Főoldal Fórumok Lakóautós túratervek, uticélok Közös túra: Litván – Lett – Észt – Finn 2008

Legutóbb frissítette riviera 16 years, 11 months telt el
12angok
59 hozzászólás
  • Indította
    Témakör
    gabik
    Felhasználó

Félve kérdezem,hogy a Lett-Litván-Észt rész érdekel-e valakit?Néhány lakóautós utakat szervező (pl.Kuga-Tours) szervez arrafelé,de mindenféle helyi folklor meg buszos kirándulások miatt igen drágának tünik.
      Szerintem már az egy élmény lenne,hogy Shengent kihasználva az egész út határmentes,meg remélem,hogy arra nincs végig kitéve a lakóautóval parkolni tilos,mint a francia riviérán
      Juniusban vagy Júliusban mi nekivágnánk,ha jönne még valaki.

• Szerző
      Válasz
      FLaci
      Felhasználó

[quote=”Red”:3jlumchb]én jobban szeretem a tengert és a a fürdést, tehát ha egy időben van és megyek valamelyikre, akkor inkább a vízhez, de még nem tudom…
        és sajnos egy időben van :S[/quote]
        Szia
        Van egy jó útvonal amin utól tudod érni a csapatot Litvániában és akkor mind kettőn részt tudsz venni 😆
        és így még Törökbe is lehetsz 😆 nagy buli út csak 11 000km és másfél hónap 😯 😀
        Annyit még az olaj is kibír :smt204
        Laci

gabik
        Felhasználó

[quote=”Red”:gj1d742p]én jobban szeretem a tengert és a a fürdést, tehát ha egy időben van és megyek valamelyikre, akkor inkább a vízhez, de még nem tudom…
          és sajnos egy időben van :S[/quote]

A Balti tenger Neked smafu?Hozd a buváros ruhádat és ne nevezd tengertelennek az utunkat. [-X

Red
          Felhasználó

én jobban szeretem a tengert és a a fürdést, tehát ha egy időben van és megyek valamelyikre, akkor inkább a vízhez, de még nem tudom…
            és sajnos egy időben van :S

LMC
            Felhasználó

[quote=”Red”:46s9ke4b]A Görög út, pedig ha jól emléxem, akkor június 20 – július 13[/quote]

Nem tudod hogy mit veszítesz ha kihagyod [-X

Nyáron 42 fok az nem igazán jó 😀 😀 ( valaki hasonlókat modott szilveszteri tervezgetések alkalmával )

András

challenger
              Felhasználó

[quote=”Red”:1pqiaidi]A Görög út, pedig ha jól emléxem, akkor június 20 – július 13[/quote]

Megvettem a Litvan lett Eszt guide du routard konyvet es mar tanulmanyozom, mi a sor…bor a kavé…igen nem…felteszek egy kepet az albumomba…

Red
                Felhasználó

[quote=”BarthaJudit”:1kiyuhsh]Mi is erősen gondolkodunk ezen az úton, de görögország is csábító, mivel tavaly a tüzek miatt ki kellett hagynunk peloponészoszt. Szóval még vacillálunk.[/quote]
                  Hiszen pont ez a bajom…
                  Egész télen itt ücsörgünk, aztán meg össze vannak szervezve a programok #-o
                  A Görög engem is érdekel, ráadásúl ha tévedésből még a Törökökhöz eljutnék 😉

Hiszen lássuk csak:
                  [quote=”gabik”:1kiyuhsh]Kezdheted magad izgatni,mert tervezgetjük Moszkvát is.Jul 11-aug 3.ig[/quote]
                  A Görög út, pedig ha jól emléxem, akkor június 20 – július 13

BarthaJudit
                  Felhasználó

[quote=”Red”:1f08h2g0]:-k[/quote]
                    Mi is erősen gondolkodunk ezen az úton, de görögország is csábító, mivel tavaly a tüzek miatt ki kellett hagynunk peloponészoszt. Szóval még vacillálunk.

gabik
                    Felhasználó

[quote=”Red”:3kk4ja6t]:-k[/quote] =D>

=D>

Red
                      Felhasználó

:-k

Blue
                        Felhasználó

[quote=”gabik”:3diem1x7]Egyelőre csak Ők jelentkeztek.Ketten is nekivágunk,de örülnénk ha csatlakozol.Az általam az első jelentkezőnek felajánlott díjat Éváék nyerték(észt finomság a helyszínen,még nem tudjuk mi)[/quote]

Köszönöm nem ez a csatlakozásunk célja, de remélem a jo közös evésen mi is ott leszünk.
                          Minden továbi info érdekel.

gabik
                          Felhasználó

[quote=”Blue”:fmc9myd2]Ketten mennétek, Éváék meg ti?
                            Meg remélem mi.[/quote]

Egyelőre csak Ők jelentkeztek.Ketten is nekivágunk,de örülnénk ha csatlakozol.Az általam az első jelentkezőnek felajánlott díjat Éváék nyerték(észt finomság a helyszínen,még nem tudjuk mi)

