Főoldal Fórumok Lakóautós Találkozóink Lakóautós Szilveszter 2010 – Szirmabesenyő

Legutóbb frissítette GaborApa 14 years, 5 months telt el
23angok
344 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    Kerti
    Adminisztrátor

Kedves Lakóautósok!

A tavalyi nagy sikerű szilveszter után idén is rendezhetnénk egy Lakóautós Szilvesztert, ha van rá igény.

A helyszínt idén is a Kocsis Fogadó biztosítaná.
      (itt volt az első Lakóautós Találkozó is 2003 december 1-én)

A Lakóautós Szilveszter ugyanúgy mint tavaly, december 29-től január 2-ig tart.

Ha kérdésetek van vagy ötletetek akkor írjátok meg.

//////////////////////////////////////////////////////////////// Információk ////////////////////////////////////////////////////////////////

Az információk folyamatosan frissülnek!
      [Frissítve: 2010. 12. 23. vasárnap]

[b]Telefonos segítség:
      Kerti: 20/529-56-18[/b]

Egy kérésünk lenne, hogy ne az utolsó pillanatra hagyjátok a jelentkezést, mert nekünk elég sok mindennel számolnunk kell és sok mindent kell szervezni. Ezért fontos, hogy tudjuk, mire számíthatunk. Köszönjük.

– Nagy parkoló van a Fogadó előtt közvetlenül.
      – A parkolóban biztosítunk áramot de csak akkumulátor töltésre.
      – Aki villannyal szeretne fűteni az külön szóljon mert meg tudjuk oldani de azt külön kell intézni.
      – Víztöltési és leeresztési lehetőség van.
      – Gáztöltésti lehetőség van a környéken dec. 31. 13:00-ig. 900Ft/kg
      – Italokat mindenki egyénileg hozza a Fogadóban nincs lehetőség vásárlásra.
      – Csocsó asztal és Dart gép van, így lehet majd bajnokságokat rendezni.
      – Tombola idén is lesz.

Menü:
      ——————————————-
      2010. december 29. Szerda
      Vacsora: Tatárbifsztek (LMC)

2010. december 30. Csütörtök (ekkor lesz a szlovákiail kirándulás, vagy barlangfürdő látogatás)
      Reggeli: Kocsonya (eva54), Kenyérlángos Soma módra (Soma)
      Vacsora: Csülkös bablövés? azt mi bevállalnánk… azért gondoltunk a babra, mert jó meleg lesz a lakóban éjjel (Red)

2010. december 31. Péntek Szilveszter
      Reggeli: bundás-kenyér-forralt-borral,hagymás-tojásrántotta, forralt-borral,grillen husi,kolbász stb. (LMC)
      Ebéd: Többféle Grill-Bratwurst mustárral, zsemlyével vagy fehér kenyérrel (Utazócica)
      Vacsora: Aszalt szilvával töltött sertésszelet, sörben sült csülök, fokhagymás pecsenye, vegyes körettel, savanyúság (Kocsis Fogadó)
      Éjfél: virsli, franciasaláta, zöld fűszeres krumplisaláta, pezsgő (Kocsis Fogadó)

2011. Január 01. Szombat
      Reggeli: Elmarad
      Ebéd: lencsefőzelék füstölt tarja,kemény tojás.Kívánságra 1 szem lencsével tálalva.(Gabik)
      Vacsora: Korhelyleves (Utazocica)

2011. Január 02. Vasárnap
      Mindent elfogyasztunk ami maradt.

——————————————-

A szilveszter esti vacsorát a Fogadó személyzete készíti el és fel is szolgálják. Italt és egyéb dolgokat egyénileg kell intézni. Szilveszter estéjén pár nem lakóautós ismerősünk is ott lesz, de ez tavaly sem okozott gondot.
      A vacsora önköltségi ára 4000 Ft/fő
      Ez tartalmazza a vacsorát, az éjféli virslit, az éjféli koccintáshoz a pezsgőt és az éjféli tűzijátékot.
      12 év alatt ingyenes. (természetesen ők is részesülnek a vacsorából és egyéb dolgokból)

Az előtte és utána lévő napokon a Fogadót ugyanúgy lehet használni, mint tavaly, tehát magunknak kell intézni a főzést és egyéb dolgokat és ugyanúgy használható minden.

