Főoldal Fórumok Lakóautós Találkozóink Lakóautós Szilveszter 2009 – Szirmabesenyő

Legutóbb frissítette lipi 15 years, 4 months telt el
36angok
778 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    Kerti
    Adminisztrátor

Kedves Lakóautósok!

Krisztával kitaláltuk, hogy kihasználva a családi lehetőségeket, szervezzünk egy lakóautós szilvesztert, ha van rá érdeklődés.

Krisztáéknak van egy éttermük Szirmabesenyőn. Miskolctól 2 km-re található. Térkép
      Az étterem befogadó képessége kb 150 fő.

Nem felszolgálós pincéres bált szeretnénk, hanem ugyanúgy mint ahogy a találkozókon szokott lenni. Az étterem csak a helyszínt adja. Tehát a főzést magunknak oldjuk meg ahogy szoktuk. A piát pedig mindenki magának hozza. Az étterem konyháját lehet használni. Erre keresünk szakácsokat és segítőket.

A költségeket a kajára és egyéb felmerülő dologra a szokásos módon összedobjuk.

Az étterem előtt nagy parkoló van ahova elfér jópár lakóautó. Áram van. Vizesblokk az étteremben van. Tehát mint egy kempingben.

Amire még gondoltunk, hogy nem csak egy estére kéne szervezni a dolgokat, főleg ha valaki messziről jön.
      Aki tud jöhet hamarabb és szervezünk a környéken kirándulásokat. Gondoltuk, hogy ki lehet menni a Szlovák paradicsomba ami télen gyönyörű, vagy a Magas Tátrába, vagy nézhetünk környékbeli meleg vizes fürdőt, esetleg itt van még a Miskolc-Tapolcai Barlangfürdő, stb. Ezek már csak megbeszélések kérdése.

Ha kérdésetek van vagy ötletetek akkor írjátok meg.

Jelentkezési lapot majd akkor teszek fel, ha konkretizálódik, hogy mi is lesz pontosan a program és egyéb dolog.

//////////////////////////////////////////////////////////////// Információk ////////////////////////////////////////////////////////////////

Az információk folyamatosan frissülnek!
      [Frissítve: 2009. 12. 18. Péntek]

– Nagy parkoló van a Fogadó előtt közvetlenül.
      – A parkolóban biztosítunk áramot de csak akkumulátor töltésre, fűtésre nem használható mert nincs erre kiépítve a rendszer.
      – Aki villannyal szeretne fűteni az külön szóljon mert meg tudjuk oldani de azt külön kell intézni.
      – Víztöltési és leeresztési lehetőség van.
      – Gáztöltésti lehetőség van a környéken dec. 30. reggelig. 800 Ft/kg
      – Italokat mindenki egyénileg hozza a Fogadóban nincs lehetőség vásárlásra.

Képek a Helyszínről: link

Térkép: link

Jelentkezési lap

Programterv:

dec. 29 kedd:
      – Várjuk az érkezőket.

dec. 30 szerda:
      – Még nincs pontos ötlet de kitalálunk valami programot a környéken.

dec. 31 csütörtök:
      – Szilveszter.
      – Közösen feldíszítjük a bulihelyiséget.

– Belépő díj: (az alábbiakat tartalmazza)
      Felnőtteknek: 4000 Ft/fő
      Gyermekeknek 12 éves korig: 1500 Ft/fő

– Vacsora:
      Hurka/kolbász
      Mustáros hús
      Fűszeres hús
      Krumplipüré
      Párolt káposzta

– Éjfélkor:
      Virsli (normális minőség)
      Francia saláta
      Krumpli saláta
      Tészta saláta

– Programok (nem időrendi sorban):
      Tombola (értékes lakóautós felszerelésekkel)
      ZTE (zenés táncos eszméletvesztés)
      Karaoke
      Vetítés
      Tüzijáték

jan. 01 péntek:
      – Túlélés.
      – Ebéd:
      Korhely leves
      Lencsefőzelék

jan. 02 szombat:
      – Ha az idő engedi akkor kimennénk a Szlovák paradicsomba Kb. 150 Km Szirmabesenyőtől.

jan. 03 vasárnap:
      – Mehet mindenki amerre lát.

• Szerző
      Válasz
      Kerti
      Adminisztrátor

Megérkezett mindenkitől a kép! Köszi! =D>
        (Fischer, GaborApa, Miska, Reprodesign, Somacsek, Sztakandi)

Most már összesen 976 db képből tudok válogatni. Ez egy kicsivel több mint amire számítottam no de most már nem dumálhatok, ha már kiköveteltem. 😆

Még egyszer köszi és ha kész a videó szólok.

sztakandi
        Felhasználó

Na most elméletileg felment a 4. rész.

