italt és egyéb dolgokat egyénileg kell intézni. Szilveszter estéjén pár nem lakóautós ismerősünk is ott lesz, de ez tavaly sem okozott gondot.
      A vacsora önköltségi ára 4000 Ft/fő
      Ez tartalmazza a vacsorát, az éjféli virslit, az éjféli koccintáshoz a pezsgőt és az éjféli tűzijátékot.
      12 év alatt ingyenes. (természetesen ők is részesülnek a vacsorából és egyéb dolgokból)

Az előtte és utána lévő napokon a Fogadót ugyanúgy lehet használni, mint tavaly, tehát magunknak kell intézni a főzést és egyéb dolgokat és ugyanúgy használható minden.

Jelentkezési lap: link

Képek a Helyszínről: link

Panoráma kép (2009): link

Térkép: link

Kedvcsináló a tavalyi Lakóautós Szilveszterről: link[/b]

• Szerző
      Válasz
      Utazocica
      Felhasználó

[quote=”LMC”:39zarq80]=D> igen, Kertinek bővíteni kell a parkolót 😆

András[/quote]

Gabikék meg ujraszámolják a lencsét! 😆

:smt217 És mi gondolkodunk, hogyan lehet 35 adag Bratwurstbol 39 adagot csinálni!

Utazocica
        Felhasználó

[quote=”Buku”:2mmv6nhr]Nagyon szépen köszönöm a lehetőséget a Szilveszteri meghívásra,
          de sajnos nem tudok élni vele,mert az egész család nálunk lesz az idén!Nagyon sajnálom,de remélem a jövőbe lesz még lehetőségem a személyes találkozásokhoz! Mint szakács talán még „színesíteni” is tudtam volna ezt a kitűnő étlapot-mondjuk egy „csülkös pacallal”de talán majd máskor!Azt mondják „ami késik az nem múlik”![/quote]

Vigyázz! Máris szavadon fogunk! 😆

Buku
          Felhasználó

Nagyon szépen köszönöm a lehetőséget a Szilveszteri meghívásra,
            de sajnos nem tudok élni vele,mert az egész család nálunk lesz az idén!Nagyon sajnálom,de remélem a jövőbe lesz még lehetőségem a személyes találkozásokhoz! Mint szakács talán még „színesíteni” is tudtam volna ezt a kitűnő étlapot-mondjuk egy „csülkös pacallal”de talán majd máskor!Azt mondják „ami késik az nem múlik”!
            :smt211

Buku
            Felhasználó

Nagyon szépen köszönöm a lehetőséget a Szilveszteri meghívásra,
              de sajnos nem tudok élni vele,mert az egész család nálunk lesz az idén!Nagyon sajnálom,de remélem a jövőbe lesz még lehetőségem a személyes találkozásokhoz! Mint szakács talán még „színesíteni” is tudtam volna ezt a kitűnő étlapot-mondjuk egy „csülkös pacallal”de talán majd máskor!Azt mondják „ami késik az nem múlik”!

LMC
              Felhasználó

[quote=”Utazocica”:oo6ff5an]:2010_igen_hurra.gif Észrevettétek?

=D> Gyarapodtunk Olimpiafamiliával![/quote]

=D> igen, Kertinek bővíteni kell a parkolót 😆

András

Utazocica
                Felhasználó

:2010_igen_hurra.gif Észrevettétek?

=D> Gyarapodtunk Olimpiafamiliával!

GaborApa
                  Felhasználó

[quote=”Soma”:2y5tz0wd]Fél kézzel nehéz lesz összegyúrni. 😯
                    De legfeljebb az egyik fél karodat elkérem. 😆 [/quote]
                    Ok. kölcsönbe.

Vagy állapodjunk meg a káposztában 😉

Soma
                    Felhasználó

[quote=”GaborApa”:18dpbk7r]Kenyérlángosért odaadom a lencsémet, kocsonyámat és káposztámat is de akár még a fél karodat is..
                      Úgyhogy ne szórakozzál itt légyszíves!
                      Ha valamit bedobunk, akkor az bent van. 8) [/quote]

Fél kézzel nehéz lesz összegyúrni. 😯
                      De legfeljebb az egyik fél karodat elkérem. 😆

GaborApa
                      Felhasználó

[quote=”Kerti”:3nca779e]….Mert Ő külön kiemelte a csülköt a kocsonyából….[/quote]
                        Még nem!
                        De kiemeli!
                        Majd csak figyelj! :2010_nem_guluszem.gif

Régen, gyakran ebédeltem egy vega haverral. Tök jó volt vele hamburgerezni járni. 😆

GaborApa
                        Felhasználó

[quote=”Soma”:3jaq9ksn]Mivel már nem maradt hely a kenyérlángos számára, ezért ezen alkalommal elmarad.[/quote]

