Főoldal Fórumok Lakóautós Találkozóink Lakóautós Szilveszter 2009 – Szirmabesenyő

Legutóbb frissítette lipi 15 years, 4 months telt el
36angok
778 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    Kerti
    Adminisztrátor

Kedves Lakóautósok!

Krisztával kitaláltuk, hogy kihasználva a családi lehetőségeket, szervezzünk egy lakóautós szilvesztert, ha van rá érdeklődés.

Krisztáéknak van egy éttermük Szirmabesenyőn. Miskolctól 2 km-re található. Térkép
      Az étterem befogadó képessége kb 150 fő.

Nem felszolgálós pincéres bált szeretnénk, hanem ugyanúgy mint ahogy a találkozókon szokott lenni. Az étterem csak a helyszínt adja. Tehát a főzést magunknak oldjuk meg ahogy szoktuk. A piát pedig mindenki magának hozza. Az étterem konyháját lehet használni. Erre keresünk szakácsokat és segítőket.

A költségeket a kajára és egyéb felmerülő dologra a szokásos módon összedobjuk.

Az étterem előtt nagy parkoló van ahova elfér jópár lakóautó. Áram van. Vizesblokk az étteremben van. Tehát mint egy kempingben.

Amire még gondoltunk, hogy nem csak egy estére kéne szervezni a dolgokat, főleg ha valaki messziről jön.
      Aki tud jöhet hamarabb és szervezünk a környéken kirándulásokat. Gondoltuk, hogy ki lehet menni a Szlovák paradicsomba ami télen gyönyörű, vagy a Magas Tátrába, vagy nézhetünk környékbeli meleg vizes fürdőt, esetleg itt van még a Miskolc-Tapolcai Barlangfürdő, stb. Ezek már csak megbeszélések kérdése.

Ha kérdésetek van vagy ötletetek akkor írjátok meg.

Jelentkezési lapot majd akkor teszek fel, ha konkretizálódik, hogy mi is lesz pontosan a program és egyéb dolog.

//////////////////////////////////////////////////////////////// Információk ////////////////////////////////////////////////////////////////

Az információk folyamatosan frissülnek!
      [Frissítve: 2009. 12. 18. Péntek]

– Nagy parkoló van a Fogadó előtt közvetlenül.
      – A parkolóban biztosítunk áramot de csak akkumulátor töltésre, fűtésre nem használható mert nincs erre kiépítve a rendszer.
      – Aki villannyal szeretne fűteni az külön szóljon mert meg tudjuk oldani de azt külön kell intézni.
      – Víztöltési és leeresztési lehetőség van.
      – Gáztöltésti lehetőség van a környéken dec. 30. reggelig. 800 Ft/kg
      – Italokat mindenki egyénileg hozza a Fogadóban nincs lehetőség vásárlásra.

Képek a Helyszínről: link

Térkép: link

Jelentkezési lap

Programterv:

dec. 29 kedd:
      – Várjuk az érkezőket.

dec. 30 szerda:
      – Még nincs pontos ötlet de kitalálunk valami programot a környéken.

dec. 31 csütörtök:
      – Szilveszter.
      – Közösen feldíszítjük a bulihelyiséget.

– Belépő díj: (az alábbiakat tartalmazza)
      Felnőtteknek: 4000 Ft/fő
      Gyermekeknek 12 éves korig: 1500 Ft/fő

– Vacsora:
      Hurka/kolbász
      Mustáros hús
      Fűszeres hús
      Krumplipüré
      Párolt káposzta

– Éjfélkor:
      Virsli (normális minőség)
      Francia saláta
      Krumpli saláta
      Tészta saláta

– Programok (nem időrendi sorban):
      Tombola (értékes lakóautós felszerelésekkel)
      ZTE (zenés táncos eszméletvesztés)
      Karaoke
      Vetítés
      Tüzijáték

jan. 01 péntek:
      – Túlélés.
      – Ebéd:
      Korhely leves
      Lencsefőzelék

jan. 02 szombat:
      – Ha az idő engedi akkor kimennénk a Szlovák paradicsomba Kb. 150 Km Szirmabesenyőtől.

jan. 03 vasárnap:
      – Mehet mindenki amerre lát.