Kerti
          Adminisztrátor

[quote=”sztakandi”:1xj2xjmc]Szívesen hozzájárultam a képküldéshez, kissé nehezen, de végre felment mind.
            remélem hasznosak lesznek, legalábbis egy-kettő.
            :D/ [/quote]

Köszi szépen, három csomag meg is érkezett. A fájl nevekből úgy látom, hogy négyet készítettél. A 4. nem érkezett meg.

sztakandi
            Felhasználó

Szívesen hozzájárultam a képküldéshez, kissé nehezen, de végre felment mind.
              remélem hasznosak lesznek, legalábbis egy-kettő.
              :D/

fischer
              Felhasználó

[quote=”Kerti”:3s3zt2tn]Köszi, megkaptam!
                Jók a képeid! =D> [/quote]

köszönöm. 🙂

Kerti
                Adminisztrátor

[quote=”lipi”:23y073mz]Sziasztok.
                  Kerti,én felmentést kérek a képfelrakásból.
                  Amennyiben nem kapok,vessetek magatokra.Akkora vírus keletkezik,
                  ha én elkezdek felrakással szenvedni,amilyet még Te sem láttál! 😯
                  A fényképezőmben,bárki,bármikor megnézheti.
                  lipi
                  /bocs/ 🙁 [/quote]

Felmentés elfogadva de nem is neked szólt a dolog.
                  Néhány fotósnak akik a helyszínen ígéretet tettek.
                  Félre értés ne essék! Nem kell mindenkinek fotót küldeni akinél gép volt csak annak aki megígérte és aki esetleg szívesen hozzájárul.

lipi
                  Felhasználó

Sziasztok.
                    Kerti,én felmentést kérek a képfelrakásból.
                    Amennyiben nem kapok,vessetek magatokra.Akkora vírus keletkezik,
                    ha én elkezdek felrakással szenvedni,amilyet még Te sem láttál! 😯
                    A fényképezőmben,bárki,bármikor megnézheti.
                    lipi
                    /bocs/ 🙁

Kerti
                    Adminisztrátor

[quote=”fischer”:2evq34p6]kedves Bokor úr! 🙂 😉
                      kaptál linket mailban.
                      eddig azért nem, mert más dolgok után kellett rohangálnom.[/quote]

Köszi, megkaptam!
                      Jók a képeid! =D>

fischer
                      Felhasználó

[quote=”reprodesign”:2j05x3ah]Autóval könnyebb lenne… 😆 [/quote]

lakóautóval… 😆 😉

repi
                        Adminisztrátor

[quote=”fischer”:36i1ruxt]kedves Bokor úr! 🙂 😉
                          kaptál linket mailban.
                          eddig azért nem, mert más dolgok után kellett rohangálnom.[/quote]

Autóval könnyebb lenne… 😆

fischer
                          Felhasználó

[quote=”Kerti”:33nhwstr]Már nem tudom melyik volt mert nem jegyeztem meg de nem hinném, hogy ezen múlna majd a filmecske.[/quote]

kedves Bokor úr! 🙂 😉
                            kaptál linket mailban.
                            eddig azért nem, mert más dolgok után kellett rohangálnom.

Kerti
                            Adminisztrátor

[quote=”via”:la6bdei7]vazze most kötöttem rá a masnit 😆 melyik 4 kép hiányzik azt átküldöm, nehogy a legkompromittálóbbak vesszenek el 😳 [/quote]

Már nem tudom melyik volt mert nem jegyeztem meg de nem hinném, hogy ezen múlna majd a filmecske.

via
                              Felhasználó

[quote=”Kerti”:3ji6tu78]Mégsem kell újra küldeni! Van egy okos kis progim ami a hibás csomagolásokat is ki tudja bontani. Csak 4 kép veszett el.

Köszönöm szépen a rengeteg képet! =D> [/quote]
                                vazze most kötöttem rá a masnit 😆 melyik 4 kép hiányzik azt átküldöm, nehogy a legkompromittálóbbak vesszenek el 😳

zsuzsa
                                Felhasználó

Mi is köszönünk mindent szilveszter ügyben.
                                  Különösen Kertinek, Krisztának, akik igencsak rossz állapotban szolgálták végig =D> =D> 😐 a bulit, és persze a Kriszta szüleiről se feledkezzünk meg, akik szintén nagyon-nagyon sokat tettek érte =D> =D> =D>
                                  Bevallom mi is eléggé „elromosodtunk”, én csak olyan, -minden izületed fáj és nyomorult vagy-, állapotú, de Lala rövid láz, hőemelkedés és jelenleg is tartó, eszméletlen köhögéses állapotban vala.
                                  Lehet, hogy kevergett némi vírus is, de leginkább, szerintem megfázott a banda… 😉 🙄
                                  Puhák vagyunk, és vénülünk… 😉 🙄 😳
                                  Természetesen ez csak ránk vonatkozik! 😉 😉 🙄 8)
                                  Télen szinte ki se megyünk, holott régebben síelés, havas túrák a hegyekben stb. 😀 🙄 🙁
                                  A franc egye meg, soha nem hittem volna, hogy egy nyomorgány, ronda, kövér, lusta szobamacska lesz belőlem 😥 😥 😥 ….

