Főoldal Fórumok Lakóautós Találkozóink Lakóautós Szilveszter 2009 – Szirmabesenyő

Legutóbb frissítette lipi 15 years, 10 months telt el
36angok
778 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    Kerti
    Adminisztrátor

Kedves Lakóautósok!

Krisztával kitaláltuk, hogy kihasználva a családi lehetőségeket, szervezzünk egy lakóautós szilvesztert, ha van rá érdeklődés.

Krisztáéknak van egy éttermük Szirmabesenyőn. Miskolctól 2 km-re található. Térkép
      Az étterem befogadó képessége kb 150 fő.

Nem felszolgálós pincéres bált szeretnénk, hanem ugyanúgy mint ahogy a találkozókon szokott lenni. Az étterem csak a helyszínt adja. Tehát a főzést magunknak oldjuk meg ahogy szoktuk. A piát pedig mindenki magának hozza. Az étterem konyháját lehet használni. Erre keresünk szakácsokat és segítőket.

A költségeket a kajára és egyéb felmerülő dologra a szokásos módon összedobjuk.

Az étterem előtt nagy parkoló van ahova elfér jópár lakóautó. Áram van. Vizesblokk az étteremben van. Tehát mint egy kempingben.

Amire még gondoltunk, hogy nem csak egy estére kéne szervezni a dolgokat, főleg ha valaki messziről jön.
      Aki tud jöhet hamarabb és szervezünk a környéken kirándulásokat. Gondoltuk, hogy ki lehet menni a Szlovák paradicsomba ami télen gyönyörű, vagy a Magas Tátrába, vagy nézhetünk környékbeli meleg vizes fürdőt, esetleg itt van még a Miskolc-Tapolcai Barlangfürdő, stb. Ezek már csak megbeszélések kérdése.

Ha kérdésetek van vagy ötletetek akkor írjátok meg.

Jelentkezési lapot majd akkor teszek fel, ha konkretizálódik, hogy mi is lesz pontosan a program és egyéb dolog.

//////////////////////////////////////////////////////////////// Információk ////////////////////////////////////////////////////////////////

Az információk folyamatosan frissülnek!
      [Frissítve: 2009. 12. 18. Péntek]

– Nagy parkoló van a Fogadó előtt közvetlenül.
      – A parkolóban biztosítunk áramot de csak akkumulátor töltésre, fűtésre nem használható mert nincs erre kiépítve a rendszer.
      – Aki villannyal szeretne fűteni az külön szóljon mert meg tudjuk oldani de azt külön kell intézni.
      – Víztöltési és leeresztési lehetőség van.
      – Gáztöltésti lehetőség van a környéken dec. 30. reggelig. 800 Ft/kg
      – Italokat mindenki egyénileg hozza a Fogadóban nincs lehetőség vásárlásra.

Képek a Helyszínről: link

Térkép: link

Jelentkezési lap

Programterv:

dec. 29 kedd:
      – Várjuk az érkezőket.

dec. 30 szerda:
      – Még nincs pontos ötlet de kitalálunk valami programot a környéken.

dec. 31 csütörtök:
      – Szilveszter.
      – Közösen feldíszítjük a bulihelyiséget.

– Belépő díj: (az alábbiakat tartalmazza)
      Felnőtteknek: 4000 Ft/fő
      Gyermekeknek 12 éves korig: 1500 Ft/fő

– Vacsora:
      Hurka/kolbász
      Mustáros hús
      Fűszeres hús
      Krumplipüré
      Párolt káposzta

– Éjfélkor:
      Virsli (normális minőség)
      Francia saláta
      Krumpli saláta
      Tészta saláta

– Programok (nem időrendi sorban):
      Tombola (értékes lakóautós felszerelésekkel)
      ZTE (zenés táncos eszméletvesztés)
      Karaoke
      Vetítés
      Tüzijáték

jan. 01 péntek:
      – Túlélés.
      – Ebéd:
      Korhely leves
      Lencsefőzelék

jan. 02 szombat:
      – Ha az idő engedi akkor kimennénk a Szlovák paradicsomba Kb. 150 Km Szirmabesenyőtől.

jan. 03 vasárnap:
      – Mehet mindenki amerre lát.

