Főoldal Fórumok Lakóautós Találkozóink Lakóautós Szilveszter 2009 – Szirmabesenyő

Legutóbb frissítette lipi 15 years, 10 months telt el
36angok
778 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    Kerti
    Adminisztrátor

Kedves Lakóautósok!

Krisztával kitaláltuk, hogy kihasználva a családi lehetőségeket, szervezzünk egy lakóautós szilvesztert, ha van rá érdeklődés.

Krisztáéknak van egy éttermük Szirmabesenyőn. Miskolctól 2 km-re található. Térkép
      Az étterem befogadó képessége kb 150 fő.

Nem felszolgálós pincéres bált szeretnénk, hanem ugyanúgy mint ahogy a találkozókon szokott lenni. Az étterem csak a helyszínt adja. Tehát a főzést magunknak oldjuk meg ahogy szoktuk. A piát pedig mindenki magának hozza. Az étterem konyháját lehet használni. Erre keresünk szakácsokat és segítőket.

A költségeket a kajára és egyéb felmerülő dologra a szokásos módon összedobjuk.

Az étterem előtt nagy parkoló van ahova elfér jópár lakóautó. Áram van. Vizesblokk az étteremben van. Tehát mint egy kempingben.

Amire még gondoltunk, hogy nem csak egy estére kéne szervezni a dolgokat, főleg ha valaki messziről jön.
      Aki tud jöhet hamarabb és szervezünk a környéken kirándulásokat. Gondoltuk, hogy ki lehet menni a Szlovák paradicsomba ami télen gyönyörű, vagy a Magas Tátrába, vagy nézhetünk környékbeli meleg vizes fürdőt, esetleg itt van még a Miskolc-Tapolcai Barlangfürdő, stb. Ezek már csak megbeszélések kérdése.

Ha kérdésetek van vagy ötletetek akkor írjátok meg.

Jelentkezési lapot majd akkor teszek fel, ha konkretizálódik, hogy mi is lesz pontosan a program és egyéb dolog.

//////////////////////////////////////////////////////////////// Információk ////////////////////////////////////////////////////////////////

Az információk folyamatosan frissülnek!
      [Frissítve: 2009. 12. 18. Péntek]

– Nagy parkoló van a Fogadó előtt közvetlenül.
      – A parkolóban biztosítunk áramot de csak akkumulátor töltésre, fűtésre nem használható mert nincs erre kiépítve a rendszer.
      – Aki villannyal szeretne fűteni az külön szóljon mert meg tudjuk oldani de azt külön kell intézni.
      – Víztöltési és leeresztési lehetőség van.
      – Gáztöltésti lehetőség van a környéken dec. 30. reggelig. 800 Ft/kg
      – Italokat mindenki egyénileg hozza a Fogadóban nincs lehetőség vásárlásra.

Képek a Helyszínről: link

Térkép: link

Jelentkezési lap

Programterv:

dec. 29 kedd:
      – Várjuk az érkezőket.

dec. 30 szerda:
      – Még nincs pontos ötlet de kitalálunk valami programot a környéken.

dec. 31 csütörtök:
      – Szilveszter.
      – Közösen feldíszítjük a bulihelyiséget.

– Belépő díj: (az alábbiakat tartalmazza)
      Felnőtteknek: 4000 Ft/fő
      Gyermekeknek 12 éves korig: 1500 Ft/fő

– Vacsora:
      Hurka/kolbász
      Mustáros hús
      Fűszeres hús
      Krumplipüré
      Párolt káposzta

– Éjfélkor:
      Virsli (normális minőség)
      Francia saláta
      Krumpli saláta
      Tészta saláta

– Programok (nem időrendi sorban):
      Tombola (értékes lakóautós felszerelésekkel)
      ZTE (zenés táncos eszméletvesztés)
      Karaoke
      Vetítés
      Tüzijáték

jan. 01 péntek:
      – Túlélés.
      – Ebéd:
      Korhely leves
      Lencsefőzelék

jan. 02 szombat:
      – Ha az idő engedi akkor kimennénk a Szlovák paradicsomba Kb. 150 Km Szirmabesenyőtől.

jan. 03 vasárnap:
      – Mehet mindenki amerre lát.

