Főoldal Fórumok Lakóautós Találkozóink Lakóautós Szilveszter 2010 – Szirmabesenyő

Legutóbb frissítette GaborApa 14 years, 5 months telt el
23angok
344 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    Kerti
    Adminisztrátor

Kedves Lakóautósok!

A tavalyi nagy sikerű szilveszter után idén is rendezhetnénk egy Lakóautós Szilvesztert, ha van rá igény.

A helyszínt idén is a Kocsis Fogadó biztosítaná.
      (itt volt az első Lakóautós Találkozó is 2003 december 1-én)

A Lakóautós Szilveszter ugyanúgy mint tavaly, december 29-től január 2-ig tart.

Ha kérdésetek van vagy ötletetek akkor írjátok meg.

//////////////////////////////////////////////////////////////// Információk ////////////////////////////////////////////////////////////////

Az információk folyamatosan frissülnek!
      [Frissítve: 2010. 12. 23. vasárnap]

[b]Telefonos segítség:
      Kerti: 20/529-56-18[/b]

Egy kérésünk lenne, hogy ne az utolsó pillanatra hagyjátok a jelentkezést, mert nekünk elég sok mindennel számolnunk kell és sok mindent kell szervezni. Ezért fontos, hogy tudjuk, mire számíthatunk. Köszönjük.

– Nagy parkoló van a Fogadó előtt közvetlenül.
      – A parkolóban biztosítunk áramot de csak akkumulátor töltésre.
      – Aki villannyal szeretne fűteni az külön szóljon mert meg tudjuk oldani de azt külön kell intézni.
      – Víztöltési és leeresztési lehetőség van.
      – Gáztöltésti lehetőség van a környéken dec. 31. 13:00-ig. 900Ft/kg
      – Italokat mindenki egyénileg hozza a Fogadóban nincs lehetőség vásárlásra.
      – Csocsó asztal és Dart gép van, így lehet majd bajnokságokat rendezni.
      – Tombola idén is lesz.

Menü:
      ——————————————-
      2010. december 29. Szerda
      Vacsora: Tatárbifsztek (LMC)

2010. december 30. Csütörtök (ekkor lesz a szlovákiail kirándulás, vagy barlangfürdő látogatás)
      Reggeli: Kocsonya (eva54), Kenyérlángos Soma módra (Soma)
      Vacsora: Csülkös bablövés? azt mi bevállalnánk… azért gondoltunk a babra, mert jó meleg lesz a lakóban éjjel (Red)

2010. december 31. Péntek Szilveszter
      Reggeli: bundás-kenyér-forralt-borral,hagymás-tojásrántotta, forralt-borral,grillen husi,kolbász stb. (LMC)
      Ebéd: Többféle Grill-Bratwurst mustárral, zsemlyével vagy fehér kenyérrel (Utazócica)
      Vacsora: Aszalt szilvával töltött sertésszelet, sörben sült csülök, fokhagymás pecsenye, vegyes körettel, savanyúság (Kocsis Fogadó)
      Éjfél: virsli, franciasaláta, zöld fűszeres krumplisaláta, pezsgő (Kocsis Fogadó)

2011. Január 01. Szombat
      Reggeli: Elmarad
      Ebéd: lencsefőzelék füstölt tarja,kemény tojás.Kívánságra 1 szem lencsével tálalva.(Gabik)
      Vacsora: Korhelyleves (Utazocica)

2011. Január 02. Vasárnap
      Mindent elfogyasztunk ami maradt.

——————————————-

A szilveszter esti vacsorát a Fogadó személyzete készíti el és fel is szolgálják. Italt és egyéb dolgokat egyénileg kell intézni. Szilveszter estéjén pár nem lakóautós ismerősünk is ott lesz, de ez tavaly sem okozott gondot.
      A vacsora önköltségi ára 4000 Ft/fő
      Ez tartalmazza a vacsorát, az éjféli virslit, az éjféli koccintáshoz a pezsgőt és az éjféli tűzijátékot.
      12 év alatt ingyenes. (természetesen ők is részesülnek a vacsorából és egyéb dolgokból)

Az előtte és utána lévő napokon a Fogadót ugyanúgy lehet használni, mint tavaly, tehát magunknak kell intézni a főzést és egyéb dolgokat és ugyanúgy használható minden.