Kerti
                                  Adminisztrátor

[quote=”via”:3obxbrh9]Ma képeket küldtünk a gépen, dolgozni viszont nem dolgoztam 😆 , szexuális szünetet tartottam (b..@tam dolgozni) 😳 és már nem is fogok, megkezdtem a hétvégét 8) [/quote]

Mégsem kell újra küldeni! Van egy okos kis progim ami a hibás csomagolásokat is ki tudja bontani. Csak 4 kép veszett el.

Köszönöm szépen a rengeteg képet! =D>

repi
                                    Adminisztrátor

[quote=”Kerti”:1mqdm4u2]Nem jó amit küldtél! Hibás a csomagolt fájl. Nem lehet kicsomagolni. Újra kéne csomagolni és küldeni.[/quote]
                                      B@zeg…masnit nem tettél rá???

Kerti
                                      Adminisztrátor

[quote=”via”:3004fpqe]Ma képeket küldtünk a gépen, dolgozni viszont nem dolgoztam 😆 , szexuális szünetet tartottam (b..@tam dolgozni) 😳 és már nem is fogok, megkezdtem a hétvégét 8) [/quote]

Nem jó amit küldtél! Hibás a csomagolt fájl. Nem lehet kicsomagolni. Újra kéne csomagolni és küldeni.

via
                                        Felhasználó

[quote=”Kerti”:1m8p9r67]Jönnek jönnek a képek. Milyen érdekes 😆 😆 😆 [/quote]
                                          Ma képeket küldtünk a gépen, dolgozni viszont nem dolgoztam 😆 , szexuális szünetet tartottam (b..@tam dolgozni) 😳 és már nem is fogok, megkezdtem a hétvégét 8)

repi
                                          Adminisztrátor

[quote=”Kerti”:2c838nyv]Jönnek jönnek a képek. Milyen érdekes 😆 😆 😆 [/quote] 😳 😳 😆 😆

Kerti
                                            Adminisztrátor

Jönnek jönnek a képek. Milyen érdekes 😆 😆 😆

Soma
                                              Felhasználó

[quote=”reprodesign”:y70f5lmr]Közzé tette már.

Olyan sok képet kap most,hogy nem tudja feldolgozni 😆 😆 [/quote]

Látod most fent volt és még sem válaszolt semmit. 👿

repi
                                                Adminisztrátor

[quote=”somacsek”:3evta80p]Át küldtem a képeket,ha tudnám a számod sms is küldenék :ny [/quote]

Közzé tette már.

Olyan sok képet kap most,hogy nem tudja feldolgozni 😆 😆

Soma
                                                  Felhasználó

[quote=”Kerti”:33wf17fy]Szegénykéim mindjárt sajnállak titeket csak most nem érek rá mert beteg vagyok. 😆
                                                    Nem leb@szás volt, hanem csak kijött belőem. Három nappal ezelőtt írtam, hogy aki ígérte az küldjön képet erre minden másról folyt a beszélgetés de senki rá se bagózott az írásomra. Még csak annyit sem, hogy oké majd küldöm vagy nem küldöm, vagy beteg vagyok, vagy bármi. Volt akinek még sms-t is küldtem de arra sem reagált. Ugye? :smt208
                                                    Hát ezért gondoltam, hogy le vagyok sz…va. 😆
                                                    Egyébként én sem vagyok jól csak most már ide tudok jönni a géphez. 😆 [/quote]

Át küldtem a képeket,ha tudnám a számod sms is küldenék :ny

repi
                                                    Adminisztrátor

[quote=”Kerti”:3gq6yrcn]
                                                      Egyébként én sem vagyok jól csak most már ide tudok jönni a géphez. 😆 [/quote]

ugye-ugye. 😆 jobbulást.Mennek a képek 5-be. =D>

Kerti
                                                      Adminisztrátor

Szegénykéim mindjárt sajnállak titeket csak most nem érek rá mert beteg vagyok. 😆
                                                        Nem leb@szás volt, hanem csak kijött belőem. Három nappal ezelőtt írtam, hogy aki ígérte az küldjön képet erre minden másról folyt a beszélgetés de senki rá se bagózott az írásomra. Még csak annyit sem, hogy oké majd küldöm vagy nem küldöm, vagy beteg vagyok, vagy bármi. Volt akinek még sms-t is küldtem de arra sem reagált. Ugye? :smt208
                                                        Hát ezért gondoltam, hogy le vagyok sz…va. 😆
                                                        Egyébként én sem vagyok jól csak most már ide tudok jönni a géphez. 😆

25 hozzászólás megtekintése - 51-75 / 778

You must be logged in to reply to this topic.