• Szerző
      Válasz
      gabik
      Felhasználó

[quote=”Dettike”:hsqnjx6p]Kár, pedig elkelt volna egy Doki a fedélzeten. 😳 [/quote]
        Azt hiszem csak nyafognak #-o ,nem is kellett mentőt hívni 😉

Névtelen

[quote=”gabik”:2q91khcb]Már az eddigiek is meggyőztek,hogy máskor [-X szabad nem ott lenni[/quote]

Kár, pedig elkelt volna egy Doki a fedélzeten. 😳

gabik
          Felhasználó

[quote=”GaborApa”:27ebimfr]

Csak, hogy azok is láthassák, akik nem voltak ott. 👿 [/quote]

Már az eddigiek is meggyőztek,hogy máskor [-X szabad nem ott lenni

Blue
            Felhasználó

[quote=”GaborApa”:7p2gva39]Dehogyis. [-X
              Nem is volt az. [-X
              Amikor eltűnt, akkor is csak a munka miatt. 🙄
              Csakis szakmai ártalom lehetett, mert akkor is csak egy logót tanulmányozott.

Nem mondod hogy egy lakóautós programot indítottam el.
              Ha sokan megtanulják lehet belöle hagyomány(WC)őrző program?? 😆

LMC
              Felhasználó

Sziasztok most értem haza szerencsésen, nagyon köszönök mindent, mindenkinek, külön a szervezőknek a szervezésért, és ha valakinek nem fizettem ki valamit,….. :smt217 most hozzálátok a hozzászólások olvasásához 😆

Jaaa és a torkom és a hangom #-o

András

GaborApa
                Felhasználó

[quote=”fischer”:2kraiwei] 800 pixel a hosszabbik oldal, maradhat? 🙂 [/quote]
                  Maradhat, de amikről kértem (vacsora estélyi és a tombola) azokról Neked nincs képed.

repi
                  Adminisztrátor

[quote=”lipi”:1pd1cu8a]

ui:Blú,volt aki helyetted telcsizett a lakójában! 😆 [/quote]

Többen is voltunk… 😉

GaborApa
                    Felhasználó

[quote=”Blue”:3umrsycc]eszméletlen?[/quote]
                      Dehogyis. [-X
                      Nem is volt az. [-X
                      Amikor eltűnt, akkor is csak a munka miatt. 🙄
                      Csakis szakmai ártalom lehetett, mert akkor is csak egy logót tanulmányozott.

FLaci
                      Felhasználó

[quote=”GaborApa”:5qkfvykf] 🙄

Igen Igen Igen
                        Nagyon sajnáljuk hogy nem voltunk otttttttt 😉
                        ( de tényleg 🙁 )

lipi
                        Felhasználó

Sziasztok.
                          Ismét túléltünk egy Qrvajó bulit! =D>
                          Új évet/legaláb is én/most elöször sikerült ebben a csapatban!
                          Bocsánat,BARÁTI társasággal! :smt204
                          Köszi mindenkinek!
                          Szervezőnek,Főző,Sütő Barátainknak.Mindenkinek aki ott volt!!! :smt205
                          B.U.É.K.
                          lipi

ui:Blú,volt aki helyetted telcsizett a lakójában! 😆

Blue
                          Felhasználó

Boldog uj évet mindenkinek.
                            Nagyon sajnálom hogy nem mentünk, de adott helyzetben nem lettem volna jó partner.
                            Eszméletlen jo bulivolt látom. 😉 eszméletlen?

fischer
                            Felhasználó

[quote=”GaborApa”:ckuwdvux]Tesz még fel valaki képet? 🙄
                              Még nincs mindenről. 😥
                              Pl. még egyet sem láttam, a „vacsorához öltözés” nyerteséről, =D> 😉
                              De a tomboláról is jó lenne pár kép, ha van valakinek.

ja, az előzetes megbeszélés szerint Kerti kötegelve, ha végre átküldöm neki az általam lőtteket. 🙂

igaz, nekem csak 29-éről van, mert akkor tudtam ott lenni.
                              a netem jelenleg csak kicsinyített képek küldésére alkalmas, 800 pixel a hosszabbik oldal, maradhat? 🙂

Soma
                              Felhasználó

[quote=”GaborApa”:3t8bzqjx]Mi is hoztunk belőle 😥
                                Nem is iszunk több pálinkát. [-X
                                Szigorú gyümölcskúrát tartunk.

Csak ne lenne olyan macerás kipiszkálni az üvegből. 😆 [/quote]

Abból a nekem is küldhetnél mert dögrováson vagyunk. 👿

GaborApa
                                Felhasználó

Tesz még fel valaki képet? 🙄
                                  Még nincs mindenről. 😥
                                  Pl. még egyet sem láttam, a „vacsorához öltözés” nyerteséről, =D> 😉
                                  De a tomboláról is jó lenne pár kép, ha van valakinek.