Jelentkezési lap: link

Képek a Helyszínről: link

Panoráma kép (2009): link

Térkép: link

Kedvcsináló a tavalyi Lakóautós Szilveszterről: link[/b]

• Szerző
      Válasz
      Névtelen

[quote=”Soma”:25238qed]Látom szépen alakul a menü.
        A tatárt idén is bevállaltam volna de András megelőzött 😆 ami nem baj mert sajnos nagyon nem tudom még ,hogy egyáltalán letudunk-e menni szilvesztere.
        De ha van valami ötletetek tartalékba veszély esetére én nagyon szívesen bevállalom ami dagasztós tésztás,húsos,töltőt,nyújtható,formázható,megsüthető. [/quote]
        Esetleg kenyérlángos? 🙂
        Hány éves a Pék? 😕 😳

LMC
        Felhasználó

[quote=”Soma”:11bc24e0]
          De ha van valami ötletetek tartalékba veszély esetére én nagyon szívesen bevállalom ami dagasztós tésztás,húsos,töltőt,nyújtható,formázható,megsüthető. :[/quote]

Kedves Soma, ha elvettem a játékodat, szívesen visszaadom, találok én elfoglaltságot ::fodrasz :2010_ivok_sor3.gif

ami nyújtható, dagasztható, jó az ötlet, csinálhatsz, pogácsát, lángost, és egy tepsi PIZZA is szóba jöhet ::pizza :2010_igen_hurra.gif ::nagyoleles

András

Soma
          Felhasználó

[quote=”LMC”:6kvli4al]Szilveszteri étkezési javaslatok :smt217

kedd vagy szerda este, tatárbifsztek, sok személyre pirítóssal?

hurka-kolbász szintén lehetne egy este az finom volt savi káposztával kenyérrel
            lángost ha tud valaki sütni sok személyre, esetleg virsli pár darabba belesütve, laktató és gyorsan megy ha megkelt.

szendvicsek zsúrkenyéren, kipakolva nagy tálcákra.

korhely-leves mikor lessz? éjfél után? vagy elsején csináljunk?
            egy éjszakát a szlovákoknál is eltölthetünk egy vacsorával, de hol?
            talán Kertiék tudják. zárt hely kell nehogy kicsomagolják a lakókat mig vacsizunk
            Töltöttkáposzta sem volna rossz ha előre legyártaná valaki és ott megfőznénk

Na most Ti következtek 😆

András
            Ui. remélem a pék is remekel valamit :smt211 Igaz? Kedves Soma 😆 [/quote]

Látom szépen alakul a menü.
            A tatárt idén is bevállaltam volna de András megelőzött 😆 ami nem baj mert sajnos nagyon nem tudom még ,hogy egyáltalán letudunk-e menni szilvesztere. 🙁
            Ha igen legfeljebb rakok valahol tüzet és sütök hamuba sült pogácsát. :2010_nevet.gif
            De ha van valami ötletetek tartalékba veszély esetére én nagyon szívesen bevállalom ami dagasztós tésztás,húsos,töltőt,nyújtható,formázható,megsüthető. :2010_igen_hurra.gif

Ja és a Buli buszt is jó lenne idén is igénybe venni :2010_ivok_sor3.gif Igaz Papi,Repi. 😆

Soma
            Felhasználó

[quote=”GaborApa”:3ew4wayy]A mi kis korsónkra már nem is emlékszel. Pedig Ő ott volt szilveszterkor is.
              Ez az utolsó fényképem róla
              Szegénykém, addig járt a találkozókra míg el nem tört :2010_sir.gif

Most szerintem is a Gabecé jöhetne 😉 [/quote]

Nekem még a kistestvére megvan 😆 de sajnos az kisebb kapacitású mint a Papié.Bár egy pár adag abból is kijön. 😉

LMC
              Felhasználó

[quote=”Red”:11ds6kwl]nálam is elég a tarját felszorozni ;)[/quote]

és ha….. korhely-levessel párhuzamosan lenne a lencse ??????

hogy alakulna az igény????

András

Red
                Felhasználó

[quote=”GaborApa”:3ax859gi]:lol:
                  Nekem elég lesz 1, mert nem vagyok oda érte, de a füstölt tarjámról nem mondok le [-( [/quote]

nálam is elég a tarját felszorozni 😉

GaborApa
                  Felhasználó

[quote=”Utazocica”:394qx1g3]Elöszedtem egy 50 dekás lencsecsomagot és éppen számolom hány van benne. [/quote] 😆
                    Nekem elég lesz 1, mert nem vagyok oda érte, de a füstölt tarjámról nem mondok le [-(

Utazocica
                    Felhasználó

[quote=”LMC”:81p6dbw0]Ha leírod, én beszorzom, utazocica pedig megcsinálja ::szakacs_2 :2010_nem_guluszem.gif :smt204

András[/quote]

Elöszedtem egy 50 dekás lencsecsomagot és éppen számolom hány van benne. :smt216

Hány személyre szorozzam?