• Szerző
      Válasz
      via
      Felhasználó

[quote=”Kerti”:3gwmwihg]
        Pedig én láttam, hogy többen is fotóztak. Egyik délelőtt legalább 5 gépet találtam gazdátlanul az asztalokon.
        Lehet, hogy akkor kellett volna kivenni a kártyákat nem pedig visszaadni. 👿
        [/quote]

Kerti megvan az 5 gép gazdája, és mind próbálkozik 😆 , látod nem hagyunk cserben csak nem vagyunk elég ügyesek 😳

sztakandi
        Felhasználó

[quote=”Kerti”:3c1xg42p]Besenyőben mindenki ígért fűt fát, most meg mindenki bokornak néz. :smt209 Tisztelet a kivételnek. (GaborApa, Istozi)

Én kérek elnézést!
          Csak az vegye fel akinek inge, de az nagyon öltözködjön fel![/quote]

Nekem tiszta a lelkiismeretem, tegnap próbáltam, de egybe csomagoltam, és az megadta magát.
          Ma este próbálom több részletbe szétszedni, és küldöm. 😳 😳

via
          Felhasználó

[quote=”reprodesign”:23ml0ube]:smt217 :ny :smt217 [/quote]
            😆

repi
            Adminisztrátor

[quote=”via”:2trqebd5]Nana nem engedem a fiatalt bántani :smt208 , vigyázunk is rá, hogy ne legyen vírusgazda, így már ma mi is küldjük a képeket válogatás nélkül, remélem a kompromittáló fotókat nem használja fel [-o< 😆 [/quote] :smt217 :ny :smt217

via
              Felhasználó

[quote=”reprodesign”:16t0vogc]De tudod Soma mindíg a legfiatalabbat b@szogatják… 😆 😆 😆 mostmár nem csak rendszergazda hanem vírusgazda is! 😆 =D> [/quote]

Nana nem engedem a fiatalt bántani :smt208 , vigyázunk is rá, hogy ne legyen vírusgazda, így már ma mi is küldjük a képeket válogatás nélkül, remélem a kompromittáló fotókat nem használja fel [-o< 😆

repi
                Adminisztrátor

De tudod Soma mindíg a legfiatalabbat b@szogatják… 😆 😆 😆 mostmár nem csak rendszergazda hanem vírusgazda is! 😆 =D>

repi
                  Adminisztrátor

[quote=”somacsek”:2ol5wetr]Tudod ez után a beszólás után csak stoposként leszek fent. 👿
                    Én próbáltam kiállni a csapat mellett és ez a válasz. 😉
                    De sebaj így jártam Papir kutya akinek inge most felveheti. 😆 😆 [/quote]

Már regisztáltam más néven 😆 más IP címmel 😆

Soma
                    Felhasználó

[quote=”reprodesign”:fnysmdi3]:lol: Rám meg szűk volt 😆 Miután „gondolja” kimosta magát egy gyenge magyarázattal, nézzétek mekkora lett a szája?! Ennyit nem beszélt összesen a 3 nap alatt 😆 👿 Ő bezzeg már meg gyógyult,de ha oszt szoroz akkor kiszámolhatja hányan betegek még. 😉

1,25 gb kép van. 4 felé kell csomagolnom mert már többször nekifutottam és ekkora [-X nem megy el.
                      Ma délelelőtt ígérem elküldöm.És várjuk vissza a cuccot.
                      Köszi[/quote]

Tudod ez után a beszólás után csak stoposként leszek fent. 👿
                      Én próbáltam kiállni a csapat mellett és ez a válasz. 😉
                      De sebaj így jártam Papir kutya akinek inge most felveheti. 😆 😆

repi
                      Adminisztrátor

[quote=”riviera”:15le4bcd]Igen nagyon sajnáljuk,hogy nem voltunk Veletek,de az influenzát nem hiányoljuk. 😆 😆

Editke[/quote]

Nem infulenza! 8) Sima puhány korság. Nem bírják a Pestiek a hőmérséklet változást.Ezt már megszakértettük. 😆 #-o
                        Doki! Elmagyaráznád tudományosan? 😆

repi
                        Adminisztrátor

[quote=”riviera”:14wqulvx]Nem értem a kérdést,hogy mit mondok meg én ? 😆 😆 😆

Editke[/quote]

…a Békéscsabai látogatás időpontját….?

repi
                          Adminisztrátor

[quote=”Kerti”:32tq7yty]
                            egy év múlva már megszépülnek az emlékek. 😆 😆 😆 😆 [/quote]