Jelentkezési lap: link

Képek a Helyszínről: link

Panoráma kép (2009): link

Térkép: link

Kedvcsináló a tavalyi Lakóautós Szilveszterről: link[/b]

• Szerző
      Válasz
      GaborApa
      Felhasználó

[quote=”gabik”:1cpw9xor]Mivel a várható szerencse egyenes arányban van a lencseszámmal,FŐZELÉK a javasolt.[/quote]
        A mákból többet lehet enni mint lencséből.

[quote=”Utazocica”:1cpw9xor]:2010_olvas.gif Én se értem, kaphatnánk bövebb magyarázatott?[/quote]

De most nehogy elővegyél egy negyedkiló mákot 😆

Utazocica
        Felhasználó

[quote=”repro”:zteojohw]::pisiahoba eeezt nem értem mi a mák? van?? Vagy a Papinak van mákja?? 😆 [/quote]

:2010_olvas.gif Én se értem, kaphatnánk bövebb magyarázatott?

repi
          Adminisztrátor

[quote=”Soma”:ozksl17x]Mi a Mák van Papi. 😆 [/quote]

::pisiahoba eeezt nem értem mi a mák? van?? Vagy a Papinak van mákja?? 😆

Soma
            Felhasználó

[quote=”GaborApa”:2t1pdkfj]

Esetleg… mák?[/quote]

Mi a Mák van Papi. 😆

GaborApa
              Felhasználó

[quote=”Soma”:2dvo5lgr]De az főzi,vagy leves? :2010_megad.gif 😆 [/quote]
                Felőlem lehet főzi is, hogy a doki gazdag legyen. 8)

Esetleg… mák?

repi
                Adminisztrátor

[quote=”Soma”:1m1fbffm]Nincs itthon,különben is szemüveges. 8)

És nem neked tettem fel a kérdést hanem a Papinak :ny [/quote]

Itt is :ny hatsz…. :kocsog ::voodoo :2010_nevet2.gif

Soma
                  Felhasználó

[quote=”repro”:2bhi2yhc]Baj van szemeddel?? 8) vagy nem tudsz olvasni?? Szólj Viának olvassa fel a topikot…. 😆 [/quote]

Nincs itthon,különben is szemüveges. 8)

És nem neked tettem fel a kérdést hanem a Papinak :ny

Soma
                    Felhasználó

[quote=”repro”:d7ot4ey1]Nagy az arcod mi ?? 😆 de találkozunk…és lesz 😥 😥 😥 :2010_nem_ostor.gif [/quote]

Úgy sem érsz utol MACI. ::nenene :smt056

repi
                      Adminisztrátor

[quote=”Soma”:3cv9ig4v]De az főzi,vagy leves? :2010_megad.gif 😆 [/quote]

Baj van szemeddel?? 8) vagy nem tudsz olvasni?? Szólj Viának olvassa fel a topikot…. 😆

Soma
                        Felhasználó

[quote=”gabik”:1a5zcc7v] 😯 Be lehet venni ostyában,aki nem szereti #-o ,de kihagyni felelőtlenség.[/quote]

Miért papot is hívtok újévre. 🙄 😆

Soma
                          Felhasználó

[quote=”GaborApa”:2pjj50j4]Lencsében puhított, főtt tarjáról.[/quote]

De az főzi,vagy leves? :2010_megad.gif 😆

gabik
                            Felhasználó

Mivel a várható szerencse egyenes arányban van a lencseszámmal,FŐZELÉK a javasolt. 😯 Be lehet venni ostyában,aki nem szereti #-o ,de kihagyni felelőtlenség.

GaborApa
                              Felhasználó

[quote=”Utazocica”:3k33y92o]… Most lencsefözelékröl vagy lencselevesröl van szó?…[/quote]
                                Lencsében puhított, főtt tarjáról.

repi
                                Adminisztrátor

[quote=”Soma”:33hi55bh]:kocsog ::nenene ::nenene [/quote]