• Szerző
      Válasz
      Soma
      Felhasználó

[quote=”reprodesign”:3e73rm4e]Elgörbűűlt ? 😯 nem bántani a vas paripát! 😆 A kis csinost pedig Békéscsabán megnézhetjük valamikor…. #-o [/quote]

MIkor ? Mikor????? 😆

repi
        Adminisztrátor

[quote=”riviera”:1frrd2jp]Reprónak mi lett a lakójával,hogy igy „elgörbült”?
          Emiatt nem látni a „kiscsinost „?
          😆 😆

Editke[/quote]

Elgörbűűlt ? 😯 nem bántani a vas paripát! 😆 A kis csinost pedig Békéscsabán megnézhetjük valamikor…. #-o

riviera
          Felhasználó

[quote=”Kerti”:2klnnti6]Új panoráma kép a főoldalon!
            Lakóautós Szilveszter 2009.[/quote]

Reprónak mi lett a lakójával,hogy igy „elgörbült”?
            Emiatt nem látni a „kiscsinost „?
            😆 😆

Editke

riviera
            Felhasználó

[quote=”lipi”:1qeime5j]Oldi,beperellek!
              Miattatok nem látszik a kiscsinos! [-X
              /A panoráma képen/ 😉
              Mégegyszer,örülök hogy ismét jók voltunk. :smt058 szerettük egymást!
              Sajnálhatjátok,akik nem voltatok velünk! 🙁
              lipi[/quote]

Igen nagyon sajnáljuk,hogy nem voltunk Veletek,de az influenzát nem hiányoljuk. 😆 😆

Editke

lipi
              Felhasználó

Oldi,beperellek!
                Miattatok nem látszik a kiscsinos! [-X
                /A panoráma képen/ 😉
                Mégegyszer,örülök hogy ismét jók voltunk. :smt058 szerettük egymást!
                Sajnálhatjátok,akik nem voltatok velünk! 🙁
                lipi

repi
                Adminisztrátor

[quote=”Kerti”:lko0rvd0]Főleg, hogy az ő autója került a középpontba. [/quote]

😆 Helyezkedni tudni kell! :ny

Kerti
                  Adminisztrátor

Kedves Fotósok!

Szeretnék csinálni majd egy videót a szilveszteri találkozóról is ezért kérném azokat akik fotóztak küldjenek nekem képeket. Láttam vannak jó képek. A lényeg, hogy eredeti nagy méretben kellene, mert csak azt tudom felhasználni. Aki úgy gondolja válogasson ki jó képeket vagy ne válogassa ki, csomagolja be és küldje át nekem a http://www.toldacuccot.hu oldalon keresztül a kerti@biwak.hu e-mail címre. Itt nagy fájlokat lehet küldözgetni. Köszönöm!

Kerti
                    Adminisztrátor

Repró sokat panaszkodott, hogy már unja a főoldalon a Lipi lakóautós parkolóját ezért elkészült az új panoráma kép.
                      Remélem most már megnyugszik kicsit. 😆
                      Főleg, hogy az ő autója került a középpontba.
                      (szegény kicsi sárga az egyetlen ami nem is látszik) 🙁
                      Lakóautós Szilveszter panoráma kép

Kerti
                      Adminisztrátor

[quote=”reprodesign”:2a3woskf]A kívánságok napja van. Akkor én egy Szasza vérel megáldott arany gyereket kívánok. Akkor elfelejtheted az ágyat egy időre.. 😆 [/quote]

Szasza egy talpig jó gyerek! No de onnan felfelé……?! 😆 😆 😆

repi
                        Adminisztrátor

[quote=”Kerti”:1lrecfmb]Jó a hozzászólás számod! 😆 😆 😆 [/quote]

A kívánságok napja van. Akkor én egy Szasza vérel megáldott arany gyereket kívánok. Akkor elfelejtheted az ágyat egy időre.. 😆

repi
                          Adminisztrátor

[quote=”Kerti”:1lw0pnpo]Kívánom neked, hogy ezentúl csak így nyomd az ágyat Ildivel! 😆 😆 😆 [/quote]

Szegényke….naaaaagyon sajnállak… :smt211 de én Imádom a feleségemmel az ágyat (is) nyomni. 8) 😆

Kerti
                            Adminisztrátor

[quote=”reprodesign”:18felkb9]:oops: :smt217 :smt204 akkor lehet,hogy eredménye is lesz?? (nincs baba emotikon)addig is…. :smt061 [/quote]