Receptem van, de erdélyi! 😆

GaborApa
                      Felhasználó

[quote=”LMC”:3w57rrl4]A csapos üveg MAKÓ-rol ami még egy közösségi :2010_nem_guluszem.gif [/quote]

A mi kis korsónkra már nem is emlékszel. Pedig Ő ott volt szilveszterkor is.
                        Ez az utolsó fényképem róla
                        Szegénykém, addig járt a találkozókra míg el nem tört :2010_sir.gif

Most szerintem is a Gabecé jöhetne 😉

LMC
                        Felhasználó

[quote=”gabik”:24urg640]Én nem tudom hogyan kell ipari méretekben lencsét főzni,de elsején azt kellene ebédelni.A babonásoknak elengedhetetlen,meg füstölt tarjával nem is rossz. 🙄 Ha tudjuk hogy kell 6 személyre,akkor csak szorozni kell,vagy a mennyiség egyszer átcsap minőségi változásba,ahogy a tudományos szocializmus szemináriumon tanultuk? #-o
                          Krampampulit Red kedvéért csinálunk,had vigye hírét a távoli kikötőkbe. =D> [/quote]

Ha leírod, én beszorzom, utazocica pedig megcsinálja ::szakacs_2 :2010_nem_guluszem.gif :smt204

András

Kerti
                          Adminisztrátor

[quote=”gabik”:w2sp3bng]Én nem tudom hogyan kell ipari méretekben lencsét főzni,de elsején azt kellene ebédelni.A babonásoknak elengedhetetlen,meg füstölt tarjával nem is rossz. 🙄 Ha tudjuk hogy kell 6 személyre,akkor csak szorozni kell,vagy a mennyiség egyszer átcsap minőségi változásba,ahogy a tudományos szocializmus szemináriumon tanultuk? #-o
                            Krampampulit Red kedvéért csinálunk,had vigye hírét a távoli kikötőkbe. =D> [/quote]

Jó ötlet, már csak kell aki tud 6 személyre lencsét főzni. 😆

GaborApa
                            Felhasználó

[quote=”Utazocica”:3ntw9rgq]

Ahogy Uwet ismerem,

meglesz a desszert 😆

Kerti
                              Adminisztrátor

[quote=”Utazocica”:3d06klr2] Menüjavaslatokon még gondolkozunk.
                                De ha nem lenne valami jó ötletünk, mégis mindketten szivesen jelentkezünk segédszakácsnak! ::szakacs_2

Feltétel: Ha az itallap helyett, az italok lesznek folyamatosan frissitve! :2010_ivok.gif [/quote]

Segédszakács mindig kell. Köszönjük.
                                Az itallap frissítéssel kapcsolatban jogos a felvetés.
                                Itallap nem is lesz csak ital de azt folyamatosan frissítjük. 😆
                                Nehogy a szakácsok és segédek kiszáradjanak.

gabik
                                Felhasználó

Én nem tudom hogyan kell ipari méretekben lencsét főzni,de elsején azt kellene ebédelni.A babonásoknak elengedhetetlen,meg füstölt tarjával nem is rossz. 🙄 Ha tudjuk hogy kell 6 személyre,akkor csak szorozni kell,vagy a mennyiség egyszer átcsap minőségi változásba,ahogy a tudományos szocializmus szemináriumon tanultuk? #-o
                                  Krampampulit Red kedvéért csinálunk,had vigye hírét a távoli kikötőkbe. =D>

Utazocica
                                  Felhasználó

[quote=”Kerti”:2jpbdmo5]Akkor a szerdára már meg is van a szakács és a kaja.
                                    Az itallapot pedig folyamatosan frissítjük a konyhában. 😆 [/quote]

Menüjavaslatokon még gondolkozunk.
                                    De ha nem lenne valami jó ötletünk, mégis mindketten szivesen jelentkezünk segédszakácsnak! ::szakacs_2

Feltétel: Ha az itallap helyett, az italok lesznek folyamatosan frissitve! :2010_ivok.gif

Kerti
                                    Adminisztrátor

Az első hozzászólásba be is írtam a menü tervet.
                                      Egyenlőre a Szerda van meg amit LMC bevállalt.
                                      A többire is várunk ötleteket meg jelentkezőket.
                                      No meg, hogy van e igény programokra is.