Nagy az arcod mi ?? 😆 de találkozunk…és lesz 😥 😥 😥 :2010_nem_ostor.gif

Soma
                                  Felhasználó

[quote=”repro”:2b8tfslb]Soma addig ne kábíts a jelen-léteddel és főleg ne izgassd a hasnyálmirigyemet a különböző ::pizza .
                                    amíg nem jelentkezel.Az év utolsó és első napján még mi sem dolgozunk…lehet a többin sem :2010_ivok.gif 😆 tehát nyomkodd meg azokat a gombokat a jelelentkezési lapon… 😆 ígérem [-X kapsz szülinapi ajándékot… 😆 [/quote]

:kocsog ::nenene ::nenene

repi
                                    Adminisztrátor

[quote=”Utazocica”:oelt40n9]
                                      #-o Most lencsefözelékröl vagy lencselevesröl van szó?[/quote]

Elsején főzelék és ha marad másodikára akkor leves….hamar megoldjuk… 😆

repi
                                      Adminisztrátor

[quote=”Soma”:3lzu306n]Megpróbáljuk orvossoni. 😉 [/quote]

Soma addig ne kábíts a jelen-léteddel és főleg ne izgassd a hasnyálmirigyemet a különböző ::pizza .
                                        amíg nem jelentkezel.Az év utolsó és első napján még mi sem dolgozunk…lehet a többin sem :2010_ivok.gif 😆 tehát nyomkodd meg azokat a gombokat a jelelentkezési lapon… 😆 ígérem [-X kapsz szülinapi ajándékot… 😆

Soma
                                        Felhasználó

[quote=”GaborApa”:2whrjfbf]Ahogy látom, már az ötletek is megvónának.
                                          Így, ebben a sorrendben jó is lesz 😆 [/quote]

Megpróbáljuk orvossoni. 😉

Soma
                                          Felhasználó

[quote=”LMC”:u45gk0rq]Kedves Soma, ha elvettem a játékodat, szívesen visszaadom, találok én elfoglaltságot ::fodrasz :2010_ivok_sor3.gif

ami nyújtható, dagasztható, jó az ötlet, csinálhatsz, pogácsát, lángost, és egy tepsi PIZZA is szóba jöhet ::pizza :2010_igen_hurra.gif ::nagyoleles

András[/quote]

Drága András nem olvasol a sorok között én is szívesebben :2010_ivok_sor3.gif
                                            De ha sikerül lemennem akkor ::szakacs_2 ::pizza közben
                                            letudunk gurítani :2010_ivok_sor2.gif :2010_ivok_sor3.gif :2010_ivok.gif

Utazocica
                                            Felhasználó

[quote=”GaborApa”:27jhzw1k]:lol:
                                              Nekem elég lesz 1, mert nem vagyok oda érte, de a füstölt tarjámról nem mondok le [-( [/quote]
                                              [quote=”Red”:27jhzw1k]nálam is elég a tarját felszorozni ;)[/quote]
                                              147641, 147642, 147643, …

Ez már levesnek talán elég lenne …, ha GáborApát és Redet leszámitjuk.

#-o Most lencsefözelékröl vagy lencselevesröl van szó?

GaborApa
                                              Felhasználó

[quote=”Soma”:zg650pd8]…ha van valami ötletetek tartalékba veszély esetére én nagyon szívesen bevállalom ami dagasztós tésztás,húsos,töltőt,nyújtható,formázható,megsüthető. …[/quote]

Ahogy látom, már az ötletek is megvónának.
                                                Így, ebben a sorrendben jó is lesz 😆

repi
                                                Adminisztrátor

[quote=”LMC”:7zcwje9y]Soma ismeri az ottani ipari sütőt, én arra gondoltam 😉

András[/quote]

Én is 😉 😆

LMC
                                                  Felhasználó

[quote=”repro”:3r8v0pyt]Gyerekenként??? 😆 [/quote]

Soma ismeri az ottani ipari sütőt, én arra gondoltam 😉

András

repi
                                                    Adminisztrátor

[quote=”LMC”:2tkp07e7] és egy tepsi PIZZA is szóba jöhet ::pizza :2010_igen_hurra.gif ::nagyoleles

András[/quote]

Gyerekenként??? 😆

repi
                                                      Adminisztrátor

[quote=”miska”:2o0yq04x]Esetleg kenyérlángos? 🙂
                                                        Hány éves a Pék? 😕 😳 [/quote]

40-1 #-o elég fiatal….még! 😆 a sütéshez.

25 hozzászólás megtekintése - 251-275 / 344

You must be logged in to reply to this topic.