😳 Ezt magyarázzd meg kérlek! 😳

repi
                            Adminisztrátor

[quote=”somacsek”:1gqohb5s]Hű Kerti most nagyon berágtál a csapatra !
                              Én át fogom küldeni de nem tudtam hogy ilyen gyorsan kell #-o
                              Szerintem a többiek sem felejtették el de gondolom van okuk hogy még nem kaptad meg. 😆
                              Ezek után mindenki húzzon bele mert Kerti s@ggbe fog minket
                              rugni :ny
                              Ja és én nem vettem fel az inget. 😆 😆 [/quote]

😆 Rám meg szűk volt 😆 Miután „gondolja” kimosta magát egy gyenge magyarázattal, nézzétek mekkora lett a szája?! Ennyit nem beszélt összesen a 3 nap alatt 😆 👿 Ő bezzeg már meg gyógyult,de ha oszt szoroz akkor kiszámolhatja hányan betegek még. 😉

1,25 gb kép van. 4 felé kell csomagolnom mert már többször nekifutottam és ekkora [-X nem megy el.
                              Ma délelelőtt ígérem elküldöm.És várjuk vissza a cuccot.
                              Köszi

Soma
                              Felhasználó

[quote=”Kerti”:gyor4itn]De csak az kapja meg aki küldött képet! Eddig ketten nézhetik meg: GáborApa és Istozi. 😆
                                Pedig én láttam, hogy többen is fotóztak. Egyik délelőtt legalább 5 gépet találtam gazdátlanul az asztalokon.

Kedves fotósok: Kattintgatunk, kattintgatunk, aztán meg megtartjuk magunknak?!
                                Én nem kis munkával szeretnék egy filmecskét összehozni a legjobb képekből nektek, ti pedig arra sem vagytok képesek, hogy elküldjétek nekem amitek van?
                                Nem jó ez így. 👿 👿 👿
                                Majd én is így fogom megmutatni nektek, hogy mit csináltam. 😆
                                Besenyőben mindenki ígért fűt fát, most meg mindenki bokornak néz. :smt209 Tisztelet a kivételnek. (GaborApa, Istozi)

Én kérek elnézést!
                                Csak az vegye fel akinek inge, de az nagyon öltözködjön fel![/quote]

Hű Kerti most nagyon berágtál a csapatra !
                                Én át fogom küldeni de nem tudtam hogy ilyen gyorsan kell #-o
                                Szerintem a többiek sem felejtették el de gondolom van okuk hogy még nem kaptad meg. 😆
                                Ezek után mindenki húzzon bele mert Kerti s@ggbe fog minket
                                rugni :ny
                                Ja és én nem vettem fel az inget. 😆 😆

Kerti
                                Adminisztrátor

[quote=”riviera”:2hl56eso]…várjuk a folytatást is.[/quote]

De csak az kapja meg aki küldött képet! Eddig ketten nézhetik meg: GáborApa és Istozi. 😆

Kedves fotósok: Kattintgatunk, kattintgatunk, aztán meg megtartjuk magunknak?!
                                  Én nem kis munkával szeretnék egy filmecskét összehozni a legjobb képekből nektek, ti pedig arra sem vagytok képesek, hogy elküldjétek nekem amitek van?
                                  Nem jó ez így. 👿 👿 👿
                                  Majd én is így fogom megmutatni nektek, hogy mit csináltam. 😆
                                  Besenyőben mindenki ígért fűt fát, most meg mindenki bokornak néz. :smt209 Tisztelet a kivételnek. (GaborApa, Istozi)

Én kérek elnézést!
                                  Csak az vegye fel akinek inge, de az nagyon öltözködjön fel!

Oldi
                                  Felhasználó

Ja, és ha valakinek nagyon fáj a hülyeségem, kérem, hogytudja ezt be lázas állapotomnak… [-o< Köszi

Oldi
                                    Felhasználó

Hali!