Kerti
                                      Adminisztrátor

[quote=”LMC”:2gh0p4zi]Tatárbifsztek bevállalva, de mindenben segítek, csak az itallap is legyen a konyhán, mert hamar kiszáradok :smt030 :2010_ivok_sor2.gif :2010_ivok_sor3.gif

A lángost is kisütöm ha valaki megcsinálja[-o< András[/quote] Akkor a szerdára már meg is van a szakács és a kaja. Az itallapot pedig folyamatosan frissítjük a konyhában. 😆

Kerti
                                        Adminisztrátor

[quote=”LMC”:3a9donvn]A csapos üveg MAKÓ-rol ami még egy közösségi :2010_nem_guluszem.gif

András[/quote]

Bizony, bizony csak már rég hallottunk Gabec-ról.
                                          Hova tűűűnt Gabec, hova tűűűnt Gabec 😆

LMC
                                          Felhasználó

[quote=”Kerti”:anzrykvp]Az itallal sose volt gond 😆 Azt mindenki maga intézi, no meg Gabik a Krampampulit.
                                            Mondjuk ha tud még valaki közösségi italt az is jó lenne.[/quote]

A csapos üveg MAKÓ-rol ami még egy közösségi :2010_nem_guluszem.gif

András

LMC
                                            Felhasználó

[quote=”Kerti”:43mwqmlc]

Melyiket vállalod? Mert akkor be is teszem az első hozzászólásba és elkezdődhet a menü szervezése.[/quote]

Tatárbifsztek bevállalva, de mindenben segítek, csak az itallap is legyen a konyhán, mert hamar kiszáradok :smt030 :2010_ivok_sor2.gif :2010_ivok_sor3.gif

A lángost is kisütöm ha valaki megcsinálja[-o< András

Kerti
                                              Adminisztrátor

[quote=”Red”:18khuhxx]hmm…

bezzeg az itallapról senki nem beszél #-o
                                                nem csoda, hogy ilyen kevés a jelentkező… 🙂 [/quote]

Az itallal sose volt gond 😆 Azt mindenki maga intézi, no meg Gabik a Krampampulit.
                                                Mondjuk ha tud még valaki közösségi italt az is jó lenne.

Kerti
                                                Adminisztrátor

A kajához a vásárlást idén is meg tudjuk oldani, főleg, mert a Fogadónak vannak bejáratott kedvezményes helyei ahol érdemes beszerezni az alapanyagokat.
                                                  El kell dönteni, hogy melyik nap mi legyen és ki készíti el. No meg össze kell írni, hogy mit kell venni majd (bár az ráér előtte is).
                                                  A Szilveszter estélyén kívüli összegeket is ezek alapján tudjuk majd kiszámolni.

Tehát jelentkezőket várunk szakácsoknak és menünek.
                                                  29. 30. 01. -re kellenek.

[quote=”LMC”:2ukz6ghq]kedd vagy szerda este, tatárbifsztek, sok személyre pirítóssal?

lángost ha tud valaki sütni sok személyre, esetleg virsli pár darabba belesütve, laktató és gyorsan megy ha megkelt.

korhely-leves mikor lessz? éjfél után? vagy elsején csináljunk?[/quote]

Melyiket vállalod? Mert akkor be is teszem az első hozzászólásba és elkezdődhet a menü szervezése.

Red
                                                  Felhasználó

hmm…

bezzeg az itallapról senki nem beszél #-o
                                                    nem csoda, hogy ilyen kevés a jelentkező… 🙂

GaborApa
                                                    Felhasználó

[quote=”LMC”:2vhvrgul]Szilveszteri étkezési javaslatok :smt217

talán Kertiék tudják. zárt hely kell nehogy kicsomagolják a lakókat mig vacsizunk

Na most Ti következtek 😆

András
                                                      Ui. remélem a pék is remekel valamit :smt211 Igaz? Kedves Soma 😆 [/quote]

Na ezt nevezem én menünek. ::merleg

A tatárbifsztekre már összeszaladt a nyálam.
                                                      Csak a :smt206 maradt le 😉

LMC
                                                      Felhasználó

Szilveszteri étkezési javaslatok :smt217

Na most Ti következtek 😆

András
                                                        Ui. remélem a pék is remekel valamit :smt211 Igaz? Kedves Soma 😆

25 hozzászólás megtekintése - 276-300 / 344

You must be logged in to reply to this topic.