Csak, hogy azok is láthassák, akik nem voltak ott. 👿

GaborApa
                                  Felhasználó

[quote=”Oldi”:19bdhy3w]Én is kaptam abból a fajtából bőven.
                                    [/quote]
                                    Mi is hoztunk belőle 😥
                                    Nem is iszunk több pálinkát. [-X
                                    Szigorú gyümölcskúrát tartunk.

Csak ne lenne olyan macerás kipiszkálni az üvegből. 😆

repi
                                    Adminisztrátor

[quote=”somacsek”:1y6tw4db]Én is toltam fel pár képet.
                                      A rocker PAPIRÓL is: link. 😆 [/quote]

😆 jó! és (ritka) 😆

Soma
                                      Felhasználó

[quote=”GaborApa”:bj19993n]Ez [-X mindig volt így.
                                        Volt, hogy Miska tett szert új barátnőre: LINK 😆

90 kép a fotóalbumomban 😉 [/quote]

Én is toltam fel pár képet.
                                        A rocker PAPIRÓL is: link. 😆

GaborApa
                                        Felhasználó

[quote=”rudi-radio”:1cewtki4]Soma egy kicsit hamarabb eljövünk rögtön uj batátnőre teszel szert?? 🙄 Kép a Repro fotóalbumába.[/quote]
                                          Ez [-X mindig volt így.
                                          Volt, hogy Miska tett szert új barátnőre: LINK 😆

90 kép a fotóalbumomban 😉

Névtelen

Pár kép az albumban.

Oldi
                                            Felhasználó

[quote=”Red”:3scd40ye]Mi is köszönjük, minden nagyon remek volt!

szerintem a gyógyulásuk már jó úton haladhat, én ma reggelre pont ugy néztem ki, mint Ők este (azért léptem le reggel korábban)
                                              szerintem mindketten átadták nekem ;)[/quote]

Hali!

Csak Te ne sajnáltasd magad itten (nagyon) [-X

Én is kaptam abból a fajtából bőven.

Most lázam van és nyelni egyáltalán nemtdok – (ez a nagyobb baj… #-o )

A hangom… 🙄 inkább írok…

Szóval jó volt, szép volt, nekünk egy kicsit rövid volt..

Köszönünk mindent Nektek, és BUÉK !!!

rudi-radio
                                              Felhasználó

Soma egy kicsit hamarabb eljövünk rögtön uj batátnőre teszel szert?? 🙄 Kép a Repro fotóalbumába.

Soma
                                                Felhasználó

[quote=”Reprodesign”:2c4y4bso]
                                                  Külön köszönöm a kavarást nektek BARÁTAIM amivel igazán sikerült meglepni!!!
                                                  Még álmomban sem mertem volna gondolni,hogy ekkora meglepetés ér.Hírtelen nem tudtam a helyzetet kezelni,ezért aki férre értette rakciómat azoknak üzenem…majd privátba!

Képek az albumban.Csak kicsit válogattam. 😉 [/quote]

Az a helyzet Repi ,hogy mi szeretünk még ha sokszor nem is látszik 😆 .De ezért kevertünk .De küldhetsz Privátot. 😉

repi
                                                  Adminisztrátor

Mi is szerencsésen haza értünk.

Köszönet mindenkinek ezért a remek Szilveszterért, és a részvételért.
                                                    Kertiéknek a szervezésért és a hozzánk való türelemért.Szakácsoknak és szakácsnéknak az önzetlen munkáért! 😆 Akik a romokat eltakarították azok is igazán ki tettek magukért.
                                                    Somának a szülinapért! 😆
                                                    Külön köszönöm a kavarást nektek BARÁTAIM amivel igazán sikerült meglepni!!!
                                                    Még álmomban sem mertem volna gondolni,hogy ekkora meglepetés ér.Hírtelen nem tudtam a helyzetet kezelni,ezért aki férre értette rakciómat azoknak üzenem…majd privátba!

Képek az albumban.Csak kicsit válogattam. 😉

GaborApa
                                                    Felhasználó

ide is beírom:
                                                      Aki ott volt a bulin az már ismeri, aki nem az nem csak erről maradt le, 😕 de az MLK-s videót mostantól itt a videógalériában is megtalálhatjátok.

Indítás után a jobb alsó sarokban HD, és teljesképernyő gomb.
                                                      Hangszórót be, és lehet nosztalgiázni!
                                                      =D>

Soma
                                                      Felhasználó

[quote=”fischer”:3h0i5929]boldog születésnapot kívánok![/quote]

Köszi =D> Megvolt nem kicsit NAGYON 😳

25 hozzászólás megtekintése - 126-150 / 778

You must be logged in to reply to this topic.