Blue
                            Felhasználó

[quote=”gabik”:201syj51]

Chellenger nekem már küldött moszkvai parkolóról is infot,lehet készülődni.Mindegy hogy merre van a kör,szerintem,de megbeszélhetjük, még van idő[/quote]

Ketten mennétek, Éváék meg ti?
                              Meg remélem mi.

gabik
                              Felhasználó

[quote=”Blue”:3ft41560]Ez még igy is lehet jo.
                                Nekem aug 2. án jelenésem van egy esküvön de ha körvonalazodik az uti program mindenkép beszéljünk. Talán jo volna Moszkva felé indulni Szentpétervárnál jönni a Baltikumba és én egy pár nappal hamarabb lelépek hazafalé.[/quote]

Chellenger nekem már küldött moszkvai parkolóról is infot,lehet készülődni.Mindegy hogy merre van a kör,szerintem,de megbeszélhetjük, még van idő

Blue
                                Felhasználó

[quote=”challenger”:2e45a4je]mi a baltikumi orszagoknal kezdenenk es szentpetervarnal fejeznenkbe…eddig ez volna a programba…elso osszitesre…[/quote]

Akkor mikor van Moszkva??

Blue
                                  Felhasználó

[quote=”challenger”:2p468q06]mi a baltikumi orszagoknal kezdenenk es szentpetervarnal fejeznenkbe…eddig ez volna a programba…elso osszitesre…[/quote]

Köszi a RED en keresztüli levelet. Válaszoltam emilre ha nemkapod meg szolj.

Kösz csaba

challenger
                                    Felhasználó

[quote=”Blue”:u3v6ohft]Ez még igy is lehet jo.
                                      Nekem aug 2. án jelenésem van egy esküvön de ha körvonalazodik az uti program mindenkép beszéljünk. Talán jo volna Moszkva felé indulni Szentpétervárnál jönni a Baltikumba és én egy pár nappal hamarabb lelépek hazafalé.[/quote]

mi a baltikumi orszagoknal kezdenenk es szentpetervarnal fejeznenkbe…eddig ez volna a programba…elso osszitesre…

Blue
                                      Felhasználó

[quote=”gabik”:3o130eji]Kezdheted magad izgatni,mert tervezgetjük Moszkvát is.Jul 11-aug 3.ig[/quote]

Ez még igy is lehet jo.
                                        Nekem aug 2. án jelenésem van egy esküvön de ha körvonalazodik az uti program mindenkép beszéljünk. Talán jo volna Moszkva felé indulni Szentpétervárnál jönni a Baltikumba és én egy pár nappal hamarabb lelépek hazafalé.

GaborApa
                                        Felhasználó

[quote=”gabik”:346lvmeo]Á,nem megy ez nekem,……..[/quote]

A Gyakran Ismételt Kérdésekbe leírtam az idézet használatát. „Hogyan tudok idézetet beilleszteni?” címmel.

Ha nem érthető, vagy valamit rosszul írtam, akkor kérdezzetek még [-o< 😉

GaborApa
                                          Felhasználó

[quote=”gabik”:33tul6mj]Á,nem megy ez nekem,….[/quote]
                                            Ha nem úgy sikerül ahogy szeretnétek, és kikerül az oldalra, akkor, még mindig tudjátok szerkeszteni vagy törölni egészen addig amíg az az utolsó hozzászólás.
                                            menni fog ez 😉

Red
                                            Felhasználó

fel a fejjel, csak az első pár év a nehéz 😉

gabik
                                              Felhasználó

Á,nem megy ez nekem,pedig az előnézettnél még ott volt keretben felül,hogy Blue irta,nyomtam egy elküldöt és ez lett belőle

gabik
                                                Felhasználó

Kezdheted magad izgatni,mert tervezgetjük Moszkvát is.Jul 11-aug 3.ig

GaborApa
                                                  Felhasználó

[quote=”gabik”:2u678g6b]Mindig elrontok valamit.
                                                    Az előző úgy kezdődne,ogy MaNa irta!! 😳 [/quote]
                                                    Átszerkesztettem, már úgy kezdődik 😉

Blue
                                                    Felhasználó

[quote=”gabik”:247lf79w]Ezt olyan természetességgel irod,mint aki tudja ennek a lehetséges módját.Én nem találom,hogy Szentpéterváron hol tudnánk aludni,honnan szerezhetnék a vizumhoz meghívót,szabad-e egyáltalán Oroszországban hiv. vezető nélkül utazgatni.Kérem Tőled az infokat ha vannak,mert nagyon el tudnám képzelni az odakanyarodást.Köszi előre is.,[/quote]

Egy Szentpétervár hazafelé Moszkva engem is feltudna izgatni. Vagy ez tul sok a jobol?? #-o
                                                      Aszem vizumot egyszerüen kérni kell és adnak a követségen de ez egy telefon.

gabik
                                                      Felhasználó

Mindig elrontok valamit.
                                                        Az előző úgy kezdődne,ogy MaNa irta!! 😳

25 hozzászólás megtekintése - 26-50 / 59

You must be logged in to reply to this topic.