Kenyérlángosért odaadom a lencsémet, kocsonyámat és káposztámat is de akár még a fél karodat is..
                          Úgyhogy ne szórakozzál itt légyszíves!
                          Ha valamit bedobunk, akkor az bent van. 8)

Névtelen

[quote=”Soma”:437mpnkp] Ez egy gesztus lett volna ha lejutunk, hogy aki nem kóstolta, megkóstolhatta volna 😆 [/quote]

Ha megfigyeled drága Soma ez az irásod is tele van ” volna „szavakkal ….azaz semmi konkrétum.
                            Olyan ritkán jársz közénk , hogy most persze hogy úgy vannak a kenyérlángosoddal a kollegák , mint a Mauritius szigeti dodóval .
                            :smt217
                            Régebben biztos volt …mostanában azonban egy darabot sem láttak belőle ….
                            😀

Kerti
                            Adminisztrátor

[quote=”Utazocica”:28uf149g]Mint példát be is tettem a menübe! 😆 [/quote]

Ez jó ötlet mert van aki nem szereti a kocsonyát.
                              Én mindkettőt szeretem. 🙂

gabik
                              Felhasználó

[quote=”Soma”:20eifvre]Mivel már nem maradt hely a kenyérlángos számára, ezért ezen alkalommal elmarad, (bár azt hittem örültök neki 😳 ). Ez egy gesztus lett volna ha lejutunk, hogy aki nem kóstolta, megkóstolhatta volna 😆 [/quote]
                                Hallo!Te még nem hallottál kétfogásos étkezésről?Meg ne sértsünk már,hogy nem marad a lángosnak hely!Hol vannak az uzsonnák?És a tízóraik?És a nassolások? 😆

Kerti
                                Adminisztrátor

[quote=”Soma”:3awzpr84]Mivel már nem maradt hely a kenyérlángos számára, ezért ezen alkalommal elmarad, (bár azt hittem örültök neki 😳 ). Ez egy gesztus lett volna ha lejutunk, hogy aki nem kóstolta, megkóstolhatta volna 😆 [/quote]

Nagyon is örülünk neki, de te írtad, hogy bizonytalan. Arra nem tudunk számítani de a helyszínen, bármit tudunk változtatni. Szóval készülj úgy, hogy megcsinálod! Mi örülnénk neki.

Utazocica
                                  Felhasználó

[quote=”Soma”:d0fr6nw6]Mivel már nem maradt hely a kenyérlángos számára, ezért ezen alkalommal elmarad, (bár azt hittem örültök neki 😳 ). Ez egy gesztus lett volna ha lejutunk, hogy aki nem kóstolta, megkóstolhatta volna 😆 [/quote]

Dehogyis! Van hely böven, akár mikor csokol meg a múzsád! Mint példát be is tettem a menübe! 😆

Inkáb reggel 5 orakkor is felébredek!

Valódi magyar lángos! Itt ilyen nincs! 😥

Menü:
                                    ——————————————-

2010. december 30. Csütörtök (ekkor lesz a szlovákiail kirándulás, vagy barlangfürdő látogatás)
                                    Reggeli: Kocsonya (eva54), Lángos (Soma)
                                    Vacsora: Csülkös bablövés? azt mi bevállalnánk… azért gondoltunk a babra, mert jó meleg lesz a lakóban éjjel (Red)

Reggeli: bundás-kenyér-forralt-borral,hagymás-tojásrántotta, forralt-borral,grillen husi,kolbász stb. (LMC)
                                    Ebéd: Többféle Grill-Bratwurst mustárral, zsemlyével vagy fehérkenyérrel (Utazócica)
                                    Vacsora: Szervezés alatt… (Kocsis Fogadó)
                                    Éjfél: virsli (Kocsis Fogadó)

2011. Január 01. Szombat
                                    Ebéd: lencsefőzelék füstölt tarja,kemény tojás.Kívánságra 1 szem lencsével tálalva.(Gabik)

Névtelen

[quote=”Soma”:5q2g2dpd]Mivel már nem maradt hely a kenyérlángos számára, ezért ezen alkalommal elmarad, (bár azt hittem örültök neki 😳 ). Ez egy gesztus lett volna ha lejutunk, hogy aki nem kóstolta, megkóstolhatta volna 😆 [/quote]

Nem csak ez a nap létezik, szerintem bármelyik nap megtudod csinálni ha akarod.

eva54
                                      Felhasználó

[quote=”Soma”:1v7a0pkx]Mivel már nem maradt hely a kenyérlángos számára, ezért ezen alkalommal elmarad, (bár azt hittem örültök neki 😳 ). Ez egy gesztus lett volna ha lejutunk, hogy aki nem kóstolta, megkóstolhatta volna 😆 [/quote]

Én szívesen megkóstolom. Szerintem bármikor megcsinálhatod, függetlenül a menütől.