Egy Pillanatra (tényleg ő is hiányzott… 😆 ) sem gondoltam, hogy Kertitől kaptam nyavaját, hiszen egy picit sem csókolóztam vele… [-X 😆

A legrosszabb az egészben, hogy, ha ez „elvisz”, akkor még ráadásul bután is halok meg, mert még mindig nem tudom milyen az a karampan…stb… 🙄

Ja, és állok a per elé, meg majd jó nagy jogdíjat is követelek, hiszen az egész panoráma-kép (köszönjük Kerti!) magas esztétikai értéke nagymértékben az én „kiscsinos”-omnak köszönhető! =D> =D> =D>

riviera
                                      Felhasználó

[quote=”gabik”:1t4yiehj]Csak el ne felejtsem,hogy ha lesz még ilyen találkozó,és tudunk menni,sok-sok finom orvosságot vigyek Nektek . 😆
                                        pl.Algopyrin,Normolyt,Krampampuli.[/quote]

Ha jól emlékszem Valaki igérte szilveszterre a krampampulit. 😳 😆

Editke

riviera
                                        Felhasználó

[quote=”lipi”:1zgwvzwu]Editke,jobb ha nemtudod a görbülés okát! 😆
                                          Nem fertőzés történt,mindenki egyénileg betegítette magát,
                                          az a ködös hideg éghajlat picit sok volt. 🙁
                                          Hajni eddig úgy tett,mintha természetes lenne állandóan köhögni!
                                          Ma rászánt fél órát a dokira,megtudta tüdő gyuszi.
                                          Nem a ragadós,hanem olyan hidegben dohányolós. 😉
                                          Sziasztok,csak vidáman! 😆
                                          lipi[/quote]

Egyszer nem vagyunk Veletek és mindenki beteg lett,nem érdekes? 😆
                                          Hiányzott a bio mézes,biztos. 😉
                                          A benti sok dohányzás sem tett jót 😳 ,az omnisztorok alatt,kint a hidegben ilyen se fordult elő.
                                          Hajninak mielőbbi gyors gyógyulást kivánunk,és kurálja magát. :smt030
                                          Szervusztok.

Editke.

riviera
                                          Felhasználó

[quote=”reprodesign”:5c8nsrwz]Editnéni megmondja! 😆 [/quote]

Nem értem a kérdést,hogy mit mondok meg én ? 😆 😆 😆

Editke

gabik
                                            Felhasználó

[quote=”Kerti”:1l9mnd6k]Még túl friss az élmény ezért kérdeztem.
                                              Lehet, hogy egy év múlva már megszépülnek az emlékek. 😆 😆 😆 😆 [/quote]
                                              Csak el ne felejtsem,hogy ha lesz még ilyen találkozó,és tudunk menni,sok-sok finom orvosságot vigyek Nektek . 😆
                                              pl.Algopyrin,Normolyt,Krampampuli.

Kerti
                                              Adminisztrátor

[quote=”gabik”:olpsnmbc]Egyszer nem megyünk és végleg lemaradunk a Kerti-féle Szilveszterről? 😥 [/quote]

Még túl friss az élmény ezért kérdeztem.
                                                Lehet, hogy egy év múlva már megszépülnek az emlékek. 😆 😆 😆 😆

gabik
                                                Felhasználó

[quote=”Kerti”:11wbyluy]
                                                  Jövőre ki szervezi? 😆 [/quote]

Egyszer nem megyünk és végleg lemaradunk a Kerti-féle Szilveszterről? 😥

Kerti
                                                  Adminisztrátor

Mi is voltunk dokinál és azt mondta, hogy nem fertőző betegségünk van, hanem sima megfázás. Szóval nem mi adtuk át a szilveszterezőknek, hanem ők is olyan puhányak, hogy nem bírják a + – 20-30 fokos időjárás változást. 😆

lipi
                                                    Felhasználó

Editke,jobb ha nemtudod a görbülés okát! 😆
                                                      Nem fertőzés történt,mindenki egyénileg betegítette magát,
                                                      az a ködös hideg éghajlat picit sok volt. 🙁
                                                      Hajni eddig úgy tett,mintha természetes lenne állandóan köhögni!
                                                      Ma rászánt fél órát a dokira,megtudta tüdő gyuszi.
                                                      Nem a ragadós,hanem olyan hidegben dohányolós. 😉
                                                      Sziasztok,csak vidáman! 😆
                                                      lipi

repi
                                                      Adminisztrátor

[quote=”somacsek”:rtz7bmur]MIkor ? Mikor????? 😆 [/quote]

Editnéni megmondja! 😆

25 hozzászólás megtekintése - 76-100 / 778

You must be logged in to reply to this topic.