Jó a hozzászólás számod! 😆 😆 😆

Kerti
                              Adminisztrátor

[quote=”reprodesign”:28tby17x]:oops: :smt217 :smt204 akkor lehet,hogy eredménye is lesz?? (nincs baba emotikon)addig is…. :smt061 [/quote]

Kívánom neked, hogy ezentúl csak így nyomd az ágyat Ildivel! 😆 😆 😆

repi
                                Adminisztrátor

[quote=”Kerti”:2exx8t74]Eddig csak az ágyat nyomtuk Krisztával. 😆 [/quote]

😳 :smt217 :smt204 akkor lehet,hogy eredménye is lesz?? (nincs baba emotikon)addig is…. :smt061

riviera
                                  Felhasználó

[quote=”GaborApa”:2dgex87j]:roll:
                                    Úgy hallottam, ezt majd májusban beszéljük meg, az esküvőn.
                                    😆 😆 [/quote]

Meg lesz májusban az esküvő?? [-o<

Red
                                    Felhasználó

🙂

GaborApa
                                      Felhasználó

[quote=”Kerti”:y33rybc7]Jövőre ki szervezi? 😆 [/quote]

🙄
                                        Úgy hallottam, ezt majd májusban beszéljük meg, az esküvőn.
                                        😆 😆

Kerti
                                        Adminisztrátor

Végre sikerült annyira összeszedni magamat, hogy összerakjam itthon a számítógépet. Már tudunk mozogni. Eddig csak az ágyat nyomtuk Krisztával. Még mindig nagyon sz@rul vagyunk. Bocsi mindenkitől akik elkapták tőlünk de igazság szerint nem sokat tehettünk. Max nem megyünk el a szilveszteri találkozóra. Az meg elég necces lett volna. Szóval ez van. Még egyszer bocsi.

Köszönet mindenkinek aki eljött és részvételével emelte a találkozó hangulatát. Köszönet a sok szakácsnak, mosogatónak, pakolónak, díszítőnek, takarítónak akik nélkül nem bírtuk volna végig csinálni.

Tényleg fantasztikus Szilveszter volt veletek! Főleg, hogy az első Lakóautós Szilveszter volt.

Jövőre ki szervezi? 😆

rudi-radio
                                          Felhasználó

[quote=”GaborApa”:dw7zh7js]Köszi =D>
                                            De a csoki-nyakiról nincs kép. 🙁
                                            [/quote]
                                            De van az Istozi albumában. =D> =D>

LMC
                                            Felhasználó

[quote=”GaborApa”:1eoz6fmk]Köszi =D>

LMC!
                                              Ugye tudod miben kell vacsiznod a következő talin?
                                              😆 😆 😆 [/quote]

Ha látnám hogy miről van szó akkor talán, de így…… :smt217 #-o

MLK-s kötényben ?????????? 😆
                                              András

GaborApa
                                              Felhasználó

[quote=”sztakandi”:32irlts0]Én is találtam 30 fényképet a gépen, feltettem az albumunkba.
                                                :smt039 [/quote]
                                                Köszi =D>

LMC!
                                                Ugye tudod miben kell vacsiznod a következő talin?
                                                😆 😆 😆

repi
                                                Adminisztrátor

[quote=”gabik”:2zn85nvs]Óh bocs.Ha ott vagyok biztosan elrendelek egy kis pálinka gargalizálást.Csak nem tudom tudod-e,hogy a végén azt ki kell köpni? 😛 [/quote]

Kár lett volna… 😆 😉

sztakandi
                                                  Felhasználó

Én is találtam 30 fényképet a gépen, feltettem az albumunkba.
                                                    :smt039

gabik
                                                    Felhasználó

[quote=”reprodesign”:1rr9jb7c]Nyafognak! 😛 A budin lázasan! 👿 [/quote]
                                                      Óh bocs.Ha ott vagyok biztosan elrendelek egy kis pálinka gargalizálást.Csak nem tudom tudod-e,hogy a végén azt ki kell köpni? 😛

repi
                                                      Adminisztrátor

[quote=”gabik”:304wvzsq]Azt hiszem csak nyafognak #-o ,nem is kellett mentőt hívni 😉 [/quote]

Nyafognak! 😛 A budin lázasan! 👿

25 hozzászólás megtekintése - 101-125 / 778

You must be logged in to reply to this topic.