Soma
                                        Felhasználó

[quote=”Dettike”:13a19dve]Szerintem a szombati, reggelikészítést ki lehetne hagyni, sokan csak dél körül fognak ébredezni. 😳 #-o [/quote]

Mivel már nem maradt hely a kenyérlángos számára, ezért ezen alkalommal elmarad, (bár azt hittem örültök neki 😳 ). Ez egy gesztus lett volna ha lejutunk, hogy aki nem kóstolta, megkóstolhatta volna 😆

Kerti
                                          Adminisztrátor

[quote=”gabik”:5yunhlh7]Miért pont Gáborapának?Majd szépen elfelezzük,mint a tatárt.Én is Gábor vagyok! 😕 [/quote]

Mert Ő külön kiemelte a csülköt a kocsonyából.
                                            No de egye fene, eszek kettőt és akkor neked is jut egy adag. 😆

gabik
                                            Felhasználó

[quote=”Kerti”:99xgg0jj]Éva, én a kocsonyából kérhetek üreset? A csülköt GáborApának adnám belőle. 😆 [/quote]

Miért pont Gáborapának?Majd szépen elfelezzük,mint a tatárt.Én is Gábor vagyok! 😕

Kerti
                                              Adminisztrátor

[quote=”Utazocica”:wsvaiy64] #-o Szinte meg se merem kérdezni, mikor szokott lenni az ébresztö?[/quote]

Általában reggel 5-kor szokott lenni az ébresztő a találkozókon. :2010_rohog.gif [/quote]

Persze nálam akkor van mikor felkelek, no meg mikor valaki bekopog, hogy adjuk már ki a Fogadó kulcsát mert mennének főzni. 😆

gabik
                                                Felhasználó

[quote=”Dettike”:1jq89ewe]Szerintem a szombati, reggelikészítést ki lehetne hagyni, sokan csak dél körül fognak ébredezni. 😳 #-o [/quote]
                                                  A lencse délben lesz!Aki akarja,tekintse reggelinek #-o

gabik
                                                  Felhasználó

[quote=”Utazocica”:2djht9u4]Mi történik, ha a jelenlegi idöjárás miatt az utakon szinte lehetettlen a közlekedés? 🙄

😥 A fenti link még december elején jött létre, de nálunk most is igy van. Mindenütt teljes káosz!

Akármilyenek is az utak, tényleg minden jelentkezö Szirmabesenyön lesz? Vagy talán csak a környékbeliek lesznek ott?

#-o Vagy le lesz fújva a buli? :2010_sir.gif [/quote]
                                                    Mi bajod lehet annyi Wursttal a kocsidban?Olvadásig kitart. =D>

Utazocica
                                                    Felhasználó

[quote=”Kerti”:xqv1jcjv]Jobban belegondolva igaz.
                                                      Így teljes a menü lista. Köszönjük előre is a szakácsoknak.[/quote]

[quote=”Dettike”:xqv1jcjv]Szerintem a szombati, reggelikészítést ki lehetne hagyni, sokan csak dél körül fognak ébredezni. 😳 #-o [/quote]

Igen, de csak azért mert Dettike végre kimondotta azt amit egyikünk se mert beismerni! 😳 😆 =D>

Mi se!

… :smt217 Na, esetleg ha LMC valami ellenálhatatlan illatokkal kicsábit az ágybol …

#-o Szinte meg se merem kérdezni, mikor szokott lenni az ébresztö?

Kerti
                                                      Adminisztrátor

[quote=”eva54″:2gpj03x7]Természetesen. Mindenkinek megoldható az egyedi kívánsága.
                                                        Körömmel, vagy köröm nélkül. Csülökkel, sovány hússal, hús nélkül, stb… Lehet válogatni.[/quote] =D> Köszönjük! =D>

[quote=”Dettike”:2gpj03x7]Szerintem a szombati, reggelikészítést ki lehetne hagyni, sokan csak dél körül fognak ébredezni. 😳 #-o [/quote]

Jobban belegondolva igaz.
                                                        Így teljes a menü lista. Köszönjük előre is a szakácsoknak.

Menü:
                                                        ——————————————-

Reggeli: Kocsonya (eva54)

Ebéd: Többféle Grill-Bratwurst mustárral, zsemlyével vagy fehérkenyérrel (Utazócica)
                                                        Vacsora: Szervezés alatt… (Kocsis Fogadó)
                                                        Éjfél: virsli (Kocsis Fogadó)

2011. Január 01. Szombat

——————————————-

25 hozzászólás megtekintése - 76-100 / 344

You must be logged in to reply to this topic.